Huge Banggood Stationery Haul + Review

Zdravo svima! :)
Obožavam da pravim DIY projekte, ali neverovatno je koliko je teško nabaviti sve potrebe stvarčice za pravljenje baš tih projekata po prodavnicama u mom gradu. Naime, oduvek sam improvizovala i u većini slučajeva ne bih baš bila zadovoljna sa rezultatom, ali šta je tu je. Na Pinterestu svakodnevno dobijam ideje za nove projekte i moja želja za posedovanjem svog tog pribora za ukrašavanje svakoga dana je sve više rasla. Dok sam pretraživala neke stvarčice na Banggood sajtu oduševila sam se ogromnom ponudom pribora i stvarčica za dekorisanje i ukrašavanje. Izuzetno mi je drago da sam konačno imala priliku da poručim nešto sa ovog sajta i zato sam uglavnom poručila baš stvarčice koje su pogodne za DIY projekte i koje su baš u "tumblr" fazonu. :)

Well, let's go...

Poručila sam sledeće stvarčice koje su pristigle u tri razdvojena paketa:
• Hvatač snova/Dream catcher - https://goo.gl/1EmC4u
• Set od 27 samoplepljivih ukrasnih papira/Masking sticker set - https://goo.gl/m2FjmH
• Ukrasne mini štipaljke sa raznobojnim srcima + kanap/Decorative mini clips with colorful hearts + rope - https://goo.gl/q9udaH
• Dekorativna traka napravljena od tkanine/Decorative fabric tape - https://goo.gl/JpzjMs
• Set od deset hemijski preslatkog dizajna/Set of 10 gel pens with cute design - https://goo.gl/rwHZsi
• Raznobojne papirne trake/Colorful paper tapes - https://goo.gl/AyQE3C
• Pernica/Pencil case - https://goo.gl/qR7brH
• Plava washi traka sa belim tufnicama/Blue washi tape with white polka dots - https://goo.gl/LtwHhD
• Veštačke trepavice/False eyelashes - https://goo.gl/WiE99o

Hvatač snova



Od kada sam prvi put videla hvatač snova u filmu "Twilight" poželela sam da ga imam. Nažalost, nigde nisam mogla da ga pronađem tako da sam i odustale od potrage. Naime, kada sam ugledala ovaj hvatač snova na sajtu Banggood znala sam da ga moram imati. Prvo, dopada mi se kako su boje usklađene i sviđa mi se to što su pojedina pera i perlice u ljubičastoj boji tako da se ovaj hvatač snova odlično uklapa uz boju zida u mojoj sobi. Apsolutno sam oduševljena kvalitetom, ali i dizajnom ovog predmeta i verujem da će još dugo krasiti zid iznad mog kreveta. :)

Možete ga poručiti putem OVOG LINKA!

► Set od 27 samoplepljivih ukrasnih papira




Kada sam naručila ovaj set mislila sam da ću dobiti set od običnih dekorativnih papira A5 ili A4 formata, međutim umesto toga dobila sam set od 27 dekorativnih samolepljivih papirića koji su izuzetno mali (veličina bi odgovorila četvrtini lista A5 formata). Međutim, to nisu obični dekorativni papirići već se na svakom papiriću nalazi nekoliko tračica različitih dimenzija, a na dnu svakog papira se takođe nalazi nekoliko kružića. Ukoliko ne razumete o čemu "pričam", pogledajte fotografije iznad. Dakle, ovaj set je apsolutno savršen i sigurna sam da ću ga koristiti dugi niz godina. Apsolutno sam oduševljena i kvalitetom i printovima. :)

Možete ga poručiti putem OVOG LINKA!

Ukrasne mini štipaljke sa raznobojnim srcima + kanap

Sledeći artikal koji sam poručila je takođe jedan set, tačnije u setu se nalazi 10 mini drvenih štipaljki sa raznobojnim srcima i jedan poduži kanap. Naime, sigurna sam da ste viđali dosta puta one DIY projekte sa kanapom na koje su nanizane polaroid ili obične fotografije koje su prikačene mini štipaljkama. Ja sam opsednuta tim DIY projektom i jedva čekam da ga realizujem. Ove štipaljkice su zaista preslatke i dosta su kvalitetne. Takođe mi je drago što sam dobila i kanap koji će mi odlično poslužiti u pomenutom projektu.

Možete ga poručiti putem OVOG LINKA!

► Dekorativna traka napravljena od tkanine
Ovom trakom sam se iskreno razočarala. Naime, mislila sam da je u pitanju washi t.j. samolepljiva traka i to je glavni razlog za moje razočarenje jer je ova traka zapravo napravljena od tkanine i nije samolepljiva. Takođe nije baš nešto kvalitetna i nekako se konci od kojih je napravljena razdvajaju. Print na traci jeste lep i dopada mi se to što je u "vintage" stilu, ali mislim da ću ovaj artikal vrlo retko koristiti jer ne znam na koji način bih je upotrebila. :/

Možete je poručiti putem OVOG LINKA!

► Set od deset hemijski preslatkog dizajna



Ja ne mogu da vam opišem koliko se meni dopada dizajn ovih olovaka. Toliko izgledaju preslatko da mi je žao da ih koristim. Naime, na poklopcu svake olovke postoji tekst koji označava boju te određene olovke. Ove hemijske olovke su zaista vrhunskog kvaliteta i drago mi je što je iglica izuzetno tanka tako da zaista svako slovo ispisano ovom olovkom izgleda predivno. Olovka je punjena gel mastilom koji podseća na mastilo "Stabilo" hemijskih olovaka. Ja sam zaista oduševljena i s obzirom da sam svaku olovku isprobala moram vam reći da su sve izuzetno pigmentovane. Dakle, ovaj set se sastoji do 10 hemijskih olovaka koje su upakovane u divnu providnu kutiju. :)

Možete ih poručiti putem OVOG LINKA!

