July Favorites

Zdravo svima! :)
Dani prolaze brzinom svetlosti, i prosto ne mogu da verujem da vam upravo pišem julske favorite. Za mene je protekli mesec proleteo i to neviđenom brzinom. No, zaista ne želim da razmišljam o tome i potrudiću se da ovim poslednjih mesec dana raspusta najveću pažnju posvetim upravo blogu i redovnom pisanju postova (biće tu puno tematskih, haul, outfit ali i #backtoschool postova, zato budite u toku i nastavite da pratite moj blog). Već sam skrenula sa teme, ali nema veze. Dakle, predstaviću vam nekoliko proizvoda koje sam najradije koristila prošlog meseca. :)

Well, let's go...

Julski favoriti:
• Summer & Spice body mist (love, laugh, wear pink)
• Colgate plax cool mint tečnost za ispiranje usta
• Lilly krema za ruke sa aloe verom
• B.U. in action mini dezodorans
• Velnea krema za telo sa ši buterom i uljem jajobe
• Estar balzam za usne
• H&M paleta senki
• Essence tečni korektor
• Catrice Prime&Fix matirajući puder u kamenu
• Golden Rose Rich Color lak za nokte
• Eveline 8 u 1 lak za jačanje noktiju i njihov brži rast

Summer & Spice body mist (love, laugh, wear pink)
 Oduvek sam želela da isprobam nešto iz asortimana kozmetičkog brenda Summer & Spice. Tek sam skoro pročitala da su neki od njihovih proizvoda dostupni u Lilly drogerijama. Čim sam to saznala otišla sam u Lilly i kupila body mist "love, laugh, wear pink" po ceni od 399 dinara. Pre svega, miriše BOŽANSTVENO! Dovoljno je da ga naprskate jednom i miris će vas pratiti tokom celog dana. Dakle, postojanost i dugotrajnost na nivou! Ja sam oduševljena i uskoro planiram da kupim još nešto iz njihove ponude.

Mililitraža: 200ml
Cena: 399 dinara

Dakle, ukoliko u vašem gradu ne postoji Lilly drogerija možete poručiti isti ovakav body mist ovde.

Colgate plax cool mint tečnost za ispiranje usta
  Ja sam neko ko baš i ne praktikuje tečnosti za ispiranje usta. Koristila sam jedan određeni period Listerine, ali pošto je njegova cena i suviše visoka nakon što sam istrošila bočicu prestala sam i sa njegovim korišćenjem. Dok sam kupovala neke make up proizvode u Lilly-u pre nešto manje od mesec dana, naletela sam na Colgate tečnost za ispiranje usta koja je u tom trenutku bila na neviđenom sniženju. Odlučila sam da je kupim i prosto sam oduševljena njome. Koristim je svakoga dana od kada sam je kupila i primetila sam da mi je zadah duži vremenski period svež i mirisan, takođe zubi su mi i znatno čistiji i belji. Najvažnije je to što ova tečnost NE izaziva burnu reakciju u mojim ustima koja dovodi i do užasnog peckanja. P.S. Miriše fantastično! :)

Mililitraža: 500ml
Cena: (na sniženju) 353 dinara

Lilly krema za ruke sa aloe verom
  Koža mojih ruku ume izuzetno da se osuši prilikom nagle promene vremena ili kada ih prečesto perem na dnevnoj bazi. Zato uvek imam i po nekoliko krema za ruke. Ni jedna mi nije odgovorala kao što mi odgovara ova kremica sa aloe verom koju sam takođe kupila u Lilly drogeriji. Oduševljena sam njenom teksturom, mirisom ali i time kako čini moje ruke izuzetno hidrantnim i negovanim.

Mililitraža: 100ml
Cena: 115 dinara

B.U. in action mini dezodorans (active release) 
  Nisam sigurna, ali rekla bih da sam ovaj dezodorans dobila u junskom izdanju GlamBox-a. Odmah ću vam reći da je ovo najbolji dezodorans koji sam ikada koristila (a isprobala sam njih mnogo). Iako piše da štiti 48 sati, ipak to nije u potpunosti tačno ali svejedno zaista ima dugotrajan efekat zaštite. Ukoliko ga nanesete na kožu ujutru do uveče ćete se osećati sveže i vaša koža će divno mirisati. Naime, ovaj dezodorans se aktivira dok ste u pokretu tako da ako ga nanesete ispod pazuha bićete zaštićeni od znoja i neprijatnih mirisa duži vremenski period. Fantastičan proizvod! Definitivno planiram da kupim full-size.

