10 filmova koji mi nikada neće dosaditi

Zdravo svima! :)
Imam običaj da odgledam jako puno filmova za vreme letnjeg raspusta. Sećam se da sam prošle godine odgledala barem 30 (ako ne i više), ali zato sam za ova dva meseca od kada sam na raspustu odgledala jedva 5 filmova. Jednostavno me ne privlače više svi ti silni naslovi filmova koji su tek izašli. Uglavnom su sve to neki akcioni filmovi, a ja sam više za romantične komedije, trilere itd. Prvobitna misao mi je bila da napišem post o filmovima koje sam u skorije vreme pogledala, ali pošto su takvi postovi već svima preko glave, pristupila sam ovoj tebi na malo originalniji način. Zato vam u ovom postu predstavljam 10 filmova koji mi nikada neće dosaditi bez obzira na to koliko ih puta odgledam. :)

Well, let's go...

* Neću ići nekakvim redom, jednostavno ću nabrajati filmove kako mi "padnu na pamet".

• Divergent - Drugačija
 Ja sam apsolutno luda za ovim filmom. Od kada sam ga prvi put odgledala ja sam znala da će mi on biti jedan od najomiljenijih. Odgledala sam ga već 5-6 puta i još uvek mi se čini zanimljivim. Jednostavno dopada mi se radnja, glumci su fantastični, film je veoma interesantan i originalan. Što se tiče drugog i trećeg dela (Insurgent, Allegiant), nisam baš oduševljena sa njima i čak nemam ni neku posebnu želju da odgledam Allegiant, no videćemo. Sve u svemu, ovaj film se zasluženo našao u ovom postu.

Možete ga pogledati ovde u HD formatu.

• Paper Towns - Gradovi na papiru
 Ovo je jedan od retkih filmova koji sam pogledala prvi put baš u bioskopu. Radovala sam se ovom filmu od trenutka kada je Džon Grin izbacio knjigu "Gradovi na papiru". Iako film "Krive su zvezde" ne može da se uporedi sa ovim, ipak je ispunio moja očekivanja. Ima momenata i kada sam se smejala do suza gledajući ga. Dopada mi se ta misterija koja se provlači kroz celu radnju filma. Jedino mi se ne dopada kraj, ali šta se tu može. Već 3 puta sam odgledala ovaj film i i dalje imam osećaj kao da ga gledam po prvi put. :)

Možete ga pogledati ovde u HD formatu.

• The Fault In Our Stars - Krive su zvezde
 Najbolji film svih vremena! Ja zaista ne znam koliko sam ga puta pogledala i koliko puta sam iznova i iznova lila suze gledajući ga. Toliko divna i realna priča... Prosto sam zaljubljena u svaku scenu, u svaku izgovorenu rečenicu. Toliko predivnih ali i tužnih momenata u isto vreme. Film bez ijedne mane.

Možete ga pogledati ovde u HD formatu. 

• The Choice - Izbor
 Film "Izbor" je (čini mi se) izašao ove godine. Iako sam ga odgledala samo 2 puta morala sam da ga svrstam u ovaj post. Radnja ovog filma je prosto fenomenalna. Nijednog trenutka mi nije bilo dosadno i bukvalno sam uživala u svakom mogućem momentu dok sam ga gledala. Fantastični glumci, predivna priča... Drago mi je da do samog kraja nisam znala šta će se zapravo dogoditi, jednostavno mi se dopada ta neizvesnost.

Možete ga pogledati ovde u HD formatu.

• The Lord Of The Rings - Gospodar prstenova
 Eh, prvo moram da naglasim da je ovaj film snimljen još pre neverovatnih 15 godina (mislim na prvi deo). Ne mogu da verujem koliko je film kvalitetno snimljen i koliko su efekti dobro odrađeni. Toliko dobro, da čak neke scene izgledaju toliko realno da to nije normalno. Ovaj film sam sigurno odgledala 10-ak puta i na moje veliko iznenađenje dopadaju mi se sva tri dela. Prosto sam oduševljena sa ovom triologijom. Ali, uvrstila sam baš prvi deo jer ipak sam nekako najviše vezana za njega. Prosto sam tada zavolela akciju, triler, dramu itd. :)

Prvi deo možete pogledati ovde u HD formatu.

