June Favorites

Zdravo svima! :)
Znam da malo kasnim sa ovim postom ali nadam se da mi nećete zameriti. Proteklog meseca sam zaista nakupovala dosta kozmetičkih preparata i zato ćete danas biti u prilici da vidite nešto više proizvoda nego obično tako da budite spremni na jedan poduži post. Neke proizvode koristim bukvalno svakoga dana od kada sam ih kupila, a neke sam počela da koristim pre svega nekoliko dana ali sam opet morala da ih spomenem. Kako ne bih dužila više, hajde da počnemo. :)

Ovo su moji junski favoriti:

• B.U. Golden Kiss dezodorans
• Batiste šampon za suvo pranje kose (medium & brunette hint of color)
• Zoja Zec piling za telo (narandžina kora)
• Bioten Skin Moisture 3 u 1 micelarna voda za uklanjanje šminke
• Bioten Skin Moisture CC krema (all in 1 skin perfection) - light
• Summer&Spice #OMG krema za ruke sa mirisom zavodljivog jasmina
• AVON BIG multiplied crna maskara
• Golden Rose Matte Lipstick Crayon - 12
• Essence Kajal Pencil - 01 White
• Subrina vosak za kosu
• Velnea vlažne maramice za uklanjanje šminke

B.U. Golden Kiss dezodorans
 U majskom izdanju GlamBox kutije sam dobila manje pakovanje baš ovog dezodoransa tako da sam imala savršenu priliku da ga isprobam pre nego što se odlučim za kupovinu full-size pakovanja. Isprobala sam ga i oduševila sam se, pa sam odlučila da ga kupim i u originalnom pakovanju početkom proteklog meseca. Svakodnevno ga koristim i imam samo reči hvale. Predivno miriše i miris je izuzetno dugotrajan t.j. dugotrajniji od mirisa ostalih dezodoransa koje sam koristila.

Cena: oko 200 dinara

Batiste šampon za suvo pranje kose - medium & brunette hint of color
 Ja sam neko ko je veoma odan Batiste suvim šamponima i isprobala sam aposlutno sve sem plavog. Batiste suvi šamponi su zaista najbolji, čine kosu čistijom i daju neki osobeni sjaj i volumen. Jedina mana je bio taj beli trag koji je bio i suviše vidljiv na mojoj kosi jer sam ja brineta. Ali kada sam ugledala ovaj šampon u Lilly drogeriji izuzetno sam se obradovala jer je baš pogodan brinetama i ostavlja blagi braonkasti trag koji se savršeno stapa sa bojom moje kose. Savršeno miriše i čini mi se čak da je i bolji nego ostali šamponi ovog brenda.

Cena: 570-580 dinara

Zoja Zec piling za telo - narandžina kora
 Najomiljeniji proizvod za negu kože tela ikada! Ne možete ni da pretpostavite koliko sam ja opsednuta sa ovim proizvodom. Naime, ukoliko pratite moj blog znate da sam uradila recenziju tri proizvoda Zoja Zec brenda. Među njima je bio i ovaj proizvod. P.S. Tu recenziju možete pročitati ovde. Piling je savršenstvo savršenstva. Prvo, miriše predivno. Iako sadrži i kafu i narandžinu koru definitivno preovlađuje miris narandže. Tekstura je odlična i piling se vrlo lako nanosi. Nakon ispiranja moja koža zaista fantastično upije ovaj proizvod i neverovatno je meka i glatka. Takođe ja imam problem sa sitnim bubuljicama i aknama na leđima i ovaj preparat je rešio i taj problem. Ukoliko kao ja imate problem i sa strijama od naglog rasta, ovaj piling će ih definitivno ublažiti. Savršenstvo u malom, šta drugo da vam kažem.

Cena: 590 dinara (možete ga poručiti ovde)

Bioten Skin Moisture 3 u 1 micelarna voda za uklanjanje šminke
 Bioten je još jedan brend koji sam skoro otkrila i kojem sam već odana. Nakon što sam pročitala post jedne blogerke koja je spomenula i nahvalila baš ovu micelarnu vodu prosto sam morala da je kupim. Prvo, koristim je skoro svakog dana i za mesec dana sam potrošila samo jednu desetinu proizvoda (vidi se na fotografiji iznad). Drugo, ima odličnu teksturu i potrebno je svega nekoliko kapi ovog proizvoda za celo lice. Aposlutno svu šminku uklanja u nekoliko poteza i čini kožu mekom i glatkom. Ne isušuje kožu, ne sadrži parabene i parafine. Stvarno jedan od boljih proizvoda koje sam isprobala i toplo ga preporučujem svima vama sa suvom i osetljivom kožom sklonom iritacijama.

