Kawaii Box Unboxing - September 2016 + GIVEAWAY

Zdravo svima! :)
Dakle, još jedan unboxing, ali ovoga puta je u pitanju otvaranje jedne predivne kutije pod nazivom Kawaii Box. Ja sam je poručila početkom septembra, a kutija mi je pristigla početkom oktobra. Dakle, ukoliko niste upoznati sa ovim brendom, ukratko ću vam objasniti o čemu se radi. Dakle, potrebno je da se pretplatite jednom mesečno kako bi vam pristigla kutija za neki određeni mesec. Npr, ako se pretplatite u oktobru, dobićete oktobarsko izdanje kutije itd. Naime, u kutiji se nalazi 10-12 preslatkih stvarčica/predmeta koje su skroz u "Kawaii" fazonu. Ja sam imala tu sreću da sklopim saradnju sa njima i beskrajno sam im zahvalna što sam imala priliku da sa vama podelim šta sam ja to dobila u septembarskom izdanju pomenute kutije.
P.S. Ukoliko želite, putem OVOG LINKA možete poručiti svoje oktobarsko izdanje ove kutije i to po ceni od 18.90 dolara. Umalo da zaboravim, poštarina je besplatna za sve države! :)

Well, let's go...

Kutija u kojoj su bili spakovani svi predmeti je apsolutno preslatka i evo kako ona izgleda:

Ovako izgleda kutija kada se otvori:


Ja sam dobila sledeće predmete:
• Torbica svetlo roze boje/I Love You Purse 
• Set koji se sastoji od blokčeta, hemijske olovke i kanapčića/Happy Day Notebook Set
• Dekorativni stikeri u raznim oblicima/Diamond Deco Stickers
• "Kracie" DIY set za pravljenje bombona/Kracie Nyokinyoki Kororon DIY Candy Kit
• "Pokemon" bombonice sa ukusom ananasa/Pokemon Ramune Candy
• Tehnička olovke svetlo roze boje/Pastel Cupcake Pen
• Set od 5 šarenih gumica za kosu/Harajuku Hair Loop Set
• Svetlucavi šareni stikeri sa motivima životinja/Sweet Animals Sparkle Stickers
• Set koji se sastoji od "nevidljive" olovke i male lupe/Invisible Secret Pen Set
• "Rabi-Dango" plišana igračka/Rabi-Dango Plush
• Beležnica sa printom galaksije/Dream & Explore Notebook

Torbica svetlo roze boje

 Jako sam se obradovala kada sam ugledala ovu preslatku torbicu. Naime, od malena sam najviše volela da koristim baš ovakve torbice za skladištenje metalnih kovanica t.j. novčića, ali sada umesto toga ću ovu torbicu upotrebljavati kao mini neseser za školu u kojem ću skladištiti korektor, karmin, balzam za usne, matirajuće papiriće i ogledalce. :)

Set koji se sastoji od blokčeta, hemijske olovke i kanapčića

 Set je stvarno divan i praktičan. Naime, blokče je veoma kvalitetno i ako mi se dopada dizajn papirića. Bila sam ubeđena da hemijska neće raditi, međutim radi perfektno. Takođe tu su i ovi preslatki stikeri kojima možete ukrašavati blokče. Iako bi ono trebalo da posluži kao blokče za recepte, ja ću ga koristiti za sve što mi padne na pamet. Jedino mi nije jasno za šta služi ovaj kanap. No, nema ni veze. Naći ću mu neku primenu.

