GlamBox otvaranje - Sweet November Rain izdanje

Zdravo svima! :)
Prošlo je nešto malo više od godinu dana od kada sam ja prvi put u rukama držala GlamBox kutiju. Izuzetno mi je drago da već godinu dana sarađujem sa divnim ljudima koji su osnivači GlamBox-a i na moje veliko zadovoljstvo i u današnjem postu ću vam predstaviti sadržaj novembarskog izdanja ove divne kutije koja je ovoga puta i više nego ispunila moja očekivanja. Jedva čekam da vam prenesem svoje utiske, pa hajde da počnemo! :)

Well, let's go...

Kutija je ovoga meseca je u zelenoj boji i malo je reći da mi se dopada jer je već obožavam! Prosto je predivna i već na prvi pogled sam znala da će i sadržaj biti vrhunski čim je kutija ovako divno osmišljena i ukrašena. Evo kako ona izgleda:
Baš prkosi ovim tmurnim i kišovitim novembarskim danima, zar ne?!

U njoj su se našli sledeći proizvodi:


• Marrakesh Nourish High Tide šampon (uzorak)
• Batiste suvi šampon (travel-size)
• Zeljković sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza (full-size)
• Golden Rose Carnival lak za nokte (full-size)
• Pupa Active light foundation (uzorak)
• Max Factor Wild Shadow gel olovka za oči (full-size)
• Unna Centar vaučer za epilaciju pazuha u vrednosti od 1500 dinara
Poklon: Max Factor Eye Luminizer tečni korektor (full-size)

Marrakesh Nourish High Tide šampon
"Marrakesh Nourish šamponi sa bogatstvom biljnih sastojaka obezbeđuju nežno čišćenje i vraćaju vlažnost svih tipova kose. Proizvod za svakodnevnu upotrebu, hidrira kosu, neguje i olakšava oblikovanje, daje efekat sjaja. Dovoljno nežan za najosetljiviju kosu i dovoljno snažan za najneposlušniju. Bez parabena i sulfata. Dostupni u tri mirisa: Original (sladak, egzotičan, zemljani), Dramsicle (mandarina, šljiva) i High Tide (kokos, limeta)."
- Već sam imala prilike da isprobam nešto iz širokog asortimana Marrakesh proizvoda i mogu vam reći da sam bila veoma oduševljena sa dejstvom njihovih eliksira, balzama i šampona. Ovaj šampon još uvek nisam isprobala tako da se baš radujem i nadam se da će ispuniti sva moja očekivanja. Ja sam dobila šampon sa mirisom kokosa i limete i pošto obožavam miris kokosa to je još jedan u nizu razloga zbog kojih već znam da će mi se ovaj preparat dopasti.

Cena: 1480 RSD (355ml)
Mililitraža: 7.4ml

Batiste suvi šampon
"Batiste suvi šampon vam za svega nekoliko minuta omogući efekat čiste, osvežene i uredne kose. Omogućava lakše oblikovanje istovremeno dajući kosi fenomenalan miris, volumen i negu. Šampon najpre promućkati i zatim poprskati koren vlasišta držeći ga na 30cm udaljenosti od kose. Zatim rastresti kosu i stilizovati po želji."
- Ne znam koji je ovo put da dobijam Batiste suvi šampon u GlamBox-u, ali svaki put se zaista obradujem. Ja sam neko ko je veliki ljubitelj ovih suvih šampona i njih mi nikad nije dosta. Baš sam pre nekoliko dana potrošila full-size suvi šampon ovog brenda i dobila sam ovaj u pravom trenutku jer će mi sigurno poslužiti za 4-5 korišćenja. :)