► Raznobojne papirne trake




Može se reći da sam se najviše obradovala ovim raznobojnim papirnim tračicama. Naime, boje mi se jako dopadaju i trake su idealne za ukrašavanje knjiga, listova svezaka itd. Međutim, njihova mana je to što nisu previše lepljive tako da ih ne možete koristiti u neke druge svrhe sem pomenutih. Najbolje se lepe za papir jer su i same napravljene od nekog samolepljivog papiranatog materijala. U setu se nalazi čak 10 različitih boja i zaista ne mogu da izdvojim jednu traku koja mi se najviše dopada.

Možete ih poručiti putem OVOG LINKA!

Pernica 


Ova pernica je nešto najslađe što sam ja videla. Izuzetno mi se dopada i već sam svoju staru dotrajalu pernicu zamenjila ovom. Nema ko me nije pitao u školi gde sam je kupila. Njena jedina mana je to što nije baš prostorna pa u nju ne može da mi stane sav pribor koji koristim, ali svejedno sam oduševljena i njenim kvalitetom i dizajnom. :)

Možete je poručiti putem OVOG LINKA!

► Plava washi traka sa belim tufnicama

Ovo je još jedan artikal kojem sam se izuzetno obradovala. Znam da verovatno većina vas poseduje bar jednu washi traku i razlog zašto ja nisam nabavila nijednu do sada je zato što su veoma skupe. Naime, u prodavnicama u mom gradu ih nema, ali ih zato ima po raznim FB stranicama i Instagram profilima. No, kao što rekoh cene se kreću od 300 pa do 400 dinara i nekako mi je bilo žao da toliki novac izdvojim za jednu "običnu" traku. No, kada sam je ugledala na Banggood sajtu morala sam da je poručim. Moja je u plavoj boji i na njoj se nalaze bele tufnice. Traka je zaista veoma lepa, kvalitetno je odrađena i lepi se za bukvalno svaki mogući predmet. Jedina mana je to što se brzo troši.

Možete je poručiti putem OVOG LINKA!

Veštačke trepavice

Znam da je ovo pretežno "dekorativni" haul, ali prosto sam morala da poručim ovaj set od 5 pari veštačkih trepavica jer su izgledale vrhunski na njihovom sajtu. Uopšte se nisam pokajala što sam ih poručila jer izgledaju identično kao na sajtu. Možda su za nijansu veće nego što sam očekivala, ali sve se to može rešiti uz makaze. Pošto do sada nikada nisam stavila veštačke trepavice imala sam malih poteškoća, ali to je do mene. Ove trepavice su zaista kvalitetne i izgledaju veoma prirodno kada se stave, ali opet daju taj neki glamurozan efekat. Malo je reći da sam oduševljena. :)

Možete ih poručiti putem OVOG LINKA!

Za kraj ovo je fotografija sa svim "swatch-evima" artikala koje sam poručila:

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Prelepoo! Uzivam u ovakvim stvarcicama i definitivno bih i ja napravila slican izbor. Sve mi se dopada, ne znam sta je lepse. 😘😘

    http://georgiarose5.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  2. Wow odličan haul, sve stvari su baš preslatke 😊❤️

    Novi post: http://blogbysanja.blogspot.hr/2016/09/zaful-haul.html

    ReplyDelete
  3. Great items, I like this shop:)
    Have a nice week:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Prekrasne stvarcice, posebno mi se svida dream catcher.. obozavam ih... i sama imam jedan

    INTERNACIONALNI GIVEAWAY
    http://maggieblogspot.blogspot.hr/2016/09/ana-grguric-illustration-international.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Sve stvari koje si izabrala su predivne. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  6. Ja sam oduševljena! Svaki tvoj post je sve bolji i bolji, radujem se bukvalno svakom tvom postu! Stvarčice su divne iskreno ti kažem! Imaš sjajan ukus i sve mi se dopada kod tebe, divne su stvari i nadam se da ćeš uživati dok ih imaš! Sve pohvale na odabiru, vidi se da imaš fenomenalan ukus i ove stvari su savršene! Ostala sam bez teksta.....Bravooo Miciiii. ☺💗

    ReplyDelete
  7. ovde gde ja živim washi trake koštaju 20-30 dinara ;-;

    ReplyDelete
  8. Prosto su stvari magične!! Trakice, olovke.. ma sve!!

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  9. Odlican post!! Sve stvari mi se jako dopadaju! Trake u boji su bas lepe, videla sam iste ukineskoj radnji!

    ReplyDelete
  10. Sve je tako preslatkoo! Jako mi se dopadaju one sarene hemijske i ukrasni samolepljivi papirici! Divne forke! <3

    ReplyDelete
  11. Predivne stvarcice, prekreativnee
    Mozemo li uskoro ocekivati neki diy post? :D
    Teen Queen

    ReplyDelete
  12. Hemijske i ukrasni papiri su prepreslatki. :D

    ReplyDelete
  13. Presavrssene stvari su uzela sve mi se dopada <333!Divno <33!

    ReplyDelete
  14. Pa ovo je preeedivno, Mici! :) Oduševljena sam ovim postom, ne znam šta bih drugo rekla! <33

    Marsyly

    ReplyDelete
  15. Ovo je najbolja recenzija (dosad) koju sam viđala na blog, jednostavno sve lijepo objašnjeno, fotografije su visoke kvalitete i sve se lijepo može vidjeti i da složila bih se s tobom da je jako teško pronaći stvarčice za diy projekte, ali vidim da si ti u tome ipak uspjela :D predivan post

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!