BIG Born Pretty Store HAUL + Review

Zdravo svima! :)
Obećala sam vam u prethodnom postu da ću objaviti post u utorak ali jednostavno nisam uspela da izdvojim ni trunčicu slobodnog vremena. I sami znate da za srednjoškolce još uvek nije kraj školske godine, tako da se nadam da razumete zašto nisam toliko aktivna i redovna što se tiče objavljivanja postova. Pripremila sam vam jedan veoma zanimljiv post a to je haul stvari/predmeta koje sam poručila pre mesec i po dana sa Born Pretty Store sajta. Naravno, pošto je prošlo skoro dve nedelje (ako ne i više) od kada je meni dostavljen paket imala sam sasvim dovoljno vremena da sve stvarčice isprobam tako da će ovaj post ujedno biti i neka vrsta recenzije. Pripremite se za dugačak post sa puno fotografija, hahhahah.

Well, let's go...

Šta sam ja to sve poručila:


• 1x pakovanje flash tetovaža
• 1x pakovanje tetovaža u obliku leptira
• Beauty blender (Random color)
• Ogrlica sa priveskom galaksije i meseca
• Organizator za šminku, lakove za nokte itd.
• 1x pakovanje nalepnica za nokte
• 1x prsten sa ugraviranom porukom (Random)

► 1x pakovanje flash tetovaža/1 sheet of flash tattoos ◄


Već sam imala priliku da isprobam ove tetovaže prošle godine jer su bile dostupne skoro u svakoj kineskoj radnji u mom gradu i to za neku apsurdnu cenu od 80-100 dinara. Na BPS sajtu postoji ogroman izbor različitih dezena, oblika i printova ovih tetovaži ali se meni nekako ovaj listić najviše dopao pa sam njega i naručila. Tetovaže koštaju, čini mi se, nešto manje od jednog dolara tako da se i te kako isplate.

Evo kako one izgledaju kada se zalepe na kožu:
Baš mi se sviđaju i definitivno planiram da poručim barem još jedan listić. :)

Možete ih poručiti ili pogledati *OVDE*!

► 1x pakovanje tetovaža u obliku leptira/1 sheet of butterfly tattos ◄


Ove tetovaže sam naručila za moju drugaricu jer su joj se mnogo dopale. Preneću vam njene utiske: "Već sam nekolik njih zalepila i samo na jednom mestu mi se jedna tetovaža polovično skinula. Tetovaže sam zalepila preko skoro nedelju i po dana i i dalje se nisu skinule tako da sam oduševljena kvalitetom." Dakle, sve pomenuto mogu lično ja da potvrdim. Na osnovu njenih utisaka ja jedino mogu da zaključim da su tetovaže zaista kvalitetne i postojane.
P.S. I ove ali i prethodne tetovaže su vodootporne i čak se teško skidaju i sa alkoholom.

Možete ih poručiti ili pogledati *OVDE*!

► Beauty blender (random color - nasumično izabrana boja) ◄

I ovu stvarčicu sam naručila za jednu moju drugaricu jer je jako želela da poseduje beauty blender ali ga nigde nije mogla pronaći u prodavnicama u mom gradu. Ja već imam iskustva sa ovim sunđerčićem koji je dugačak oko 5,5 cm i imam samo reči pohvale. Nisam sigurna da li i ovaj tako funkcioniše jer ga moja drugarica još uvek nije isprobala, ali sigurna sam da i on radi posao sasvim dobro jer su u principu svi ti sunđeri za nanošenje šminke isti ili slični t.j. imaju identičnu teksturu itd.
Btw. Ako odlučite da poručite ovaj beauty blender nećete moći da birate boju već je je oni nasumično odabrati za vas. Kao što vidite ovaj sunđer na fotografijama iznad je predivne plave boje.

Možete ga poručiti ili pogledati *OVDE*!

► Ogrlica sa priveskom galaksije i meseca/Moon Gemstone Pendant Chain Necklace ◄


Ovo je za sada definitivno najlepša ogrlica koju posedujem. Mnogo mi se dopada i nosim je skoro svakoga dana od kada sam je dobila. Ima predivan privezak meseca i galaksije. Po meni je sve u "galaxy" fazonu toliko savršeno i "tumblr" da ja ne mogu da vam opišem. Imate moju iskrenu preporuku što se tiče kupovine baš ove ogrlice. P.S. Ovaj privezak galaksije je dostupan u nekoliko "nijansi" i boja tako da možete da izaberete onu po vašoj želji. :)

Evo kako sam je ja ukombinovala:


Možete je poručiti ili pogledati *OVDE* po neverovatno niskoj ceni!

