HUGE Born Pretty Store HAUL + Review

Zdravo svima! :)
Iako ste baš juče imali prilike da pogledate i pročitate haul post, ipak dugo na mom blogu niste imali prilike da vidite haul koji ću vam upravo predstaviti. Već 6 meseci sarađujem sa Born Pretty Store sajtom i svakoga puta budem apsolutno oduševljena sa stvarčicama i proizvodima koje poručim. Mnogo mi je drago da i dalje sarađujem sa njima i sa zadovoljstvom ću vam predstaviti stvarčice koje su bile upakovane u dva paketića koja su pristigla početkom prošle nedelje. Naručila sam svašta nešto tako da ću se potruditi da vam i recenziram svaki predmet pojedinačno. Sve stvarčice sam već isprobala i nosila tako da sam već stekla određene utiske. Pa, hajde da počnemo. :)

Well, let's go...

Poručila sam sledeće predmete:
• Mat tečni karmin u bordo nijansi br. 22
• Crni vodootporni ajlajner
• Mat tečni karmin u "nude" nijansi br. 02
• Naočare za sunce sa okruglim okvirom (rainbow mirror effect)
• Set od 10 "vintage" prstenova
• Minđuše sa dijamantima
• Narukvica sa priveskom "Love"

Mat tečni karmini u bordo i "nude" nijansi - br. 22 & br. 02


Ne znam da li se sećate, ali ukoliko redovno pratite moj blog znate da sam prošli put takođe poručila mat tečni karmin u sličnoj nijansi kao ovaj karmin u nijansi br. 02. Naime, iako sam rekla da se brzo suši i da se brzo skida sa usana, nakon 10-ak dana korišćenja shvatila sam da nisam u pravu. Sve što trebate da uradite je da sačekate 1-2 minuta da se karmin lepo sasuši i on neće "mrdnuti" sa vaših usana barem sat vremena. No, nažalost ja sam taj isti karmin izgubila i zato sam naručila još jedan u sličnoj nijansi ali drugog brenda i uz to sam naručila još jedan tečni mat karmin koji je u nešto intenzivnijoj nijansi. Oba karmina su fantastična i vrhunskog su kvaliteta. Lako se nanose, lepo mirišu, u bočici ima zaista dosta proizvoda, brzo se suše, dugotrajni su i postojani i ne stvaraju se one "grudvice" na usnama. Takođe ne isušuju usne i ako nešto ne jedete ili ne pijete karmin će se zadržati na vašim usnama barem 3-4 sata. Samo bih još dodala da nije lepljiv, ali da možete da očekujete da će nijansa postati znatno tamnija kada se karmin sasuši. Dakle, mislim da su ova dva karmina pun pogodak ali se meni za nijansu više dopada ovaj u "nude" nijansi. :)

Karmine u nijansama od 13 do 24  možete poručiti *OVDE*/*HERE*, a u nijansama od 1 do 12 možete poručiti *OVDE*/*HERE*!

Crni vodootporni, dugotrajni ajlajner
* Želim odmah da napomenem da svoč ajlajnera možete videti na jednoj od fotografija iznad gde sam uslikala mat karmine. 
Moram da priznam da sam malo bila skeptična oko poručivanja ovog ajlajnera, mislila sam da nije kvalitetan i da će mi čak izaći neka infekcija na oku. No, nakon što sam pročitala brdo recenzija sa pozitivnim utiscima odlučila sam da ga poručim. Ja ne mogu da vam opišem koliko sam oduševljena sa ovim proizvodom. Postao je moj omiljeni make up proizvod za samo dva korišćenja. Dakle, kada otvorite poklopac možete videti da je aplikator sličan kao kod markera ili flomastera što je veliki plus. Jako je kvalitetan i vrlo se lako nanosi. Ja sam se oduševila sa rezultatima. Dakle, ja nisam nikakav ekspert i šta više zaista se valjano namučim pri nanošenju bilo kakvog ajlajnera ili kreona, ali ovaj sam toliko lako nanela i stvarno je izgledao predivno na mojim očima. Izuzetno je dugotrajan i postojan i čim ga nanesete on se odmah osuši i nikako ga ne možete razmazati ili nešto tako. Vodootporan je što je još jedan plus. Ostavlja predivan jak, jasan crni trag što mi se jako dopada. Možete ga vrlo lako ukloniti putem micelarne vode. Bolji, a jeftiniji proizvod nisam skoro videla. Stvarno je savršen!

Ajlajner možete poručiti *OVDE*/*HERE*!

Naočare sa okruglim okvirom (rainbow mirror effect)


* Molim vas zanemarite moju facu na ove dve slike. Ne znam šta mi je bilo, ali šta je tu je. :D
Ja sam neko ko je veliki ljubitelj naočara sa ovakvim okvirom i sigurna sam da ste do sada primetili da ja često nosim naočare sa okruglim okvirom u mojim outfit postovima. Naime, pošto nigde nisam mogla da pronađem te takozvane "lenonke" u nekoj drugoj boji (moje su inače u plavoj i presijavaju se na ljubičastu) kada sam videla ove na BPS sajtu poludela sam od sreće, ali bukvalno! Bez razmišljanja sam ih naručila. One su malo veće od mojih naočara pa mi ne odgovaraju baš najbolje ali ću ih svejedno nositi. Ovaj "mirror" efekat koji se presijava u nekoliko boja (boje duge) izgleda toliko cool da ja prosto rečima to ne mogu da vam opišem. Već sam ih nosila i čak se dogodilo dva puta da su me ljudi zaustavili na ulici da bi me pitali gde sam ih kupila jer je takve naočare zaista teško pronaći. Dakle, da sumiramo utiske. Kvalitene su i veoma cool izgledaju ali su mi malo veće pa sam zbog toga skeptična. No, sve u svemu mi se jako dopadaju.