Cena: oko 300 dinara

Bioten Skin Moisture CC krema - all in 1 skin perfection (light)
 Ovo je već drugo pakovanje koje sam kupila. Prosto sam oduševljena ovom CC kremom. Predivno miriše, ima odličnu teksturu, lako se nanosi i savršeno se uklapa sa mojim tenom. Ne pokriva baš sve nesavršenosti, ali svakako ima odličnu pokrivenu moć jer je ipak u pitanju CC krema, a ne puder. Čini kožu izuzetno baršunastom i mekom na dodir i ima SPF 20. Jedina mana je to što je dosta masna kada se nanese, ali ako pričekate dva-tri minuta vaša koža će je upiti i masni sloj će u određenoj meri nestati. Isprobala sam dosta BB i CC krema ali ovo je jedina koja mi se zaista dopada i čijem se korišćenju unapred radujem jer neguje moju kožu i ne osećam je na licu.

Cena: 470-480 dinara

Summer&Spice #OMG krema za ruke sa mirisom zavodljivog jasmina
 Sigurno se pitate zašto se ova kremica našla u mojim favoritima kada sam je dobila tek pre nekoliko dana. Kremica je stigla 28. juna i od tada sam je non stop koristila tako da sam morala da je svrstan u favorite proteklog meseca. Miriše božanstveno, ima savršenu teksturu, ne masti kožu ali je ipak čini glatkom i mekanom. Pun pogodak ako mene pitate.

Cena: 250 dinara

AVON BIG multiplied crna maskara
 Ovu maskaru sam zapravo dobila još pre 2 meseca i to od devojke koja vodi profil na Instagramu: @avonporucivanjebeograd93 . Maskara je izuzetno kvalitetna, a jeftina. Ima dosta "debelu" četkicu sa puno vlakana (ako mogu tako da ih nazovem) tako da je dovoljan i jedan potez i vaše trepavice će izgledati dosta bujnije. Na početku korišćenja nije ostavljala grudvice, ali sada ipak ostavi po neku, no meni to ne predstavlja neki problem.

Cena: 550 dinara

Golden Rose Matte Lipstick Crayon - 12

 Golden Rose je brend koji ja OBOŽAVAM! Oni nude veoma kvalitetne i inovativne proizvode po veoma pristupačnim cenama. Ova olovka za usne je nešto najlepše što ja posedujem. Kupila sam je na sniženju i tada je koštala svega 170-180 dinara. Jako mi je drago da sam baš odabrala ovu nijansu jer je predivna. Tekstura je savršena i olovka se vrlo lako i precizno nanosi. Mat efekat nije baš onakav kakav sam očekivala da će biti, ali je svakako na zavidnom nivou.

Cena: 235 dinara

Essence Kajal Pencil - 01 White
 Pošto ja imam sitne oči oduvek sam htela da isprobam belu olovku za oči jer sam čula da ona ističe taj predeo. Ja je koristim isključivo samo na vodenoj liniji oka i vrlo sam zadovoljna njenim učinkom. Ostavlja fini beli trag koji je veoma dugotrajan. Ukoliko želite da isprobate belu olovku za oči ja bih vam preporučila baš ovu jer je jeftina, a veoma kvalitetna.