• The Maze Runner - Lavirint: Nemoguće bekstvo
 Ovaj film sam prvo pogledala pre svega zbog glavnog glumca - Dilana O-Brajena. Izuzetno mi je drago da sam to učinila jer je ovaj film zaista neprikosnoven i nijedan drugi film mu nije ravan. Prvi put sam odgledala ovaj film sa mojim bratom i on takođe deli mišljenje sa mnom. Prvi deo mi se naravno najviše dopada ali svakako vam preporučujem da pogledate i drugi. A ja sa nestrpljenjem očekujem treći deo koji će izaći sledeće godine. :)

Možete ga pogledati ovde u HD formatu. 


• Titanic - Titanik
 Okej, ovaj film sam definitivno najviše puta pogledala. Ne znam tačnu brojku, ali sam ga sigurno odgledala više od 20 puta (znam, strašno). I znate šta je najgore od svega toga, svakog puta sam zaplakala na kraju iako sam znala svaki detalj filma. Film ima fantastičnu i veoma dramatičnu radnju, ali takođe su tu prisutni i romantični detalji koji ovaj film čine zapravo posebnim. Još kao mala sam bila jako vezana za ovaj film jer sam bila "zaljubljena" u Džeka (Leonardo Di Caprio) i zato kada god gledam ovaj film emocije jednostavno preovlađuju i zato me vežu izuzetno lepa sećanja na njega. Stvarno mislim da ne postoji osoba koja bar jednom nije pogledala ovaj film.

Možete ga pogledati ovde u HD formatu.


• Tres Metros Sobre El Cielo - Tri metra iznad neba
 Prvi deo ovog filma je definitivno najbolji. Počev od divne radnje, fantastičnih i ujedno prelepih glumaca (generalno mislim na Maria Kasasa i Alvara Servantesa). Ne znam stvarno šta bih više dodala jer bi bilo koji komentar bio suvišan i nepotreban. :)

Možete ga pogledati ovde u HD formatu.

• Troy - Troja
Obožavala sam da gledam akcione filmove kada sam bila mala. Jedan od mojih omiljenih filmova je upravo "Troja" koju sam prvi put odgledala sa tatom i bratom. Bred Pit je glumac kojeg ja mnogo gotivim i u koga sam bila zaljubljena u tom filmu (okej, sviđao mi se malo više Patroklo - Garrett Hedlund). Mislim da je ovaj film prosto neprevaziđen i tačka.

Možete ga pogledati ovde u HD formatu.

• Twilight saga - Sumrak saga
I poslednji, ali ne manje važni, film na ovoj mojoj listi je definitivno Sumrak. Okej, ovde ću ipak morati da napravim izuzetak jer mi se ne dopada samo prvi deo već apsolutno svi delovi ove sage. No, najviše favorizujem prvi deo jer su se Bela i Edvrad tada tek upoznavali. Zbog ove sage sam zavolela sve filmove i serije koje su tog tipa t.j. imaju natprirodne motive.

Možete pogledati prvi deo ovde u HD formatu. 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Bilo koji film od Maria Casasa mogu pogledati bezbroj puta, momak je savrsen. Od navedenih, Titanik takodje nikad ne dosadi. ☺♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Gledala sam sve filmove sa tvoje liste osim Izbora. :D Divergent, TFIOS, LOTR i Lavirint bi se definitivno našli na mojoj listi omiljenih. :) Ali što se tiče Titanika, mislim da sam jedina osoba koja ne voli taj film.. Kao i Sumrak Sagu... U svakom slučaju, post je sjajan!:)

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Tri metra iznad neba mi je savrsensvo, a kad god gledam Titanik ubijem se od plakanja hahah <33

    ReplyDelete
  4. Titanik,The Maze Runner i The Fault In Our stars uvijek mogu gledati! Odličan post.

