GlamBox otvaranje - Summer Kiss izdanje

Zdravo svima! :)
Iako sam već navikla na visoke temperature mogu vam reći da mi ova promena vremena i te kako prija. Naravno, ne bih bila ja da ne iskoristim oblačno vreme za fotografisanje napolju. Verovatno mislite kako je to čudno, ali po mom mišljenju fotografije uvek najbolje ispadnu kada je oblačno jer kada su prisutni sunčevi zraci bela pozadina izgleda nekako žućkasto što se meni uopšte ne dopada. No, opet ja skrećem sa teme kao i uvek. Za danas sam vam pripremila otvaranje "Summer Kiss" izdanja GlamBox kutije. Zaista sam se potrudila oko fotografija i isto tako ću se potruditi da vam na najbolji mogući način predstavim sledeće proizvode. Nekoliko proizvoda sam već isprobala tako da ćete u ovom postu imati prilike da pročitate i mini recenzije. Iskreno se nadam da će vam se ovaj post dopasti! :)

P.S. Već sada možete poručiti septembarsko izdanje GlamBox kutije i to klikom na ovaj link!

Well, let's go...

Po prvi put proizvodi nisu bili upakovani u već dobro poznatu kutiju roze boje, već u divan žuti ceger sa printom GlamBox logoa:






Ja sam se stvarno pozitivno oduševila sa ovom idejom. Ceger je izuzetno simpatičan i veoma praktičan. Sigurna sam da ću ga dosta puta koristiti kada budem išla do prodavnice. :)

Kada sam otvorila ceger unutra su se našli sledeći proizvodi:


   • Farmasi Matte ruž za usne (full-size)
   • Revlon Style Masters Smooth hidratantni šampon (mini size)
   • Revlon Style Masters Smooth balzam za kosu (kondicioner) (mini size)
   • Batiste suvi šampon (Cherry) (travel size)
   • Tesori d'Oriente beli mošus kremasti gel za tuširanje (uzorak)
   • Carroten Magic tan & protect krema za sunčanje sa SPF 20 (3 uzorka)
   • Pharmacos Biomaska za lice sa belom glinom i ekstraktom grejpfruta (full-size)
   • Carroten Mat Look krema za lice sa SPF 30 (3 uzorka)

Farmasi Matte ruž za usne

  "Farmasi Matte Lipstick je posebno pigmentovan i dugotrajan ruž sa izrazito mat završnicom. Pruža mat boju pri prvom nanošenju, a dodatak vitamina E sprečava isušivanje usana i osigurava hidrataciju."
 - Bila sam i suviše znatiželjna pa sam već isprobala ovaj karmin. Prvo, boja je VRH! Mnogo mi se dopada i oduvek sam želela da imam neki karmin sa tamnom nijansom. Drugo, pakovanje izgleda veoma kvalitetno. Treće, karmin fantastično miriše, ima vrhunsku pigmentaciju, dugotrajan je ali ne pruža baš toliko jak mat efekat. Matira se, ali ne sasvim dovoljno. To je jedini minus. Ne isušuje usne i čini ih hidriranim. Ja sam prosto oduševljena i definitivno planiram da kupim još nekoliko ovakvih karmina u drugim nijansama. :)

Cena: 390 rsd

Revlon Style Masters Smooth hidratantni šampon & Revlon Style Masters Smooth balzam za kosu 
  "Revlon Style Masters Smooth hidratantni šampon zaglađuje kosu i sprečava stvaranje sitnih kovrdža. Za meku, sjajnu i poslušnu kosu."
  "Revlon Style Masters Smooth kondicioner (balzam za kosu) za ravnu kosu sa anti frizz efektom čini kosu jačom i lakom za oblikovanje. Kompleks biljnih proteina smanjuje i sprečava oštećenja kose izazvane presom i hemijskim ispravljanjem."
 - Prvo, ne znam zašto sam ova dva proizvoda slikala zajedno ali nema veze. Ovako, već sam isprobala i šampon i balzam jer sam juče prala kosu i ne mogu vam rečima opisati koliko sam zadovoljna sa ova dva proizvoda. Oduševljena sam mirisom koji i dalje mogu da osetim na svojoj kosi. Moja kosa je dosta oštećena (ne koristim peglu niti feniram kosu ali je jako često perem) i ni jedan šampon mi do sada nije u potpunosti odgovarao. Ovaj šampon čini moju kosu mirišljavom, sjajnom, glatkom i mekom na dodir i definitivno primećujem da mi se kosa sporije masti. Takođe, dosta je ravnija nego inače. Balzam je veoma sličan šamponu i ima skoro pa identično dejstvo, jedino što on ima i anti frizz dejstvo pa imate osećaj kao da ste upravo bili kod frizera. Prosto sam očarana i planiram da kupim barem jedan od ova dva proizvoda. :)

