GlamBox otvaranje - Golden October izdanje

Zdravo svima! :)
Protekla nedelja je bila veoma naporna za mene. Ali drago mi je da sam uspela sve da prebrodim i da bar danas ne moram da razmišljam o školi i učenju kojem ću se posvetiti počev od sutra. Pošto se tromesečje bliži i pošto sada uveliko "vladaju" pismena i usmena ispitivanja može se reći da sam pod velikim stresom i da mi je potrebna relaksacija. No, bar za nijansu mi je protekle dane ulepšala GlamBox kutija koja je neočekivano pristigla na moju adresu u subotu. Dakle, prošlo je tačno nedelju dana od kada sam je dobila i mogu vam reći da su mi se definitivno utisci skroz slegli. No, nažalost zbog pomenutih obaveza nisam stigla da isprobam proizvode koje sam dobila i žao mi je što ovaj post imate priliku da pročitate tek sada, ali nadam se da mi ne zamerate na tome. Ukoliko želite da saznate šta sadrži "Golden October" izdanje GlamBox kutije, nastavite da čitate ovaj post! :)

Well, let's go...

Ovoga puta me je apsolutno oduševio izgled kutije koji je skroz u jesenjem stilu i "Halloween" (Noć Veštica) fazonu. Dizajn izgleda ovako:

Dakle, kutiju je i ovoga puta krasila mašnica, ali bele boje. Kada sam otvorila ovomesečnu kutiju, evo koji su me proizvodi čekali unutar nje:



• Orofluido sprej za kosu
• Revlon Uniq One tretman za kosu u spreju sa mirisom lotosa
• Golden Rose Rich Color lak za nokte (nijansa br. 01)
• Bioten uzorci Skinnergy kolekcije krema za lice i losiona za telo
• Golden Rose uzorak Perfect Finish tečnog pudera
• Trisa Perfect White pasta za zube
• Sabi hand made sapun od kamiljeg mleka (sa dodatkom čajevog drveta i ruzmarina)
• Poklon vaučer Unna centra za tretman masaže lica, vrata, dekoltea i ramenog dela leđa (u mojoj kutiji se nije našao taj vaučer)

Orofluido sprej za kosu
 "Orofluido hairspray 2 je prefinjeni lak obogaćen aktivnim sastojcima koji pružaju svakoj frizuri fleksibilnost i učvršćivanje srednje jačine. Brzosušeća formula daje teksturu istovremeno čineći kosu mekom, sa prirodnim izgledom i bogatim sjajem. Raščešljavanjem se lako odstranjuje bez ostataka. Neodoljiv miris sa nežnom notom vanile."
- Ovaj lak sam već imala prilike da isprobam jer sam ga dobila u istom pakovanju u nekoj od prethodnih GlamBox kutija. Apsolutno sam oduševljena lakom i mogu vam reći da je svaka tvrdnja od strane proizvođača tačna. Dakle, učvršćuje kosu fantastično, brzo se suši, kosa nakon korišćenja nije kruta, lako se skida sa kose i ne ostavlja lepljive tragove. Takođe predivno miriše što je još jedan plus. Imate moju iskrenu preporuku što se tiče ovog spreja.

Cena: 1599rsd (500ml)
Mililitraža: 75ml

Revlon Uniq One tretman za kosu u spreju sa mirisom lotosa
 "Revlon Uniq One tretman u spreju sa mirisom lotosa pruža kosi profesionalnu negu i dokazanih deset benefita: obnavlja suvu i oštećenu kosu, pojačava sjaj, ima anti frizz dejstvo, pruža termalnu zaštitu, čini kosu svilenkastom i mekom, štiti boju pomoću UVA & UVB filtera, olakšava ispravljanje i raščešljavanje kose, čini frizuru dugotrajnijom, sprečava pucanje krajeva, daje kosi veći volumen. Naneti na suvu ili mokru kosu bez ispiranja."
- I ovaj tretman za kosu u spreju sam takođe imala prilike da isprobam jer sam ga dobila u nekoj od prethodnih GlamBox kutija. Sećam se da sam ga štedela koliko sam mogla i to za one prilike kada bih poželela da mi kosa izgleda kao da sam bila kod frizera. Naime, ja ga naprskam na mokru kosu i zatim kosu raščešljam i zatim je osušim fenom. Kosa zaista bude neverovatno mekša, dobija prirodan sjaj, nije naelektrisana i veoma se lako raščešljava. Takođe ukoliko ispeglam kosu, a pre toga sam nanela ovaj sjaj, kosa mi znatno duže ostaje prava i svilenkasta. Umalo da zaboravim da napomenem da sprej miriše božanstveno i da se taj miris zadržava na kosi sve do sledećeg pranja.

