Big Born Pretty Store Haul + Review

Zdravo svima. :)
Posle tri tematska posta koja sam objavila zaredom može se reći da sam se malčice zaželela haul-ova i recenzija. Zato vam danas pišem upravo jedan takav post, koji će (upozoravam vas) biti podugačak. Naime, već duži vremenski period sarađujem sa sajtom Born Pretty Store i malo je reći da sam zadovoljna. Stvarno je to sajt sa kojim najradije obnavljam saradnju. Divna devojka koja je zadužena za marketing tog sajta mi je ovoga puta ponudila mnogo veću sumu nego inače zato sam ja poručila podosta divnih stvarčica. Pa, hajde da počnemo. :)

Well, let's go...

Naručila sam sledeće stvarčice:

• Poklopac za četkicu za šminkanje (naručen greškom)

Ogrlica sa priveskom foto-aparata



Ovo je možda i najlepša ogrlica koju posedujem. Već verovatno znate da ja obožavam da fotografišem i to mi zaista pričinjava neko posebno zadovoljstvo. Zato sam odlučila da poručim ovu ogrlicu jer mi je ovaj vintage privezak foto-aparata predivan! Ogrlica izgleda uživo identično kao na sajtu što je veliki plus. Stigla je neoštećena kao i sve ostale stvarčice koje sam poručila (sve je bilo izuzetno dobro upakovano). Lanac je dosta dugačak, ali opet izgleda veoma lepo. Stvarno sam oduševljena s obzirom na nisku cenu i vrhunski kvalitet. :)

Ogrlicu možete poručiti ovde.

Poklopac za četkicu za šminkanje

Ovu stvarčicu sam naručila greškom. Naime, videla sam fotografiju na kojoj je bila ona ovalna četkica za nanošenje pudera i ovaj poklopac pored nje. Mislila sam da ću dobiti i četkicu i poklopac. Ali to se nije desilo i na moju adresu je stigao samo ovaj poklopac. Onda sam otišla na sajt i videla da je u pitanju moja greška. Pisalo je u opisu da se ne dobija četkica iako se i ona nalazi na fotografiji. Malo sam se razočarala, ali ipak je u pitanju moja brzopletost. Ne znam da li ću ikada iskoristiti ovaj poklopac jer mi deluje i suviše malo, ali sa drugog sajta sam naručila tu čuvenu ovalnu četkicu i čekam da mi stigne. Pa isprobaću ovaj poklopac na njoj, možda će i odgovarati. Inače, napravljen je od plastike i fino je izrađen. :)

Možete ga poručiti ovde.

Lak za nokte sa "Mirror" efektom + Top Coat

Za ovaj lak sam zapravo saznala putem Instagrama. Razgledala sam razne "beauty" profile i naišla sam na jedan "nail" tutorijal. Odgledala sam ga i oduševila sam se sa lakom koji je ta devojka koristila. Bio je u pitanju baš ovaj lak sa Born Pretty Store sajta. Naručila sam ga i u pakovanju su se našla dva laka, t.j. jedan sa "Mirror" efektom i drugi providni koji služi kao "Top Coat". Oba laka su koštala nešto manje od 10 dolara. Cene je malo viša nego što sam očekivala, no kasnije ću u tome. Pokazaću vam kako sam ja nanosila ove lakove i kako je to izgledalo na mojim noktima. Inače, nokti su mi bili u katastrofalnom stanju kada je počeo raspust pa sam tek od pre 10-ak dana počela da koristim Eveline lak za učvršćivanje noktiju. Zato zanemarite (ukoliko je to moguće) moje nokte koji izgledaju i dalje vrlo loše. 

Dakle, isprobala sam nekoliko načina nanošenja ovih lakova i nisam bila zadovoljna efektom. Onda sam odlučila da prvo nanesem providni t.j. top coat lak kako bih koliko toliko izravnala površinu nokatne ploče. Zatim sam čekala da se to osuši i onda sam nanela jedan sloj metalik laka koji se veoma brzo suši (bukvalno čim ga nanesete lak se istog trenutka osuši). Onda sam nanela još jedna sloj čisto da efekat bude intenzivniji i na kraju sam nalakirala još jedan sloj top coat laka. 


