Huge Born Pretty Store Haul + Review

Zdravo svima! :)
Konačno vikend! Mislim da je ovo definitivno bila najnapornija nedelja ikada. Naime, pošto verovatno svi znate da ja idem u medicinsku školu, protekle nedelje smo prvi put kročili u bolnicu i svakoga dana od 07h do 12h bismo bili na praksi t.j. brinuli smo o bolesnicima na raznim odeljenjima. Mogu vam reći da mi je u početku sve to delovalo zastrašujuće, ali kada sam došla juče sa prakse mogu vam reći da mi je bilo žao što ću u ponedeljak biti ponovo u školskoj klupi. Sve u svemu svašta sam naučila i stekla sam određeno iskustvo i rado bih se ponovo vratila u bolnicu i vodila računa o pacijentima. No, ako želite da vam detaljnije pričam o svom iskustvu, pišite mi u komentarima. Inače, zbog toga nisam mogla da objavim ranije ovaj post, ali zato fotografije koje vidite su nastale još pre nešto manje od dve nedelje. Dakle, ovoga puta ću vam predstaviti stvarčice tačnije nakit koji sam poručila sa mog omiljenog sajta, a to je Born Pretty Store. Naručila sam podosta stvarčica tako da ću vas odmah upozoriti da će ovo biti jedan dugačak post. Neću više da dužim, hajde da počnemo. :)

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:



• Srebrne minđuše (ear clips)
• Set od tri ogrlice
• Choker sa priveskom obruča
• Choker sa priveskom trougla
• Crne minđuše u obliku trougla
• Dvodelna ogrlica
• Srebrna minđuša sa priveskom kostura (ear clip)
• Choker sa čipkastim detaljima

Srebrne minđuše (ear clips)


- Pošto se ne usuđujem da bušim uši po gornjem obodu ili na hrskavici jako sam se obradovala kada sam ugledala ove minđuše jer njih jednostavno "nataknete" na obod ušiju i to je to. Uopšte nije potrebno da bušite uši ili nešto slično. Veliki sam ljubitelj ovakve vrste minđuša jer jako lepo izgledaju kada se stave. Iako sam ja naručila dve, greškom su stigle tri, što me je baš pozitivno iznenadilo. Mislim da jedna minđuša košta jedan dolar i s obzirom na tu cenu, kvalitet je odličan. Minđuše takođe mogu da se prošire ili suze jer su napravljene od "savitljivog" metala. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Set od tri ogrlice


- Obožavam ove "trodelne" ogrlice, ali mi je drago da ove nisu sve spojene u jednu t.j. mogu se nositi i pojedinačno ali i zajedno. Sva tri priveska su u "vintage" stilu i mislim da će mi ove tri ogrlice postati ubrzo i najomiljenije.

Za više informacija kliknite OVDE!

Choker sa priveskom obruča


- Viđala sam ovu ogrlicu i na Instagramu, ali i na drugim blogovima i izuzetno mi se dopala pa sam odlučila da je poručim. Veoma je kvalitetna i jako lepo ide uz svaki outfit, ali jedina mana je to što bez obzira na to koliko je ja suzim ona mi još uvek nije taman t.j. nije uska i nekako stoji labavo. Međutim to se može lako rešiti tako da to i nije neka mana.

Za više informacija kliknite OVDE!

Choker sa priveskom trougla


- Koliko mi se samo dopada ovaj choker! Najviše mi se sviđa ovaj mermerni motiv na privesku koji čini ovu ogrlicu elegantnom i prefinjenom. Definitivno je ovo najlepši choker koji posedujem!

Za više informacija kliknite OVDE!

Crne minđuše u obliku trougla


- Ove minđuše su mi delovale interesantno i zato sam ih i poručila. Nisu baš nešto kvalitetne i imam utisak kao da su napravljene od neke plastike. Dopada mi se njihov dizajn i to što su nekako neuobičajene, ali veoma lepo stoje i nema ko me nije pitao gde sam ih kupila.

Za više informacija kliknite OVDE!

Dvodelna ogrlica


- Još jedna ogrlica, ali ovoga puta nešto drugačija pošto je dvodelna t.j. sastoji se iz dve ogrlice koje su spojene u jednu. Mislim da se odlično uklapa uz svaku odevnu kombinaciju i dopada mi se što izgleda jednostavno, a veoma moderno i elegantno. Srebrni privezak trougla je definitivno pun pogodak!

Za više informacija kliknite OVDE!

Srebrna minđuša sa priveskom kostura (ear clip)



- Ova minđuša je prosto savršena! Mnogo mi se dopada jer je drugačija i jedinstvena. Takođe mi se dopada što je za privezak kostura zakačen i ovaj lančić koji može uz pomoć ovog ear clip-a da se zakači za obod uha. Mislim da minđuša izgleda premoćno i definitivno ću je često nositi kada budem izlazila itd. jer ipak mislim da nije prikladna za svakodnevne prilike.

Za više informacija kliknite OVDE!

Choker sa čipkastim detaljima


- Poslednja, ali ne manje važna stvarčica koju sam poručila je još jedna ogrlica tačnije još jedan choker. Ovaj mi se posebno dopada jer su prisutni čipkasti detalji i drago mi je da je uzak tako da se može nositi skroz uz vrat. Veoma lepo izgleda i može se lako ukombinovati.

Za više informacija kliknite OVDE!

P.S. Ukoliko želite da saznate gde sam naručila ovaj džemper i kako sam ga ukombinovala, sutra u 10h očekujte novi outfit post! :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Lančići su prekrasni, mnogo mi se dopadaju!♥
    Novi post na blogu ☺ amna-tbhidc

    ReplyDelete
  2. Predobro kao i uvek. ☺
    Ja sam poslednji put porucila najvise choker ogrlica i jedva cekam da stignu.
    Fotografije su tii savrsenee,bas si se potrudila


    Giveaway--> MiljanaEasySkillful

    ReplyDelete
  3. Fotografije su savršene, sa čime fotografišeš? ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Sa kamerom mog telefona - Samsung Galaxy J5. ♡

      Delete
  4. Sve ogrlice su vrh! Super post, kao i uvek! Fotke su fantasticne. ♥

    ReplyDelete
  5. Predivne stvari, ova naušnica sa kosturom je vrh!! :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  6. Ogrlice su prelepe!! ❤🍁.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Divne ogrlice i tebi odlicno stoje :*

    ReplyDelete
  8. Ogrlice su njlepše. Zanima me da li koristiš foto editor za slike i ako da koji?

    http://lifeinmystyle311.blogspot.com/2016/11/knjige-koje-vam-preporucujem.html - Novi post

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno! Koristim, najčešće kombinujem PicMonkey i PhotoScape prilikom editovanja. ♡

      Delete
  9. Wow, stvarno si naručila prekrasne stvari! Najviše mi se sviđa choker s privjeskom trokuta! Slike su savršene i zaista se vidi da si se potrudila!

    Uređenje sobe + vlog: http://www.marinasplace.eu/2016/11/ureenje-sobe-vlog.html

    ReplyDelete
  10. wow,w doslovno mi se sve sviđa, pogotovo naušnice, odličan izbor, a i ove ogrlice su skroz u tumblr fazonu i potpuno su in

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!