A gift that every girl/woman would love to receive - TINYSAND

Zdravo svima! :)
Ja sam veliki ljubitelj nakita i zaista obožavam da ga nosim, ali nekako najviše gotivim ogrlice dok narukvice veoma retko nosim. No, pre nekoliko dana dok sam pretraživala neke aksesoare naišla sam na jedan novi sajt, a to je TINYSAND. Pošto mi se izuzetno dopao njihov širok asortiman nakita, odlučila sam da vam predstavim jednu od njihovih najprodavanijih narukvica, a to su narukvice sa raznim privescima (charms) i te narukvice podsećaju na one Pandorine ili na one koje možete poručiti na Soufeel sajtu. Pored tih narukvica o kojima ću vam sada pisati, oni na svom sajtu nude i razne ogrlice, ali i mnoštvo divnih prstenja, minđuša itd. Takođe na njihovom sajtu postoji dosta sniženih aksesoara koje možete kupiti po neverovatnim cenama. Ukoliko želite da poručite nešto sa njihovog sajta, prilikom upotrebe koda Milica5 imate pravo na popust od čak 10%. Btw. Popust ćete moći da iskoristite najkasnije nedelju dana od današnjeg datuma, zato požurite. :)

Well, let's go...

Kao što sam pomenula u uvodu, pisaću vam o divnim narukvicama sa još divnijim privescima. Na njihovom sajtu zaista postoji ogroman asortiman divnih privezaka. Dakle, tu su personalizovani privesci"birthstone" privesciprivesci sa porodičnim i prijateljskim motivimaprivesci sa simbolima ljubavi"murano glass" privesci privesci sa motivima iz prirode i mnogi drugi.

Takođe narukvice sa nekoliko različitih privezaka koje ću vam upravo predstaviti nisu zapravo narukvice koje ja posedujem i moram napomenuti da ja ne polažem nikakvo pravo na fotografije koje ćete upravo videti.


Dakle, ukoliko ste pažljivo osmotrili fotografije iznad mogli ste i sami da zaključite da oni na svom sajtu ne nude samo narukvice koje su napravile od srebra zvanog "925 Sterling Silver" već u svojoj ponudi imaju i narukvice koje su napravljene od kože različite boje. Ja nažalost nisam imala prilike da poručim jednu od ovih narukvica tako da vam ne mogu sa sigurnošću tvrditi da su kvalitetne ili ne, ali svakako mogu reći da obe prikazane narukvice izgledaju veoma lepo i da bi bile idealan poklon za svaku devojku/ženu. :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :*
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.
- Da li biste vi nešto ovako poklonili vašoj drugarici, mami, baki, tetki...?

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Tinysand nakit je zaista predivan. I sama sam nedavno pisala o njemu na svom blogu. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  2. Beautiful bracelets:)
    Have a great day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Prekrasne su narukvicee

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  4. Odličan post ♥
    Baš mi se sviđaju njihove narukvice i privjesci ♥
    Iako ne nosim narukvice baš pretjerano,ove srebrne su basic tako da bih ih ipak mogla nositi ♥
    Ugodan ostatak dana ♥

    http://dorissbeautycorner.blogspot.hr/
    XoXo

    ReplyDelete
  5. Jako zanimljvi nakit, vrlo unikatan i poseban, mislim da se moze koristiti, uklapati i nositi uz razne kombinacije, jer je s jedne strane vrlo elegantan a opet vrlo prikladan i ne previse upecatljiv i nakaradan.

    http://thestoryofagothic.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Draga, zaista si nam divno predstavila ovaj nakit. Veoma je zanimljiv i unikatan, reko bi se da sam zaista oduševljena <33

    Marsyly

    ReplyDelete
  7. Aaa predivan post, narukvice su baš slatke, super je stvar što se mogu mijenjati privjesci

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!