Tri filma koja vam preporučujem

Zdravo svima! :)
Skoro nisam pisala post na ovu temu jer zaista nisam pogledala mnogo filmova tokom proteklih meseci, svega 10-ak. Generalno ove godine sam se više opredeljivala za gledanje serija nego filmova i zato ću vam sada samo predstaviti 3 filma, ali njih zaista vredi pogledati. Naime, pogledala sam u proteklih mesec dana sigurno 5-6 filmova i svi su odlični, ali nekako su mi se najviše dopala ova tri filma o kojima ću vam pisati jer svaki film ima veoma zanimljivu i originalnu radnju. No, više o tome u nastavku posta. :)

Well, let's go...

"Captain Fantastic" (2016) 
  Sinopsis: "U glavnoj ulozi oca velike porodice sa šestero dece nalazi se Ben (Viggo Mortensen). U središtu je njegova nekonvencionalna porodica i deca koju je odgajao daleko od svakidašnjeg sveta i urbane civilizacije u divljini prirode. Komedija, ali i drama, raspliće se kada bipolarna majka učini samoubistvo, a otac i deca su primorani da krenu na put u civilizaciju kako bi prisustvovali majčinoj sahrani. Ovo putovanje
pretvori se u nevolje kada se deca po prvi put susretnu sa stvarnim svetom i kada otac dođe u sukob sa tastom/dedom koji ne odobrava dosadašnji odgoj dece."
- Za ovaj film sam saznala sasvim slučajno. Naime, dok sam listala kanale na TV-u naišla je reklama za ovaj film i odmah čim sam ugledala tu reklamu na web-u sam potražila online verziju. Bila sam oduševljena kada sam videla da je film već izašao na filmotopiji i odmah sam ga tada i odgledala. Kod ovog filma mi se dopada originalnost i izuzetno cenim film u kome se stalno nešto dešava i koji mi ni u jednom trenutku nije dosadan. Oduševljena sam zaista i do samog kraja nisam znala šta će se dogoditi. Takođe me je jedan momenat u filmu veoma pogodio i pozitivno iznenadio, a to je deo filma kada sam čula moju najomiljenu pesmu - "Sweet Child O' Mine"! To zaista nisam očekivala. Predivan film sa predivim "soundtrack-om".

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu!

"Miracles from Heaven" (2016)
 Sinopsis: "Devojčica koja boluje od retkog i neizlečivog probavnog/digestivnog poremećaja biva čudesno izlečena nakon što preživi stravičnu nesreću."
- Prva stvar koja me je zaintrigirala je radnja filma i to što je film rađem po istinitom događaju. Gledala sam ga zajedno sa mamom i obe delimo isto mišljenje, a to je da skoro nismo pogledala tako dobar film. Zaista ne bih ništa više dodala i imate moju iskrenu preporuku jer je film predivan i nosi jednu snažnu poruku, a to je da nada poslednja umire i da ništa nije nemoguće.

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu!

"Step Up All In" (2014)
"Najveće zvezde dosadašnjih filmova Step Up naći će se zajedno u Las Vegasu u kojem će pokušati pobediti na poznatom plesnom takmičenju. Pobeda bi mogla značiti ostvarenje svih njihovih snova, ali i korak koji ce odrediti njihove daljnje živote."
- Kada hoću da pogledam neki film, bukvalno pretražim celu filmotopiju u nadi da ću naći neki zanimljivi tinejdžerski film. Međutim, ovaj film sam uporno zaobilazila u širokom luku iz meni nepoznatog razloga. I onda jednog dana kada više nisam imala ideju šta bih gledala odlučila sam da ipak pogledam ovaj film. Uopšte se nisam pokajala. Izuzetno mi se dopada i tek nakon što sam ga odgledala shvatila sam da sam upravo preskočila 4 dela ovog filma i da sam pogledala onaj finalni - 5 deo. Malo sam se razočarala i još uvek se ne usuđujem da pogledam prethodne delove jer će mi možda biti dosadni pošto znam kako se završava finalni deo. No, ovaj film mi se pre svega dopada jer je veoma inovativan, zanimljiv i pre svega veoma poučan pa vam ga svima toplo preporučujem. :)

Možete ga pogledati OVDE u HD formatu! 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Hvala zapreporuke. Drugi film sam trazila ali nikako nisam mogla da ga nadjem sa prevodom.

    http://milanasweetlife.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Odličan post i hvala za preporuke. ja filmove gledam naFilmoljupci i tamo imaju sa prevodom u HD veoma dobre filmove.

    lifeinmystyle311.blogspot.com - Novi post

    -Šehada

    ReplyDelete
  3. Pravila sam poseban post o filmu Miracles from Heaven, jer sam odusevljena i dugo nisam odgledala tako divan i poucan film. Takodje sam gledala Step Up i mnogo mi se dopada. Prvi nisam pogledala, ali hocu cim ugrabim vremena. Volim postove ovog tipa jer ih i sama cesto radim. :) <33

    ReplyDelete
  4. Jedini film koji sam pogledala od ovih je Step up all in. Jedan od najboljih filmova ikad! Obožavam ga! Što se tiče drugih dijelova, preporučila bih ti Step up revolution (četvrti dio), a ostali mi i nisu nešto.

    GIVEAWAY NA MOM BLOGU - http://www.marinasplace.eu/2016/11/giveaway.html

    ReplyDelete
  5. Razmišljam pogledati drugi po redu,ali videću!Trneutno sam opterećena serijom Grey's Anatomy,ne znam da li si je gledala,ali serija je vrh,verovatno da jesi! :D
    U svakom slučaju pogledaću ovaj drugi,deluje mi poučno!
    http://natalijabeauty.blogspot.nl

    ReplyDelete
  6. http://magicworldofpanda.blogspot.com/ follow her she will follow u

    ReplyDelete
  7. Nisam nijedan do sad pogledala ali definitivno namjeravam ovaj prvi :)

    http://sbeauty14.blogspot.hr/2016/11/kako-prekriti-akne.html

    ReplyDelete
  8. Nisam pogledala nijedan (za divno čudo), ali mi se prijedlozi dopadaju, mislim da ću pogledati ovaj ''Miracle from Heaven''

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!