Mililitraža: 50ml
Cena full-size proizvoda: 280 rsd

Velnea krema za telo sa ši buterom i uljem jajobe
  Pošto mi je ponestalo mog omiljenog body butter-a (The Body Shop body butter sa bademom) uputila sam se u Lilly drogeriju i tamo naišla na širok izbor body butter-a i krema za telo. Kada sam naišla na ovu kremu sa slike prosto sam morala da je kupim jer je mirisala fantastično. To sam i uradila. Od kada sam je kupila koristim je svakoga dana i odmah nakon prvog nanošenja sam primetila razliku. Koža zaista brzo upija ovu kremu, ali i dalje ostaje meka, glatka i hidrirana. Takođe dobija određeni sjaj koji traje tokom čitavog dana. Već sam napomenula da miriše fantastično, ali nisam da ima i odličnu teksturu i da se veoma lako nanosi jer se nalazi u praktičnom pakovanju. Krema je sa ši buterom i uljem jajobe. :)

Mililitraža: 250ml
Cena: 236 dinara

Estar balzam za usne
  Ovaj balzam sam takođe dobila u nekom izdanju GlamBox kutije, ako me pamćenje dobro služi, mislim da je u pitanju junsko izdanje. Balzam je izuzetno kvalitetan. Dosta je čvrst i malo se teže nanosi, ali onda vremenom na usnama omekšava. Samim tim čini usne izuzetno mekim i blistavim. Ja nisam neko ko ima ispucale usne, ali sam sigurna da bi ovaj balzam pomogao i vama koji imate taj problem.

Mililitraža: 4,5ml
Cena: 540 dinara

H&M paleta senki
  Ovu H&M paleticu senki sam dobila od divne devojke sa Instagram profila: @nakitjelenica. Od kada sam je dobila koristim je skoro svakoga dana i oduševljena sam njome. Kvalitet je fantastičan, pigmentacija je odlična, senke su postojane, ne ostavljaju grudvice i u sebi imaju blagi "shimmer". Pun pogodak! :)

Gramaža: 7,5g
Cena: / (za cenu možete upitati putem dm opcije na Instagramu: @nakitjelenica ili putem inboxa na Facebook-u: Nakit Jelenica)

Essence tečni korektor
  Pre 2 meseca sam na preporuku drugarice kupila po prvi put tečni korektor, i to brenda Essence. Inače nisam neko ko je ljubitelj tečnih korektora jer sam jednostavno navikla na one u stiku, ali sam želela da isprobam i ovaj. Moj je u nijansi br. 04 - soft nude. Veoma se lako nanosi, nalazi se u praktičnom pakovanju i izuzetno se lako blenduje. Nema neku posebnu pokrivenost i nije toliko dugotrajan, ali mi je svejedno jedan od omiljenih jer se ne oseća na licu što je najvažnije.

Mililitraža: /
Cena: oko 260 dinara

Catrice Prime&Fix matirajući puder u kamenu
  Sledeći proizvod koristim već mesecima i to se može videti po njegovom izgledu. Naime, slova su se skroz izbrisala i čak sam uspela i da pokidam poklopac, ali šta je tu je. U pitanju je Catrice Prime&Fix matirajući puder u kamenu koji je takođe i vodootporan. Ja sam ga zapravo dobila od moje rođake iz Nemačke još pre 3-4 meseca. Ovo je najbolji puder u kamenu koji posedujem i ni jedan drugi ga ne može zameniti. Savršeno prikriva, ne urezava se u tanke borice na licu i u pore. Ima odličnu teksturu i što je najbolje čini kožu baršunastom i glatkom. Veoma je postojan i zaista matirajući efekat može trajati tokom celog dana tako da možete biti sigurni da vam se lice neće presijavati. Vrhunski proizvod. :)