Evo kako je sve to na kraju izgledalo:



Odlučila sam da dodam i dve nalepnice koje sam takođe poručila sa BPS sajta:




Ovako, ovaj lak ima definitivno i prednosti i mane. Naime, izgleda stvarno lepo i cool kada se nokti nalakiraju njime, ali vrlo se brzo skida (sam od sebe) i gubi taj metalik efekat. Brzo se suši što je veliki plus, ali se veoma teško nanosi i potrebno je da imate dosta strpljenja. Meni se ruka nekoliko puta zatresla i lak je završio pored mojih noktiju. Izuzetno se teško skida sa kože, ali sa noktiju se skida veoma lako i jednostavno. Dakle, boja nije postojana i ukoliko želite da nalakirate nokte ovim lakom očekujte da će nokti izgledati lepo samo nekih 2-3 sata. Ukoliko imate neravnu nokatnu ploču, kao ja, lak neće baš izgledati lepo jer će se ucrtati u sve te linijice. Sve u svemu, proizvod nije loš ali definitivno ima dosta mana i preporučujem ga samo onim devojkama/ženama koje imaju lepe prirodne nokte ili koje imaju nadogradnju. :)

Možete poručiti ovaj set ovde

Tečni mat karmin br. 18






Ja sam neko ko je veliki ljubitelj mat karmina, ali ko takođe postoje vrlo malo istih. Čim sam ugledala ovaj tečni mat karmin na BPS sajtu znala sam da ga moram naručiti. Dostupan je u nekoliko predivnih nijansi, ali ja sam se odlučila za br. 18. Boja nekako vuče na braon (iako se to na slikama i ne vidi baš najbolje), ali bih ipak rekla da je to neka kombinacija prljavo roze i nude nijanse. Karmin dolaze u dosta malom, ali veoma praktičnom pakovanju. Četkica sa kojom se nanosi je veoma kvalitetno izrađena i zaista čini nanošenje ovog karmina veoma jednostavnim. Nijansa je zaista predivna. Kada nanesete karmin on je baš rozikast, ali kako se suši on polako postaje sve tamniji i dobija tu neku braonkastu, prljavo roze, nude nijansu. Jedino sa čime nisam zadovoljna je dugotrajnost. Nakon 20-ak minuta počinju da se stvaraju grudvice i karmin polako počinje da se skida. Takođe dok se karmin suši veoma je lepljiv. Sve u svemu, zadovoljna sam ali sumnjam da ću ga toliko često koristiti iako mi se nijansa beskrajno dopada. 

Možete ga poručiti ovde.

Nalepnice za nokte br. 557







Veoma sam zadovoljna ovim nalepnicama. One su napravljane kao tetovaže i tako se i koriste. Naime, izrežete jednu koju želite, skinete zaštitni providni sloj, malo ovlažite stiker vlažnom maramicom i prislonite stiker na nokat. Vlažnom maramicom vršite pritisak na stiker i držite tako jedno 5-10 sekundi. Onda jednostavno uklonite stiker i na noktu će se preslikati divni dezen. Stikeri su veoma kvalitetni, dugotrajni i divno izgledaju na noktu. Oduševljena sa i definitivno planiram da poručim još jedno pakovanje. :)

Možete ih poručiti ovde (dostupno je nekoliko dezena).

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. 

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Super post Milice,ogrlica mi se dopada najvise od svega preeelepa jee <333 :)!Pogledacu je bas,pa je mozda i ja nekad narucim,a i nalepnice su slatke :)!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. I ja sam poručila taj lak. Vrhunski je stvarno! Jedva čekam paketić.
    Tvoj post je, kao i uvek predobar. Super fotkice i odabir. ❤

    NOVI POST | fashionholicyeahh.blogspot.con

    ReplyDelete
  3. Metalik lak izgleda predobro 😊

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Predobre stvari si naručila, ali mi se ipak nekako najviše sviđaju ove naljepnice za nokte :) također mi se jako sviđaju fotografije, odlične su<3

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Divne stvari si poručila,najviše mi se dopada mat karmin <3


    lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  6. Oduševljena sam ogrlicom. *--* Nalepnice izgledaju baš simpatično. :)

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  7. Sve je predivno,najvise me privlaci ovaj lak,izgleda jako mocno! :)
    Predobre fotke kao i uvek. ♥
    Miljana Easy Skillful <---- Posetite moj blog

    ReplyDelete
  8. Lep post. Menu se metalik lak bas dopada, ali bezvezw ako se brzo slida i tesko nanosi :(
    Nalepnice i fotoaparatuc su preslatki! ♡
    Teen Queen

    ReplyDelete
  9. Stvarčice su predobre! Jako mi se sviđa lak, ali žao mi je što nije toliko postojan. Iako imam prirodno lepe nokte, pretpostavljam da bih ga ja koristila samo za neke posebne prilike, kada je važno da mi izdrži par sati. :D Takođe, dopada mi se nijansa karmina, šteta što se grudva i što se brzo skida. Nalepnice su preslatke! :*

    ReplyDelete
  10. Divne stvarčice si naručila a najviše mi se definitivno dopadaju lakovi za nokte! :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  11. Jooj, lak je predivan! I ja zelim takav :)
    A lancic mi je predobar, bas za nekoga tko voli fografirati :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  12. Divne stvari! Ogrlica je predivna, a nalepnice baš kul. Oduševljena sam! :)

    jasminadimitri.blogspot.com | YouTube

    ReplyDelete
  13. Odlican post,prelepe stvari.Najvise mi se svidja metalik lak,ogrlica i ove simpaticne nalepnice za nokte.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!