Style On First Place na Bloger Festu 2017.

Zdravo svima! :)
Sećam se kao da je juče bilo kada sam napisala i objavila prvi post na ovom blogu. Prošlo je nešto više od dve godine od kada sam ja postala član divne zajednice zvane "blogosfera" i ni na kraj pameti mi nije bilo da će me jednog dana neko nazivati uspešnom blogerkom ili da će ovoliko ljudi pratiti moj blog svakodnevno. Sećam se da sam počela da pišem iz čiste ljubavi prema pisanju i iz razloga što sam imala viška slobodnog vremena. Opstala sam u ovoj zajednici veoma dug period i iskreno se nadam da će moji postovi još dugo biti čitani od strane vas - mojih vernih čitalaca i pratilaca.

Pre nešto više od mesec dana u roku od nekoliko sati proširila se vest da će se u aprilu 2017. godine održati bloger fest na kojem će moći učestvovati svi blogeri koji potiču i žive na balkanu. Ja sam bila oduševljena tom idejom i istog dana kada sam saznala za fest tada sam se za isti i prijavila. Ukoliko vi želite da se prijavite kao bloger ili kao posetilac festa možete to učiniti ovde.


Nisam ni zamišljala da ću jednoga dana dobiti mejl u kojem će pisati da napišem post upravo na temu: "Ja na Bloger Festu 2017.". Moj san se polako ostvaruje, a u ostvarivanju mog najvećeg sna možete jedino vi da mi pomognete. Nakon što ovaj post bude objavljen na njihovom sajtu - http://www.blogerfest.com/ imaćete prilike da glasate za one blogere koje želite da upoznate i za koje smatrate da bi trebali da budu deo Bloger Festa 2017. godine. Ukoliko vam se dopada sadržaj koji ja pišem, a ujedno i ovaj post značilo bi mi kada biste mi pružili podršku tako što biste glasali za mene. No, ima vremena za to. Bićete obavešteni o svemu na vreme, ne brinite.


Ideja kao ideja mi se prvenstveno dopala jer smatram da ukoliko jutjuberi imaju "Balkan Tube Fest" možemo i mi imati događaj sličan tome. Takođe me raduje i činjenica da ću upoznati puno svojih koleginica i zato se radujem danu kada ću otputovati u Beograd i prisustvati festivalu bilo kao učesnica ili bilo kao posetilac. Jako mi se dopada celokupna organizacija i jedva čekam da vidim kako će se sve to na kraju realizovati.


Ovom prilikom želim da se zahvalim svima koji su zaduženi za "Balkan Blogger Fest" jer ste svima nama blogerkama pružili neverovatnu podršku u ostvarivanju naših najvećih snova, a to je da postanemo profesionalni i uspešni blogeri.

Ja se iskreno nadam da vam se ovaj post dopao.
- Šta mislite o ovoj ideji?
- Da li ćete se prijaviti kao učesnik/posetilac ovog festivala?
Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

P.S. Ne polažem nikakvo pravo na fotografije koje sam uvrstila u ovaj post, sve su preuzete sa sajta http://www.freeimages.com/ !

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ovo je jedna od najboljih ideja! Imaš super postove i sigurna sam da ćeš učestvovati!Ja sam tek na početku svoje "blog karijere" i ovakav događaj mi samo još više daje nadu i motivaciju da se potrudim. Fenomenalna si sigurno glasam za tebe! Ako želiš pogledaj moj blog pozzz :* http://mrsdebela.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Fantastic post Dear:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Okej,prvo sam mislila da se neko sali sa mnom,a onda sad vidim da nije.☺Ovo je jedna divna ideja i iskreno sam oduševljena njome.Ti si zaslužila da učestvuješ.Ja ću se prijaviti i iskreno bih volela da upoznam sve vas.☺❤❤

    Ako zelis,pogledaj moj novi blog i uclani se,bila bi mi cast.
    nacalifestyletips.blogspot.rs-Najveci balkanski giveaway

    ReplyDelete
  4. Odlicna ideja,slazem se da i blogeri zasluzuju ono sto i youtuberi!!Ti si definitivno zasluzila da se pojavis tamo kao ucesnica,a sigurna sam da hoces.Ne znam da li cu se prijaviti,sve zavisi od datuma,obaveza..

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Draga Milice,stvarno si zaslužila da budeš na tom festu!Ti si osoba koja je meni pomogla,a verujem i drugima.Trudiš se baš dugo oko bloga i stvarno si zaslužila duplo više članova.Ovaj post je prelep,baš si se potrudila. <3

    anastasjastyles.blogspot.ba

    ReplyDelete
  6. Konačno su i blogeri dobili priliku da se druže i da upoznaju svoje čitaoce.Zaista mi je drago zbog ovoga!Definitivno ću glasato za tebe!Ja sam tek na početku,pa se neću prijaviti,ali nadam se da ću jednog dana imati priliku. :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Nisam znala da uopće postoji Blogger fest, te moram priznati da sam oduševljena i jako sretna, što je i blogger postao barem malo popularniji, jako bih voljela da i ti učestvuješ u blogger festu, smatram da si to svojim radom i trudom zaslužila :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Super post Mico divno napisano nisam mogao da sanjam da konacno postoji nesto i za nas blogere . Jedva cekam

    ReplyDelete
  9. ZNACI JA NE MOGU VEROVATI! Omg,omg,omg! Zatecena sam bukvalno! Ne mogu recima da opisem koliko sam srecna zbog ovog. Odoh odmah da saljem prijavu! ♥♥♥♥♥

    ReplyDelete
  10. Cula sam za ovo od kad su neki blogeri pisali na ovu slicnu temu, pa sam kasnije saznala da se ovako nesto divno organizovalo i za nas bloggere. Zaista sam presrecna i jako mi je drago sto cemo i mi kolege moci da se druzimo i upoznajemo nove prijatelje, kao sto to mogu i jutjuberi. Zaista svaka cas onima koji su sve ovo organizovali! Nisam sigurna da li cu ici ove godine na Balkan Bloger Fest, jer bih trebalo da sam u Italiji, na skolskoj ekskurziji. Ali ako ne ove, svakako cu ici one sledece godine (2018), pa se nadam da me nista nece spreciti! :)

    ReplyDelete
  11. Super post. Verovatno cu se prijaviti kao posetilac jer nisam dovoljno dobra niti imam nesto pratilaca da bih rekla da sam dobar bloger. Jeste da blog imam vec 4 godine ali pravila sam pauzu u pisanju. Mozda se prijavim kao bloger neki naredni put. Ukoliko imas vremena svrati pa pogledaj moj rad
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/
    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ReplyDelete
  12. Moram priznati da je to divna ideja jer će se malo svratiti pažnja na blogove, i jer se blogokoleginice mogu upoznati. Nažalost, živim u Hrvatskoj i zbog toga se neću prijaviti kao posjetilac jer ne mogu doći u Boegrad :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  13. Wow, oduševljena sam.Nisam još sigurna za prijavu, ali dobro ću razmisliti jer bi mi bilo neopisivo drago da sudjelujem. :)

    I'm LM!

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!