#BackToSchool TAG

Zdravo svima! :)
Pre nekoliko dana sam na webu pronašla jedan veoma zanimljiv tag. U pitanju je #BackToSchool tag koji sadrži čak 15 pitanja. Ja ću se potruditi da na svako pitanje odgovorim opširno, no videćemo. Ukoliko se i vama dopadne ovaj tag slobodno ga možete odraditi. :)

Well, let's go...

1. U koji razred krećeš ove godine?
- Drugi razred srednje medicinske škole. Btw. Ne mogu da verujem koliko je brzo protekla prošla školska godina.

2. Da li si već kupila novi školski pribor?
- Ne, ali planiram danas. Napravila sam spisak još pre par dana i nadam se da ću uspeti sve da nabavim.

3. Da li ste imali domaći za raspust? Ako jeste, da li si ga uradila?
- Nismo. Ali dobili smo spisak od 12 lektira koje trebamo da pročitamo. Međutim ja još uvek nisam pročitala nijednu. Znam da je to sramotno, ali tešim se time da imam još uvek vremena.

4. Šta ćeš obući prvog dana škole?
- Još uvek nisam kompletno osmislila kombinaciju ali imam nekoliko ideja na umu. Videćemo da li ću se držati svoje prvobitne zamisli ili ću se ipak odlučiti za nešto drugo.

5. Nabroji sve predmete:
- Auh, baš teško pitanje s obzorim da sam dosta predmeta "izgubila" i takođe sam dosta novih predmeta i "dobila". No, pokušaću sve da ih nabrojim. To su: srpski jezik, matematika, engleski jezik, patologija, etika, mikrobiologija, biologija, farmakologija, biohemija, zdravstvena nega (teorija i praksa), Higijena sa zdravstvenim vaspitanjem, psihologija, fizika, fizičko i veronauka.

6. U koliko sati ustaješ, a ukoliko ležeš u krevet tokom školskih dana?
- Sve zavisi jer mi ne počinju časovi svakoga dana u isto vreme. Ali obično ustajem oko 08:00 (nekad i ranije). Ležem obično oko 23:00-00:00.

7. Šta nalaziš najstresnije kod škole?
- Veoma se stresiram kada trebam da odgovaram ili kada trebam da radim test. Bukvalno krenem da cupkam, dlanovi mi se znoje i čak se ponekad i tresem. Znam da je to možda preterano, ali takva sam kakva sam.

8. Da li si uzbuđena zbog povratka u školu?
- I jesam i nisam. Uzbuđena sam zato što ću videti svoje divne drugare. Ali sa druge strane ne radujem se učenju, usmenom i pismenom ispitivanju, manjku slobodnog vremena itd.

9. U kom razredu si počela da nosiš šminku?
- Krajem sedmog razreda.

10. Da li nosiš torbu ili ranac?
- Do sada sam nosila ranac. I mislim da će tako i ostati barem još ove godine jer i dalje imam dosta predmeta i dosta knjiga. Međutim već od sledeće školske godine planiram da ranac zamenim torbom jer ću imati svega 10-ak predmeta jer će praksa biti presudna.

11. Omiljeni predmet?
- Zdravstvena nega definitivno. Mada volim i anatomiju, prvu pomoć i engleski jezik.

12. Predmet koji mrziš?
- Matematika je moj neprijatelj još iz osnovne. Jednostavno mi ne ide. Takođe mrzim i hemiju, ali na moje veliko zadovoljstvo neću je više imati t.j. bilo je predviđeno pohađanje časova hemije samo u prvoj godini.

13. Uobičajeni raspored u školi?
- Obično mi časovi počinju između 10:00 i 12:00. Zatim imamo odmore od pet minuta između prva dva-tri časa (sve zavisi). Onda oko podne imamo veliki odmor i u školi sam obično do 16:00-17:00 (ponekad čak i do 18:30 - kad imam praksu).

