Room Tour

Zdravo svima! :)
Ovaj post ste mi zaista mnogo puta tražili. U pitanju je "Room Tour" moje sobe. Pošto sam fotografisala kutke svoje sobe zaista na brzinu neke fotografije su nažalost i mutne, ali nadam se da mi to nećete zameriti. Ispod svake fotografije ću napisati kratak opis kako bih vam objasnila šta se nalazi u kojem kutku itd. :)

Well, let's go...

Kada uđete u moju sobu evo kako ona izgleda:
 Dakle, soba mi se nalazi u potkrovlju i zato je ovako "čudan" izgled zidova. :)

 Sa desne strane se nalazi moj krevet na kojem uvek držim barem 2-3 dekorativna jastuka i 3 plišana medveda. Iznad kreveta možete videti da sam na jednoj strani zida zalepila postere omiljenih filmova/serija, a na drugoj strani zida sam zalepila sličice u "tumblr" fazonu.

 Ovako izgledaju te sličice i posteri izbliza. :D

 Zatim pored kreveta se nalazi mala komoda na kojoj držim sve potrebštine. Odozgo se nalazi ram sa omiljenom slikom, teglica sa omiljenim balzamima, vaza sa veštačkim cvećem, podmetač za času (jer imam običaj da svako veče ponesem čašu punu vode ukoliko mi bude bila potrebna), zatim tu je i kutija u kojoj se nalaze sve moje kreme za ruke i negu lica, tu su i moja tri omiljena prstena i naravno moj telefon. U fiokama se nalaze neki časopisi, slušalice, mp3 plejer, kutija sa nakitom, albumi sa fotografijama itd.

  Sa donje strane kreveta se nalazi jedna velika kutija (koja je već dotrajala t.j. trebam da je zamenim novom ali sam i suviše lenja osoba, hahahha). U njoj držim sve stvari koje sam nosila svega 1-2 puta i koje su čiste i koje ne moraju da stoje u ormaru (ne gužvaju se). Iznad kutije se nalaze neki moji crteži koje sam zalepila tu još pre 2 godine. :)

 Zatim tu je i ovaj stočić koji se nalazi u samom uglu moje sobe. Na njemu se nalaze sledeće stvarčice: kalifer (služi kao grejalica zimi), ventilator, kesa sa Leco kozmetičkim preparatima, tegla sa uspomenama iz 2015. i 2016. godine, dve ukrasne kutijice u kojima stoje dekorativni ukrasi koji mi služe za fotografisanje (školjke i kamenčići), zatim tu je i jedna mala porcelanska kutijica u obliku srca u kojoj držim svoje omiljene zlatne minđuše. Na kraju tu je i ram za slike sa mojom omiljenom slikom. Ispod stola se nalaze čizme kojima jednostavno nisam mogla da pronađem drugo mesto.

 Ispod prozora se nalazi jedna "škrinja" u obliku kuće u kojoj držim apsolutno sve svoje torbe. A verujte mi imam ih zaista mnogo i ne znam kako je uopšte sve tu stalo.

 Dakle unutra se nalaze rančevi, školske torbe koje se nose preko ramena, velike torbe, torbice, novčanici itd.

 Sa leve strane od prozora sam na zid zalepila ovaj poster sa divnom porukom "No stress, relax", a iznad tog postera se nalazi kanap iznad kojeg sam zalepila sličice ptica.

 Ovo je definitivno moj omiljeni kutak. Dakle, na ovoj polici se odozgo nalazi kutija sa svim mojim lakovima (imam ih 40-ak), Zoja Zec maska za lice, piling za telo i tonik za lice, lepak za veštačke nokte i još neki stikeri za ukrašavanje noktiju. Ispod, na srednjoj polici se nalazi ogromna kartonska kutija u kojoj držim sve i svašta (ne znam ni sama da nabrojim šta se sve tu nalazi). Na kutiji se nalazi fascikla sa mojim ličnim dokumentima (svedočanstva, diplome itd.) kao i dva divna aksesoara sa Irresistible me sajta. Na poslednjoj polici se takođe nalazi identična ljubičasta kartonska kutija u kojoj takođe držim svakojake gluposti i na njoj se nalazi neka random kutija koju nisam imala gde drugde da stavim.

