Movies I Recommend

Zdravo svima. :)
Pošto je raspust već uveliko počeo ja sam odgledala podosta filmova, ali svakako nedovoljno s obzirom da ću vam u ovom postu predstaviti 5 filmova koje vam ja lično preporučujem. Svi filmovi mi se i te kako dopadaju i rado bih ih odgledala i nekoliko puta.

Well, let's go...

• The Choice
 Opis filma:
"Gabby Holland (Teresa Palmer) je studentkinja medicine koja se useljava pored ženskaroša Travisa Shawa (Benjamin Walker), što će ih oboje povesti na romantično putovanje za koje ni ona ni on nisu verovali da je moguće. Travis je oduvek mislio da bi ozbiljna veza ugrozila njegov lagodan način života, dok je Gabby bila spremna da se “skrasi” sa svojim dugogodišnjim momkom – sve dok im nepobitna uzajamna privlačnost ne poremeti njihove dobro isplanirane živote. Nakon burnog perioda, Gabby i Travis stupaju u brak i zasnivaju porodicu, odlučujući zajedno o svemu, sve dok jedno od njih dvoje ne mora sam da donese najvažniju odluku u životu. Poučna priča o ljubavi, braku i porodici koja istražuje najstrašnije pitanje od svih: koliko daleko biste išli da održite nadu o ljubavi?"
 Moje mišljenje:
- Jedan od najlepših filmova koje sam u poslednje vreme odgledala. Film je veoma poučan, lepo osmišljen i ima izuzetno zanimljivu radnju. Vredi pogledati zaista! Prosto sam oduševljena sa predivnom pričom i definitivno planiram da pogledam ovaj film ponovo. Imate moju iskrenu preporuku!
Žanrovi: Drama i romantika.

Film možete odgledati ovde.

• How To Be Single
 Opis filma:
"Priča se fokusira na soliranje i to iz muške i ženske perspektive, sugerišući da nas ne definiše vreme kad smo u vezi već kada smo solo. Usputni seks, sastanak na slepo, kada se udati/oženiti i strah od obaveza. Ovo najbolje razumiju oni koji su solo. Postoji pravilan i pogrešan način da se bude solo, a postoji i Alicin način, i Robinov, i Lucyjin, i Tomov."
 Moje mišljenje:
- Jedna od boljih komedija koje sam odgledala. Naime, pogledala sam trejler na TV-u i odmah sam poželela da odgledam film jer mi je delovao veoma smešno i zanimljivo. Takođe obožavam Dakotu Džonson ali i Rebel Vilson. Film je baš onakav kakav sam očekivala da će biti. Skoro se nisam tako ismejala gledajući neki film. Ukoliko ste ljubitelji komedije, ali i romantike onda vam definitivno preporučujem da pogledate ovaj film.
#solosquad #foreveralone
Žanrovi: Komedija i romantika.

Film možete odgledati ovde.

• Liar, Liar, Vampire
 Opis filma:
"Najpopularnija devojka u školi Kejtlin greškom naziva novog klinca vampirom, te on dobija status popularnosti. On traži pomoć od komšije za čini vampira. Da li će uspeti zavarati sve u školi?"
 Moje mišljenje:
- Ne znam da li će se svima dopasti ovaj film, ali on je definitivno predviđen za tinejdžere, ljubitelje komedije i natprirodnih bića i moći. Meni se ovaj film dopao jer je bukvalno parodija na sve ove serije i filmove o vampirima i njihovim životima. Nije da mi je baš najomiljeniji, ali bih ga svakako opet pogledala i preporučujem ga svima vama fanaticima koji obožavate vampire.
Žanr: Komedija.

Film možete odgledati ovde.

• Southpaw
 Opis filma:
"U filmu Southpaw, mešavinu sportskog filma i drame, imamo boksera u glavnoj ulozi, šampiona poluteške kategorije kome se, nakon strašne porodične tragedije, život menja iz korena. Da bi se izvukao namerava da se ponovo popne u ring."
 Moje mišljenje:
- Ovaj film me izuzetno podseća na film "Roki". Naime, film ima veoma snažnu poruku i nije baš za svakoga jer je jako tragičan i u nekim delovima i suviše težak za podneti. Priča je zaista veoma tužna i pokazuje koliko život može da bude težak i surov. Jedna od boljih filmova koje sam odgledala.
Žanrovi: Akcija i drama.

Film možete odgledati ovde.

• The 5th Wave
 Opis filma:
"Četiri talasa smrtonosnih vanzemaljskih napada su uništili Zemlju.. Kesi je u bekstvu, očajnički pokušavajući da spase svog mlađeg brata."
 Moje mišljenje:
- Ovaj film sam zapravo odlučila da pogledam jer volim naučnu fantastiku, ali i zato što glumi moja omiljena glumica. Nisam se pokajala, i planiram da odgledam film ponovo već večeras jer je prošlo dosta vremena od kada sam ga prvi put odgledala. Film ima izuzetno zanimljivu radnju punu akcije tako da vam ni u jednom trenutku neće biti dosadno. Iako je u pitanju akcioni film u nekoj dozi je čak prisutna i romantika tako da je ovaj film pogodak za sve filmoljupce. :)
Žanrovi: Akcija, avantura, drama i naučna fantastika.

