GlamBox otvaranje - jun 2016.

Zdravo svima! :)
Ako se ne varam ovo je već sedmo izdanje GlamBox-a koje otvaram zajedno sa vama. Unapred vam mogu reći da je ovo definitivno najbolje izdanje ikada i da jedva čekam da isprobam sve proizvode koje sam dobila. Pošto je u pitanju otvaranje kutije, a ne recenzija proizvoda ukratko ću vam napisati o svakom proizvodu po nešto i moje prve utiske. Na kraju ovog meseca možete očekivati recenziju proizvoda iz tri prethodne GlamBox kutije. :)

Well, let's go...

Evo kako izgleda kutija i šta se to našlo u junskom izdanju GlamBox-a:





• B.U. In action active release dezodorans (travel-size)
• B.U. In action krema za tuširanje (travel-size)
• Batiste suvi šampon (original) (travel-size)
• Summer&Spice raskošna parfemska krema za ruke (full-size)
• Multiactiv gel krema (mini-size)
• Estar balzam za usne (full-size)
• Carroten Magin tan & protect krema za sunčanje sa SPF 20 (2 uzorka)
• Ziaja: narandža kremasti gel za tuširanje, losion za telo od kozijeg mleka, svila proteini gel za tuširanje(3 uzorka)
• Carroten Mat Look krema za lice sa SPF 30 (2 uzorka)
• Ziaja: krema za ruke i nokte od kozijeg mleka, sensitive skin noćna krema, jasmin 50+ noćna krema, dnevna krema od kozijeg mleka (4 uzorka)
• Wellness Breakfast keks (hrskavi badem & šumsko voće) (2x full-size)

 B.U. In action active release dezodorans
 "B.U. in action active release dezodorans sprečava neprijatan miris i znojenje. Inovativna tehnologija postepeno i kontrolisano oslobađa aktivne sastojke i tako štiti i do 48 sati."
- Ja sam veliki ljubitelj B.U. dezodoransa i koristim ih već godinama. Oduševila sam se sa svakim koji sam isprobala tako da sam sigurna da će mi se i ovaj dopasti. Sudeći po opisu deluje mi vrlo zanimljivo i nadam se da će opravdati moja očekivanja.

Cena: 280rsd (150ml)
Mililitraža: 50ml

 B.U. In action krema za tuširanje limun & vanila

 "B.U. in action krema za tuširanje limun & vanila obogaćena je hidratantnim patentom koji pruža osećaj hidrirane i glatke kože."
- Čim sam ugledala ovu kupkicu prva rečenica koju sam izgovorila je bila: "Ne mogu da verujem koliko ovo preslatko izgleda". Pakovanje je izuzetno malo, baš pogodno za putovanja. Kupka miriše apsolutno božanstveno. Ja sam je baš juče isprobala i već sam oduševljena sa njom. Jedva čekam da je isprobam još par puta kako bih zaista stekla taj pravi utisak.

Cena: 230rsd (250ml)
Mililitraža: 50ml

 Batiste suvi šampon (original)

 "Batiste suvi šampon omogućava efekat čiste, osvežene i uredne kose, pruža lakše oblikovanje dajući kosi fenomenalan miris, volumen i negu."
- Već sam nekoliko puta imala prilike da isprobam ovaj suvi šampon tako da vam već sada mogu preneti svoje mišljenje. Naime, miris mi se jako dopada, pakovanje je idealno jer je malo i može stati u svaku torbu tako da vam uvek može biti pri ruci. Nakon nanošenja kosa zaista više nema masne tragove i dobija na volumenu. Jedina mana je to što ponekada ostavlja previše belog traga. Sve u svemu, odličan proizvod.

Cena: 210rsd (50ml)
Mililitraža: 50ml

 Summer&Spice raskošna parfemska krema za ruke (zavodljivi jasmin)

 "Summer&Spice raskošna parfemska krema za mekane ruke satima širi neodoljive mirisne note oko tebe a pritom ne masti ruke. Dostupne su u mirisnim notama #LOL sa tahićanskom vanilom i #OMG sa zavodljivim jasminom."
- Odavno sam imala želju da isprobam losione i kreme Summer&Spice brenda. Kada sam na Instagram profil GlamBox-a ugledala baš ovaj brend koji će se naći u junskom izdanju skakala sam od sreće. Bila sam izuzetno uzbuđena tako da sam kremicu već isprobala. Miriše toliko savršeno da ja vama ne mogu da opišem. Ima savršenu teksturu, lako se nanosi i zaista ne masti ruke, a ipak čini kožu glatkom i mekanom. Definitivno planiram da naručim još neki losion ili kremu ovog brenda.
P.S. Minut ćutanja za preslatko pakovanje. :D

Cena: 249rsd (75ml)
Mililitraža: 75ml

 Multiactiv gel krema sa ekstraktom puževe sluzi

 "Multiactiv gel krema sa ekstraktom puževe sluzi obogaćena ši buterom i hidrirajućim kompleksom za svakodnevnu negu i hidrataciju svih tipova kože. Ublažava nepravilnosti i stimuliše regeneraciju."
- Ovu kremicu nikada pre nisam videla, ali sam svakako upoznata sa ovim brendom jer se našao već u nekoliko prethodnih izdanja GlamBox kutije. Ja sam lično isprobala masku i piling za lice i oduševljena sam njima tako da se nadam da će mi se i ova kremica pomenutog brenda dopasti. Pakovanje je takođe malo i praktično. Nisam još isprobala ovaj proizvod ali sam utvrdila da miriše odlično.