Cena: 1819rsd (150ml)
Mililitraža: 9ml

► Golden Rose Rich Color lak za nokte (nijansa br. 01)

 "Golden Rose Rich Color je nova visokokvalitetna linija lakova za nokte koji prekrivaju već iz jednog sloja i daju ultrasjajne nokte svojom dugotrajnom formulom. Lako se nanosi pomoću posebne široke četkice koja omogućava nanošenje jednim potezom. Dostupni su u 122 moderne nijanse. Ovaj lak dobitnik je nagrade Grazia Beauty Awards u nominaciji za najbolji lak u 2016. godini."
- Već sam imala prilike da isprobam lak iz ove kolekcije. Kupila sam ga u Lilly drogeriji pre par meseci u mint zelenoj boji (čini mi se da je u pitanju nijansa br. 44) i apsolutno sam se oduševila odnosom cene i kvaliteta. Lakovi su zaista dostupni u bezbroj predivnih nijansi i jako mi je drago da sam dobila još jedan lak iz pomenute kolekcije. Iskreno, ova nijansa mi nije među omiljenima, ali svakako mi se dopada jer ima veoma lep odsjaj i sigurna sam da ću ga upotrebljavati, ali u nekim posebnim prilikama. No, mojom mami se nijansa jako dopala tako da ću ovaj lak verovatno njoj i proslediti. Dakle, moj je u nijansi 01 i smatram da ukoliko niste kupili nijedan lak iz ove kolekcije trebate to što pre da učinite jer je boja izuzetno dugotrajna i postojana i svi lakovi su odlično pigmentovani, a i veoma se lako nanose t.j. u jednom potezu. :)

Cena: 142rsd (10.5ml)
Mililitraža: 10.5ml

► Bioten uzorci Skinnergy kolekcije krema za lice i losiona za telo
 "Bioten Skinnergy kolekcija krema za lice razvijena je za optimalnu hidrataciju koja traje 24 sata, a namenjena je mladoj koži. Kreme su dostupne u varijacijama za normalnu, masnu ili suvu kožu."
 "Bioten Skinnergy losion za telo sa gođi bobicama revitalizuje kožu i daje joj energiju, čime sprečava dehidrataciju i pruža blistav izgled."
- Veoma sam se obradovala kada sam ugledala sve ove uzorke mog omiljenog kozmetičkom brenda, a to je Bioten koji sam zapravo i otkrila zahvaljujući GlamBox-u i kojem sam verna nešto manje od godinu dana. Nažalost nisam stigla da isprobam nijednu kremu, niti losion ali me raduje to što od svake kreme i od losiona postoji po dva uzorka tako da ću imati sasvim dovoljno proizvoda za isprobavanje koje će biti više od jednog puta kako bih zaista stekla prave utiske. Jedva čekam da isprobam sve ove kremice i već sada znam da ću odabrati jednu od njih i kupiti je u "full-size" izdanju jer mi je očajnički potreba neka kvalitetna krema koja će pružiti hidrataciju i odgovarajuću negu mojoj osetljivom i mešovitoj koži (suvi obrazi, masna "T" zona).

Cena svake kreme: 510rsd (50ml)
Mililitraža: 12ml (6 uzorka po 2ml)

Cena losiona: 335rsd (200ml)
Mililitraža: 12ml (2 uzorka po 6ml)

► Golden Rose uzorak Perfect Finish tečnog pudera + kupon
 "Golden Rose Perfect Finish tečna podloga sa vitaminom E formulisana je da koži ponudi prirodan, mek i gladak izgled. Ima laganu teksturu bez ulja i obezbeđuje polumat finiš i srednju pokrivenost. Ne sadrži paraben."
- Još nisam imala prilike da isprobam nijedan puder ovog brenda, ali zato sam isprobala dosta ostalih proizvoda iz njihovog širokog asortimana i sa svakim sam oduševljena tako da se nadam da će mi se dopasti i ovaj puder i da će ispuniti sva moja očekivanja. Jedino što mi je zasmetalo je to što se u kutiji našao samo jedan uzorak i to do 1ml tako da ne znam koliko ću realističan utisak steći, no videćemo.

Cena: 569rsd (30ml)
Mililitraža: 1ml (uzorak)

P.S. Ukoliko ukucate kod vsdtrade1302 na sajtu http://www.vsdtrade.com/ prilikom kupovine Orofluido i Young Color proizvoda za negu kosu dobijate popust od 20% koji možete iskoristiti 30. novembra.