Film možete odgledati ovde.

P.S. Zaista bih volela da i vi odgledate ove filmove ukoliko niste i da zajedno sa mnom podelite svoje utiske. :*

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Voli vas vaša,


Comments

  1. Gledala sam Liar, liar vampire i The 5th wave i oba su savrsena! Ne mogu docekati 2017. I 2018. Za nastavke filma! Ako jos nisi, pogledaj Demonic, Hush i Ouija u koliko si ljubitelj horrora! Ja sam njima odusevljena <3

    Misseslandy.blogspot.com -- Novi post!

    ReplyDelete
  2. Nekako najviše mi se čini zanimljiv film 'The Choice'. Mislim da ću pogledati bar jedan od navedenih. Sjajan post kao i uvijek!♥

    104# https://positivethoughts5.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. Super recenzije, pogledacu vec veceras nekii <3
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Sjajan post! Mene najviše zanimaju 'Liar, Liar, Vampire' i '5th wave'. :)

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  5. Gledala sam peti val i stvarno je odličan i Nick Robinson je prezgodan.Isto tako sam gledala kako ostati solo i dijelim mišljenje s tobom da je to jedna od najboljih komedija.

    ReplyDelete
  6. Ja sam bas sinoc gledala Peti talas, i mogu reci da mi se film vise svideo nego knjiga. Knjigu sam kupila na sajmu knjiga u oktobru i bas sam se mucila da je procitam. Uopste mi nije zanimljiva, mada mogu reci da je kraj jako dobar. :)

    Na mom blogu je novi post o samopouzdanju pa pogledaj. :)
    worldarounyo.blogspot.rs

    ReplyDelete
  7. Verovatno cu pogledati neki. Verovatno ovaj zadnji i prvi jer su me privukli najvise. Ja volim da gledam tuzne romantike, krimi i psiholoske drame. Mislim da su svi interesantni na svoj nacin.
    Novi post: bethanyismybae.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Prelep post. Jos jedna pohvala na tvoju redovnost na blogu. :D
    Inace, poslednji film mi se najvise dopada i pogkedacu ga svakako. :)
    Teen Queen

    ReplyDelete
  9. Obavezno ću da pogledam Liar,Liar, Vampire.Deluje zanimljivo.


    lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  10. Nisam niti jedan od oih filmova do sada pogledala. Moga bih ovo ljeto, barem jedan :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  11. The Choice i How To Be Single sam gledala i bili su mi baš zanimljivi. Jako si me zainteresirala za Southpaw i Liar,Liar,Vampire, sigurna sam da ću ih uskoro pogledati i nadam se da će se i meni svidjeti kao i tebi :) Odličan post!

    http://sohappy-sobeautiful.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  12. I ovaj post sam umemorilala u omiljene na lapotopu, kao i prethodni sa preporukama za filmove. Obožavam tvoje preporuke i 99% filmova mi se baš svidi.☺ Divan post!♥

    ReplyDelete
  13. Odgledala sam film How to be single i mogu reći da je jedan od najboljih filmova koje sam odgledala. Po meni, film je zaista poučan na neki način i preporučujem svim devojkama/devojčicama da ga odgledaju do kraja i malo razmisle o poukama koje film nosi. Inače, post je odličan :)

    ReplyDelete
  14. Pogledala sam Liar,Liar Vampire i odlican je.Prikazuje se na Nickelodionu i obozavam ga.How to be single mi se posebno cini kao odlican film ali i ovi drugi nisu losi.Pogledacu :)


    selenatorwoeld.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Svi filmovi mi se veoma dopadaju i sada sve nameravam da pogledam do kraja leta. ☺❤❤ Posebno Peti talas mi deluje veoma zanimljivo. ❤
    <333333333333333333333333333333333

    💝 eslyisworldview.blogspot.rs 💝

    ReplyDelete
  16. Jedini film na listi koji sam gledala je 5th wave, ali vjerovatno cu pogledati i ostale, raspust je dug :/

    http://timeforfairytale.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  17. Hvala puno na filmovima!Bas mi je trebala neka preporuka,sada znam sta da gledam,hvala!


    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  18. Najiskrenije sam sada razmišljala koji bih film mogla da odgledam jer sam gotovo se filmove na svojim listama precrtala tako da mi je trebalo nešto novo...Apsolutno ni jedan od ovih filmova nisam gledala,i definitivno ću ih odgledati jer su mi svi apsolutno primamljivi... :) Fenomenalan post :)

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Odlicne preporuke, vec sam pogledala The Choice i How to be single i predobri su. Veceras planiram Southpaw ili The 5th wave jer mi se cine jako zanimljivi. ♥

    Posjeti moj blog --> http://peacelovechic17.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. gledala sam how to be single...nije mi nesto, malo mi je dosadan
    http://tajfunblog.blogspot.hr/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!