Cena šampona: 1799 rsd (400 ml)
Mililitraža šampona: 75 ml

Cena balzama: 1799 rsd (250 ml)
Mililitraža: 50 ml

Batiste šampon za suvo pranje kose (Cherry)
  "Batiste suvi šampon vam za svega nekoliko minuta omogući efekat čiste, osvežene i uredne kose. Omogućava lakše oblikovanje istovremeno dajući kosi fenomenalan miris, volumen i negu. Dolazi u nekoliko različitih linija, a sada i sa novim mirisom trešnje. Šampon najpre promućkati i zatim poprskati koren vlasišta držeći ga na 30cm udaljenosti od kose. Zatim rastresti kosu i stilizovati po želji."
 - Isprobala sam skoro sve vrste Batiste šampona i veoma sam se iznenadila kada sam ugledala novu mirisnu notu, a u pitanju je trešnja. Šampon zaista božanstveno miriše čak i lepše od svih ostalih šampona ove vrste. Aposlutno sam oduševljena. Nisam ga još isprobala ali sigurna sam da radi svoj posao isto onako dobro kao što rade ostale vrste suvih šampona ovog brenda.

Cena: 210 rsd (50 ml)
Mililitraža: 50 ml

Tesori d'Oriente beli mošus kremasti gel za tuširanje
  "Tesori d'Oriente beli mošus kremasti gel za tuširanje inspirisan je Dalekim istokom vodeći se motom da je lepota odraz vremena koje posvećujemo svojoj psiho-fizičkoj relaksaciji."
 - Nikada pre nisam isprobala ni jedan proizvod ovog brenda ali sam svakako čula za Tesori d'Oriente brend jer su se jedno vreme reklame za ovaj brend non stop vrtele na TV-u. No, drago mi je da sam konačno dobila priliku da isprobam nešto iz njihovog asortimana i jedva čekam da podelim svoje mišljenje sa vama. :)

Cena: 215 rsd (250 ml)
Mililitraža: 25 ml

Carroten Magic tan & protect krema za sunčanje sa SPF 20
  "Carroten Magic tan & protect krema sa SPF 20 ima unapređen sistem fotostabilne UV zaštite. Jedinstveni patent 3ple action Tan Booster podstiče prirodne procese tamnjenja i boju čini trajnijom. Održava prirodni nivo hidratacije i sadrži svetlucave perle koje ističu preplanuli ten."
 - Dok sam bila na moru u periodu sunčanja koristila sam upravo ovaj proizvod (dobila sam dva uzorka u prošlom izdanju GlamBox-a). Drago mi je da je proizvod ispunio sva moja očekivanja. Pocrnela sam veoma brzo i boja mog tena je identična još od kada sam došla sa mora (prošlo je skoro dve nedelje od tada). Takođe, krema predivno miriše i zaista podstiče proces tamnjenja i ističe preplanuli ten. Prosto sam oduševljena i nakon što potrošim ove uzorke sigurno ću kupiti i full-size proizvod prvenstveno zbog odnosa cene i kvaliteta.

Cena: 875 rsd (150 ml)
Mililitraža: 24 ml (3 uzorka po 8 ml)

Pharmacos Biomaska za lice sa belom glinom i ekstraktom grejpfruta
  "Pharmacos Biomaska za lice sa belom glinom i ekstraktom grejpfruta intenzivno i dubinski čisti pore od prljavštvine i povećanog mašćenja, sprečava pojavu akni, reguliše lojne žlezde, hrani ćelije kože dajući im potrebne vitamine."
 - Nisam znala da jedna maska može sve ovo navedeno. Zaista imam ogromna očekivanja i iskreno se nadam da će ta moja očekivanja biti opravdana nakon što zapravo i isprobam ovaj proizvod. Ja volim da eksperimentišem i rado isprobavam maske, pilinge, kreme i ostale proizvode za negu lica. Prosto jedva čekam da isprobam ovu masku i to ću uraditi već večeras!

Cena: 100 rsd (10 ml)
Mililitraža: 10 ml

Carroten Mat Look krema za lice sa SPF 30
  "Carroten Mat Look krema za lice sa SPF 30 štiti od ultraljubičastog UV i infracrvenog zračenja. Matira masne delove lica, ima laganu i nemasnu teksturu idelnu za svakodnevnu upotrebu pre šminke."
 - Ja inače imam suvu kožu tako da obično ne praktikujem matirajuće kreme za lice, ali pošto sam i u prošlom izdanju GlamBox-a dobila 2 uzorka ovog istog proizvoda odlučila sam da ga isprobam. Pozitivno sam se iznenadila. Krema se vrlo lako nanosi, dovoljna je mala količina da se prekrije celo lice, štiti kožu lica od sunca i uz to i divno miriše. Definitivno jedna od boljih krema za lice!