► Organizator za šminku, lakove itd./Organizer for makeup products, nail polished etc. ◄









Ovakav organizator sam tražila već duže vreme, ali kada bih ga pronašla bio bi i suviše skup pa bih na kraju i odustala od kupovine istog. Ali kada sam ga ugledala na BPS sajtu za samo 6 dolara prosto sam morala da ga naručim i nisam se pokajala. Organizator je veoma kvalitetan i izrađen je od veoma jake plastike koje podseća i na staklo po svojoj jačini. Ima čak 24 pregradica tako da unutra možete smestiti zaista puno karmina, labela, korektora, parfemčića itd. Ja sam moj za čas popunila i planiram da kupim još jedan ali sa malim fiokama kako bi mi stali i neki sjajevi, labela u kutijicama itd. 

Možete ga poručiti ili pogledati *OVDE*!

► 1x pakovanje nalepnica za nokte/1 sheet of nail stickers ◄


Ove nalepnice su nešto najslađe što sam ja u skorije vreme videla. Njih sam takođe poručila sa moju drugaricu i ona je oduševljena njima. Ona mi je dala nekoliko njih kako bih ih isprobala i prenela vam utiske i mogu vam reći da sam oduševljena sa njima. Veoma su postojane i jako se teško odlepljuju i sa papirića i sa noktiju kada ih zalepite. Ne znam šta bih više dodala sem da su ispunile sva moja očekivanja. 

* Ja sam pokušala da ih uslikam na svojim noktima ali pošto sam imala namazan crni lak samo jedna nalepnica se vidi i to jedva:

Možete ih poručiti ili pogledati *OVDE*!
P.S. Dostupne su u još nekoliko varijanata.

► Prsten sa ugraviranom motivacionom porukom/Ring with engraved motivational quote ◄

* Prsten možete videti i na fotografiji gde sam vam pokazala kako meni stoje nalepnice za nokte.
Ovako, ovaj prsten sam sasvim slučajno naručila. Ostalo mi je još dolar-dva od sume koju sam dobila za poručivanje sa njihovog sajta i kada sam videla čak 8 prstenja po ceni od 0,99 dolara jedostavno sam ih odmah naručila. Međutim tek kada mi je stigao paket ja sam shvatila da je to zapravo u pitanju jedan prsten i to ne možete izabrati ugraviranu poruku koju vi želite već koji vam oni nasumično odaberu. Dakle, nisam razočarana, šta više prsten mi se jako dopada jer je veoma jednostavan i "vintage", a opet je veoma cool i dopada mi se nasumično odabrana poruka, a to je u mom slučaju "Free". :)

Možete ga poručiti ili pogledati *OVDE*!
P.S. Prsten nije baš širokog obima, već naprotiv i da nemam tanke prste mislim da ne bih mogla da ga nosim. Ali svejedno onda bih ga mogla nositi kao "midi" prsten tako da je u svakom slučaju vredan poručivanja.

Btw. Poštarina je uvek besplatna bez obzira na poručenu količinu predmeta i udaljenost države u kojoj živite tako da je to dodatna pogodnost! 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Voli vas vaša,

Comments

  1. Stvari su prelepe:)

    novi post je objavljen: introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ovu ogrlicu planiram naručiti već duže vrijeme. Baš je cool:)

    http://ameliabelieveme.blogspot.ba/


    ReplyDelete
  3. Božee kako je ova ogrlica divna,savršenaa *oo*
    Ti si prelepa♥
    http://natalijabeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Divne si stvari poručila,ali najviše mi se sviđaju ogrlica i blender ❤

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  5. Divne stvari i ja duže vreme tražim organizator,a ovaj izgleda divno.


    Novi post-lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. Predivne su stvari.. Posebno mi se sviđaju tetovaže, organizator, prsten i ogrlica.. :)

    ReplyDelete
  7. Najviše mi se sviđa ogrlica i flash tetovaže!Ogrlica je stvarno prelepa! ♥ Ne mogu da kažem da su ostale stvari ružne i one su divne,ali su mi se najviše svidele ove dve.:* ♥

    http://tijanasteennotebook.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Mnogo mi se svidjaju stvari, najviše tetovaže. :) Inače, mislim da ''fashion jewerly'' sa etikete ogrlice moze da se kupi u Srbiji (mislim taj brend) jer su moje mindjuše imale istu etiketu.

    misseslandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Predivne su stvari.
    Ovaj organizer za ruževe je divan, uvijek zaboravim ga pogledam kad naručujem :(.

    Sve u svemu, super stvarčice. ♥

    ReplyDelete
  10. Stvari su i više nego dobre! I predivno si to iskombinovala. :)

    ReplyDelete
  11. Najvise mi se dopada prsten i ovde sve divne plave boje :)
    Ove naleptice su mi takodje slatke :)

    Ako zelis pogledaj moj blog <3
    http://happinessalwaysbringsbeauty.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!