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  5. Supee filmovi! Ja sam na ovon raspustu odgledala mozda 5 fulmova, sto ni ne cudis s obzirom na cunjenicu da nusam neko ko je bas lud za njima. Sada svaki trenutak oredvidjen za gledanje necega, ja koristim za gledanje PLL-a, tako da ne znam kada cu biti u migucnisti da neki film odgledam. :D
    Ali citala sam 'Kruve su zvezde' u 'Gradovi na papuru' i MNIGO sy mu se dopale obe knjige. :D
    Teen Queen

    ReplyDelete
  6. Ja sam od ovih pogledala gradovi na papiru,divergent i titanik.Od ova tri omiljeni mi je titanik,jeste tuzan,ali nikako da dosadi. Ja ti preporucujem filmove; The Other Woman, The DUFF ,Mean Girls i Expelled. ♥

    Novi post ---> Miljana Easy Skillful

    ReplyDelete
  7. Oboažavm 'Tri metra iznad neba' gledala sam ga sigurno 15 x,koliko ga obožavam,a i glumci su neverovatni!Titanik je još jedan film koji volim,i ja se na početak rasplačem,zamisli tek kraj.
    Preporučujem ti da pogledaš 'Me before you' jeste malo 'patetičan' ali je jako romantičan i poučan. ☺
    I moram ti preporučiti jednu knjigu|nema veze što nije post o tome| Pročitaj 'Zaljubljena u Anđela - Federika Bosko' i reci mi svoje mišljenje,naravno ako želiš,hah.. ☺
    http://natalijabeauty.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. TRI METRA IZNAD NEBAA!Moj omiljeni!Mislim da sam ga u životu gledala oko 5 puta,sutra ću morai opet!A i ove ostale koje nisam pogledala,pogledaću ih. <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <----------- novi post

    ReplyDelete
  9. Titanik i Twilight su moji omiljeni filmovi ikada, gledala sam ih bezbroj puta, nikada mi nisu dosadili, a u tome i jeste neka svrha filma. Predobro! :)xx

    http://georgiarose5.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Ja iskreno ne volim ovakav zanr filmova,i od navedenih gledala sam samo Twilight i on je bio super ali i ostali deluju zanimljivo pa ih mozda pogledam.A preporucujem ti:Theres Something About Mary,The Intern.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Super su filmovi i izbor je bas kvalitetan, ja sam samo gledala LOTR i TFIOS. TFIOS je stvarno fivan i ja bih mogla da ga gledam po vise puta jer ne mogu da se naslusam divnih citata u toj prici. A LOTR sam mislila da je dosadan dok slucajno na tv nisam pogledala jedan delic hobbita i onda mi je to postao najomiljeniji film. Meni se dopada svaki deo ali najvise drugi, nzm. Super si opisivala filmove i sigurbo cu pogledati neke.

    Kiss marry kill: bethanyismybae.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Gospodar prstenova mi je najdrazi film i mislim da ce mi uvijek biti :) Super post!

    http://catherinehere.blogspot.hr/?m=0

    ReplyDelete
  13. Odličan post!Svi filmovi deluju zanimljivo!Definitvno ću ih pogledati! ♥♥ :)

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs

    ReplyDelete
  14. The Choice je definitivno moj omiljeni film
    Inace dopada mi se tvoj izbor filmova

    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Odličan post Mici! Ja najviše film volim 'The Choice'. Čak sam pre par dana pročitala i knjigu, i mogu reći da mi se podjednako dopadaju i knjiga i film. :) Twilight sam odgledala par puta (uglavnom bude na TV-u pa naletim na njega), Titanic sam kao mala gledala milion puta, a Tri metra iznad neba ne volim zbog glumca. Ne znam, ne dopada mi se Casas. Dosta ovih koje si nabrojala uopšte nisam pogledala. Zato stalno gledam Notting Hill, Pretty Woman, Friends with benefits, Life as we know it, No string attached i sl. Ako ih nisi pogledala - pogledaj, romantične su komedije, svideće ti se. :**

    ReplyDelete
  16. odlican post milice !!! obozavam krive su zvezde i gradovi na papiru a titanik sam mozda jedno milion puta odgledao

    booksdiar.blogspot.rs novi post

    ReplyDelete
  17. Milice moja, divan post kao i uvek. Odličan izbor filmova, sve si detaljno opisala, a opet toliko perfektno zapakovala, da ni u jednom trenutku nisam pomislila na to da mi je dosadilo. Hvala na divnim savetima.

