#BackToSchool - School Supplies HAUL

Zdravo svima! :)
Kupovina školskog pribora je nešto čemu se radujem mesecima pred polazak u novu školsku godinu. Jednostavno obožavam da kupujem, ali ova vrsta kupovine se ne može uporediti ni sa jednom drugom. Već godinama pazarim sa mamom u jednoj knjižari u samom centru mog grada i svake godine budem oduševljena sa kvalitetom pribora koji kupim. Zato sam vam za danas pripremila jedan ogroman "HAUL" školskog pribora. Ispod svake fotografije ću vam u par rečenica opisati zašto sam kupila baš to što je prikazno itd. Pa, hajde da počnemo! :)

Well, let's go...

Na fotografiji ispod je prikazan sav pribor koji sam kupila:
• tri ukoričene sveske (dve u linije, jedna u kvadratiće) - A4 format
• tri vežbanke (jedna u kvadratiće, dve u linije)
• dnevnik za lektire - beležnica (rokovnik)
• dve sveske (jedna u kvadratiće i jedna u linije) - A4 format
• jedna sveska bez linija - A5 format
• tri sveske u kvadratiće - A5 format
• tri ukoričene sveske u linije - A5 format
• sedam svezaka u linije - A5 format
• geometrijski set
• gumica za brisanje
• kreč
• pakovanje mina 0,5
• dve obične olovke
• tehnička olovka
• tri jeftine hemijske (plava, crvena i crna)
• plava hemijska
• četiri hemijske u boji
• mine za šestar
• pakovanje flomastera sa tankom iglicom
• lepak u stiku
• rezač sa korpicom
• markeri (ljubičasti, fluroscentni, crni, zeleni)
• pakovanje blokčića (High School Musical)

tri ukoričene sveske (dve u linije i jedna u kvadratiće) - A4 format
 Pošto idem u medicinsku školu, praksa je obavezna. No, nakon svake vežbe u kabinetu dužni smo da istu opišemo u našim dnevnicima t.j. u ukoričenim sveskama u kvadratiće. Ja sam zato kupila jednu svesku u kvadratiće koja će mi služiti za zdravstvenu negu, ali pošto ću ove školske godine dobiti još dosta stručnih predmeta drugarica koja je godinu dana starija od mene mi je savetovala da kupim i još dve ukoričene sveske u linije A4 formata. Sveske sam kupila u jednoj drugoj knjižari, zvanoj Optimum i platila sam jednu 110 dinara. Korice jesu kvalitetne i dopadaju mi se dezeni, ali listovi nisu baš onakvi kakvim sam se nadala.

tri vežbanke (jedna u kvadratiće i dve u linije)
 Svima nama su potrebne vežbanke. Kupila sam jednu u kvadratiće koja će mi poslužiti za pismene zadatke iz matematike, a dve vežbanke u linije ću iskoristiti za pismene zadatke iz srpskog i engleskog jezika. Jednu sam platila 20 dinara.

Dnevnik (rokovnik) za lektire
 Protekle školske godine nismo bili u obavezi da čitamo lektire tako da sam ja od pet lektira koje smo radili pročitala samo dve u celini. No, zbog nekoliko incidenata profesorka je odlučila da ćemo od sledeće godine biti u obavezi da pročitamo sve lektire u celini (ima ih 12) i da radnju svake lektire opišemo u nekoliko stranica u dnevniku t.j. rokovniku. Ja sam odlučila da kupim ovaj rokovnik jer je veoma kvalitetan i izgleda jako lepo. Kupila sam ga kod obližnjih kineza i platila sam ga svega 250 dinara.

dve sveske (jedna u linije i jedna u kvadratiće) - A4 format
 Dolazimo do prvih svezaka koje sam kupila u knjižari koju sam vam pomenula na početku posta. Zaista sam se oduševila kvalitetom ovih svezaka. Korice su izuzetno čvrste i sveska sadrži čak 52 lista. Takođe moram napomenuti i činjenicu da obe sveske imaju predivne dezene, ali mi se za nijansu dopada više ova sa dezenom grafita. Cena jedne sveske je 90 dinara.

sveska bez linija - A5 format
 Ni sama ne znam za koji predmet ću koristiti ovu svesku, ali znam da mi uvek zatreba neka sveska bez linija tako da sam je iz tog razloga i kupila. Veoma je kvalitetna, kao i ostale sveske koje ću vam prikazati. Korice su čvrste, dezen izuzetno lep. Ima čak 52 lista i košta 45 dinara.