Cena: 210 RSD (50ml)
Mililitraža: 50ml

Zeljković sapun od kozjeg mleka sa dodatkom kukuruznog griza
"Zeljković sapuni pravljeni su hladnim procesom od svežeg kozjeg mleka sa dodacima jestivih ulja. Koristi se za redovnu negu, u borbi protiv bubuljica, suve kože, peruti i ekcema. Dostupan je u sedam varijanti: klasik za celo telo i sve tipove kože, sa kukuruznim grizom za piling, sa cvetom nevena za sve namene i intimne delove, sa zeolitom za izbacivanje toksičnih materija, sa lavandom kao antiseptik, sa kamilicom kao antioksidant i hidrant i sa medom za odličnu hidrataciju."
- Baš se radujem isprobavanju ovog sapuna. Oduvek je bilo poznato da su sapuni od kozjeg mleka najdelotvorniji u borbi protiv bubuljica, akni i ekcema i drago mi je da konačno imam priliku da isprobam jedan takav sapun. Ja sam dobila sapun u varijanti sa kukuruznim grizom tako da je ovo odličan preparat i za piling koji je meni neophodan s obzirom da imam izuzetnu suvu kožu lica, zapušene pore, sitne bubuljice i mitisere. Iskreno se nadam da će se moj problem umanjiti ukoliko budem redovno koristila ovaj sapun. Ako se pokaže kao efikasan sigurna sam da ću ga kupovati redovno i da će on postati "stalni i neizostavni član" moje rutine nege kože lica. Inače toliko divno miriše da mi dođe da ga pojedem, hahahhah.

Cena: 70 RSD (70g)
Gramaža: 70g

Golden Rose Carnival lak za nokte
"Golden Rose Carnival lak za nokte je najnoviji trend u lakiranju noktiju. Sadrži 16 nijansi sa mat i pastelnim šljokicama različite veličine i oblika. Nanesite 2-3 sloja ali ostavite svaki sloj da se osuši pre nanošenja sledećeg, ili možete naneti jedan sloj preko regularnog laka."
- Ovaj lak mi se na prvi pogled dopao. Veoma je originalan i izgleda predivno. Dopada mi se što sam a dobila ovaj u nijansi br. 15 sa predivnim crvenim šljokicama koje podsećaju na konfete. Već sam ga isprobala i mogu vam reći da sam oduševljena. Tekstura je odlična, brzo se suši, dugotrajan je, šljokice se nanose ravnomerno i ne otpadaju. Sve pohvale zaista!

Cena: 254 RSD (11ml)
Mililitraža: 11ml

Pupa Active light foundation
"Pupa Active light foundation sadrži svetlosne pigmente koji se aktiviraju da poboljšaju prirodan sjaj lica. SPF 10 štiti kožu lica od sunca."
- Do sada nikad nisam isprobala nijedan proizvod brenda Pupa, ali sam čula da mnogi ljude dele mišljenje da je ovo jedan od najboljih brendova koji proizvode ovakvu vrstu preparative. Iskreno jedva čekam da isprobam ovaj puder jer mi deluje veoma zanimljivo i nadam se da će mi nijansa odgovarati. Jedina mana je to što se u testeru ne nalazi baš dovoljno proizvoda pa ne znam koliko ću moći da steknem realan utisak, ali sve u svemu pun pogodak!

Cena: 2869 RSD (30ml)
Mililitraža: 2ml

Max Factor Wild Shadow gel olovka za oči
"Max Factor Wild Shadow gel olovka za oči dostupna je u šest nijansi. Koristi olovku kao ajlajner za jednostavan bljesak boje uz liniju trepavica ili kao senku za oči za otkrivanje svoje kreativnosti, a za pojačan smokey efekat jednostavno razmaži olovku."
- Koliko se meni samo dopada ova olovka, predivna je! Prvo, veoma je kvalitetna i dopada mi se to što je vrlo jednostavna za korišćenje. Moja je stigla neoštećena i ispravna iako je većina Glam dami dobila olovku iz loše serije, ja ne spadam u tu većinu. Nijansa mi je mnogo sviđa i mogu vam reći da je pigmentacija odlična, a postojanost i dugotrajnost su zaista na zavidnom nivou.

Cena: 1029 RSD

Unna Centar vaučer za epilaciju pazuha u vrednosti od 1500 dinara
"Unna Centar poklanja vam tretman epilacije pazuha. Epilacija je metoda dugoročnog uklanjanja dlačica i pre tretmana potrebno je javiti se na konsultacije."
- Iako živim relativno daleko od Beograda, mislim da ću iskoristiti ovaj vaučer jer želim da isprobam inovativnu metodu epilacije. Zaista sam zahvalna GlamBox-u i Unna Centru što su svima nama omogućili ovako nešto.