Cena: 750rsd (100ml)
Mililitraža: 15ml

 Estar balzam za usne

 "Estar balzam za usne je namenjen hidrataciji, regeneraciji i ulepšavanju. Sadrži biljna ulja, putere i ekstrakte koji redovnom upotrebom utiču na volumen i ističu konture usana. Teksturu čini mekom i glatkom. Upotrebljavati dva puta dnevno."
- Prvo što mi se dopalo kod ovog balzama je pakovanje koje nekako izgleda veoma luksuzno, a jednostavno. Balzam miriše predivno i ima savršenu teksturu. Već sam ga isprobala i primetila sam razliku. Usne su mi zaista hidrirane i znatno mekše nego ranije.

Cena: 540rsd (4,5ml)
Mililitraža: 4,5ml

 Carroten Magin tan & protect krema ua sunčanje sa SPF 20

 "Carroten Magic tan & protect krema SPF 20 ima unapređen sistem fotostabilne UV zaštite. Jedinstveni patent 3ple action Tan Booster podstiče prirodne procese tamnjenja i boju čini trajnijom. Održava prirodni nivo hidratacije i sadrži svetlucave perle koje ističu preplanuli ten."
- Ja sam neko ko ne voli baš da eksperimentiše sa kremama za sunčanje i od malena koristim jedino Niveine kreme, ali nakon što sam pročitala opis proizvoda zaista želim da isprobam i ovu kremu. Takođe ukoliko zaista radi obećano definitivno ću kupiti i full-size. No, još uvek je nisam isprobala jer nisam imala prilike ali čim to budem uradila prenosim vam svoje utiske.

Cena: 875rsd (150ml)
Mililitraža: 2 uzorka po 8ml (16ml)

Ziaja: narandža kremasti gel za tuširanje, losion za telo od kozijeg mleka, svila proteini gel za tuširanje

 "Ziaja narandža kremasti gel za tuširanje omekšava kožu i intenzivno hidrira.
  Ziaja losion za telo od kozijeg mleka zahvaljujući formuli 'voda u ulju' revitalizuje, omekšava i vlaži kožu.
  Ziaja svila proteini gel za tuširanje aktivno hidrira i regeneriše kožu. Parfimisan je cvetnim notama ljiljana, orhideja i pasiflora."
- Obožavam da isprobavam kupke, gelove za tuširanje kao i losione za telo tako da se izuzetno radujem isprobavanju pomenutih proizvoda. Do sada nisam nijedan isprobala ali mi sudeći po opisu svi deluju izuzetno zanimljivo.

Cena narandža kremastog gela za tuširanje: 290rsd (500ml)
Mililitraža: uzorak od 7ml
Cena losiona za telo od kozijeg mleka: 455rsd (400ml)
Mililitraža: uzorak od 7ml
Cena svila proteini gela za tuširanje: 350rsd (500ml)
Mililitraža: uzorak od 7ml

Carroten Mat Look krema za lice sa SPF 30
 "Carroten Mat Look krema za lice SPF 30 štiti od ultraljubičastog UV i infracrvenog zračenja. Matira masne delove lica, ima laganu i nemasnu teksturu idealnu za svakodnevnu upotrebu pre šminke."
- Ova kremica je zaista idealna za ove letnje dane. Niko ne voli da pocrveni, pogotovo ne u predelu T zone lica. Ovaj proizvod je idealan za zaštitu baš tog predela i zato jedva čekam da ga isprobam. Nadam se da će ispuniti moja očekivanja.

Cena: 500rsd (50ml)
Mililitraža: 2 uzorka po 3ml (6ml)

Ziaja: krema za ruke i nokte od kozijeg mleka, sensitive skin noćna krema, jasmin 50+ noćna krema, dnevna krema od kozijeg mleka
 "Ziaja krema za ruke i nokte od kozijeg mleka za suvu kožu intenzivno hidrira, pomaže jačanju noktiju i sprečava listanje i lomljenje.
  Ziaja sensitive skin noćna krema za učvršćivanje sa umirujućim dejstvom za suvu i osetljivu kožu. Uklanja crvenilo i peckanje, regeneriše, učvršćuje i zaglađuje kožu.
  Ziaja Jasmin 50+ noćna krema za sve tipove zrele kože učvršćuje i sprečava gubitak elastičnosti, izravnava borem hidrira.
  Ziaja dnevna krema za lice od kozijeg mleka intenzivno vlaži kožu, hrani i podržava prirodnu ravnotežu. Poseduje UVA i UVB filtere. Efikasna je kao podloga za šminku."
- Kao što volim da isprobavam mackalice za telo, tako volim i da isprobavam mackalice za lice. Nijedan uzorak još uvek nisam isprobala tako da se unapred radujem.

