New In: Zaful Review

Zdravo svima! :)
Konačno sam "uhvatila" malo slobodnog vremena i zaista se izvinjavam što ne objavljujem postove češće, ali jednostavno ne mogu zbog silnih obaveza. Nadam se da me razumete. No, za danas sa vam pripremila jedan manji haul, a stvarčice koje ću vam predstaviti sam poručila pre mesec dana sa Zaful sajta i iako su mi stigle pre dve nedelje, jednostavno nisam imala vremena da pre objavim recenziju, ali zato sam stigla da ih isprobam i već sam stekla neke prve utiske tako da ću se potruditi da vam što iskrenije prenesem te svoje utiske. Dakle, neću više dužiti pa hajde da pređemo na suštinu posta.

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:

• Crne gležnjače sa štiklom - https://goo.gl/IS5rqb
• Naočare u zlatnoj boji sa "mirror effect" staklima - https://goo.gl/jmdBTw
• Sat sa motivom mape sveta - https://goo.gl/4gZqSd

Crne gležnjače sa štiklom



Ovako, kada sam ugledala ove čizme na sajtu znala sam da ih moram imati jer izgledaju apsolutno predivno i baš su nekako u mom stilu. Poručila sam ih u broju koji inače nosim, a to je 38 i savršeno mi odgovaraju, veoma su kvalitetne, predivnog su dizajna, moderne su ali baš zato što imaju sve ove vrline/prednosti imaju i mane. Naime, kada sam ih prvog puta obula učinilo mi se da su veoma udobne jer je njihova unutrašnjost obložena nekim uloškom koji je od napravljen od mekanog materijala koji je obložen krznom. No, čim sam napravila par koraka u njima primetila sam da su dosta nestabilne. Ali to nije glavni problem. Takođe nakon dužeg nošenja (nakon pola sata-sat) postaju izuzetno neudobne i tada počinju da žuljaju u predelu nožnih prstiju (tačnije pojavljuju se žuljevi na palčevima i malićima). Dakle, ukoliko želite da izgledate moderno ove čizme su pun pogodak i stvarno nema osobe koja mi nije uputila kompliment što se tiče istih, ali su zato veoma neodobne i uprkos tome što su mi taman posle duže provedenog vremena u njima počinju da žuljaju tako da vam iskreno ne preporučujem da ih nosite negde gde planirate dugo da stojite ili do neke destinacije do koje morate da idete peške duže od pola sata jer je bol ponekad neizdrživ. Neosporno je da mi se sviđaju, ali sumnjam da ću ih baš toliko često nositi, nažalost. :/

Možete ih pogledati/poručiti *OVDE*/*HERE*!

Naočare u zlatnoj boji sa "mirror effect" staklima


Bila sam jako skeptična što se tiče poručivanja ovih naočara jer nisam znala kako će da mi stoje i kako će da izgledaju na meni. Međutim pošto sam žarko želela da ih posedujem zbog toga što sam ih viđala na mnogo poznatih blogerki, jutjuberki itd. odlučila sam da ih poručim i nisam se uopšte pokajala. Prvo, izgledaju predivno, stakla su u "mirror" fazonu i presijavaju se sa zlatne na pink boju tačnije to je boja pod nazivom "rose gold". Veoma su kvalitetne i dosta su čvrste tako da zaista imate moju iskrenu preporuku što se tiče poručivanja pomenutih naočara. 

Možete ih pogledati/poručiti *OVDE*/*HERE*!

Sat sa motivom mape sveta


Iskreno, mnogo sam više očekivala od ovog sata jer sam ga videla na fotografijama mnogih blogerki koje su ga poručile i njihovi utisci su bili sjajni, međutim moji baš i nisu. Tačnije, dizajn mi se izuzetno dopada i moram priznati da je ovaj dezen mape sveta veoma originalna ideja, takođe sat je stigao potpuno ispravan što je za pohvalu, međutim kajš uopšte nije kvalitetan i imam utisak kao da je napravljen od kartona. Možda sam jednostavno previše očekivala s obzirom da je na fotografiji izgledalo kao da je kajš napravljen od kože, što definitivno nije slučaj. Dakle, nekako je krut i malo mi je veći s obzirom da ja imam dosta tanak ručni zglob. No, sve u svemu ipak mi se dopada iako ima tih nekoliko mana. Prihvatila sam činjenicu da ništa ne može biti savršeno, tako da sam ipak zadovoljna jer je odnos kvaliteta i cene sasvim korektan. :)

Možete ga pogledati/poručiti *OVDE*/*HERE*!

Sajt/Site: www.zaful.com
Facebook page: Zaful
Instagram: @zaful

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. wow I love the boots and sunglasses:)
    Have a great day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mnogo mi se dopadaju čizmice,oduševljena sam,ali mi je jako žao što su neudobne.Viđala sam takve naočare i predivno ti stoje.Sat mi se isto dopada.♥


    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Odličan post! Slike su ti sjajne kao i svari koje si uzela! ♥
    http://marijasworldblogaddres.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  4. Odličan post. Imam iste čizme, samo nemaju štiklu i moje su teget plave. Imam i takve naočare ali mi se prednji deo malo izgrebao, pa ih više ne nosim. Sat je odličan, iako to što ti misliš da je od kartona, ali sve u svemu fantastičan je. I da moje čizme nisu neudobne, zapravo mnogo su udobne i ne žuljaju.


    Novi post - lifeinmystyle311.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Odličan post! Hm, čizmice su mi baš predivne, i željela sam da i kupim neke slične za zimu, ali ipak, ako su neudobne ne hvala jer mnogo hodam. Sat je divan, i meni izgleda kao koža. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  6. Sve stvari koje si dobila izgledaju super, čizmice pogotovo i žao mi je što su ti neudobne xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Veoma mi se dopada tvoj izgled bloga,ovaj post kao i svi ostali i tvoj stil oblacenja.

    Nova sam,veoma bi mi znacila svaka podrska.Spomenula sam te u mom prvom postu : http://dropsofhappines.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  8. Zaista divne stvarčice, nema šta. :) Naočare su bukvalno san snova, definitivno ću morati i ja da nabavim slične, pa nema veze što će uskoro zima haha :) <33

    Marsyly

    ReplyDelete
  9. Što kaže moja mama 'Ako znaš da hodaš i navikneš se,štikle su ti kao I patike' :D Ali ovaj sat je pun pogodak,znači savršen!
    http://natalijabeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Cizmice su savrsenee, nemam reci! Zaista si izabrala divne stvari! :)

    http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  11. Kako su samo čizmice savrsene.Inace duže vrijeme pratim tvoj blog i jaaako mi se dopada,nastavi tako <33
    imaš follow ,uzvrati?
    http://beautyworld830.blogspot.ba/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!