Recenzija kozmetičkih preparata Leco distribucije

Zdravo svima. :)
Prvo želim da se izvinim što nije bilo posta juče, jednostavno nisam stigla da ga objavim zbog silnih obaveza i mnogo mi je žao što sam prekinula niz objavljivanja postova svakoga dana, ali nadam se da mi to nećete zameriti. Danas sam vam pripremila recenziju kozmetičkih preparata Leco distribucije koje sam osvojila u darivanju koje su oni organizovali na njihovom profilu na Instagramu pre nešto više od 2 meseca. Odmah želim da napomenem da ovaj post nije sponzorisan i da sam jednostavno želela da podelim svoje utiske sa vama o proizvodima koje sam dobila. Takođe želim još samo da dodam da je u pitanju recenzija proizvoda za depilaciju. Tako da kada sam sve razjasnila, hajde da počnemo. :)

Well, let's go...

U divnoj kesi su se našli sledeći preparati za depilaciju:




• DepilFruit trake za depilaciju sa hladnim voskom (za depilaciju ruku i nogu) - ekstrakt maline
• Prestige set za depilaciju (depilaciona krema, špatulica i krema koja se koristi nakon depilacije)
• DepilFruit trake za depilaciju sa hladnim voskom (za depilaciju bikini zone i pazušne jame) - ekstrakt maline
• Regal Silk krema za uklanjanje dlačica
• Regal Silk krema koja se koristi nakon depilacije

► Depil Fruit trake za depilaciju sa hladnim voskom (za depilaciju ruku i nogu) ◄

Ja sam neko ko se pre opredeljuje za metodu uklanjanja dlačice brijačem, ali ipak sam želela da isprobam ove trake. Dakle, u pakovanju dobijate 20 traka na kojima se već nalazi hladan vosak, 4 pakovanja maramice koje se koriste nakon depilacije kako bi umirile kožu i naravno, tu je i uputstvo. Dakle, trake se koriste na sledeći način: uzmete traku i protrljajte je kroz ruke nekoliko minuta kako bi se vosak zagrejao. Zatim lagano razdvojite slojeve trake tako da od jednog listića dobijete dva sloja natopljena voskom. Zatim prislonite razdvojene trake na deo tela gde želite i pritisnite dobro kako bi se dlake zalepile za vosak. Nakon jednog minuta, naglim pokretom uklonite trake i trebalo bi da na tom predelu više nemate dlaka. Ovako, moja mišljenja su skroz podeljena. Vosak zaista lepo miriše i ima odličnu teksturu, ali je ovaj način uklanjanja dlaka izuzetno bolan i nije baš toliko efikasan. Ovom metodom dlake se ne mogu ukloniti u potpunosti, ali možete biti mirni barem 20-ak dana t.j. dlake koje ste uklonili vam se neće pojavljivati naredne 2-3 nedelje.

► Prestige set za depilaciju ◄

Ovaj set sam poklonila naboljoj drugarici ali je ona bila voljna da podeli utiske o preparatu sa mnom, tako da ću vam ja njene utiske sada preneti. Dakle, mnogo joj se dopada proizvod i smatra da je ovaj set fantastičan i da zaista radi svoj posao. Ona nanosi kremu na sledeći način: na špatulicu nanese malo kreme i špatulicom razmaže kremu na području sa kojeg želi da ukloni dlačice. Nakon desetak-minuta ona ponovo uzima špatulicu i jednostavno ukloni kremu sa njom (bukvalno kao da struže kremu sa kože, ali laganim pokretima). Ona kaže da je ova metoda aposlutno bezbolna i veoma efikasna. Po njenom mišljenju krema je odlična, ali jedina mana je to što se dlake pojavljuju već nekon 10-ak dana, ali koža je svakako mekša duže nego kada se dlačice uklanjaju brijačem. Što se tiče kremice koja se koristi nakon depiliranja, kaže da je skroz okej i da sasvim lepo umiruje kožu.

► DepilFruit trake za depilaciju sa hladnim voskom (depilacija bikini zone i pazušne jame) ◄

Ovaj preparat sam isprobala jedino za depilaciju dlačica ispod pazuha. Aposlutno je ista situacija kao sa trakama o kojima sam vam pisala na početku posta. Dakle, uklanjaju dlačice delimično, ali ste onda mirni barem 20-ak dana. Ukoliko želite da sa trakama uklonite sve dlačice, moraćete da iskoristite nekoliko tračica. Iskreno, meni je ova metoda i suviše bolna i nakon korišćenja moja koža je u tom predelu izuzetno crvena i iziritirana. Dakle, verovatno bi nekome ova metoda odgovarala, ali meni definitivno ne odgovara.

► Regal Silk krema za uklanjanje dlačica ◄
Najviše sam se obradovala ovoj kremi jer je ona veoma jednostavna za korišćenje. Dakle, nanesite ovu kremu na predeo sa kojeg želite da uklonite dlačice, zatim sačekajte najduže 10-ak minuta i isperite kremu sa tog predela, nakon toga se istuširajte kao i svakoga puta. Ova metoda je skroz bezbolna, koža je mekana i glatka i do 10 dana tako da sam i više nego zadovoljna. Imate moju iskrenu preporuku što se tiče ovog preparata! :)

► Regal Silk krema koja se koristi nakon depilacije ◄
I poslednji, ali ne manje važni, preparat o kojem ću vam pisati je ova krema koja se koristi nakon depilacije i ima umirujuće dejstvo. Kremica je sasvim okej, lepo miriše i definitivno doprinosi da ne dođe do iritacije kože. Sve u svemu, odličan preparat.

Možete potražiti ove proizvode ovdeovde i ovde.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
P.S. Još jednom napominjem da ovaj post NIJE sponzorisan.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Bas si lijepo sve uslikala, super post!

    http://catherinehere.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  2. Mici svaki tvoj post je odličan,nema potrebe to da govorim ❤.Nema veze ako nekada ne stigneš da napišeš post,tvoji postovi su izuzetnog kvaliteta i za to treba vremena naravno koje nekada nemamo 😁😁.Nikada nisam čula za Leco,proizvodi deluju super,iako ništa od te vrste ne koristim 😛☺

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Divan post, fotografije su goals!! :)xoxo

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  4. Odličan post! 😊

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  5. Ja nikako ne volim trake za depilaciju. Ne mogu da izdržim taj bol. :D Za ruke koristim Veet kremu i ona mi je super, budem mirna 10-ak dana :) Super recenzija! <3

    Anja's diary

    ReplyDelete
  6. Odlican post♥☻

    http://smallwomenscorner.blogspot.rs/2016/07/stop-belittling.html

    ReplyDelete
  7. Super stvarcice :)
    Lepo napisan post :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. Odlicna recenzija. I ja mislim da ni meni ne bi odgovarale trake, pa se i ne usudjujem probati ih/ :D


    Moja Svastarica

    ReplyDelete
  9. Odličan post, kao i uvijek! Od poenutih proizvoda ništa nijesam probala.

    http://alwaysbepositiveee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Super post! Ja noge depiliram voskom, aali idem kod kozmeticarke, ne kupujem sama spremljene trake. Inace, za ruke se uvek pobrinee krema, koja lako odstrani dlake sa oovrsine ruke. :)

    ReplyDelete
  11. Great review:) cool products:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Iskreno nikada nisam probala njihove proizvode, ali izgledaju zanimljivo :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  13. Deluje mi zanimljivo, jako lep post draga <3

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!