Vrednost vaučera: 1500 RSD

Max Factor Eye Luminizer tečni korektor
"Max Factor Eye Luminizer Brightener tečni korektor ima laganu formulu koja trenutno osvežava izgled umorne kože, prosvetljava i umanjuje vidljivost tankih linija u predelu oka."
- Naime, ovaj proizvod je stigao naknadno svim Glam damama zbog male nezgode koja se dogodila. Max Factor Wild Shadow gel olovka je većini dama stigla polomljena i fabrički oštećenja tako da je GlamBox odlučio da SVIM damama pošalje još jedan proizvod kako bi se iskupili. Tačnije, evo šta je GlamBox tim poručio svima nama: "Drage naše Glam dame, u novembarskom izdanju našla se loša serija Max Factor olovke, a pošto vi zaslužujete samo najbolje ovom prilikom šaljemo vam malo izvinjenje u kom se nadamo da ćete uživati. Hvala na poverenju i razumevanju! Vole vas GlamBox & Max Factor". Mislim da je ovo jako profesionalno i lepo sa njihove strane i zaista zaslužuju svaku pohvalu. Bravo!
- Ovaj proizvod mi se odmah na prvi pogled svideo i odlučila sam i da isprobam. Dakle, tekstura je vrhunska, nijansa mi odgovara, miris je BOŽANSTVEN, prekriva sve nesavršenosti uključujući i tamne podočnjake, dugotrajan je i postojan i ne ucrtava se u sitne borice oko očiju. Baš mi se dopada i sigurna sam da ću ga dosta koristiti. Jedina mana je to što ponekad iz pumpice izađe previše proizvoda, ali to je zaista mana koje se može zanemariti. :)

Cena: 990 RSD (15ml)
Mililitraža: 15ml

Da li se isplatilo ovomesečno izdanje GlamBox kutije?
- Cena kutije je 1299 dinara uključujući i poštarinu, a ukupna cena proizvoda koje sam dobila je 4274 dinara (uvrstila sam i vrednost vaučera Unna Centra) tako da kutija premašuje svoju vrednost za skoro 3000 dinara tako da sa sigurnušću mogu reći da se isplatilo ovomesečno izdanje.

Ukoliko vam se dopao sadržaj ovomesečne GlamBox kutije već sada možete poručiti predstojeće izdanje pod nazivom "Sparkling December" putem OVOG LINKA!

INFO:
Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Zaista uvek volim da vidim šta se nalazi u GlamBox kutiji!♥
    Dobila si stvarno divne stvarčice ovog meseca,a meni se najviše dopao lak,koji je božanstven i dopada mi se korektor,volela bih i ja da ga posedujem. :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sve mi se mnogo dopada, divno si napisala post ♥
    amna-tbhidc

    ReplyDelete
  3. Ova kutija mi se mnoogo dopada, i jako lepo od njih sto su naknadno poslali taj Max Factor Luminizer. Mislim da cu naruciti kutiju za Decembar jer me uzasno privlaci..Fotke su divne! <33

    Novi post - http://dearmissmodern.blogspot.rs/2016/11/motivacioni-citati-i-lepe-misli.html

    ReplyDelete
  4. Super post, obozavam ovu kutiju :D <3

    Fashion Lover

    ReplyDelete
  5. Vidi se da glam box kutije iz mjeseca u mjeseca izgledaju sve bolje, kako kutije, tako i proizvodi, koliko mogu primijetiti ima dosta dobrih proizvoda, a ovaj golden rose lak i sama imam, možda sa samo više šljokica i jako je dobar

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Glam box kutije me iz meseca u mesec iznenadjuju svojim cenama i proizvodima. Kutije su preslatke.

    LifeInMyStyle - Novi post

    ReplyDelete
  7. Sve pohvale za slike. Delim mišljenje sa tobom da je sadržaj kutije super.
    http://milanasweetlife.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!