Mini Ingrid Makeup Haul - Kozmetika&Parfemi

Zdravo svima! :)
Obožavam šminku i posebno zadovoljstvo mi pričinjava šminkanje i uprkos tome što imam poveću kolekciju dekorativnih kozmetičkih proizvoda, jednostavno nikada nije dosta i mogu vam reći da se najviše radujem kupovini makeup proizvoda, a još više se radujem kada pomenute proizvode dobijem. Na moje veliko zadovoljstvo, sklopila sam saradnju sa sajtom Kozmetika&Parfemi i divni ljudi koji rade za taj sajt su mi prekjuče poslali paketić u kojem se našlo čak 4 makeup proizvoda. Moram odmah da napomenem da je sve bilo odlično upakovano i zaštićeno tako da su svi proizvodi stigli neoštećeni, što je za ogromnu pohvalu. U ovom postu ću vam predstaviti tih nekoliko preparata i ukratko ću vam o svakom napisati po nekoliko rečenica. Međutim, kada budem sve ove proizvode isprobala i stekla određen utisak očekujte i recenzije. :)

Here's a tool to track your goods if you want it!

Well, let's go...

Dobila sam sledeće makeup proizvode:

• INGRID paleta mat senki za oči (Casablanca br.109)
• INGRID tečni puder "Mineral silk&lift" (br.31 - Golden Beige)
• INGRID maskara "Lash Artiste Total Effect"
• INGRID podloga za šminku "Mattifying & Anti-Redness"

Ingrid paleta mat senki za oči




"Mate makeup na vašim kapcima izgleda tako neodoljivo kada koristite Ingrid Casablanca mat senku za oči. Ove senke imaju savršenu kremastu teksturu, lako se nanose na kapke, ostaju na njima po ceo dan, sadrže shea maslac koji hrani i regeneriše kožu, a takođe poboljšava i njenu elastičnost. Takođe, vitamini A i E koje sadrže ove senke pružaju koži kapaka potreban nivo vlažnosti."
- Pošto sam sve ove proizode dobila tek juče, nisam stigla da ih isprobam ali sam zato stekla neke prve utiske dok sam radila svočeve. Dakle, odmah sam primetila da su senke izuzetno kvalitetne i pigmentovane, ali se još uvek nisam uverila da li su postojane. Videćemo kako će se pokazati, ali za sada mi se paleta jako dopada i nijanse ovih senki su fantastične za sivo-crni "smokey eyes". :)

Možete poručiti ovu paletu OVDE po ceni do 355 dinara.

Ingrid tečni puder "Mineral silk&lift" (br.31 - Golden Beige)




"Mineral Silk&Lift je tečni puder koji prekriva sve nepravilnosti kože, čini je glatkom i daje joj svež, prirodan izgled. Poseduje formulu sa aktivnim lifting sastojcima, preporučuje se svim tipovima kože, dobro prekriva sve nedostatke i nepravilnosti na koži, lako se razmazuje i ne ostavlja mrlje. Njegova struktura je kremasta i gusta i obezbeđuje postojanost na vašem licu i do 16h nakon nanošenja. Takođe nakon nanošenja koža postaje savršeno glatka i neobićno meka."
- Iako se svakodnevno šminkam, ja ne posedujem nijedan puder. Naime, još pre mesec dana sam potrošila puder koji sam koristila sigurno 5-6 meseci i od tada koristim samo BB kremu. No, ipak za neke svečanije prilike ili večernje izlaske, BB krema nije dovoljna jer nema baš neku pokrivnu moć. Zato sam se veoma obradovala ovom puderu. Na njihovom sajtu postoji nekoliko nijansi, ali ja sam se odlučila za nijansu "Golden Beige" u broju 31. Nisam ga još isprobala na licu pa ne znam da li mi nijansa odgovara, ali dok sam ga svočovala primetila sam da ima odličnu teksturu, divno miriše, lako se blenda i čini kožu mekom i glatkom. Večeras planiram da ga iskoristim po prvi put, pa iskreno se nadam će ispuniti moja očekivanja.

Možete ga poručiti OVDE po neverovatnoj ceni od 385 dinara.