    Ako želite, možete me zapratiti, nova sam, značio bi mi svaki čitalac i komentar, a verujem da će vam se dopasti moji ludi i potpuno drugačiji postovi, hvala u napred <3 http://firstblogofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  18. Veći sam ljubitelj serija nego filmova, ali većinu filmova sa liste sam pogledala, i svi su odlični. Verujem da sam jedina koja nikada nije gledala "Titanik". "Divergent" mi je omiljeni sa liste :D

    mojkutakblog.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Gledala sam sve filmove osim prvog i potpuno se slažem sa tobom.Ovi filmovi nikada ne mogu dosaditi jer uvek drže pažnju gledatelju ♥

    beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Ja ne mogu 2 puta da gledam jedan isti film, ma koliko on bio dobar. Ipak, moram priznati da sam "Tri metra iznad neba" gledala ja mislim čak 3 puta. Stvarno me je oduševio. :)
    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  21. Nemaš pojma koliko si mi pomogla ovim postom. Planirala sam da napravim filmski maraton i baš su mi trebali neki dobri filmovi za gledanje. Ja bih na svoju listu obavezno stavila Putovanje u središte zemlje jer je film wow *----*

    Novi post -> innisall.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Većinu filmova sam gledala, Titanic isto, ni sama ne znam koliko puta, u svakom slučaju lijep izbor, one koje nisam , pogledat ću sigurno.
    Moja poreporuka je da pogledaš Walk to remember, također preemotivan i stvarno poučan film , divno! ☺

    ReplyDelete
  23. The Maze Runner mi je top film i jedan od omiljenih, također sam gledala i Paper Towns, amda nisam toliko oduševljena, zatim The Fault In Our STars, Twilight, mah pregledala sam dosta navedenih filmova i većinom sam oduševljena. Jako zanimljiv i dobar post

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. Divergent, Maze Runner, Twilight, Titanic....
    Ove filmove obožavam, a u mom slučaju nikad nije dosadan ni Hari Poter :D

    ReplyDelete
  25. Većinu sam gledala i također potvrđujem da mi Divergent, Paper Towns, TFIOS i Titanic nikad neće dosaditi. Super post <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  26. Tako mi je drago što si stavila Troju u ovaj post haha. Obožavala sam Troju kao mlađa i bila sam zaljubljena haha, također volim i TFIOS, Divergent, Maze Runner. Dodala bih još Harry Pottera!♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  27. Više sam zaluđena serijama nego filmovima, ali sve od navedneih sam pogledala iako jedini od njih koji meni neće dosaditi je LOTR jer sam taj tip cure. :)

    Novi post na redheads-diary.blogspot.com :D

    ReplyDelete
  28. Bukvalno sam svaki od ovih filmova pogledala, i svaki mi je omiljeni. Moram izdvojiti Titanic za koji sam emotivno vezana od svoje devete godine. Koji mi je vrag trebao tada da ga gledam, kad sam ga videla nakon toga još 10 puta, i plakala naredna tri dana! Naravno, na tvoju listu dodala bih i klasike poput Harry Pottera i Home Alone!

    Lifelover's diary

    ReplyDelete
  29. Gospodar prstenova i Titanik su moji favoriti.

    ReplyDelete
  30. Maze runner je moj najbolji film ikad, naravno uz Igre gladi. :) Nikad nisam gledala The fault in our stars, Divergent, The Choice, The Lord of rings i Tri metra iznad neba, ali stvarno želim jer ih svi hvale i valjda ću ih pogledati dok još traju praznici :)

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  31. Odličan post. Većinu navedenih filmova nisam gledala ali gledala sam Krive su zvezde, Gradovi na papiru i Sumrak saga, sva četiri dela. Ako želiš posetiti moj blog i pročitati moj zadnji post klikni ovde.

    -Šehada xx

    ReplyDelete
  32. Odličan odabir filmova! Neke sam već gledala, a već vidim da ću ostale sigurno da pogledam! :D

    mojsvetmb.blogspot.rs

    ReplyDelete
  33. Odličan izbor filmova! Najdraži s liste mi je Gradovi na papiru. ♥

    https://sretnisanjar.blogspot.hr

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!