Chokers - Yes or No?

Zdravo svima! :)
Obožavam nakit i vrlo često nosim ogrlice, ali jedna vrsta ogrlica mi je definitivno najomiljenija i to su upravo ogrlice pod nazivom "chokers". Naime, ovaj trend je prisutan već skoro dve godine na našem području, ali tek ove godine ga je većina prihvatila (ako tako mogu da kažem). Postoji zaista puno vrsta choker-a, ali svi se nose tako što se zakopčaju oko vrata tako da budu skroz pripijeni uz vrat. Meni se taj trend jako dopada i imam sigurno preko 10 choker-a, međutim smatram da ne stoji svakome ovakva vrsta ogrlica. Naime, primetila sam da najlepše stoje osoba sa uzanim dugačkim vratom jer im onda chokeri "skraćuju" vrat i pritom čine da vrat takvih osoba bude kraći nego što zapravo jeste. Dakle, ja sam veliki fan ovog trenda i potpuno ga podržavam. No, kada sam ugledala divne ogrlice na Instagram profilu @maciaohandmade prosto sam znala da moram da poručim barem jednu, ako ne i dve ogrlice jer su veoma moderne i dostupne su u dosta različitih dizajna i boja. Tako sam dobila priliku da sarađujem sa divnom Branislavom koja vodi pomenuti profil i ovom prilikom joj se zahvaljujem što je upotpunila moju kolekciju chokera sa još dve predivne ogrlice.

Well, let's go...

Ogrlice su stigle upakovane zajedno sa vizit-kartom u ovom preslatkom "džakčetu" srebrne boje:


Dakle kao što vidite dobila sam dva predivna chokera, jedan u ljubičastoj boji, a drugi u crnoj boji.

Dvodelni choker u crnoj boji sa priveskom drveta 


Čim sam ugledala ovaj choker znala sam da će mi postati omiljena ogrlica koju posedujem. Prvo, predivnog je dizajna i veoma je neobičan poštoji se sastoji iz dve tračice umesto jedne. Drugo, uklapa se uz svaku moguću kombinaciju i zaista doprinosi da svaki outfit izgleda "tumblr" i "cool". Ja sam prosto oduševljena i kvalitetom i dizajnom choker-a. Ukoliko želite da vidite uz šta sam ga ja iskombinovala, kliknite OVDE!

Plišani choker u ljubičastoj boji sa priveskom krune


Ja nisam neko ko je ljubitelj ljubičaste boje, ali na moje veliko iznenađenje, ova ogrlica mi se jako dopada. Naime, traka je napravljena od pliša što je čini veoma originalnom i modernom, a privezak mi se posebno dopada iz razloga što sam oduvek želela da imam ogrlicu sa priveskom krune. Ovo je takođe jedna veoma kvalitetna ogrlica koja će mi se sigurno potrajati i koja će još dugo krasiti sve moje buduće kombinacije.
Nažalost još uvek se nisam uslikala sa njom, ali sigurno će baš ona biti glavni aksesoar u nekom od mojih sledećih outfit postova, zato budite u toku. ♥

Info:
E-mail: maciaooffice@gmail.com
What's App/Kontakt telefon: 064/910 52 59
Facebook: Ma Ciao
Instagram: @maciaohandmade

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Ja imam jako jako kratak vrat tako da ih ne nosim, a i ne preferiram bas nakit, osim nausnica. ovi chokeri su predivni, crni zbog privjeska, a ljubicasti zbog boje.
    Svaka cast curi koja ih pravi i tebi koja si to na najbolji nacin prezentirala.❤️


    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  2. Choker ogrlice su baš popularne.Međutim,ja baš i nisam njihov ljubitelj,mislim da mi ne stoje lepo,ali ne kažem da su loše.Naprotiv,mogu jako lepo da se uklope uz neku kombinaciju. :)

    ReplyDelete
  3. Chokeri su prelepi,iako nisam obozavalac istih,mnogo mi se svidjaju ti sa privescima.Sigurno cu da narucim dva-tri ❤.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Jako volim chokere, iako, da budem iskrena ne nosim ih često, mislim da su predivni, pogotovo ovi 'novijeg dizajna' poput ovih koje ti imaš, predivni su ;)

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Odličan post Milice! Iako ja lično ne volim nositi chokere, jako ih volim vidjeti kod nekih drugih, i ovi su predivni *-*
    This is my life

    ReplyDelete
  6. Ja ne nosim chokere, ali taj crni bih nosila sigurno! *-* Sve pohvale! ♥ ♥ ♥

    ReplyDelete
  7. Iskreno,nikada nisam imala niti zelela da kupim coker.Vidm da ga jako mnogo devojaka voli i nosi.Moze dosta da doprinese nekom outfitu i to je bas super.Slike su bas dobre.Svaka cast!Uzivam citajuci tvoje postove :)

    http://girlsstuffblogg.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Iskreno,meni su ti chokeri bili prefora pre nego što su postali trend,sada svaku treću osobu vidim kako ih nosi i pomalo su mi se smučili.Naravno,moju torbicu sa nakitom krasi samo jedan jedini crni,najklasičniji choker iz Taily Weilija,ali bih zasigurno nosila i ovaj crni sa slike. ☺ Jako divne fotke kao i tekst,post je apsolutno savršen ♥

    ReplyDelete
  9. Sjajno!Odusevljena sam chokerima.Slike si savršene,Mici.Uvek se oduševim tvojim slikama,iznova i iznova.I da,htela sam da prokomentarišem ovo i na prethodnom postu,nikako se ne obaziri na one anonimce,svi mi ovde obožavamo tvoj blog.Ti si jedna od najkvalitetnijih blogerki koje ja pratim.

    Bila bi mi čast da se ti učlaniš u moj blog i ukoliko nadješ vremena pogledaš moj novi post:
    Najveći balkanski giveaway:nacalifestylstips.blogspot.rs

    ReplyDelete
  10. Jako lep post i slike :)
    Samo moram da te ispravim chokri su bili popularni jos 90-tih, sada su se samo vratila na velika vrata :)

    ReplyDelete
  11. Odličan post, nikada nisam nosila ni kupovala chokere jer mislim da mi ne stoje :)

    http://blogbysanja.blogspot.com/2016/10/another-haul-from-zaful.html

    ReplyDelete
  12. Iskrena da budem ogrlice ni se svidjaju na drugima ali nisamsigurna da bih nosila iste.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!