Mini AVON Haul + Review

Zdravo svima! :)
Iako imam dosta obaveza, zaista se trudim da budem redovna što se tiče izbacivanja postova. Zato danas čitate baš ovaj post, a već u petak možete očekivati jedan veoma zanimljivi unboxing. Pre nešto manje od tri nedelje pristigao mi je paket od divne devojke od koje sam već poručivala neke proizvode AVON brenda. Dakle, profil koja ona vodi je @avonporucivanjebeograd93 i ukoliko je zapratite možete biti sigurni da ćete prvi saznati sve informacije vezane za Avonove proizvode, uključujući i razne popuste, akcije itd. Ja sam ovoga puta poručila dva proizvoda, a ona mi je kao i uvek poslala i katalog zajedno sa još nekim brošuricama, ali i dva uzorka parfema o kojima ću vam kasnije pisati. :)

Well, let's go...

Svi proizvodi uključujući i katalog su bili spakovani unutar ove divne kesice:


Poručila sam sledeće proizvode:
• AVON Dreams parfem (30 ml)
• AVON Calming Effects tečni korektor (nijansa: "fair")
Na poklon sam takođe dobila i već pomenuta dva uzorka parfema ("AVON Life" - for her & TTA Absolute Intense)

AVON Dreams parfem (30 ml)


Verovali ili ne, ja do sada nikada nisam imala svoj brendirani parfem. Naime, moja mama bi kupila parfem i onda bih ja koristila ponekad taj njen i to je to. Isprobala sam razne uzorke i kupovala sam mini verzije nekih brendiranih parfema, ali sve bih to ubrzo potrošila itd. No, kada sam ugledala ovaj parfem u katalogu i kada sam ugledala njegovu cenu, bez predomišljanja sam odlučila da ga poručim. Cena mu je bila 399 dinara što je veoma povoljno s obzirom da ovaj parfem sadrži čak 30 ml. Pakovanje je izuzetno lepo, bočica izgleda veoma jednostavno, ali isto tako i lepo i elegantno. Jako mi se dopada to što je parfem izuzetno dugotrajan, božanstveno miriše i uopšte se ne troši toliko brzo. Ja ga prskam svakoga dana i nisam ni petinu bočice potrošila. Stvarno sam prezadovoljna i definitivno planiram u skorije vreme da poručim još neki parfem iz kataloga. :)

AVON Calming Effects tečni korektor (nijansa: "fair")


Od kada sam prvi put prelistala Avonov katalog od tada želim da isprobam ovaj korektor. Kada sam videla da je na sniženju i da košta svega 199 dinara, odmah sam ga poručila. Prvo, pakovanje je zaista divno i veoma praktično. Četkica sa kojom se nanosi korektor je veoma mekana i precizna. Korektor se nanosi lako i ravnomerno što je veliki plus. Ne pokriva baš sve nedostatke, ali može se reći da ima srednje-pokrivnu moć. Tekstura mi se jako dopada, miris korektora takođe, a i drago mi je da je postojan i da se ne ucrtava u sitne borice koje imam u predelu podočnjaka. Jednostavno obožavam ovaj korektor i verovatno ću ga opet naručiti kada ga potrošim.

► "AVON Life" - for her & "TTA Absolute Intense" uzorci parfema
I poslednja dva proizvoda su ove dva uzorka parfema koje sam dobila na poklon od divne devojke od koje sam poručila prethodna dva proizvoda. Dakle, prvi uzorak t.j. uzorak parfema "AVON Life - for her" mi se za nijansi više dopada od drugog. Naime, parfem miriše apsolutno predivno. Nije nešto posebno postojan miris, ali mi se svakako dopada i volela bih da ga posedujem i u "full-size" varijanti. Što se tiče drugog uzorka t.j. parfema "TT Absolute Intense", miris je veoma prijatan, ali nije ništa posebno. Mislim da bi ovaj parfem bio idealan za svakodnevnu upotrebu, dok bi prvi pomenuti parfem bio idealan za svečanije prilike. Sve u svemu, oba parfema mi se dopadaju i ovom prilikom se zahvaljujem devojci koja vodi profil @avonporucivanjebeograd93 jer mi je omogućila da isprobam i divne mirisne note ovih parfema.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Amazing items:)
    Have a lovely day!
    kisses❤❤❤

    ReplyDelete
  2. Imam isti korektor u istoj nijansi i slažem se da ne pokriva sve lepo,ali je praktičan za korišćenje i sve u svemu,nije loš.♥

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Ja mnogo volim Avon. Bas se dosta toga noze povoljno kupiti. Super si stvarcise kupilaa! :D
    Teen Queen

    ReplyDelete
  4. Sjajan post,korektor mi se bas dopada!

    jovanaslife.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Jedan period sam koristila taj korektor i pokazao se vrlo dobro :-)
    Odlican post draga ! <3

    NOVI POST NA MOM BLOGU :
    http://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/10/pastel-pink-must-have.html

    ReplyDelete
  6. Ja jako volim Avonove proizvode, imaju odličnu šminku, ovaj korektor nisam isprobala, ali ga mnogi hvale, pa vjerujem da je dobar, a parfem Dreams mi je jako lijep, probala sam ga, sve u svemu divan haul, dobar ulov ;)

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Slazem se sa tobom! Isprobala sam taj Avonov korektor i nisam zadovoljna kako prekriva nesavrsenosti..steta :)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Ja obožavam Avon mirise i imam nekoliko, stvarno su jefitini, a kvalitetni :) Ovaj korektor je naručila moja kolegica, ali nije gledala koliko ml dobije, i kada je došlo, ja sam pucala od smijeha jer mi je bočica bila baš mala, jedino njoj nije bilo smiješno što je dala 50 kuna :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  9. Ja sam pre nekih godinu dana koristila taj korektor i znam da je dobar (odličan odnos cene i kvaliteta). :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!