GlamBox otvaranje - Sunny September izdanje

Zdravo svima! :)
Kao i svakoga puta i ovog puta sam sa nestrpljenjem čekala da mi poštar dostavi novo izdanje GlamBox-a. Pošto redovno pratim njihov profil na Instagramu @glambox.rs među prvima imam priliku da saznam koji će se to brendovi naći u novom izdanju. Veoma sam se obradovala kada sam pročitala da će se u "Sunny September" izdanju naći čak 4 full-size proizvoda. Kutija mi je dostavljena pre tri dana i malo je reći da sam oduševljena, čak mogu da kažem da je ovo jedno od najboljih izdanja, videćete i zašto ako nastavite da čitate ovaj post. :)

P.S. Golden October izdanje GlamBox-a već možete poručiti putem ovog linka!

Well, let's go...

Mislim da sigurno imam 7-8 ovakvih kutija, ali svakoga puta se iznova i iznova obradujem kada ugledam ovu predivnu rozikastu kutiju jer znam da ću sigurno naći nešto što ću u njoj skladištiti. 

Ovako su bili upakovani proizvodi koji su se našli u već pomenutom izdanju:


Kada sam otvorila kutiju, ugledala sam već dobro poznati prospekt koji sam sa nestrpljenjem sklonila i bukvalno sam se na prvi pogled zaljubila u proizvode koje sam ugledala, a to su:





   • Black Sea Star (Bioko) hranljiva maska sa čokoladom (full-size)
   • Summer&Spice "Endless Summer" body mist (full-size)
   • Estar Cosmetics gel za tuširanje "Good morning with strawberry and paper" (uzorak)
   • Rich sprej za termalnu zaštitu kose (full-size)
   • Farmasi CC krema (full-size)

Black Sea Star (Bioko) hranljiva maska sa čokoladom

"Black Sea Star Čokolada hranljiva maska za lice i telo namenjena je suvoj koži. Detoksikuje, hrani i osvežava kožu. Deluje anti-inflamatorno i hidrirajuće te daje koži elastičnost i svež izgled."
- Izuzetno bih volela da isprobam ovu masku. Prvo ja imam suvu kožu i zaista mi je teško da pronađem neki preparat za lice koji mi odgvara. Pošto maska sadrži ekstrakt čokolade sigurna sam da miriše fantastično. Nažalost još uvek je nisam isprobala, ali planiram da to uradim već večeras tako da ću sigurno napraviti neku recenziju svih ovih proizvoda koje sam dobila. Videćemo da li će ova maska ispuniti moja očekivanja.

Cena: 120 RSD (15 ml)
Mililitraža: 15 ml (full-size)

Summer&Spice "Endless Summer" body mist

"Summer&Spice Endless Summer body mist predstavlja leto u bočici. Papaja i mango vode te na topli, beli pesak gde te obasipa kremasta tahićanska vanila. Savršen spoj egzotičnog i slatkog."
- Ja sam neko ko za "Summer&Spice" brend zna odavno, ali sam tek prvi put isprobala nešto iz njihove ponude kada sam dobila kremu za ruke #OMG u nekom od prošlih GlamBox izdanja. Nakon što sam isprobala tu kremicu otišla sam u Lilly i kupila sam body mist pod nazivom "Love, Laugh, Wear Pink". Mojoj sreći nije bilo kraja kada sam ugledala ovaj body mist pod nazivom "Endless Summer" jer sam njega takođe  "merkala" u Lilly drogeriji ali pošto nisam potrošila body mist koji trenutno koristim ipak sam odlučila da tu kupovinu odložim. Izuzetno mi se dopada ova mirisna nota koja zaista podseća na leto i to je nešto što ovaj body mist čini posebnim. Sigurna sam da ću ga obožavati i da ću ga često koristiti! Takođe umalo da zaboravim da pomenem koliko je zapravo ovo pakovanje preslatko, stvarno izgleda savršeno. Ostaje mi samo da isprobam njihove losione i upotpuniću celu kolekciju "Summer&Spice" proizvoda. :D

Cena: 399 RSD (200 ml)
Mililitraža: 200 ml (full-size)

Estar Cosmetics gel za tuširanje "Good morning with strawberry and paper"
Uopšteno o Estar gelovima za tuširanje: "Estar Cosmetics gelovi za tuširanje kao novinu uvode upotrebu biljnih hidrolata. Hidrolat je destilovana voda koja sadrži određen procenat etarskog ulja. Upotreba hidrolata umesto vode daje formulaciji dodatan kvalitet. Gelovi su inspirisani mirisima i dodirima iz prirode. Za jedno novo iskustvo kombinacije su neobične i u prirodi se retko sreću zajedno."
Uopšteno o gelu za tuširanje koji sam ja dobila: "Good morning with strawberry and paper je neobična kombinacija jagode i bibera idealna je za razbuđivanje. Smilje neguje kožu, a ulje crnog bibera povoljno utiče na cirkulaciju i deluje protivupalno pa je pogodno za posle vežbanja."
- Nakon što sam isprobala Estar balzam za usne koji sam takođe dobila u nekom od prethodnih izdanja GlamBox-a zaista sam se obradovala kada sam ugledala ovaj proizvod. Naime, oduševila sam se sa balzamom i nadam se da ću se oduševiti i sa ovim gelom za tuširanje. Nisam baš oduševljena bočicom jer nekako ne može lepo da se zatvori pa mi se proizvod malo i prosuo u kutiji, ali okej. Miris je zaista fantastičan kao i tekstura samog gela. Jedva čekam da ga isprobam!