Cena kreme za ruke i nokte od kozijeg mleka: 265rsd (80ml)
Mililitraža: uzorak
Cena sensitive skin noćne kreme: /
Mililitraža: uzorak
Cena Jasmin 50+ noćne kreme: 870rsd (50ml)
Mililitraža: uzorak
Cena dnevne kreme za lice od kozijeg mleka: 575rsd (50ml)
Mililitraža: uzorak

Wellness breakfast keks (hrskavi badem & šumsko voće)
 "Specijalan poklon Wellness breakfast - važno je da svoj dan započnete sa dosta dobre energije i dobrog raspoloženja. Novi Wellness Breakfast keks bogatog ukusa od pet pažljivo odabranih žitarica, idealan je za brz i lak početak dana. Wellness Breakfast dostupan je u dva ukusa - kombinacija hrskavog badema i nežnog ukusa mleka kao i osvežavajući ukus šumskog voća."
- Čim sam uslikala ove keksiće ja sam ih i smazala u roku od 2 minuta. Toliko su ukusni da sam dan nakon što sam ih isprobala kupila i njihovo veće pakovanje. Oduševljena sam sa ovom poslasticom, pun pogodak.

Cena: 39,50rsd (42gr)
Gramaža: 42gr

- Da li se kutija isplatila ili ne?
* Cena majskog izdanja kutije je 1299 dinara, a kada saberemo cene svih proizvoda dobijamo sumu od 1500 dinara. Moj odgovor je da se kutija i te kako isplatila.

OBAVEŠTENJE: Na GlamBox sajtu je već u ponudi izdanje pod nazivom "Summer kiss". Ukoliko sada poručite tu kutiju bićete u prilici  da je dobijete početkom avgusta i to će biti GlamBox dvobroj t.j. dva izdanja u jednoj kutiji.

"Summer kiss" izdanje možete poručiti klikom na ovaj link ---> http://glambox.rs/naruciglambox !

Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Voli vas vaša,



Comments

  1. Super proizvod i tvoj post! ♥

    http://autumnsummerwinterspring.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Bas mi se svidja sadrzaj kutije ovog meseca. Fotografije su odlicne,kao da imas profesionalni fotograf koliko ti dobro ispadaju preko fona. ♥ Mislim da ti slikas telefonom,rekla si u nekom postu,je l da?

    ReplyDelete
  3. Iskreno, nisu me bas odusevili proizvodima. Cesto se ponavljaju i imam osjecaj da su se malo pogorsali :/
    Ali tvoje slike su lijepe ! :D

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  4. Odličan post Milice! Najviše mi se sviđa ovaj balzam za usne♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  5. Odličan post! Mislim da su proizvodi u ovoj kutiji odlični iako nisam probala ni jedan od njih.. Ali ovako po slikama, rekla bih da su divni. Fotke su predivne! Baš mi je drago što su u ovu kutiju ubacili Wellness keksiće, omiljeni su mi! :) ♥

    Novi post -> innisall.blogspot.com
    Molim vas kliknite na ovaj link -> http://goo.gl/vBE1kC

    ReplyDelete
  6. Odličan post :) Proizvodi su fantastični :)

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Proizvodi su prelepi,kao i slikice!Pridruzila sam se blogu,nadam se da ces uzvratiti,hvala!


    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. Super post! Zaista fantastični proizvodi, čekamo tvoje utiske.. :)

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. Odlicni proizvodi, bas mi se sve jako dopalo. A i pakovanje je fenomenalno! :)

    www.bymajamladenovic.com

    ReplyDelete
  10. Divan glam box. Zanimljiva pozadina fotografija :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
  11. Bas je slatko sto su ubacili keksice! Balzam mi se cini savrsenim. 💕
    Nominovala sam te za book tag, pa pogledaj ako zelis :D

    Misseslandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Sjajan post! Ovomesečni GlamBox je bio zaista baš pun iznenađenja. :) Summer&Spice kremica za ruke mi se čini sjajnom, moraću da je potražim. :) <33

    www.marsyly.com

    ReplyDelete
  13. Svudja mi se sadrzaj ove kutije. Inace je siromasnija, ali suje prosli put i narocito ovaj bas lepo popunili. :D
    Teen Queen

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!