Cena: 500 rsd (50 ml)
Mililitraža: 9 ml (3 uzorka po 3 ml)

U cegeru se takođe našao i prospek (koji nisam uslikala), ali i kupon sa 10% popusta na kupovinu Revlon Style Masters šampona i balzama za kosu.

Na dnu prospekta takođe piše nešto i o brendu koji je napravio ceger:
"Šara je mladi brend koji se bavi dizajnom i izradom personalizovanih tekstilnih detalja od jastučnica, nadstoljnjaka... do ličnog aksesoara i šarmantnih modnih detalja kao što su ruksaci, torbe za plažu, neseseri. Njihov dizaj ulepšao je GlamBox Summer Kiss torbe a više o Šari možete pronaći na facebook stranici i instagram profilu @sharajmo."

- Da li se ovo izdanje isplatilo ili ne?
* Cena "Summer Kiss" izdanja GlamBox-a je 1299 dinara, a kada saberemo cene svih proizvoda dobijamo sumu od 1650 dinara. Moj odgovor je da se kutija i te kako isplatila.

Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Sve stvarčice su top! <3

    anastasjastyles.blogspot.ba <- novi post

    ReplyDelete
  2. Bas mi se svidja sadrzaj kutije ovog meseca. Slazem se da lepse ispadaju fotografije kada je napolju oblacno i lose vreme. Boja ruza mi se mnogo svidja,volim tako tamnije nijanse. ♥
    Novi post ---> Sve o saradnjama

    ReplyDelete
  3. Svi proizvodi su super! Volela bih da isprobam Batiste suvi šampn, moram da ga potražim negde. :D

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete

  4. Imam isti ruž za usne i divan je! Super post, slike su odlične, vidi se da si se potrudila :) <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  5. Nijansa ruža izgleda predobro! Baš bih ga htjela isprobati. Sve su stvarčice prelijepe, super post :)
    Sviđa mi se kako si sve slikala i dodala školjke sa strane i kamenčić :D

    http://catherinehere.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  6. Proizvodi su divni i svaki mi je vrlo zanimljiv! Posebno su mi za oko zapeli šampon i regenator te maska za lice. :)

    itsnina23.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Svi proizvodi su sjajni. Ja bih ti lično preporučila Tesori d'Oriente proizvode, probala sam dezodorans i gel za tuširanje tog brenda i zaista sam oduševljena.

    ReplyDelete
  8. Stvarčice su predivne, a ideja za pakovanje je prezanimljiva!

    Lifelover's diary

    ReplyDelete
  9. A sto drugo vec Batist sampon, malo su smorili :)
    Ali zato je ruz predivan!! :)

    https://myfirsttextvm.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  10. Aaaa ljubomorna sam!
    Stvari su preslatke, ovaj ruž, ajme, boja je woooow!
    I Batiste šampon želim probati, Revlon proizvodi za kosu su naravno fenomenalni, divni proizvodi, sigurno ćeš uživati ♥

    ReplyDelete
  11. To pakovanje, torba šta god da je u čemu je zapravo došla kozmetika je predivno, a prizvodi se čini jako interesantnim

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Odlične stvari, nijansa ruža mi se jako sviđa :)

    http://blogbysanja.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Sjajan post draga! Fotke su odlične. Baš mi se dopada sadržaj ove kutije. :) ♥

    ReplyDelete
  14. Odličan sadržaj ovog meseca. Najviše mi se dopada ruž (boja je savršena). :)
    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  15. Sjajan post,najviše mi se dopada karmin.Boja je divna!


    lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  16. Odličan post. Pogledaj moj post o vašoj kampanji. Želela bih da mi kažeš da li sam uvredila medije u jutjubere, jer meni izgleda dobro i mislim da nisam, ali ipak da i ti pogledaš.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Kako je boja ovog ruža dobraa, divan je! Odlične stvari si dobila♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  18. Karmin. Karmin me je oduševio! Obožavam takve boje... Ma sve je kul kao i uvek. ♥:)x


    http://georgiarose5.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  19. Odličan post,boja karmina je premoćna :)

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Lepo je sto su ubacili poklone u ceger, umesto u uobicajenu kutiju. Promene s vremena na vreme mogu da prijatno iznenade, pogotovo ako su neicekivane. :D
    Najvus emi se dopada karmin, i njegova boja je peoato velucanstvena! Imam i ja jedan karmin koji je mat, medjutim ni priblizno mat kao tecni may karmini. Mozda su prosto takvi da ne mogu butu skroz mat. :)
    Teen Queen

    ReplyDelete
  21. Sve stvari mi se jako dopadaju! <3

    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  22. Svi proizvodi su odlični i stvarno je jako dobro to pakiranje jer stave jako puno korisnih stvari i još za jeftiniju cijenu.
    Najviše mi se nekako sviđa ova Biomaska za lice i stvarno se nadam da će ti se svidjeti :)
    Fotografije su odlične!

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!