Recenzija Nuxe proizvoda

Zdravo svima. :)
Prvi put na mom blogu imate priliku da čitate tekst vezan za Nuxe proizvode. Ja sam neko ko je velika pristalica svih kozmetičkih preparata koji su bazirani na prirodnim sastojcima tako da sam se baš radovala isprobavanju uzoraka koje sam dobila od Nuxe kompanije. Posle mesec dana testiranja konačno sam stekla neke utiske za svaki proizvod pojedinačno i zato jedva čekam da vam recenziram proizvode.

Well, let's go...

Dobila sam katalog, ali i uzorke sledećih proizvoda:



• Crème Nirvanesque (2x)
• Crème Nirvanesque Light (1x)
• Crème Prodigieuse (2x)
• Crème Prodigieuse Enrichie (1x)
• Nuxellence Detox (1x)
• Body Crème Fondante Raffermissante (1x)
• Reve de miel Crème Mains et Ongales (1x)
• Prodigieux le parfum

► Kema protiv prvih mimičnih bora i emulzija protiv prvih mimičnih bora ◄
"Krema deluje antistresno, opušta i hidrira kožu. Isključivo je pogodna za normalnu kožu i može se koristiti kao dnevna i/ili noćna krema."
Rezutat: Fine bore i prve bore smejalice vidljivo su smanjene, dok je koža neverovatno opuštena.
"Emulzija deluje antistresno, opušta i matira kožu. Isključivo je pogodna za mešovitu kožu i može se koristiti kao dnevna i/ili noćna krema."
Rezlutat: Mešovita koža je savršeno matirana, a lučenje sebuma je smanjeno. Mimične bore su zategnute.
- Dakle, dobila sam dva uzorka kremice i jedan uzorak emulzije protiv prvih mimičnih bora. Iskreno, ova krema mi nije potrebna ali sam je svakako isprobala jer me je oduševio njen miris. Dakle, ne znam u čemu je razlika između kreme i emulzije jer su meni oba proizvoda naizgled identična. Mirišu fantastično ali nisam primetila nikakvu razliku jer ja ni nemam mimične bore. Jedino sam primetila da je krema izuzetno hidratantna i da čini moju kožu mekom i glatkom na dodir nakon nanošenja.

► Hidrantna krema protiv umorne kože i bogata dnevna krema protiv umorne kože ◄
"Hidrantna dnevna krema hidirira, matira, deluje antioksidativno, protiv umornog izgleda i stresa kože. Isključivo je pogodna za normalnu i mešovitu kožu."
Rezultat: Mat izgled i baršunast osećaj na koži.
"Bogata dnevna krema hidrira, hrani, deluje antioksidativno, protiv umornog izgleda i stresa kože."
Rezultat: Koža je nahranjena i hidirirana. Za dugotrajan osećaj hidratacije.
- I ova dva preparata takođe fantastično mirišu. Dobila sam dva uzorka hidrantne kreme i jedan uzorak bogate dnevne kreme i oba proizvoda mi se baš dopadaju. Ja imam mešovitu kožu i zato je hidrantna krema idealna za mene. Zaista je učinila moju kožu izuzetno mekom i glatkom. Primetila sam da mi je nakon korišćenja ove kreme koža izgleda izuzetno negovano, ali i miriše tokom celog dana. Što se tiče bogate dnevne kreme, nisam primetila neku razliku, radi isto što i hidrantna krema samo što ne pruža baš toliko hidrataciju.

► Noćni anti-age fluid ◄
"Noćni anti-age fluid detoksikuje i puni kožu mladošću. Pogodan je za sve tipove kože i starosne dobi. Može se koristiti jedino fluid za noćnu negu."
Rezultat: Koža je detoksikovana, obnovljena i podmlađena.
- Pošto je u pitanju anti-age fluid ja sam ga prosledila mami, ali ne bih bila ja da ga ne pomirišem i ne isprobam. Naravno, nisam primetila nikakav efekat, ali mi se dopada miris i tekstura proizvoda.

► Intenzivna učvršćujuća kema za telo ◄
"Intenzivna učvršćujuća kema za telo je pogodna za sve tipove kože, posebno za opuštene delove tela poput stomaka, bokova, grudi i ruku."
Rezultat: Koža tela je tonirana, vidljivo glađa i čvršća.
- Ovako, moja mišljenja su skroz podeljena što se tiče ove kreme. Isprobala sam je na ramenima, na gluteusu (zadnjici) i butinama. Koža mi jeste bila mekša nakon korišćenja ali ne zadugo, posle kratkog vremenskog perioda nakon što je moja koža upila ovu kremu više mi koža nije bila ni meka ni glatka. Čak mi se i miris ne dopada toliko jer mi miriše na one "baby" vlažne maramice t.j. miris nije loš, ali nisam baš oduševljena.

► Krema za ruke i nokte ◄
"Kreme za ruke i nokte koja obnavlja, hrani i štiti. Pogodna je za suve i oštećene ruke."
Rezultat: Ruke postaju meke i nežne, a područje oko noktiju besprekorno.
- Kremica mi se dopada, ali nisam baš oduševljena njome. Naime, divno miriše i ima odličnu teksturu, ali ne hidrira toliko moje ruke koliko sam očekivala. Dakle, ništa posebno.

► Čaroban parfem ◄
"Čaroban parfem podseća na leto svojim citrusnim notama bergamota i mandarine te cvetnim, osvežavajućim notama cvetova narandže."
Rezultat: Nova tajna zavođenja za sve žene.
- Parfem zaista predivno miriše, ali miris nije baš dugotrajan i postojan. Imala sam malo problema sa nanošenjem jer je parfem dosta tečan i nije praktično upakovan, ali sve u svemu i te kako sam zadovoljna sa ovim proizvodom i on mi se definitivno najviše dopada od svih Nuxe proizvoda koje sam isprobala.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Voli vas vaša,


Comments

  1. nikada nisam probala neki od tih proizvoda. cine se odlicni
    http://tajfunblog.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  2. Fotke su sjajne, a vjerujem da su i proizvodi super. Odličan post!♥

    NOVI POST -> positivethoughts5.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. Parfem mi se cini dobro, kada je iz Nuxa, hehe. Ostali proizvodi mi izgledaju okej. :D

    misseslandy.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Do sada nisam probala nista od Nuxea, ali svakako bih volela s obzirom na to da je Nuxe stvarno odlican brend. :) Sjajne slike. :)

    www.marsyly.com

    ReplyDelete
  5. Iskreno, nikad nisam probala njihove proizvode, ali na yt-u ih stalno hvale. Voljela bih jednom probati barem jedan njihov proizvod.

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  6. Divne fotografije, zanimljiva pozadina na postu :) Mozes pogledati moj blog, bas bih volela da cujem kako ti se cini :)

    missymj.blogspot.rs

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!