Dekorativni stikeri u raznim oblicima

Ovi stikeri mi se izuzetno dopadaju. Oduvek sam volela stikere i uvek bih im našla neku primenu u svrhu dekoracije. Iako i dalje ne znam šta bih sa njime dekorasila, sigurna sam da će mi kad-tad zatrebati. Izgledaju jako lepo, samolepljivi su i veoma su kvalitetni. :)

"Kracie" DIY set za pravljenje bombona





 Već sam tri puta imala prilike da isprobam DIY setove brenda "Kracie" i sva tri puta nisam uspela da napravim bombone/slatkiše onako kako bi trebalo. No, sada konačno mogu reći da sam uspela. Na jutjubu sam ukucala naziv ovog seta i izašao mi je video gde je devojka na engleskom jeziku objasnila postupak pravljenja. Ja sam pratila njena uputsva jer uputsva na poleđini nisam razumela s obzirom da su ispisana na kineskom/japanskom. Dakle, odsekla sam vrh sa plastične bele posude. Zatim sam u belu plastičnu posudu sipala prašak koji je došao u najvećoj kesici. Onda sam dodala dve kašičice vode i sve sam to lepo promešala kašičicom. Onda sam izravnjala smesu i na to sam stavila roze posudicu. U roze posudicu sam sipala preostale praškove tako da u svakom delu bude po jedan prašak u određenoj boji. Onda sam pritisla roze posudicu kao na gifu koji ste imali prilike da vidite iznad i "crvići" su počeli da izlaze. Onda sam malo protresla posudicu kako bi se prah ravnomerno raspodelio i "crvići" su dobili boju. Ostavila sam ih tako da odstoje 5 minuta i onda su se oni stvrdnuli i postali "tvrde" bombone kiselkastog ukusa. Ja sam isprobala sve tri vrste i najviše su mi se dopali ljubičasti "crvići", a najmanje narandžasti. Sve u svemu, oduševljena sam celokupnim konceptom ovog DIY seta i mogu vam reći da su bombone izvrsne. :)

"Pokemon" bombonice sa ukusom ananasa

 Još jedan slatkiš! Naime, u pitanju su okrugle tvrde bombone sa ukusom ananasa. Meni su se jako dopale i moj brat i ja smo ih pojeli u roku od par sekundi. :)

Tehnička olovka svetlo roze boje

 Koliko sam se samo obradovala kada sam ugledala ovu divnu olovku. Pomislila sam da je u pitanju hemijska olovka, međutim u pitanju je tehnička olovka koja može da se dopuni minama. Dizajn je stvarno presladak i još jedan plus je što na vrhu olovke postoji mala gumica.

Set od 5 šarenih gumica za kosu

Okej, ovo jesu gumice koje su predviđene za decu, ali meni se jako dopadaju i već sam ih nekoliko puta koristila. Dopada mi se to što su šarene i što su srca u pastelnim bojama. Veoma su kvalitetne i rastegljive.

Svetlucavi šareni stikeri sa motivima životinja

 Nisam sigurna da li ću upotrebiti ove stikere i planiram da ih poklonim mojoj maloj sestričini koja mi dolazi u posetu za nekoliko dana jer sam sigurna da će se oni mnogo više dopasti njoj nego meni s obzirom da sam ih ja "prerasla".

Set koji se sastoji od "nevidljive" olovke i male lupe




 Koliko sam ja oduševljena ovim setom! Malo je reći da ga obožavam. Naime, sastoji se od olovke koja ostavlja "bezbojan" trag tačnije u pitanju je flomaster bele providne boje. Kada napišete nešto na papiru ili na bilo kom drugom predmetu (npr. na ruci) ostaje nevidljiv trag. Onda je potrebno da uključite lampu koja se nalazi na poklopcu olovke i da uperite fluroscentno svetlo da mesto gde se ispisali neki tekst pomenutom olovkom i ta na na na, pojaviće se tekst. Ukoliko ne razumete o čemu govorim, pogledajte gifove iznad. Zar nije magično i neverovatno? Što se tiče lupe, zanimljiva stvarčica. Nije da mi je nešto preko potrebna, ali svakako ću je koristiti. :)

"Rabi-Dango" plišana igračka

 Koliko je samo ova igračkica preslatka. Toliko je mekana da ja vama ne mogu da opišem. Iako će neko smatrati da sam verovatno "prestara" za nju, meni se izuzetno dopada i ako ništa drugo, stajaće na mojoj komodi pored kreveta kao ukras. :)

Beležnica sa motivima galaksije

Koliko je samo ova beležnica savršena! Baš je u "tumblr" fazonu. Prvo, korice su zaista tvrde i print je fantastičan, listovi su veoma kvalitetni i drago mi je što je beležnica u malom formatu tako da ne zauzima puno mesta, a opet je jako korisna i nju mogu zapisati svaku informaciju koju treba da zapamtim. 