Gramaža: /
Cena: /

Golden Rose Rich Color lak za nokte
  Ovaj lak "merkam" već duže vreme i drago mi je da sam ga konačno nabavila. Kupila sam ga u Lilly-u po neverovatno niskoj ceni. Lak je u predivnoj pastelno zelenoj boji zvanoj i "mint" (nijansa: 44). Ima fantastičnu maxi četkicu koja vam omogućava da u jednom potezu nalakirate ceo nokat. Boja je veoma postojana i čak je i jedan sloj dovoljan za postizanje efekta. Takođe iako lak izgleda kao da ima "kreč" efekat, ipak u sebi ima sitne sedefaste zelenkasto-plave šljokice. :)

Mililitraža: 12ml
Cena: 125 dinara

Eveline 8 u 1 lak za jačanje noktiju i njihov brži rast
 I poslednji, ali ne manje važni, julski favorit je Eveline 8 u 1 lak za jačanje noktiju i njihov brži rast. Koristim ga već 10-ak dana i stvarno moram ozbiljno da pohvalim ovaj proizvod. Ima odličnu teksturu, malo izraženiji miris (nije baš prijatan, ali okej), čini nokte negovanim, zdravim, učvršćuje ih i podstiče njihov rast. Nokti izgledaju znatno blistavije i lepše. Prosto sam oduševljena. :)

Mililitraža: 12ml
Cena: oko 300 dinara

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Nisam probala gotovo nista od ovoga. Jedino Evelin 8u1 lak. Njega stvarno obozavam :)
    Essence korektor nisam probala bas zbog.toga sto sam procitala da mu prekrivenost nije bas neka, a to mi je jako vazno :)
    Pozadina slika je bas zanimljiva, vidi se da napredujes :)

    http://myfirsttextvm.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. od ovih proizvoda sam jedino probala evelin 8 u 1 lak.. i bole me nokti od njega, ne znam zasto.. uzas XD
    odlicni proizvodi, definitivno cu probat nesto od tog
    http://maggieblogspot.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  3. Ništa od ovoga nisam probala ali svi proizvodi deluju odlično.Posebno mi se svidja ova H&M paletica.Catrice hvale svuda,tako da ću čim budem bila van srbije da potražim proizvode te marke.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Odličan post! Jedino sam probala GR i Evelin 8u1 lakove.Obožavam ih.

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  5. Divan post! Oduševljena sam fotografijama. *-*

    ReplyDelete
  6. Tek sam nedavno probala prvi B.U. dezedorans (Golden Kiss) ikada i miriše predivno. Essence tekući korektor sam probala i odličan je, drago mi je da se i tebi sviđa. :) A ovaj Eveline 8u1 lak svi hvale, cijena mu je malo viša nego za običan lak, ali stvarno je odličan, u kući ga koristimo sestra, mama i ja i malo je reći da smo prezadovoljne. ♥ Odličan post!

    Pink Is My Soul

    ReplyDelete
  7. Imam ovaj puder u kamenu i stvarno je odličan, a i ostali proizvodi se čine stvarno dobri. Mislim da bih trebala isprobati ovaj Evelin 8u1 lak jer ga svi hvale, a nokti mi nisu baš dobri u zadnje vrijeme :/
    odličan post i fotografije, jedva čekam tvoju #backtoschool seriju postova! :)

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Odlicni favoriti.Ovaj eveline lak sam koristila bas dugo i dosta mi je pomogao,sad ga i ne koristim bas.

    Posetite moj blog i uclanite se ako vam se svidja ---> Miljana Easy Skillful

    ReplyDelete
  9. Odličan post. Baš mi se sviđa ova paletica sjenila :)

    http://blogbysanja.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Odličan post. Najviše mi se sviđa lak za brži rast noktiju.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Super post! Paleta mi se najviše sviđa *_*

    kreativanblog.blogspot.com - new post

    ♥♥xx

    ReplyDelete
  12. Aupee favoriti. Dosta mi se dioada boja zelenig laka, a zainteresovao me balzam za ysta iz GB, kao i Summee & Spice mist, s obziromda nikad nusam pribaka ni jesan njihiv proizvod. :)
    Teen Queen

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!