Prirodna kozmetika "Viola Odorata" - recenzija pilinga za lice i usne

Zdravo svima! :)
U poslednje vreme sam se zaista nekako više okrenula prirodnoj kozmetici i mogu vam reći da se najprijatnije osećam kada koristim baš takvu vrstu kozmetike jer znam da je napravljena od prirodnih sastojaka koji su potpuno bezbedni za korišćenje i da u preparatima ne postoje štetne supstance tako da je efekat nakon korišćenja uvek oduševljavajući. Zato sam odlučila da kontaktiram devojku koja vodi profil na Instagramu pod nazivom @violaodorata13. Nakon što je ona pristala da mi pošalje paketić ja sam ga sa nestrpljenjem iščekivala. Zaista nisam očekivala da će mi se proizvodi dopasti u ovolikoj meri u kojoj su mi se dopali. Naime, neću vam sada ništa otkrivati, već ćete sve detalje saznati ukoliko nastavite da čitate post. :)

Well, let's go...

Naime, jako mi se dopada kako su preparati bili upakovani. Ovaj providni - rupičasti ljubičasti materijal u koji su zapakovani proizvodi izgleda apsolutno preslatko i baš se slaže sa imenom brenda, a to je viola odorata (divlja ljubičica).



U mom "Viola" paketiću našli su se sledeći proizvodi:

• Piling za lice
• Piling za usne

Piling za lice


Ja sam neko ko je veliki ljubitelj pilinga i zaista sam im verna dugi niz godina (tačnije dve godine). Od kada sam kupila svoj prvi piling za lice od tada uvek barem jednom nedeljno počastim sebe tretmanom sa pomenutim proizvodom. Zaista sam isprobala dosta pilinga različitih brendova i ne bih sada da favorizujem ni jedan, ali moram da spomenem Balein piling bez kojeg jednostavno ne mogu da zamislim moju rutinu nege kože lica. No, naravno odlučila sam da dam šansu i ovom prirodnom pilingu koji sadrži kafu, kokosovo ulje, smeđi šećer, morsku so i bademovo ulje. Pakovanje u kojem se nalazi ovaj piling je zaista odlične veličine i mogu vam reći da ima veoma dosta proizvoda unutra. Iskrena da budem na prvu loptu mi se nije dopala tekstura pilinga jer je i suviše praškasta i suva, ali već nakon drugog korišćenja sam promenila mišljenje. Naime, ja piling koristim na sledeći način. Očistim lice sa micelarnom vodom ukoliko sam imala šminku, nanesem tonik, sačekam da ga koža upije, umijem se sa sapunom, obrišem lice peškirom metodom tapkanja i onda se na kraju opet umijem i na tako vlažnu kožu lica nanesem piling kružnim pokretima, blago utrljavajući i izbegavajući predeo očiju i usana. Sačekam 1-2 minuta i zatim jednostavno isperem piling sa lica. Inače zaboravila sam da napomenem da piling zaista neverovatno miriše. Ne mogu da vam opišem koliko se moja koža poboljšala od kada ga koristim. Odmah nakon korišćenja se da primetiti da je koža veoma mekana i glatka. Takođe zaista imate osećaj kao da vaša koža konačno može da diše i kao da je zaista svaka pora pročišćena. Malo je reći da sam oduševljena. Imate zaista moju iskrenu preporuku što se tiče ovog proizvoda.

Cena: 300 dinara

Piling za usne


Sigurno se čudite činjenicom da postoji piling za usne, ali kada bolje razmislite onda verovatno shvatate da i to nije tako besmisleno. Naime, postoji zaista puno osoba koje imaju ispucale usne kojima ne pomaže nijedno labelo i mislim da je piling za usne idealan za tu namenu. Ja nemam te probleme i ne sećam kada su mi usne zadnji put bile ispucale, ali mi je svakako ovaj piling prijao. Pakovanje je zaista praktično, piling ima odličnu strukturu, veoma lepo miriše i ima odlično dejstvo. Naime, kada stavim piling za lice ja tada na usne nanesem ovaj piling takođe kružnim laganim pokretima. Onda ga isperem i bukvalno se svakoga puta iznova oduševim efektom. Naime, usne su mi toliko mekane nakon korišćenja da ja vama ne mogu da opišem. Drugo, ostanu hidirirane tokom celog dana i imate osećaj kao da ste naneli labelo. Usne ostaju mekane tokom čitavog dana. Još jedna prednost je to što nakon korišćenja pilinga kada stavite mat karmin on izgleda mnogo lepše jer su vam usne negovanije itd. Preporučujem vam da malo promešate piling pre upotrebe jer ume da se stvrdne, ali sve u svemu jako mi se dopada. Još bih samo da dodam da pomenuti piling sadrži med, kokosovo ulje i šećer. :)

Cena: 200 dinara

Instagram: @violaodorata13
E-mail: violaodorata13@gmail.com

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :*

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Divan post.Tvoj blog izgleda prelepo.
    Super si. <3

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Divna recenzija i preslatko upakovani proizvodi. :)

    worldofjustanidem.blogspot.ba

    ReplyDelete
  3. Sjajan post, ja također težim da koristim sve više prirodnu kozmetiku a ovi proizvodi izgledaju odlično :)

    Novi post:
    http://blogbysanja.blogspot.hr/2016/09/makeup-routine-for-school.html

    ReplyDelete
  4. Prvi put čujem za ovu kozmetiku, ali izgleda zanimljivo. :)
    Odlična recenzija. ❤️

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  5. Nisam ranije imala prilike da isprobam ove proizvode, ali deluju stvarno odlično. Divna recenzija! ❤☺

    Novi post
    milicinkutak123.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Super je sto si koristila prorodnu kozmetiku, i sto idalje uzivas u njoj. :)
    Teen Queen

    ReplyDelete
  7. Post je odličan i može biti od zaista velike pomoći svim čitaocima!

    http://feelthecontrol.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Prelepe stvarcice!:) Mnogo mi se dopada dekoracija!❤

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  9. Proizvodi izgledaju odlično,a još i uz tvoju preporuku,definitivno ću ih uzeti.Slike su savršene,kao i uvek.Stvarno si sjajna blogerka.

    throughlifebywords.blogspot.rs

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!