GlamBox otvaranje - maj 2016.

Zdravo svima! :)
Posle nedelju dana konačno sam odlučila da napišem i objavim novi post. Zaista imam i suviše obaveza ovih dana, a plus sam i neraspložena i imam milion problema koji me muče već nedeljama tako da jednostavno nemam ni volje ni inspiracije za nove postove. Ali iskreno se nadam da će se sve uskoro rešiti i da ću češće objavljivati postove od sada pa na dalje. No, opet skrećem sa teme. Ali jednostavno sam morala da podelim sa vama razloge zbog kojih nisam nijedan post objavila već nedelju dana. Nego, ipak nije sve tako crno i dokaz za to je majsko izdanje GlamBox kutije. Naime, ova kutija mi je zaista ulepšala celu proteklu nedelju. Euforija me drži još od utorka kada mi je poštar uručio ovu divnu kutiju. Već možete da primetite koliko sam uzbuđena, tako da hajde da počnemo. :)

Evo kako izgleda kutija i šta se to našlo u majskom izdanju GlamBox-a:





• BURRA krema za zaštitu lica od sunca sa zaštitnim faktorom (SPF) 30 (full-size)
• B.U. Golden Kiss dezodorans (mini-size)
• Aloxxi hidratantni šampon (mini-size)
• Multiactiv Natural tonirana dnevna krema (3x uzoraka)
• Dr Wolff eliksir za kosu (mini-size)
• Golden Rose Selective lakovi za nokte (2x full-size)
• Trisa Perfect White pasta za zube (2x mini-size)

► BURRA krema za zaštitu lica od sunca sa SPF30 ◄
 "BURRA krema za zaštitu lica od sunca sa SPF30 štiti od štetnog UV zračenja uz pomoć kombinacije hemijskih i mineralnih filtera. Formulacija sa ektoinom, ši buterom, skvalanom i vitaminom štiti od fotostarenja. Ektoin je prirodna supstanca izolovana iz jedne vrste bakterija i ona štiti imuni sistem kože i ostvaruje dugotrajan efekat hidratacije. Zbog formulacije bez parabena, mirisa i boja posebno je pogodna za osobe sa svetlom, osetljivom i fotosenzitivnom kožom."
- Prijatno sam se iznenadila kada sam ugledala ovu kremu za zaštitu lica jer sam baš planirala o kupovini jedne koja je drugog brenda, ali svejedno ima istu svrhu. Jednostavno nikada do sada nisam imala kreme za zaštitu od sunca i za lice i za telo, već sam jednu kremu koristila za sve predele mog tela pa i lica tako da jedva čekam da isprobam ovu kremu za lice i da sa vama podelim svoje utiske.
Cena: 800rsd (50ml)
Mililitraža: 50ml

► B.U. Golden Kiss mini dezodorans ◄
 "BU Golden Kiss novi, moderan, glamurozan i blistavi miris koji slavi jedinstvenost svake žene. Dostupan u obliku toaletne vode, deo spreja i natural spreja."
- Od kada sam prvi put ugledala reklamu za ovaj dezodorans želela sam da ga isprobam. Mnogo mi je drago da se baš on našao u majskom izdanju GlamBox kutije. Već sam ga isprobala i mogu vam reći da božanstveno miriše, ali da jednostavno taj miris nije dugotrajan i postojan. Mada, to sam i očekivala jer su skoro svi dezodoransi takvi. Zato umesto full-size pakovanja ovog dezodoransa, planiram da kupim Golden Kiss toaletnu vodu jer je ipak ona najsličnija parfemu i verujem da je miris postojaniji i dugotrajniji.
Cena: 220 rsd (150ml)
Mililitraža: 50ml

► Aloxxi hidratantni šampon za kosu ◄
 "Aloxxi hidratantni šampon i balzam potpuno regeneriše suvu i oštećenu kosu i štiti boju. Obogaćen je maslinovim, jojoba i avokado uljima, hidrolizovanim keratinom i svilenim aminokiselinama. Sadrži UV zaštitu i jedinstvenu mešavinu od 10 anti-age ekstrakata, obnavlja i jača kosu."
- Prvo moram da napomenem da mi se jako dopada ovo malo preslatko pakovanje. Jedva čekam da isprobam ovaj šampon jer mi deluje izuzetno kvalitetno, pa samim tim mislim da će zaista ispuniti sva moja očekivanja. Iako ga još uvek nisam isprobala ipak sam morala da ga otvorim kako bih ga pomirisala i mogu vam reći da miriše savršeno.
Cena: 1440 rsd (300ml)
Mililitraža: 45ml

► Multiactiv Natural tonirana dnevna krema ◄
 "Multiactiv Natural tonirana dnevna krema odlično se uklapa u ten kože zahvaljujući mineralnim pigmentima, pružajući prirodno zdrav, ujednačen i odmoran izgled. Zbog prirodnih ulja vlaži i hrani kožu, a UV filter sprečava prevremeno starenje. Odgovara svim tipovima kože."
- Već sam imala prilike da isprobam ovu BB kremu jer su se nekoliko istih uzoraka našlo i u nekom od prethodnih izdanja GlamBox-a. Dakle, krema nije ništa specijalno. Hidrira kožu ali nije toliko pigmentovana. Sve u svemu, nije ni tako loša. Ali ipak daću joj još jednu šansu i ponovo ću isprobati ove uzorke pa ću podeliti sa vama svoje utiske krajem meseca.
Cena: 430 rsd (50ml)
Mililitraža: 3 x 1,5ml = 4,5ml

