"Creativity Is Contagious, Pass It On."

Zdravo svima! :)
  Po prirodi sam veoma kreativna i maštovita osoba i moram vam reći da je poruka koja stoji "iza naslova" i te kako istinita. Naime, u prevodu bi to zvučalo ovako: "Kreativnost je zarazna, prenesi je.". Pošto mi se jako dopao ovaj citat morala sam da ga upotrebim kao naslov ovog posta. Sigurno se pitate kakve veze ima ovaj citat sa postom koji upravo kuckam, ali mogu vam reći da i te kako ima veze. Pre nešto manje od dve nedelje na moju adresu je stigao paketić u kojem su se našla dva predmeta. Jedan predmet je zapravo mali ram sa citatom koji sam malo pre pomenula, a drugi predmet je ukrasna štipaljka koja na poleđini ima magnet tako da je možete zakačiti za frižider ili neki drugi predmet na koje možete kačiti namagnetisane predmete i zatim uz pomoć te iste štipaljke možete zakačiti svoju To-Do listu za taj dan ili nešto što želite da upamtite ili da uradite kasnije. 

Well, let's go...

  Pre nego što vam predstavim pomenute predmete, moram da napomenem da je danas tačno godinu dana od kada je Jelena otvorila Instagram profil @hendbrend sa kojeg sam ja poručila ova dva divna predmeta:
• Ram sa citatom
• Namagnetisana ukrasna štipaljka za kačenje beleški/poruka

Ram sa citatom
Dakle, prvo što mi se dopalo je što je ovaj ram mali i što je izuzetno kvalitetan. Pored toga što se može iskoristiti kao dekorativni predmet može poslužiti i za odlaganje slike što je i njegova prvobitna svrha. Međutim jako mi se dopala ideja da ram posluži kao dekorativni predmet i da se u njemu skladišti papir sa nekim citatom. Ja nisam birala citat, ali mogu vam reći da mi se jako dopada i da sam apsolutno oduševljena sa ovim predmetom. Divno izgleda na polici i baš nekako krasi ambijent odnosno moju sobu. 

Namagnetisana ukrasna štipaljka za kačenje beleški/poruka Ovo je nešto najslađe i najpraktičnije što sam do sada videla. Prvo, ideja je veoma originalna i štipaljka je predivno dizajnirana i ukrašena. Dakle, kao što sam već napomenula na početku posta, na njenoj poleđini se nalazi magnet i zato je možete zakačiti za bilo koji namagnetisani predmet. Ja sam je zakačila na frižider i redovno mi ona služi za kačenje beleški i poruka t.j. dosta mi pomaže prilikom organizacije i zahvaljujući njoj više ne zaboravljam šta treba sve da odradim u toku dana. :)

Instagram: @hendbrend

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

 1. Ajoj stvarno je sladak ram i stipaljka. Predivno je *-* I citat mi se jako svida:)

  https://teenorchild.blogspot.hr/

  ReplyDelete
 2. Moja draga Milica. Stipaljka je preslatka, svaka cast curi na kreativnosti i originalnosti

  Maggie's Blog

  ReplyDelete
 3. Mnogo mi se dopada ram!Obožavam citate i oni mi zaista daju motivaciju.Volela bih da posedujem jedan takav ram sa citatom.Štipaljka je preslatka!

  littledreamer1110.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. Prekrasne, jako kreativne stvarčice, slike još bolje! ♥

  IlvaMagicalWorld

  ReplyDelete
 5. Stvarno lepi.moram priznati da sam odmah pocela da vratim instagram ove kretivke i videla zaista divne stvarcice,p ost ti je prelep,slike,predmeti,hvala ti na tome.

  ReplyDelete
 6. Oduševljena sam, kao i obično, tvoje predivne fotografije, kao i sam blog samo upotpunjavaju svaki sljedeći post, pa su tako i ovaj.

  dnevnadozabloga.blogspot.com

  ReplyDelete
 7. Fotkice su sve bolje i bolje Milice.
  A i stvarčice divne, pogotovo ovaj ram sa citatom, oduševljena sam! ☺

  ReplyDelete
 8. Obožavam tvoj blog! Prelepo pišeš postove i imaš odlične slike! ♥
  https://marijasworldblogaddres.blogspot.rs/ novi post♥

  ReplyDelete
 9. Ftogorafije su odlične!Ram je predivan i citat je jako inspirativan ♥

  Novi post → beautyandstylebyemma.blogspot.com

  ReplyDelete
 10. Odličan post. Sličice su predivne i jako mi se svidjaju. Ram je presladak. Poseti moj blog i ostavi utiske.

  lifeinmystyle311.blogspot.com

  ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!