14. Omiljena stvar kod škole?
- Moji divni drugari iz odeljenja sa kojima provodim većinu svog vremena. Dok sam bila u osnovnoj omljena stvar su mi bile i ekskurzije, ali nažalost u srednjoj ih nemamo. Imamo neke izlete, ali na njih retko ko ide.

15. Kako provodiš slobodno vreme tokom školskih dana?
- Većinu svog slobodnog vremena provodim učeći. A to malo slobodnog vremena što mi ostane iskoristim kuckajući post, fotografišući itd.

Nominujem:
• Anju sa bloga Anja's diary,
• Aminu sa bloga Innisall i
• Katarinu sa bloga Fashionholic yeahh.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. zelim ti svu srecu u novoj skolskoj godini.. bas mi je super sto si medicinska skola, po mom misljenju treba imat hrabrost za takav smjer, svaka cast

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  2. I mene je također malo strah, pogotovo kada odgovaram ili čak pišem test da se neću zbuniti ili nešto slično haha.. Odličan post svakako ♥♥

    ilvasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Baš zanimljiv pitanja, a i tvoji odgovori :) meni je jedan od najgorih predmeta također kemija, i imat ću ju sve četiri godine u srednjoj školi :( ali valjda ću se nekako snaći :)

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ja sam baš razmišljala kupiti onaj 'mini' ranac,ali kada sam videla listu predmeta,nema ništa od toga haha ☺
    Upisala sam smer gde imam i mehaniku|slično matematici| , matematiku,hemiju i fiziku..to su kao glavni predmeti.A matematika mi je neprijatelj,biće veselo haha!
    Sviđa mi se tag,takođe dizajn bloga♥
    NOVI POST: http://natalijabeauty.blogspot.rs

    ReplyDelete
  5. Super post, uyivala sm čitajući ga!
    Baš bezveze što nemate ekskurzije... :((
    Teen Queen

    ReplyDelete
  6. Jao matematika! Hvala Bogu pa je imam samo prve dve godine :D Takođe sam upisala medicinsku i jedva čekam prvi septembar da upoznam novo društvo i napokon učim nešto što me interesuje! Srećno u novoj školskoj godini Mici! ♥

    Milica's diary

    ReplyDelete
  7. Ove godine krećem u medicinu i sigurna sam da će i meni zdravstvo i anatomija biti omiljeni predmeti :) obožavam ovaj tag jako je zanimljiv ♥

    beautyandstylebyemma.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Također, mrzim matematiku, a zamisli, upisala sam evo ove godine i završila ekonomsku školu koja je puna matematike. Doslovno sam ju mrzila kroz čitavo školovanje, a eto pratit će me i kroz fakultet niz godina.
    Super tag, baš zanimljiv, morat ću ga i ja odradit već. ☺

    ReplyDelete
  9. Zanimljivi odgovori. :) Želim ti puno sreće u novoj školskoj godini. :*
    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  10. Jaooo, što bih volela da mogu ja da odradim ovaj tag! Vratila bih se u srednju školu odmah! Odličan post! :*

    ReplyDelete
  11. Zavrsila sam medicinsku skolu i veruj mi prve dve godine su najteze, posle sve ide lagano. Samo napred, bas mi je drago da volis anatomiju, ja sam je obozavala iako su profesori obicno najstroziji. :)

    ReplyDelete
  12. Zapravo meni je hemija najomiljeniji predmet, a u srednjoj ću je imati samo jednu godinu isto kao i biologiju, koju takođe obožavam. :) Želim ti svu sreću na drugoj godini, sigurna sam da ćeš rasturiti. ;) <33

    Novi post-> www.marsyly.com

    ReplyDelete
  13. Meni je matematika omiljeni predmet i fizika naravno. Zbog toga sam i upisala elektrotehničku školu :) Divni odgovori i super tag, sretno u školi <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  14. Odlicaaaan TAG, mogla bih da ga uradim! Hvala puno na nominaciji, Micika ♥☺

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!