Na kraju, tu su i ove prospekti kao i kartica zahvalnosti za kupovinu Kawaii Box kutije na čijoj poleđini je ispisan sadržaj ovomesečne kutije:


Sajt: http://www.kawaiibox.com/
Facebook: Kawaii Box
Instagram: @kawaiiboxco
Youtube: Kawaii Box

GIVEAWAY:
Kao što sam u naslovu i spomenula, ukoliko želite možete da osvojite potpuno besplatno najnovije izdanje Kawaii Box-a. :)

a Rafflecopter giveaway

Kratko objašnjenje kako da se prijavite:
Na gadžetu iznad imate dve opcije za prijavu t.j. putem vašeg Facebook profila ili putem vaše e-mail adrese. Opredelite se za bilo koje od ove dve opcije i sledite dalje instrukcije i to je to. Osoblje Kawaii Box distribucije će odabrati nasumično pobednika i njega će kontaktirati putem poruke na vašem Facebook profilu ili putem vaše e-mail adrese u zavisnosti preko koje opcije ste se priključili Giveaway-u. Dakle, darivanje je internacionalno i možete se aposlutno svi prijaviti! Srećno svima! ♥

Samo mi ostaje još da napomenem da ne morate ispuniti sve uslove za učestvovanje u ovom darivanju, već popunite onoliko koliko vi želite. Što više uslova ispunite to su vam veće šanse da osvojite besplatnu kutiju. :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Zanimljive stvarčice!
    Meni su se najviše dopale torbica i tehnička olovka.♥

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sjajan post,bas mi se dopadaju stvarcice koje si dobila!♥

    jovanaslife.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Odličan post :) Sadržaj ove kutije je fantastičan,oduševljena sam :)

    fashionawakebyb.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Prije sam viđala ove kawai stvarčice, i stvarno sam oduševljena, sve je tako divno osmišljeno stvarčice su preslatke, pogotovo ta hemijska sa kolačićem pri vrhu, zaista preslatko i predivno

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Jaoo, dobila si preslatke stvarcice! Sve je tako girly! A beleznica mi se najvise dopada..:)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Mislim da je ovo jedan od boljih Kawai paketa! Zaista jako slatke stvarčice! Inače odlična recenzija, skoro nisam citala jednu ovako dobru!

    ReplyDelete
  7. Znaciii kako sam citala post sve vise i vise sam se odusevila. Najvise mi se svida onaj diy za bombone, predobro je iii nevidljiva olovka. Znaci savrseno

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  8. Presladak post, Milice! Prijavila sam se za giveaway i bilo bi mi jako, jako drago da osvojim tu divnu kutijicu! ♥
    A što se tiče onoga blokčića i ,,kanapčića", mislim da taj kanap služi da bi zavezala blokčić oko vrata, jer vidiš da gore ima ona kao kukica, ako me razumiješ. :)

    Pink Is My Soul

    ReplyDelete
  9. Recenzija je savršena! Ovaj post mi je bilo jako, jako zanimljivo čitati. Sve stvarčice su preslatke.
    Učestvujem u giveaway-u :)

    http://alwaysbepositiveee.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Predivan post Milice, super su stvarčice koje si dobila i prijavila sam se na giveaway :) <3 <3

    ReplyDelete
  11. Zanimljiv post! Interesantan sadržaj kutijice. I sama sam anime i kawaii ljubitelj. ♥

    aminique.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!