► Dr Wolff eliksir za kosu ◄
 "Dr Wolff šampon i eliksir sa nutri-kofeinskim kompleksom obezbeđuju korenu kose mikro hranljive materije čime jačaju folikulu dlake, pospešuju rast i sprečavaju opadanje kose."
- Nisam baš nešto preterano uzbuđena što se tiče isprobavanja ovog proizvoda, ali ću ga svakako isprobati jer ja imam vrlo tanku kosu koja je sklona opadanju jer je izuzetno oštećena od prekomernog pranja i sušenja fenom tako da će mi ovaj proizvod možda i pomoći.
Cena: 1500 rsd (250ml)
Mililitraža: 20ml

► Golden Rose Selective lakovi za nokte ◄



  "GR Selective Nail Lacquer je veoma sjajna i postojana linija lakova za nokte, stvara jedinstvenu lepotu na vašim noktima svojim bogatim modernim bojama."
- Ovim lakovima sam se ujedno i najviše obradovala. Iskreno, da sam mogla da biram možda ne bih odabrala ove nijanse ali svakako mi se dopadaju i rado ću ih koristiti. Dakle, dobila sam lakove u nijansama br. 26 - "Cherry Bomb" i br. 08 - "South Beach".
Cena: 145rsd (16ml)
Mililitraža: 2x 16ml

► Trisa Perfect White pasta za zube ◄
"Trisa Perfect White pasta za zube efikasno uklanja plak i tragove mrlja zahvaljujući formuli kristala za beljenje. Odstranjuje neujednačenost u boji zahvaljujući abrazivnom sredstvu srednje jačine, suzbija nove naslage plaka i kamenca, obezbeđuje efikasnu zaštitu od karijesa."
- Ovo je proizvod kojem sam se najviše obradovala. Ja inače imam zube sa neujednačenom bojom i jedva čekam da isprobam ovu pastu. Iskreno se nadam da će ispuniti moja očekivanja.
Cena: 434rsd (75ml)
Mililitraža: 2x 9ml

- Da li se kutija isplatila ili ne?
* Cena majskog izdanja kutije je 1299 dinara, a kada saberemo cene svih proizvoda dobijamo sumu od 1590 dinara. Moj odgovor je da se kutija i te kako isplatila.

- Junsko izdanje GlamBox kutije možete poručiti *OVDE*!

Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Voli vas vaša,



Comments

  1. Odličan post, šteta što se ne može naručiti u BiH 😉

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  2. Super post. Boje lakova za nokte su predivne ☺

    http://miaswoorld.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Odličan post, slike su prelepe, a proizvodi izgledaju super. ^^

    novi post je tu:
    introvertna-holandjanka.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Odlični proizvodi. :)
    Novi post je na mom blogu----> http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2016/06/we-heart-it-inspiration.html

    ReplyDelete
  5. Ovi golden rose lakovi su presavrseni,ova crvena boja je predobra! ♥ I fotografije su divne,kao i uvek

    ReplyDelete
  6. Mnogo mi se dopadaju GR lakovi. MIslim da ću uskoro isprobati B.U. dezedorans jer mi je miris divan! ♥

    misseslandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Lakovi su predivni, kao i ostali proizvodi. Uživaj u njima.♥

    My little corner

    ReplyDelete
  8. Predobri su proizvodi, posebno mi je zanimljiva prva krema s SPF-om jer i ja trenutno tražim neku kremu za lice sa SPF-om. :)

    itsnina23.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Muško sam,ali sam idalje opsednut tvojim blogom,slike me oduševljavaju *-*

    writtingguy.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Odličan je sadržaj kutije, kao i uvek! Divne sličice, Micika. :)<3

    ReplyDelete
  11. Meni se sadržaj kutije baš dopada, ovog meseca više nego inače :) Isprobala sam samo Golden Kiss dezodorans i obožavam ga. Ali koristim ga samo kao dezodorans, za ispod pazuha, dok neke druge parfeme i toaletne vode koristim ovako za parfemisanje :) Divne slike <3

    ReplyDelete
  12. Milice, auper kutija. Inace je sadrzaj mnogo oskudniji, pa me je ovaj prijatno iznenadio.:)Teen Queen

    ReplyDelete
  13. Nikada nisam naručivala glam box ali obično je jako kavalitetnog sadržaja. Mislim da je ovo najbolji do sada (od onih koje sam isprtila). sve stvarčice mi se čine izuzetno lepo i korisno. :)

    Pridružila sam se blogerskoj zajednici pre par dana, pogledaj moj blog i učlani se ako ti se dopada :) - Life Lover

    ReplyDelete
    Replies
    1. blifelover.blogspot.com nisam lepo linkovala komentar :)

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!