 Do te police se nalazi još jedna polica, ali ovog puta drvena. Na poslednjem delu police se nalaze neke silne fascikle, prazne kutije, kreme koje ne koristim, albumi za slike, teglica sa vatom, neki random pečat koji ko zna odakle mi i roll on stvarčica sa kojom uklanjam tipice sa odeće. Na delu iznad se nalaze skoro sve moje knjige. A sa leve strane fotografije vidite torbu koja je upala u kadar. To mi je omiljena torba i vrlo često je koristim pa je zato odvojena od ostalih torbi i zakačila sam je za kraj radnog stola.

 Zatim u gornjem delu ove police sam spakovala sve knjige koje su mi potrebne za školu. Inače ova roze kutija ne stoji ovde ali sam popunila prazan prostor dok ne nabavim sveske koje tu stoje tokom školske godine. Na vrhu police stoje skoro svi kozmetički preparati koje ja posedujem. Dakle, tu su parfemi, razne kreme, body mistovi, tečnost za ispiranje usta, dezodoransi itd.

 I stigli smo do najzanimljivijeg dela u mojoj sobi - radni sto.


 Na radnom stolu gledajući s leva na desno nalaze se sledeće stvarčice: kutijica sa motivacionim porukama, Eveline 8 u 1 lak za nokte, mali organizator u kojem držim četke za kosu, eliksire i ostale preparate. Onda tu je i teglica u kojoj držim šminku koju ne koristim baš tako često. Takođe tu je i ovaj nedeljni planer "Bless this mess" koji sam baš juče napravila. Onda pored teglica sa šminkom tu su nekoliko kutija iz proteklih GlamBox izdanja u kojima držim razne uzorke, vlažne maramice za uklanjanje šminke, četkice za šminkanje, kreme za sunčanje itd. Pored kutija se nalazi takođe jedna mala ali otvorena kutija u kojoj držim omiljene knjige. Pored toga se nalazi takođe jedan organizator koji sam sama napravila i u njemu se nalaze bojice, lenjiri, flomasteri, selotejp, lepak, šestar, makaze i ostali pribor.

 Na kraju tu je i ova divna mala komoda u kojoj držim nešto nakita, dosta slika, lične dokumente i novac t.j. ušteđevinu. Na njoj se nalazi kutijica u kojoj su smešteni "sticky note" papirići u raznim veličinama, a iznad se nalazi random kutijica u kojoj držim heftalicu i municiju za heftalicu. Kao što vidite na levoj strani police sam zakucala dva eksera na koje sam zakačila konopac gde sam nanizala većinu svojih naočara t.j. one koje najčešće nosim (imam barem još 5 para koje sam sklonila jer ih nikada nisam nosila). I u ovom malom džakčiću koji vidite sa desne strane se nalaze pertle za patike.

 Ispod radnog stola se nalazi deo koji služi za tastaturu, ali pošto ja u sobi nemam kompjuter, ja taj deo koristim za skladištenje papira, bojica itd. Ispod toga se nalazi moja kanta i dva tegića za vežbanje. Takođe na fotografiji možete videti i moju divnu dotrajalu stolicu, hahhaah.

 Iznad radnog stola sam zalepila nekoliko postera i iznad postera mi stoji ram u kojem se nalazi velika slika manastira "Ostrog" koji se nalazi u Crnoj Gori. Takođe tu je i ikona Svete Petke i Svetog Save, nekoliko razglednica, stara novčanica, krstić itd. Sa desne strane od rama se vide i dve fotografije (jedna je kolaž koji sam sama napravila, a druga je slika sa prošlogodišnje mature).

 Sa leve strane vidite jednu tablu na koju sam načičkala špenadle. Na njih sam zakačila sve svoje satove, nekoliko narukvica i skoro sve ogrlice koje posedujem. Takođe tu sam zakačila i privezak Ajfelovog tornja i dve karte (jedna je sa predstave "Aladin na ledu", a druga sa koncerta Jennifer Lopez). I na kraju tu je i ovaj divni cvetni rajf koji nisam imala gde drugde da stavim pa sam ga zakačila ovde.