Cena: 120-130 dinara

Subrina vosak za kosu (oblikovanje i sjaj)
 Naime, kada sam bila kod frizera polovinom proteklog meseca frizerka mi je na kosu stavila jedan preparat koji je bio upakovan u crnu kutiju. Ja sam morala da je upitam šta je u pitanju jer je preparat božanstveno mirisao i moja kosa je izgedala toliko negovano i lepo. Frizerka mi je rekla da je u pitanju Subrinin vosak za kosu. Ja sam guglala po netu i pronašla sam ga ali je bio i suviše skup - oko 950 dinara. Pošto sam htela da pronađem neku alternativu, otišla sam u Lilly i upitala prodavačicu da mi pokaže gde se nalaze preparati za negu i oblikovanje kose. Ona mi ih je pokazala i ja sam bukvalno skočila od sreće kada sam videla Subrinin vosak za kosu koji jeste drugačiji od onog koji mi je frizerka stavila, ali identično miriše. Odlučila sam da ga kupim i oduševila sam se njime. Nanosim ga svakog puta nakon što osušim kosu u tankom sloju i moja kosa izgleda savršeno i negovano. Idealan je za oblikovanje frizure. Takođe primetila sam da mi je kosa u dosta boljem stanju od kada ga koristim i više nije kruta kao pre već naprotiv.

Cena: 340 dinara

Velnea vlažne maramice za uklanjanje šminke
  I poslednji favorit su Velnea vlažne maramice. Ovo je već peto ili šesto pakovanje koje sam ja kupila. Unutra imate 20 vlažnih maramica i samo jedna je dovoljna da skinete šminku sa celog lica. Ja uvek prvo očistim lice sa njima i onda sa micelarnom vodom uklonim ostatak šminke. Stvarno su odlične i bolje su od većine vlažnih maramica koje sam do sada isprobala.

Cena: 85 dinara

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Voli vas vaša,


Comments

  1. Super favoriti!♥

    http://autumnsummerwinterspring.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Super favoriti Mici, neke proizvode sam isprobala i delim tvoje mišljenje, a neke nisam i volela bih da ih probam. Sličice divne, kao i uvek! <3

    ReplyDelete
  3. Odlicni favoriti,i meni se bas dopada ovaj piling za telo od narandzine kore (meni mirise na jafu). Fotografije su divne,svaka cast! ♥

    ReplyDelete
  4. Odlicnan post. Svaka cast na preglednosti, sve lepo pise :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Odlican post i predivni favoriti! Morat cu da nabavim jednu Golden Rose olovku,ova tvoja mi se bas cini super :)

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  6. Proizvodi izgledaju divno, treba mi bela olovka za oci i drago mi je sto sam naletela na tvoj post <3

    Misseslandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Bioten CC krema je stvarno odlična! Volim i taj B.U. parfem, a pod hitno moram probati taj Biotenov proizvod za skidanje šminke. Odličan post, kao i uvek! <3

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Super post. Drago mi je što si pisala o Bioten CC kremi jer sam je dugo planirala kupiti i na kraju sam odustala. Ali sada sam sigurna da ću je kupiti. :)

    http://saskinkutak.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. super post, i ja vec duze vreme zelim da probam bioten cc kremu, mislim da je sjajna, hvala na preporuci
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Odlični favoriti...Već duže vreme merkam GR mat karmine u olovci tako da će definitivno jedan morati da bude moj :D

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Super su proizvodi *-*

    petra-s-life-blog.blogspot.hr

    ReplyDelete
  12. Proizvodi su divni. Ja koristim B.U. Golden Kiss i oduševio me je.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Proizvodi su odlični!B.U. Golden Kiss je stvarno super!

    http://tijanasteennotebook.blogspot.rs/ ---> novi post

    ReplyDelete
  14. Odličan post,obožavam da čitam tvoje favorite proizvode :)


    lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  15. Bioten CC krema je i moja omiljena, fantastična je, a još plus jeste taj divni miris! Odlični favoriti!♥

    ReplyDelete
  16. Super post ☺

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  17. Odličan post!
    Batiste suhi šampon mi je favorit svakog mjeseca definitivno,haha :)

    http://sohappy-sobeautiful.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  18. Odličan post kao i fotkice1 :) Moja drugarica ima ovu Essence-ovu belu olovku i jako je zadovoljna, bukvalno je nosi svaki dan. Svakako, moraću i ja da je potražim. :) <33

    www.marsyly.com

    ReplyDelete
  19. Isprobala sam biotenovu CC kremu i zaista je sjajna! :)

    introverted-dreamer.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  20. Odlični favoriti! Fotke su sjajne. :) Velnea maramice su stvarno fantastične. :D ♥

    Novi post -> http://innisall.blogspot.com/2016/07/outfit-post-what.html
    Molim vas, kliknite na ovaj link -> http://goo.gl/6UBeWj

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!