Uništi dnevnik - knjiga koju (ne) vredi kupiti

Zdravo svima! :)
Nakon nekoliko haul postova i recenzija odlučila sam da vas obradujem jednim tematskim postom. Moram vam priznati da sam ja neko ko voli da čita knjige, ali ko ih takođe čita vrlo retko, što zbog nedostatka vremena, što zbog toga što sam veći ljubitelj filmova i serija. No, pre oko mesec dana kada sam sa porodicom posetila Beograd posle dužeg vremenskog perioda, odlučila sam da konačno kupim veoma popularnu knjigu za kojom ceo svet ludi, a to je knjiga "Uništi dnevnik". Platila sam je 599 dinara i kupila sam je u Bigzovoj knjižari. U ovom postu ću vam prikazati nekoliko stranica ove knjige, preneću vam svoje utiske i za kraj ću vam reći da li vredi ili ne vredi kupiti ovu knjigu. :)

Well, let's go...

Za početak ću vam pokazati kako izgledaju korice pomenute knjige:



Knjiga je veoma lepo dizajnirana i baš je nekako u "tumblr" fazonu. Zapravo su korice ono što me je najviše privuklo. Ova knjiga je zapravo dnevnik koji je potrebno uništiti. Dakle sastoji se od 224 stranice i na svakoj stranici postoji tekst koji se sastoji od ideje za uništavanje.

Naravno nisam uslikala sve stranice, ali sam uslikala nekoliko kako bih vam otprilike dočarala kako izgleda unutrašnjost ove knjige:





Sama ideja ove knjige je jako kreativna i originalna, ali mislim da ova knjiga ne vredi 600 dinara. Naime, neki zadaci su zaista besmisleni, kao na primer "Izgrebi nekim oštrim predmetom", "Istrljaj stranicu olovkom", "Žvakni ovo malo - *upozorenje: ne gutati!" itd. Ali postoji par zadataka koji mi se izuzetno dopadaju. No, ja ću ispuniti samo one zadatke koji mi se sviđaju, a ostale stranice ću popuniti po svojoj želji. Dakle, ukoliko ste kreativni onda ćete ipak naći neku svrhu ovog dnevnika, ali ako pak misite da pratite svaki zadatak iz ove knjige mislim da vam se knjiga baš i neće dopasti i da će na kraju izgledati kao neka stara iscepana sveska. Razumete šta hoću da kažem. Tako da, ova knjiga ima i svoje prednosti i svoje mane. Ako mene pitate cena ove knjige ne bi trebala da bude viša od 400 dinara. :/

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li vi imate ovu knjigu i šta vi mislite o njoj?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Sjajan post!Ja tu knjigu imam jos od decembra.Apsolutno se slazem sa tobom.Naime,zaista ima stranica koje su zanimljive,ali ima i prilicno cudnih.Ali,svako bi morao da napravi svoju "ilustraciju".Slike su savrsene,a i tvoji nokti su tako lepi,btw.Obozavam tvoje postove.I ne obracaj paznju na one anonimce.Mi volimo svaki tvoj post.

    Obzirom da sam otvorila nov blog,volela bih da imam podrsku kvalitetne i ovako sjajne blogerke.❤

    throughlifebywords.blogspot.rs

    ReplyDelete
  2. Meni je ova knjiga jako zanimljiva,ali slazem se da ne vredi toliko.Bukvalno deluje kao obicna svescica u kojoj svako moze napisati te zadatke,a zatim ih ispunjavati.
    P.S. slike su vrh! ☺

    http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Meni je ova knjiga jako zanimljiva, ali ne toliko da bih je i sama kupila :) Zanimljivo mi je da je vidim kod drugih i da vidim kako je drugi uništavaju, ali pre bih kupila neku pravu knjigu za taj novac :) Inače, slike su super i drago mi je što si iskreno rekla šta misliš o njoj, a to je da stvarno ne vredi tog novca! :/ <3

    ReplyDelete
  4. Imam unisti dnevnik i mogu reci da je prosto savrsen. Ja svakoj stranici posvetim najmanje sat i po dok je ulepsavam sa raznim trakicama cirkonima papirom za poklone itd. Cesto koristim i neke ideje iz filmova i prosto kada mi je dosadno imam sta da radim. Mozda si upravu, sam kvalitet stranica nije bas nesto i ne vredi 600 din jer neko moze uzeti obicnu sveslu i prepisati te ideje. Ali meni se stvarno svaka stranica dopada i nadam se da cu uskor predstaviti ceo dnevnik na mom blogu. Super su sve slike


    bethanyismybae.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Ja sam više ljubitelj onih klasičnih knjiga, pa ne verujem da bih kupila ovako nešto. Deluje zanimljivo, ali mislim da ne vredi toliko novca. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  6. Ja takodje imam Unisti dnevnik.Knjiga je odlicna!Mnogo mi se dopada kako si uradila prve stranice,odlicno!♥:)


    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  7. Znas i sama da s odusevljenjem ocekivala ovaj post, razmisljam o kupovini ove knjige ali nakon ovog posta ne znam ocu li je kupiti.. xD

    http://maggieblogspot.blogspot.hr/?m=1

    ReplyDelete
  8. Toliko sam ovo željela, a sada sam skeptična. Mislim da ću se ipak odlučiti za neku drugu knjigu, a ovu ostaviti na listi :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  9. Jao nemam pojma, meni je ovo nekako nepotrebno, ko je kreativan iskazaće tu i u običnoj svesci od 100 dinara sa mnogo lepšim koricama.
    Super tekst, baš sam se pitala šta je unutra, a nikako da uspem da zavirim, sve mi nešto drugo odvrati pažnju u knjižari. 😊

    ReplyDelete
  10. Uve sam bila zadivljena ovom knjigom, a i samim ispunjavanjem zadataka, pre nekog vremena postala sam opsednuta gledanjem videa na jutjubu o tome kako ova knjiga izgleda kod drugih ljudi. Ipak, mislim da bih dala 600 dinara za nju, jer mislim da je stvarno baš kul kada neke tako potpune zavrzlame ispadnu potpuno predivno hehe. ;)

    Marsyly

    ReplyDelete
  11. It looks really nice:)
    Have a lovely day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Slozila bih se sa tobom, mozda ova knjiga jeste na neki nacin zanimljiva ali definitivno ne vredi 600 dinara, jer je bukvalno svako od nas moze napraviti.

    thestoryofagothic.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Knjiga se cini interesantnom, ali iskreno mislim da ne vredi 600 dinara. Nadam se da si se lepo provela u Beoogradu. :)
    Milice, jako si me obrafovala temastkim postom, mokim te, pisi ih bar jednom nedeljno, jer iskreno, na tvom blogu ti su mi omiljeni i obrafujem se kad svaki put izbacus novi tematski :)
    Teen Queen

    ReplyDelete
  14. Nemam ovu knjigu, ali meni izgleda jako zanimljivo, po onome što sam vidjela kod drugih blogera, sviđa mi se baš ideja knjige i definitivno je kreativna ideja onoga ko je ovo osmislio, ali cijena možda jeste malo pretjerana :/

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!