Naočare možete poručiti *OVDE*/*HERE* u nekoliko različitih boja!

Set od 10 "vintage" prstenova










Oduvek sam tražila neki set prstenova koji izgledaju "vintage" i koji mogu da posluže i kao "midi" prstenje. Zaista me je očarao ovaj set čim sam ga ugledala na BPS sajtu. Set se sastoji od čak 10 prstenova i svi su božanstveni i veoma kvalitetni. Naravno ne bih ih nosila sve na jednoj ruci kao što ih nosim na fotografijama iznad, ali sam sigurna da će izgledati apsolutno predivno i kada ih raspodelim na obe ruke. Ne znam šta bih više dodala sem da jedva čekam da ih dodam kao aksesoar u nekim od sledećih outfit postova. :)

Set možete poručiti *OVDE*/*HERE* u srebrnoj ili zlatnoj boji!

Elegantne minđuše sa imitacijom dijamanata

Oduvek sam tražila neke elegantne minđue koje imaju dijamante, ali koje pritom nisu viseće i preteške za ušne resice. Ja sam više tip koji nosi ovakve minđuše i tako će ostati do daljneg. Njih planiram da nosim na svadbu kod svoje tetke koja će biti za nekoliko dana i jedva čekam da vidim kako će se uklopiti uz celokupan outfit. Moram da napomenem da su malo teže nego što sam očekivala ali su svakako prijatne za nošenje i izgledaju zaista prefinjeno i lepo. Sigurna sam da bi se uklopile uz svaku kombinaciju i da bi doprinele nekom elegantnom notom.

Minđuše možete poručiti *OVDE*/*HERE*!

Narukvica sa priveskom "Love" (imitacija srebra)


Čim sam ugledala ovu narukvica znala sam da moram da je posedujem. Oduvek sam tražila neku jednostavnu srebrnu narukvicu koja pritom izgleda lepo i elegantno. Takođe dopada mi se to što je ova narukvica pogodna i za svakodnevnu upotrebu i sigurna sam da ću je često nositi. Izuzetno je lagana i savršeno pristaje ruci. Dopada mi se i natpis "Love" koji zaista izgleda božanstveno. Zaista mislim da je ova narukvica pun pogodak i mislim da bi se svakome dopala. :)

Narukvicu možete poručiti *OVDE*/*HERE* u srebrnoj, zlatnoj ili crnoj boji!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Sjajn stvarčice si poručila, Mici: :) Ovaj svetliji mat karmin izglda božanstvano na usnama. :) Zaljubljena sam u prstenja, stvarno je genijalno. :) PS svaka čast na fotkama! <33

    Novi post-> www.marsyly.com

    ReplyDelete
  2. Beautiful items Dear:) I like the lipsticks, nice colors:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nakit je predivan, prstenje oogotovo! Inace, karmini su sjajni, a da ne spominjem njihovo preslatko goticarsko oakovanje :D
     Teen Queen

    ReplyDelete
  4. najvise mi se svidaju naocale, ja bas zelim takav oblik naocala, brutalne su

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  5. Odlične stvari si naručila. Nakit mi se najviše svideo. :)
    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  6. Svari su predivne, ali pažnju mi odvlači predivno prstenje *.* tako je unikatno i tumbry

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Jao Milice odličan haul!
    Baš sam uživala, volim ovaj tip posta.
    Ovaj sajt je stvarno super i ja ih jako volim .
    Skeptična sam oko naručivanja šminke sa ovih sajtova, stvarno se bojim infekcija ili slično , ali evo tebi vjerujem da su stvari super. ☺

    ReplyDelete
  8. Odličan post!Mnogo mi se dopada!Pošto vidim da si poručila predivan nakit,prepuručujem ti da ga odmah premažež providnim lakom,da ne bi izgubili boju!Inače sve stvari su predobre!Tečni karmini igledaju top!Ajlajner izgleda veoma lepo i verujem da sjajan.♥♥♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. Svidja mi se apsolutno sve, ove naocare izgledaju cool. Pun pogodak <3333
    http://tijanaqueenoffashion.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Naocare su prelepe, odlicno izgledaju. :D

    ReplyDelete
  11. Divne stvari! Najviše mi se sviđaju naočare i minđuše. Odličan post ♥

    Pogledajte novi post na mom blogu http://march-baby-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  12. Super stvarcice si izabrala, odusevljena sam prstencicima!
    xx

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  13. Divne stvarcice si dobila, narukvica Love je bas zanimljiva :) <3

    ReplyDelete
  14. Karmini deluju savršeno,takođe i naočare deluju preslatko <3 .


    lepotaodaleks.blogspot.rs

    ReplyDelete
  15. Sjajan post!Sve stvari mi se bas svidjaju!Naocare su bas kjut,i super izgledaju!
    jovanaslife.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Prelepe su stvarčice. Brodo ruž je prelep! ☺❤

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Preljepe stvračice-ruž i naočale mi se jako sviđaju!
    http://katyblogfirst.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  18. Bornpretty ima skroz fine stvarčice. Mislim da sam jednom sa njima sarađivala :)

    ReplyDelete
  19. Stvari su i više nego odlične 👍

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!