tri sveske u kvadratiće - A5 format
 Ove sveske su identične kao prethodna koju sam vam pokazala, jedina razlika je to što su u kvadratiće. Apsolutno sam oduševljena njima i verujem da će mi dugo koristiti. Cena jedne je takođe 45 dinara.

tri ukoričene sveske u linije
 Uvek volim da kupim i nekoliko ukoričenih svezaka. Postoji dosta predmeta koji zahtevaju mnogo diktiranja od strane profesora i pošto ne želim da promenim milion svezaka tokom jedne školske godine, ja kupim ukoričenu svesku i mirna sam barem jedno polugodište. Kupila sam tri sveske u linije jer su takve sveske univerzalne i mogu ih koristiti za bilo koji predmet. Svaka sveska sadrži po 96 listova i cena jedne je 90 dinara.

sedam svezaka u linije - A5 format
 Ove sveske definitivno imaju najlepše dezene na svetu. Toliko mi se sviđaju da mi je žao da ih iskoristim, hahahhaha. Veoma su kvalitetne i sigurna sam da će mi potrajati. Svaka ima po 52 lista i cena jedne je 45 dinara.

Geometrijski set
 Pošto sam i ove godine osuđena na matematiku, geometrijski set je nešto što mi je neophodno. Svake godine kupujem novi set i svake godine taj isti set lenjira završi ili u kanti ili ko zna gde pošto imam običaj da nekom dam lenjir i taj neko mi nikada isti ne vrati. Još ivek nisam otvorila ovaj set tako da ne znam da li su ovi lenjiri kvalitetni ili ne, ali sudeći po izgledi mislim da su i suviše tanki i da će se brzo izlomiti, no videćemo. Cena ovog seta je 110 dinara.

tehnička olovka, mine za šestar, rezač sa korpicom, gumica za brisanje i mine za tehničku olovku (0,5)
 Ne znam da li sam jedina, ali svake godine kupujem novu tehničku olovku iz razloga zato što mi se ili zaglavi mina pa toj olovci jednostavno nema spasa ili  se desi da je izgubim. Ovu olovku sam kupila još početkom raspusta tako da se zaista ne sećam koliko sam je platila, ali je brenda Steadtler i mislim da joj je cena bila oko 180-200 dinara. Na divno čudo, šestar koji sam kupila prošle godine je ostao čitav i ispravan tako da ove godine nisam kupila šestar, ali sam kupila mine jer sam polomila poslednju minu koju sam imala. Cena ovih mina je 35 dinara. Pošto sam ja neko koga mrzi da ustaje iz klupe i da reže olovku iznad kante koja se nalazi na samom kraju učionice, obično uvek kupujem rezač sa korpicom i onda sam mirna sve dok se ne napuni toliko da ne može više da funkcioniše. Cena ovog rezača je 70 dinara. Što se tiče gumice za brisanje, ja sam neko ko nema sreće sa njima i obično već prve nedelje ostanem bez iste jer je izgubim. No, najbolja i najkvalitetnija je ova gumica brenda Faber Castell i svima vam je preporučujem. Cena ove gumice je svega 40 dinara. Poslednja stvarčica na ovoj fotografiji su mine za tehničku olovku bez kojih jednostavno ne mogu. Iako su ove Staedtler mine najkvalitenije izbegavam da ih kupujem jer su preskupe, ali pošto nisu imali u ponudi moje omiljene brenda Stabilo, morala sam da kupim ove. Cena ovih mina je čak 110 dinara.

kreč (belilo) i lepak u stiku
 Okej, ove dve stvarčice mi nisu neophodne, ali sam morala da ih kupim. Kreč sam platila oko 40 dinara, a lepak u stiku oko 50 dinara.

Obične olovke
 Već godinama samo koristim Faber Castell-ove grafitne olovke (one su sive boje i po njima se nalaze ispupčene crne tačkice), ali pošto ih nije bilo u toj knjižari kupila sam ove dve olovke brenda Maped i platila sam jednu 25 dinara. Videćemo kako će se pokazati.