Ingrid maskara "Lash Artiste Total Effect"



"Lash Artiste Total Effect maskara je multifunkcionalna maskara koja garantuje ekstremno izduživanje, ujednačen volumen i izrazito uvijene trepavice. Njena revolucionarna formula sa prirodnim voskom učvršćuje trepavice i daje efekat potpunog i profesionalnog makeup-a. Zahvaljujući klasičnoj konusnoj četkici možete precizno naneti maskaru čak i ukoliko imate kraće trepavice."
- Ja sam neko ko je već mesecima odan Avonovoj maskari i svakodnevno je koristim, međutim sudeći da je počela da se suši, očajanički mi je bila potrebna nova maskara. Kada sam pročitala opis ove maskare odmah sam je poželela jer imam izuzetno kratke i retke trepavice i retko koja maskara zaista uspe da ih izduži i da ih lepo "raščešlja" i učvrsti. Videćemo da li će ova maskara mojim trepavicama dati volumen koji je obećao proizvođač.

Možete je poručiti OVDE po ceni od 399 dinara.

Ingrid podloga za šminku "Mattifying & Anti-Redness"




"Podloga za šminku Mattifying & Anti-Redness namenjena je svima koji žele da postignu besprekoran, ujednačen ten lica. Preporučuje se svim tipovima kože, a revolucionarna je kombinacija podloge za šminku i korektora jer ima inovativne pigmente koje prekrivaju sve vrste nedostataka, uključujući napukle kapilare i crvenilo. Osigurava savršen make-up koji traje satima, a nova generacija elastomera i silikona omogućava jednostavno nanošenje podloge za šminku tako da ovaj prajmer stvara na vašem licu savršenu osnovu za dalje šminkanje."
- Nikada do sada nisam posedovala prajmer i jedva čekam da isprobam ovu divnu podlogu. Idealna je za moj tip kože jer imam dosta crvenila na licu, a na nosu su čak prisutni i ispucali kapilari. Iskreno se nadam da će ova podloga prekriti moje crvenilo i da će postati savršena baza za dalje šminkanje. Još uvek je nisam isprobala na licu, ali dok sam je svočovala stekla sam utisak da mi je koža dosta mekša i zaista ova podloga daje taj matirajući efekat. :)

Možete je poručiti OVDE po ceni od 695 dinara.

P.S. Obavezno pogledajte i ostale proizvode koji su dostupni na njihovom sajtu!

INFO:
Sajt: www.kozmetikaiparfemi.rs
Facebook stranica: kozmetikaiparfemi.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Da li ste ikada imali prilike da isprobate neki proizvod brenda Ingrid?
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Uu, superiška! Baš mi se sviđaju proizvodi koje si dobila i nadam se da će ispuniti tvoja očekivanja. Kada ih testiraš, pusti nam jedan postić s utiscima. ♥
    Divne slike uzgred!

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Odlican post!!Proizvodi izgledaju odlicno i kvalitetno ❤.

    mywonderland-xoxo.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Drago mi je da i ti obozavas sminku kao i ja, i sto je volis nagomilavat :D
    Super si proizvode dobila ❤️

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  4. Predivan haul, ove sive sjenice mi se jako dopadaju, mislim da će biti predivne za predstojeće dane

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Stvarčice su super. Najviše mi se sviđa ta podloga jer vidi se da je mnogo kvalitetnija od onih koje nalazimo u lokalnim radnjama.

    ReplyDelete
  6. Divni proizvodi! Ja sam isprobala Ingridov tecni puder i prezadovoljna sam, upravo sam ga potrosila, cak sam ga na pola presekla kako bih mogla jos malo da ga iskoristim. Sigurno cu ga ponovo kupiti jer je zaista savrsen! Javi utiske..:)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  7. Vrhunska kvaliteta fotografija prije svega!
    Dalje, diivni proizvodi, zaista bih voljela probati nešto od ovoga. ♥

    ReplyDelete
  8. Proizvodi izgledaju predobro,nadam se da ces ih lepo koristiti. ☺
    Fotke,kao i uvek savrsene! ♥
    http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Super post kao i slike. Senke su mi super

    http://milanasweetlife.blogspot.rs/

    https://www.instagram.com/milana_mima/
    https://www.facebook.com/milanasweetlife/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!