Cena: 540 RSD (200 ml)
Mililitraža: 30 ml (uzorak)

Rich sprej za termalnu zaštitu kose
"Rich sprej za termalnu zaštitu odbija toplotu i deluje kao zaštita od uticaja toplote i to ga čini savršenim proizvodom za ljubitelje fena, prese ili električnog uvijača za kosu. Formira tanak ali neprimetan sloj oko vlasi štiteći kosu. Prirodna biljna ulja i ulje svile daju maksimalan sjaj i smanjuju statiku. Sprej zadržava vlagu unutar vlasi, sprečava da boja izbledi i štiti od UV zraka. Upotreba: Naneti na kosu koja je prethodno prosušena peškirom, dobro raščešljati i stilizovati na uobičajeni način. Može se naneti i na suvu kosu."
- Već mesecima tražim neki preparat koji će štititi moju kosu od toplote. Iako ne peglam kosu često, skoro svakoga puta nakon što je operem ja je i osušim fenom što znam da nije baš najbolje, ali šta je tu je. Zato sam se mnogo obradovala ovom spreju i jedva čekam da ga isprobam jer mi se sudeći po opisu izuzetno dopao i nadam se da će opravdati moja očekivanja.

Cena: 1431 RSD (125 ml)
Mililitraža: 125 ml (full-size)

Farmasi CC krema


"Farmasi CC krema je multifunkcionalna i lagana tonirana formula koja prekriva nepravilnosti kože bez začepljenja pora. Ulje makadamije hidrira kožu tokom celog dana, vitamin B3 i vitamin C osiguravaju ravnotežu boje i sjaj, ekstrakt zobi hrani i regeneriše kožu, SPF 25 pruža zaštitu od štetnog delovanja sunca, protein svile omekšava i izjednačava tonus kože, a kolagen i arganovo ulje smanjuju bore i sprečavaju prerano starenje."
- Do sada sam isprobala samo jedan proizvod Farmasi brenda i to je bio mat karmin koji sam takođe dobila u nekom od prethodnih GlamBox izdanja. Apsolutno sam se oduševila tim proizvodom jer je izuzetno kvalitetan i iskreno se nadam da će moja iskustvo biti pozitivno nakon što isprobam i ovu 8u1 CC kremu koja mi se čini takođe izuzetno kvalitetnom. Prvo, pakovanje je predivno, tekstura kreme je vrhunska, miris fantastični, pigmentacija savršena, a prekrivenost nije baš najsjajnija ali sam svakako to i očekivala s obzirom da ovo nije puder već CC krema. No, ništa ne mogu da tvrdim jer sam je za sada samo isprobala jedanput, no videćemo. :)

Cena: 1490 RSD (50 ml)
Mililitraža: 50 ml (full-size)

Takođe kao i svakom izdanju i ovoga puta su se na dnu našli prospekti:

- Da li se ovo izdanje isplatilo ili ne?
* Cena "Summer Kiss" izdanja GlamBox-a je 1299 dinara, a kada saberemo cene svih proizvoda dobijamo sumu od 3521 dinara. Moj odgovor je da se kutija i te kako isplatila i da je premašila svoju cenu za skoro trostruko veću sumu. Ja sam zaista PREZADOVOLJNA i ne mogu ni da zamislim šta će se naći u sledećem izdanju jer je ovo izdanje premašilo sva moja očekivanja! Sve pohvale GlamBox timu!

Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima! :)
P.S. Uskoro novi izgled bloga, budite u toku!

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Svidaju mi se proizvodi, al steta sto nema dekorativne kozmetike

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  2. Prelijep paketic , divan post :)

    http://catherinehere.blogspot.hr/2016/09/yesterdays-outfit.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Super su proizvodi :D
    p.s ja sve koristim od Farmasa, i jako sam zadovoljna :*

    ReplyDelete
  4. Sadržaj kutije je i ovog meseca jako zanimljiv. Obožavam Summer&Spice body mist-ove. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  5. Divan post. Bas se lepo isplatila kutija koju si ovog meseca dobula. Mist mi se najvise dopada haha :D
    Poseti:Teen Queen

    ReplyDelete
  6. Jako volim gledati videe i psotove o glam box- u, iako ga nikada nisam poručila, mislim da si dobila poprilično dobre stvarčice, ali pozadina ti je baš u septembarsko fazonu i predivna je, kao i same fotografije

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Jao, kako su prekrasne ove slike uz listove, a i proizvodi isto tako. ♥

    ilvasworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Draga moja, zaista divan post! <33 Glambox se ovog meseca stvarno baš potrudio, proizvodi su divni :) <33

    Marsyly

    ReplyDelete
  9. Kako si divne proizvode dobila u paketu! Ne znam postoji li šta slično za područje BiH...

    Shake That Beauty blog♥

    ReplyDelete
  10. Aaaa kako mi je krivo što ne šalju u BiH!
    Naravno da se isplati, itekako se isplati i prekrasno je!
    Divne proizvode si dobila i ovaj put, ova CC krema izgleda stvarno obećavajuće. ♥

    IvaFashionDiary

    ReplyDelete
  11. Summer&Spice je pun pogodak :D

    ReplyDelete
  12. Odlican post! Kutija sama izgleda prekrasno (nijansa boje mi se bas sviđa ), a i proizvodi izgledaju odlicno! ♡

    kreativanblog.blogspot.com ❤

    ReplyDelete
  13. Divan post, draga. Body mist izgleda super, kao i svi ostali proizvodi, naravno ☺❤

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. dobila si zaista predivne proizvode,mislim da je ovo jedan od boljih glam box-eva :)
    milicas-worldofnarnia.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. super, meni je to malo skakljivo jer nikad ne znas sta ces dobiti unutra :D
    http://highheelpoodl.blogspot.rs/2016/09/collab-with-bae-jelena-coture-case.html

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!