Dezzal Wishlist

Zdravo svima! :)
SRB: Kao što možete i sami da zaključite, odlučila sam da vas obradujem sa još jednim postom ove nedelje, a ovog puta pisaću vam o mojoj listi želja sa sajta Dezzal za koji sam relativno skoro saznala. Pokazaću vam 5 odevnih predmeta koji su se meni najviše dopali, napisaću vam ukratko mišljenje o svakom pomenutom predmetu i naravno, ostaviću vam link svakog predmeta ispod fotografije.

ENG: As you probably already figured out, I decided to surprise you with another, bonus, post this week. This time I'm going to write about my wishlist from Dezzal site which I find out about few weeks ago. I will show you 5 different items that I like the most, I will also share my opinion with you about each item and of course, I will leave you links of the items so that you can check them out on their site.

Well, let's go...

► Prelepa bela haljina sa čipkastim detaljima/Beautiful white short dress with lace details ◄
 SRB: Ova haljina je zaista savršena. Jako mi se dopada kroj i sam oblik haljine. Čini mi se da je ova haljina prosto idealna za predstojeću malu i veliku maturu. Takođe mi se mnogo dopadaju i čipkasti detalji kao i ova divna mašna oko struka.
ENG: This dress is perfection. I really like the cut and the shape. It seems to me that this dress is just perfect for upcoming prom. I also like so much these lace details and this beautiful bow around the waist.

Možete je pogledati ili poručiti *OVDE*!
You can order it or check it out *HERE*!

Bela bluza sa crnim detaljima/White blouse with black details ◄
 SRB: Kada sam je prvi put ugledala ova bluza mi se uopšte nije dopala, ali nakon što sam opet naletela na nju dok sam pretraživala sajt shvatila sam da je stvarno veoma originalna i elegantna. Kroj same bluze je veoma interesantan i smatram da je bluza savršena za sve vas koji želite na neki način da se ističete od drugih i da budete jedinstveni.
ENG: When I first saw this blouse I didn't like it at all, but after I saw it for a second time when I searched for some other items I realize that thus blouse is very original and elegant. The cut of the blouse is really interesting and I think that this blouse is perfect for those of you who want to stand out and to be unique.

Možete je pogledati ili poručiti *OVDE*!
You can order it or check it out *HERE*!

► Plava visoko-strukirana suknja/Blue high-waisted skirt ◄
 SRB: Ovo suknja mi je zaista privukla veliku pažnju. Veoma je interesantna i jedinstvena i veoma lepo izgleda kada se ukombinuje sa obično belom majicom. Mislim da je ova suknja pun pogodak za devojke i mlade žene.
ENG: This skirt has really draw my attention. It's really interesting and unique and It looks really nice when it's in combination with ordinary white shirt. I think that this skirt is perfect for older girls and young women.

Možete je pogledati ili poručiti *OVDE*!
You can order it or check it out *HERE*!

► Teksas iscepane farmerke/Ripped blue jeans ◄
 SRB: Znam da ove farmerke nisu ništa specijalno i da ih verovatno možete pronaći u većini prodavnica, ali jednostavno sam morala da ih uvrstim u ovu listu želja jer mi se jak dopada njihova boja, način na koje su iscepane i njihova dužina. Prosto sam oduševljena sa njima i volela bih da posedujem jedne ovakve.
ENG: I know that this jeans aren't that special and that you probably can find them in every single store, but I have to include them in this post because I really like its color, the way that they are ripped and I really like their length. I'm simply thrilled with them and I would love to have them in my closet.

Možete ih pogledati ili poručiti *OVDE*!
You can order them or check them out *HERE*!

► Dvodelna haljina/Two-piece dress ◄
SRB: Poslednja, ali ne manje važna, stvar na mojoj listi želja je ova divna dvodelna haljina koja mi se ujedno i najviše dopada od svih odevnih predmeta koje sam do sada pomenula. Prosto obožavam karirane košulje, a ova je još u "ombre" fazonu. Mislim da je genijalno to što je košulja spojena zajedno sa ovom predivnom sivom suknjom. I poslednji detalj sa kojim sam oduševljena je ova preslatka mašnica koja jednostavno idealno upotpunjuje celokupan izgled haljine.
ENG: Last, but not least, item on my wishlist is this lovely two-piece dress that I like more than all the items that I already mentioned. I just LOVE plaid shirts, and this one is even more cool because it has "ombre" effect. I think that it's brilliant that this plaid shirt is connected with this beautiful gray skirt. The last detail with which I was delighted the most is this adorable bow that simply ideally complements the overall appearance of the dress.

Možete je pogledati ili poručiti *OVDE*!
You can order it or check it out *HERE*!

SRB/ENG:
- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada/That's it for this post, I hope that you like it.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima/Please share your opinion with me in the comments.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Someone asked me where to get stunning prom and wedding dress. Now you can see it below. Green Prom Dresses

Voli vas vaša/With love,


Comments

  1. Odlična wishlista draga! Ušla sam na njihov sajt, fenomenalan je. ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Super ti je post, a odjeća je predobra *-*

    >petra-s-life-blog.blogspot.hr<

    ReplyDelete
  3. Bela haljinica je preslatka... :)

    ReplyDelete
  4. Dvodijelna haljina je preslatka :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  5. Nisam ranije viđala ovaj sajt, mada mi se čini dobrim. Predivan post Mico. :) <3

    ReplyDelete
  6. Odlično!! Nisam ranije znala za taj sajt,ali izgleda da cu nešto narucit

    Moj blog: emaxo.co.vu

    ReplyDelete
  7. Odeća je predivna, baš po mom ukusu. Odličan post.
    Ovo je prvi post koji sam pročitala na tvom blogu i odmah sam morala da se učlanim. ^^

    drugi post je objavljen, ko želi može ga pročitati i učlaniti se:
    introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Lijepe si stvari odabrala, elegantne.
    Ja nisam fan takve odjeće, a ni tog sajta.
    Ja sam vise tip za karirane kosulje, crne majice, crne hlace poderane na koljenima i "band merch" majice...

    ~K.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!