 Tu je i ogledalo na koje sam stavila ovu veliku papirnatu "ogrlicu" (ako je uopšte tako mogu nazvati) koju čuvam kao uspomenu sa jedne od najboljih žurki u mom životu. Iznad ogledala takođe možete videti jednu fotografiju, a na njoj smo gledano s leva na desno, ja i moje tri najbolje drugarice iz srednje škole.

 Ispod ogledala se nalazi polica na kojoj držim ram sa omiljenom slikom, gomila magazina i kataloga, čaša iz meka koju mi je žao da bacim, neke društvene igre, kutije i sandale koje se ne vide iz ovog ugla. Između stola i police se nalazi i veliki beli urolani hamer na kojem se nalaze neki od mojih najboljih crteža koje sam nacrtala.

 Pored toga se nalazi moj divni orman koji je prepunjem stvarima.

 Ja bukvalno više ne znam gde ću da stavljam odeću. Sa desne strane se nalaze, počev odozdole , sve moje suknje, šorcevi, pantalone, bermude, majice dugih rukava, bluze i dukserice, majice kratkih rukava i majice na brtele. Sa leve strane ormara se nalaze, počev odozdole, kutije sa raznoraznim čarapama, kapama, šalovima, rukavicama itd. Zatim zakačila sam i sve stvari koje se ili gužvaju ili nemam gde drugde da ih stavim. A iznad toga se nalazi deo gde držim kutije sa marama, donjim vešom, brusevima, kajševima itd. Pored tih kutija u levom gornjem uglu ormara se nalaze razne pidžame i majice na brtele t.j. potkošulje.

 Pored ormara na podu držim moj divni kofer u kojem se nalaze sve ukrasne i obične kese koje posedujem (imam ogromnu zalihu od preko 100 kesa). Na koferu je završilo moje ćebe za fotografisanje, ali naravno tu je i moja uniforma koju ću uskoro ponovo upotrebljavati veoma često.

 Ovako izgleda moja soba gledana sa donje strane t.j. od prozora.

 Htela sam samo još da vam pokažem plafon na kojem sam zalepila stih iz moje omiljene pesme. Ovde piše: "Don't worry, 'cause everything's gonna be alright!".

 A na ovom plafonu se nalazi takođe stih iz pesme koju sam nekada obožavala, a taj stih glasi: "Every time I close my eyes, It's like a dark paradise".

I na kraju ovako izgleda pogled iz moje sobe. :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Tvoja soba je tako tumblr! Mnogo mi se sviđa što ti je veliki deo sobe popunjen stvarima, stihovi sa plafona su goals. ♥

    misseslandy.blogspot.com - novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. P.S. Nominovala sam te za TVD tag, pogledaj ;*

      Delete
  2. Bas mi se svida tvoja soba, pogotovo jer je potkrovlje i sto ima "neobican" izgled.. Takoder svida mi se sto ima punoo detalja... Moja soba se sastoji od kreveta, ormara i stola xD

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  3. prelepa ti je soba! napravi post o tvom planeru. :)

    ReplyDelete
  4. Soba ti je savršena, nemam reči. Najviše mi se sviđaju zidovi već dužee vreme ja sanjam bukvalno o njima. Ova srca što vise su stvarno super, a čim pogledaš vrata na ulazu isto je dobro urađeno. Znači, savršenstvo. I još pogled sa prozora. Sve je predivno! ❤

    http://broken55.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  5. Divna ti je soba, jako mi se dopadaju svi detalji <3

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  6. Ovo je jedna predivna soba! Ne znam kako da je opišem, bez reči sam. Sve, sve je tako lepo sređeno, baš je jedan teen fazon. Posebno moram da izdvojim sličice koje si lepila po zidovima, predobro izgleda. :)xo


    georgiarose5.blogspot.rs

    ReplyDelete
  7. Pa tvoja soba je predivna! Uvek sam bila opsednuta ovim zidom sa nalepnicama gledajući ga na tvojim fotkicama, a sada vidim koliko je i ostatak sobe magičan. Svaka ti čast, Mici, baš si lepo sredila sobu. :) <33