► Trisa Perfect White pasta za zube
 "Trisa Perfect White pasta za zube efikasno uklanja plak i tragove mrlja zahvaljujući formuli kristala za beljenje. Nežno odstranjuje neujednačenost u boji zahvaljujući abrazivnom sredstvu srednje jačine, suzbija nove naslage plaka i kamenca, obezbeđuje efikasnu zaštitu od karijesa."
- I ovu pastu sam imala prilike da isprobam sredinom ove godine. Sećam se da su bila u pitanju dva uzorka koje sam dobila u nekom od prethodnih GlamBox izdanja. Oduševila sam se pastom, ali pošto nisam uspela da je pronađem nigde u mom gradu jednostavno sam odustala od kupovine iste u "full-size" pakovanju. Dakle, tekstura paste je vrhunska, zaista ima izbeljujuće dejstvo i nakon korišćenja moji zubi su znatno čistiji i estetski lepše izgledaju. Takođe pasta miriše apsolutno predivno. :)

Cena: 434rsd (75ml)
Mililitraža: 9ml (uzorak)

► Sabi hand made sapun od kamiljeg mleka (sa dodatkom čajevog drveta i ruzmarina)

 "Sabi hand made sapuni od kamiljeg mleka ručno napravljeni u Ujedinjenim Arapskim Emiratima hidriraju i hrane kožu, zadržavajući u njoj važne komponente. Kamilje mleko sadrži vitalna imuna svojstva i prirodni je izvor alfa-hidroksi kiselina koje su odgovorne za omekšavanje kože i sprečavanje stvaranja bora, održavajući je gipkom i glatkom. Takođe sadrži vitamin B i C, karoten, proteine sa antibakterijskim, antivirusnim i antigljivičnim svojstvima i visoku koncentraciju gvožđa. Dostupan u klasičnom obliku bez dodataka ili sa dodatkom pomorandže i limuna, ruzmarina i mente, limunske trave, pomorandže i cimeta, lavande i rose geranijuma, čajevog drveta i ruzmarina."
- Koliko sam se samo obradovala kada sam ugledala ovaj sapun. Čim sam otvorila kutiju osetila sam neki divni miris i odmah sam pretpostavila da je u pitanju neki sapun. Dakle, sa nestrpljem sam otvorila ovo zanimljivo pakovanje u obliku malog džaka i oduševila sam se izgledom sapuna. Još uvek ga nisam raspakovala t.j. još uvek stoji u foliji jer već koristim jedan prirodni sapun tako da ne planiram da ga otvorim dok ne potrošim ovaj iako sam i suviše znatiželjna. Dakle, miriše predivno, veoma lepo izgleda i jednostavno se odmah primeti da je kvalitetan jer je pakovanje izuzetno lepo osmišljeno,a  i dizajn je vrhunski. Dakle, čim ga isprobam odmah vam javljam utiske, zato budite u toku. :)

Cena: 790rsd (100g)
Gramaža: 100g

Da li se isplatilo ovomesečno izdanje GlamBox kutije?
- Cena kutije je 1299 dinara uključujući i poštarinu, a ukupna cena proizvoda koje sam dobila je 1475 dinara (nisam uvrstila i vaučer Unna Centra jer ga nisam dobila, ali i njegova vrednost je sigurno izuzetno visoka) tako da kutija premašuje svoju vrednost za skoro 200 dinara tako da sa sigurnušću mogu reći da se isplatilo ovomesečno izdanje.

Ukoliko vam se dopao sadržaj ovomesečne GlamBox kutije već sada možete poručiti predstojeće izdanje pod nazivom "Sweet November Rain" putem OVOG LINKA!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. 

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Odlilčan post i fotkice!
    Kao i uvijek, Glambox nije razočarao, svi proizvodi izgledaju zaista lijepo i korisno. ☺♥

    ReplyDelete
  2. GlamBox uvek ima divne stvari i uvek se kutija isplati!
    Zaista divne stvari su se našle u kutiji koju si dobila,a meni se najviše dopao lak i sapun!♥

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ja nekako od tih boxova prizeljkujem vise dekorative nego preparative. Al sve u svemu odlicni proizvodi koji ce ti zasigurno posluziti

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  4. Glam box je odličan. Ja sam uplatila sljedeće izdanje. Jedva čekam. *-* ♥

    aminique.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Omg,kako su ti slike savrsene!
    Nisam imala priliku da isprobam ove proizvode,a sve izgleda tako dobroo

    http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Kao sto sam vise puta do sada rekla, svi smo, iskreno, ocekivali vise od ovomesecnog glam box paketa, ali i ovi proizvoidi su sasvim korektni i zanimljivi, te mogu biti jako korisni. Odlican post, draga moja, slike su vrh, bas kako smo navikli.

    Gotičarka

    ReplyDelete
  7. Kao sto sam vec pisala na mom blogu, nisam preterano odusevljena ovomesecnom kutijom, ali mi se zaista svidja nijansa laka iz tvoje kutije :)
    Veoma mi se svidja tvoj blog, upravo sam ga otkrila, zelim ti svu srecu u daljem radu.

    http://takojato.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Kutijica za ovaj mjesec im je zaista odlična, ai proizvodi nisu loši, mislim da je odlična stvar i što su ubacili dosta uzoraka, kako bi se što više moglo isprobati, ovaj sapun mi se čini zanimljivim, a s obzirom da je prirodan, vjerujem da je i veoma dobar

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!