Hemijske olovke
 Sigurno se pitate šta će mi ovoliko hemijska, ali verujte mi da njih nikada nije dosta. Kupila sam ovu malo kvalitetniju plavu hemijsku koju sam platila 35 dinara i ona će mi služiti samo za testove, pismene zadatke i pisanje dnevnika. A za svakodnevnu upotrebu sam kupila ove tri hemijske i svaka košta samo 10 dinara. Plava i crna su mi uvek potrebne, dok mi je crvena potrebna samo za praksu. :)

Četiri hemijske u boji ◄ 
 Ove hemijske sam kupila na komad kod kineza i nisam ni videla da su poluprazne, ali nema veze. Jednu sam platila 20 dinara. Zapravo sam kupila 5 hemijski, ali sam jednu t.j. zelenu ostavila za pobednika #BackToSchool darivana koje je u toku. Olovke ostavaljaju veoma lepi svetlucavi, mirišljavi trag i stvarno mi se mnogo dopadaju.

Flomasteri sa tankom iglicom
 Apsolutno sam se razočarala sa ovim flomasterima. Oni su definitivno kopija Stabilo hemijskih olovaka u boji, ali to mi zaista nije smetalo do momenta kada sam ih isprobala. Svega 3-4 flomastera radi perfektno, dok svi ostali ostavljaju slabašni trag. Ipak trebaju da budu ispravni, bez obzira na to što sam ih kupila kod kineza jer sam ih platila 170 dinara.

Markeri
 Ja sam neko ko ne može da živi bez markera. Jednostavno ne mogu da učim ukoliko ne podvučem važne reči, pa čak i ceo pasus nekim markerom u boji. Kupila sam dva Staedtler markera, jedan u ljubičastoj i drugi u fluroscentnoj boji. Veoma su skupi i jedan sam platila čak 100 dinara tako da se nadam da su kvalitetni i da će mi dugo trajati. Zatim sam kupila i zeleni Junior neon marker koji sam platial svega 35 dinara i sigurna sam da ću kupiti još nekoliko markera ovog brenda u drugim bojama jer je ovaj koji sam kupila veoma kvalitetan, a poprilično kvalitetan. Poslednji marker je u crnoj boji i takav marker mi je uvek potreban. Platila sam ga 45 dinara.

High School Musical set od tri blokčića
Ovaj set od tri blokčića sam dobila na poklon od radnika u knjižari gde smo mama i ja kupile većinu školskog pribora. Iako nisam fan HSM-a, i možda sam prestara za ovakav set ipak sam oduševljena kvalitetom blokčića. Kada otvorite ovaj set, sa leve strane se nalazi blokče sa listovima bez linija, u sredini se nalazi blokče u linije, a sa desne strane je mali adresar. Zaista ne znam koliko košta, ali sigurno mu je cena preko 200 dinara.

P.S. Možete se prijaviti za #BackToSchool darivanje koje je u toku putem OVOG LINKA!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Tako mi nedostaje ova kupovina pribora za školu!
    Sad kako ću na faks i ne znam još uvijek šta mi treba, a kad gledam ove vaše postove, baš mi sve nedostaje!
    Super stvari si kupila, želim ti sretnu i uspješnu novu školsku godinu. ♥

    ReplyDelete
  2. Super je :) Jako mi se sviđa tvoj blog i planiram da napravim sličnu verziju muškog. Da li se slažeš?

    ReplyDelete
  3. Divne stvarčice si kupila, jako lijep post! Sretno u školi <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  4. Odlican post.Inace ja sam mozda jedina preostala osoba na planeti zemlji koja nije kupila skolski pribor.Sve od navedenog i ja svake godine kupujem.I meni se isto desava sa tehnickom olovkom haha.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Haul je super.Sveske su prelepe.Uclani se u moj blog ako zelis.I ja sam u tvoj.

    stefannfull.blogpsot.com

    ReplyDelete
  6. Slatke stvarčice si kupila. :D

    redheads-diary.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Jedva čekam da kupim novi školski pribor, u tome uživam. Ti si kupila predivne stvari. :)xo

    georgiarose5.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. Predivan post!Sve stvari su prelepe!Ja još nisam kupila školiski pribor.Sveske su predivne!Veoma je lep onaj crni dnevnik.Takođe uvek moram da kupujem zarezač sa kutijicom,jer me takođe mrzi da se prošetam do kante,a i nastavnici nam obično ne daju da idemo do kante da zarežemo.Meni stalno drugarica sa kojom sedim 'pokrade' većinu olovaka,tako da moram njih baš dosta da kupujem.♥♥♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. Ja isto obožavam kupovati pribor-baš slatke stvarčice i odličan post!
    Svakako posjeti moj blog,zaprati me ako želiš ,uzvraćam!
    http://katyblogfirst.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  10. Sve stvarčice su divne, zaista, nadam se da ti je bilo jako zanilljivo da ih probiruješ u radnji! Ne bih ništa ppsebno komentarisala, jer jwe sve apsolutno preslatko! ♥
    Teen Queen

