Mini Dresslink Haul

Zdravo svima! :)
Kako ste? Kako provodite ove divne tople i sunčane letnje dane? Proteklog meseca sam zaista poručila dosta stvarčica tako da očekujem još 4-5 paketa. Jedan od tih paketa je upravo i stigao prekjuče. Zaista nisam očekivala da će ovako brzo stići s obzirom da je isporuka putem sajta Dresslink veoma spora, ali nakon 10-ak dana paket je već bio na mojoj adresi. Naravno odmah sam ga otvorila i zato ću vam upravo sada pisati o tome šta sam ja to dobila. :)

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:

• "Dupli" crni neseser - http://goo.gl/SxlG72
• Crop top majica sa crno-belim prugama i čipkastim detaljima - http://goo.gl/CPRI8P
• Ovalna četkica za šminkanje - http://goo.gl/J1IM4i
• Beauty blender - http://goo.gl/IIG5AR

"Dupli" crni neseser



Od kada sam na raspustu često izlazim i zato se skoro svako drugo veče šminkam. Samim tim skoro svake nedelje kupujem nešto novo od kozmetičkih preparata. Pošto se moja make up kolekcija znatno proširila u poslednjih mesec dana očajnički mi je trebao novi neseser. Naime, imam dva nesesera i u jednom sam držala šminku koju retko koristim, a u drugom sam držala šminku koju koristim za svakodnevni make up look. Pošto mi je taj drugi neseser postao i suviše mali odlučila sam da kupim novi neseser. Međutim, kada sam ugledala ovaj "dupli" crni neseser na Dresslink sajtu prosto sam morala da ga naručim. Aposolutno je predivan i zaista možete staviti dosta šminke u njega. Sastoji se iz dva dela, kada otvorite gornji rajfešlus t.j. gornju pregradu ona je nešto plića tako da ja nju koristim za četkice, beauty blendere i ostala pomagala. Takođe tu je i deo koji ima male pregradice u koje možete staviti sve olovke, korektore, maskaru itd. Umalo da zaboravim da spomenem da se u gornjoj pregradi nalazi i preslatko ogledalce. Kada otvorite donji rajfešlus t.j. donju pregradu odmah se da primetiti da je ona znatno duplja i u nju možete da stane zaista dosta "beauty" proizvoda. Na dnu sam poređala paletice i pudere u kamenu, dok sam sa strane stavila BB kremu i puder, a onda sam preko svega toga poređala karmine, balzame za usne i korektore. Neseser je izuzetno praktičan i svima vam ga preporučujem. Nije nešto čvrst, ali svakako može pravo da stoji kada ga napunite šminkom i pritom vaša šminka izgleda uredno i organizovano. Pun pogodak! :)

Možete ga pogledati ili poručiti *OVDE*/*HERE*!

Crop top majica sa crno-belim prugama i čipkastim detaljima

Ja posedujem veoma sličnu majicu ovoj. Tačnije na Shein ili Romwe sajtu (nisam tačno sigurna) sam pre nekoliko meseci poručila crop top koji je takođe bio sa crno-belim prugama, ali su čipkasti detalji bili drugačiji t.j. detalji su imali oblik cvetića. Tu majicu prosto obožavam i nosila sam je zaista često. Onda sam ugledala ovu majicu na Dresslink sajtu i oduševila sam se njome. Prosto je predivna. Pamučna je i veoma je prijatna za nošenje. Izgleda predivno i savršeno pristaje mojoj figuri. Najbolje ju je ukombinovati sa high-waisted farmerkama ili šorcem. P.S. Uskoro ćete videti i outfit post sa ovo majicom. :)

Možete je pogledati ili poručiti *OVDE*/*HERE*!

Ovalna četkica za šminkanje

Ni sama ne znam koliko već dugo planiram da kupim ovu četkicu. Toliko puta sam odgledala tutorijale na Instagramu i na Youtube-u u kojima je ova četkica "igrala glavu ulogu". Delovala mi je jako zanimljivo pa sam zato odlučila i da je poručim. Veoma je praktična i lepo staje u ruku. Dlačice su izuzetno mekane i ima ih baš dosta tako da pružaju neverovatnu mekoću i glatkoću tokom nanošenja pudera ili tečnog korektora. Dovoljna je vrlo mala količina pudera i sa ovom četkicom ćete uspeti da pokrijete celo lice. Veoma lepo blenda puder i čini kožu baršunastom. Takođe ne ostavlja tragove dlačica. Mislim da će ova četkica zameniti čak i moje beauty blendera bez kojih ne mogu. Očarana sam! :)

Možete je pogledati ili poručiti *OVDE*/*HERE*!

Beauty blender
Već sam vam napomenula da je beauty blender stvarčica bez koje jednostavno ne mogu. On je sastavni deo moje make up rutine i bez njega nikada ne bih uspela da nanesem puder na lice u jednakim količinama, a da mi pritom lice i dalje izgleda prirodno. Jednostavno kada koristim beauty blender moja koža je baršunasta i meka na dodir i sve je lepo izblendano. Međutim, kada nanosim puder prstima to je blagi užas. Takođe kada koristim beauty blender puder nanesem tri puta brže i uopšte mi ne treba velika količina. Imam dva beauty blendera, ali njih nikada nije dosta i čim ugledam na sajtu da je na stanju odmah naručim jedan, eventualno dva. Volim da imam zalihe, šta ću. :D

Možete ga pogledati ili poručiti *OVDE*/*HERE*!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
P.S. Molim vas da kliknete na barem jedan, ako ne i na sve linkove iz ovog posta. Hvala unapred!

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Sve stvarčice su predivne!

    anastasjastyles.blogspot.ba <--------- novi post

    ReplyDelete
  2. Odlične stvari! Posebno mi se sviđa četkica :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. Kako je divna majica !!!
    A i neseser, i meni treba veci, definitivno :)
    Bas su lijepe stvari :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ReplyDelete
  4. Naručila si odlične stvari, sve mi se sviđa i jako je korisno, a najljepša mi je majica. Jedva čekam taj outfit post:)

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Slike su prosto savrsene.Ovu cetkicu vec dugo razmatram,i stvarno deluje super.Crop top je divan.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com--ask me for Q&A 😁❤

    ReplyDelete
  6. Preslatka majičica! Sve stvari su super! :)

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  7. Slike su odlične. Meni se najviše sviđa crop-top majica.

    blogfromdreamgirl.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Odlične stvari si naručila, majica je predivna, baš mi se sviđa kao i ova četkica :)

    http://blogbysanja.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Great items, I like this shop:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Aa, jedva čekam da kupim ovu ovalnu četkicuu ♥

    ReplyDelete
  11. Sve stvari su divne,najvise mi se dopada majcica. ♥
    Novi post ---> Outfit SheIn | Boyfriend jeans

    ReplyDelete
  12. Sve stvari su predivne. Sviđa mi se tvoj stil fotografisanja i to što detaljno opišeš sve. :)

    Lifelover's diary

    ReplyDelete
  13. Stvari su sjajne! Četkica mi se čini kao savršena stvar. Prvo što sam pomislila kada sam videla majicu je da si poručila istu kao tu od pre par meseci, haha. ♥

    misseslandy.blogspot.com -- Novi post!

    ReplyDelete
  14. Odličan izbor kao i uvijek!
    Majicu da, imaš sličnu to sam i ja zapamtila, doslovno mi se čini identičnom haha, a za četkicu nažalost ne dijelimo isto mišljenje, isto sam naručila i nikako mi ne odgovara, ali eto, drago mi je da se tebi bar svidjela. ☺

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!