    Novi post-> www.marsyly.com

    ReplyDelete
  8. Soba ti je bas tumblr,a najvise mi se dopada ovaj deo kod kreveta. :)♥

    ReplyDelete
  9. Soba je prelepa.Kao sto su i ostali rekli,bas je tumblr!☺❤

    ReplyDelete
  10. Soba ti je prelepa!I ja isto obozavam seriju vampirskih dnevnika!
    sandrablogtips.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Soba ti je predivna, sve je tako uredno i na svom mjestu. Odlicno si uredila cijelu sobu, posebno mi se svidaju natpisi na zidu :)❤️

    http://blogbysanja.blogspot.com



    ReplyDelete
  12. Bas mi se svidja tvoja sobica! Obozavam sobe u potkrovlju koje imaju takav plafon. :D ♥

    ReplyDelete
  13. Soba je prelepa, bas mi se svidja.
    http://thewhiteandgold.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Sjajan post!Soba ti je prelepa.Motivisala si me kako da oragnizujem moju sobu!Da li bi mogla da napravis post na temu Makeup kolekcija

    jovanaslife.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Jovana i na lepim rečima ali i na predlogu za novi post! Naravno da bih mogla! ♥

      Delete
  15. Soba ti je prezanimljiva hah, sviđa mi se što je u stilu ljubičaste boje. Imaš super stvarčice☺ I slažem se s komentarom iznad, voljela bih vidjeti Makeup kolekciju☺♥

    http://nevergiveup656.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  16. Uživam u ovakvim postovima, meni je prekul imati sobu u potkrovlju :D ali ne mogu a da ne primjetim koliko si ''opsjednuta'' vampirskim dnevnicima, poseri su ti stvarno predobri

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Vrlo originalan post, a slike su fenomenalne. Iz posta u post, me sve više oduševljavaš. <3

    Moj blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  18. Vau, divna soba! Oduvek sam želela sobu u potkrovlju zato što ovi zidovi izgledaju tako kuuul! :D Sve mi se jako dopada! ♥♥

    ReplyDelete
  19. Preedivnu sobu imaš!♥


    My blog: http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  20. Soba ti je preeedivna, oduševljena saam. *-----*

    http://introverted-dreamer.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  21. Pogled na prozor mi se jako sviđa idk zašto hhaha. A presuper mi je ovaj citat na zidu. ♥

    ilvasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  22. Soba ti je predivna! :) Sve je baš uredno i ima svoje mjesto. Odličan je post, sve si uslikala i objasnila, baš si se potrudila :)

    bernardasinnerbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  23. Soba ti je SAVRSENA. Jako je lijepa, ali moram ti priznati, kada sam vidjela naslov, tvoju sobu sam zamisljala svu u bijelom :)
    JAko mi se svida ova nijansa ljubicaste :)

    http://myfirsttextvm.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. Prelepa ti je soba. Nahvuse mu se dopada ti sto si na plafin lepila dva citata. Inace, i moja soba je u potkrovlju, pa se cak i grede vide, sto je meni lreslatko! :D
    Imam neki predlig za tebe. Tacnije dva. Volela bih da vidim na tvom bligu postove na tebu kolekcije lakova, posto su rekla da ih imas oko 40. Zatim, tvoj planer koji si sama napravila me je jako zainteresovao, i volela bih bas da nam ga malidetaljnije prikazes. :D
    Pozdrav! ♡
    Teen Queen

    ReplyDelete
    Replies
    1. Draga Ana hvala ti puno na lepim rečima koje si mi uputila, ali i na predlozima za postove. Definitivno možeš očekivati baš te postove za nekoliko dana. <3

      Delete
  25. Soba je prelepa, odlicno si iskoristila sav prostor i dekorisala je. :)

    ReplyDelete
  26. baš slatka soba,ima puno zanimljivih detalja.
    moj novi blog:http://katyblogfirst.blogspot.hr/2016/08/summer-party-nglj.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!