    ReplyDelete
  11. Prelepo je svee, ja jos uvek nisam iskupovala sve sta je potrebno. Sveske su *______*

    http://tijanaqueenoffashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  12. Bilježnice su predivnee, kao i ostali pribor. :) Ja tek sljedeći tjedan idem u kupovinu za školu i jedva čekam. :D

    My little corner

    ReplyDelete
  13. Prelijepe su stvari, želim ti srećan polazak u školu! :D

    ReplyDelete
  14. Omiljena stvar kada je u pitanju povratak u školu je upravo kupovanje stvarčica za školu. Inače super post i kupila su super stvari, sveske izgledaju preslatko

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Kupila si preslatke stvari,bas mi se sve dopada ☺❤!

    ReplyDelete
  16. Za prvu fotografiju sam pomislila da je s interneta, koliko je sve lijepo i šareno! Ja ću za dan-dva također objaviti bts haul, to je nešto što obožavam i čitati i pisati. ♥

    ReplyDelete
  17. Sve stvari su prelepe, ali najlepše su mi 3 ukoričene sveske, stvarno su divne. Ja obožavam da kupujem pribor za školu i jedva čekam da sledeće nedelje odem u kupovinu

    Pogledajte novi post na mom blogu http://march-baby-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  18. Odličan haul ♥ hemijske u boji su predivne ♥ sve stvari su savršene :)

    Novi post → beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ReplyDelete
  19. Svarno si dosta toga kupila.Ja jos uvek nisam sve kupila,idem za par dana u soping, ali verujem da cu isto kao ti kupiti,dosta mi treba! ☺♥ Odlican post draga,kao i fotografije.

    Novi post ---> Outfit | Dresslink/

    ReplyDelete
  20. Odlican haul!:)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  21. Sve stvari mi se jako sviđaju. Ja naravno sve za školu kupujem zadnji dan, pa će tako biti i ove godine xd. Odličan haul ♥

    Ponovo na blogu: Just be who you want to be♥

    ReplyDelete
  22. Sve je zaista predivno, Mico. :) Zaljubljana sam u ovaj set flomastera, izgledaju potpuno tumblr. :) *__*

    Novi post-> www.marsyly.com

    ReplyDelete
  23. Sve je preslatko. Gledam sad ove markere koje si kupila za 100 din (oko 6 kn), u Hrvatskoj bi ih platila više oko 12 kn. Ne znam je li svugdje tako, ali većina je. Inače, i ja koristim onu gumicu i obožavam je i Faber Castel olovke. Super si haul odradila. :)

    https://sretnisanjar.blogspot.hr

    ReplyDelete
  24. Sve stvari koje si kupila su predivne! Ja sam isto kupila nešto slično tome, a ovi flomasteri su predobri!! Jedino se radujem novoj školskog godini zbog njih :D

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. Sve stvari su savrsene.

    Novi Post :http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  26. Kupila si divne stvarčice, sve je tako šareno i predivno! Sretno u novoj školskoj godini♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  27. Divne stvari si kupila. Ja idem na faks, pa mi više nije potrebno ovoliko pribora kao u osnovnoj i srednjoj školi, ali i dalje volim da čitam ovakve postove. :)
    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  28. Odlican post!Sveske su predivne!
    jovanaslife.blogspot.com

    ReplyDelete
  29. Stvari su super, odlicno izgledaju. :)

    ReplyDelete
  30. Odličan post. Učlani se na moj blog, uzvratiti ću. Nova sam na blogu iii izašao je novi post. https://enotes10.blogspot.ba

    ReplyDelete
  31. Super post, predivne su mi stvarčice :) Ja još nisam obavila kupnju jer uvijek sve radim u zadnji čas, ali ovo mi je definitivno inspiracija :D

    https://dragabolonja.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  32. Odličan mi je haul, uživala sam čitajući i gledajući slike. :D <3

    NA MOM BLOGU JE U TIJEKU DARIVANJE -> itsnina23.blogspot.ba

    ReplyDelete
  33. S tim da smo u istom odeljenju, bas mi je drago da sam informisana o izgledu tvojih svezaka, pre svih :D Inače zanimljiv post. Da nije bilo istog, mislim da bih kupila svega 4-5 sveščice u kvadratićima i linijama, zaboravivši za praksu i slično.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!