ZAFUL Haul & Review - part 1

Zdravo svima! :)
I ova nedelja se polako primiče kraju. Ne znam za vas, ali svakim danom se sve više iščuđujem koliko vreme brzo prolazi i čini mi se kao da sam juče objavila novi post, međutim to nije slučaj. Koliko god da se trudim da što češće objavljujem postove jednostavno ne mogu sve da postignem i imam malih problema što se tiče organizacije u poslednje vreme, no nadam se da ću uskoro uspeti da uskladim sve svoje obaveze. Pre nešto manje od mesec dana sam sa Zaful sajta poručila četiri predmeta koja su stigla u dva odvojena paketa. Ja sam vam za danas pripremila jedan deo haul-a i recenziraću vam dve stvarčice koje sam prve dobila tačnije pre nešto više od nedelju dana, a za nekoliko dana možete očekivati i drugi deo ovog haul-a gde ću vam predstaviti još dve stvarčice koje tek treba da mi stignu. Nadam se da će vam se dopasti ovaj post, pa hajde da pređemo na suštinu! :)

Well, let's go...

Dobila sam sledeće stvarčice:


• Bluza sa "lace-up" detaljima: https://goo.gl/m44Vwe
• Set od tri choker ogrlice: https://goo.gl/Sn7IFi

Bluza sa "lace-up" detaljima


Ja sam prosto zaljubljena u ovu bluzu, prosto je predivna! Naime, napravljena je od materijala koji podseća na pliš pa je izuzetno mekana. Međutim veoma je uska i nije rastegljiva, a dostupna je u samo jednoj - univerzalnoj veličini. Mislim da bi odgovarala jedino osobama koje nose S i M veličinu. Veoma je komotna, moderna i izgleda predivno t.j. baš je u tumblr fazonu. Mnogo mi se dopadaju ovi "lace-up" detalji na rukavima i oni baš doprinose tome da ova bluza izgleda jedinstveno i elegantno. Malo je kraća t.j. doseže negde do pupka ali se može savršeno ukombinovati sa visoko-strukiranom suknjom ili pantalonama (farmerkama). Nisam je još nigde nosila, ali već planiram da je obučem kada budem išla na jednu svirku u subotu. Mislim da je idealna za neke malo svečanije prilike ili za izlaske jer je veoma elegantna. Jedina mana je zapravo to što je bluza stigla zajedno sa dve tračice tako da sam sama morala da provlačim ove tračice kroz rupe na rukavima i može se reći da sam se dosta namučila jer sam to sama radila pa nisam mogla tačno da odredim koliko trebam da zategnem tračice prilikom vezivanja kako mi rukavi ne bi bili preuski, ali ako zamolite nekoga da vam to uradi dok nosite bluzu onda vam ni to neće predstavljati problem. Dakle, veoma sam zadovoljna sa ovom bluzom i izuzetno mi je drago što je jeftina, a napravljena je od veoma kvalitetnog materijala! :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Set od tri choker ogrlice

Iskreno očekivala sam mnogo više od ovih ogrlica. Naime, nisam baš oduševljena sa kvalitetom privezaka koji na dodir izgledaju kao da su napravljeni od plastike. Mada, veoma lepo izgledaju kada se stave i mogu vam reći da mi se od ove tri ogrlice najviše dopada ova sa priveskom sunca. Sve tri ogrlice su identične samo što svaka ima drugačiji privezak. Veoma se lepo mogu ukombinovati i svakom outfitu mnogo doprinose. Verujem da ću ih dosta nositi i jedva čekam da ih uvrstim u neko kombinaciju!

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Budite u toku jer ću najverovatnije sutra ili prekosutra objaviti jedan internacionalan giveaway!

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. wow you look fabulous Dear:) nice blouse:)
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ja nisam ljubitelj lace-up detalja, ali tebi to super stoji. Gdje si kupila suknju? ❤

    ReplyDelete
  3. Joj, bluzica je savršena! Baš mi se sviđa, čoker isto. :)

    Fantastiko World

    ReplyDelete
  4. Svim stvarcicama sam odusevljena! ♥
    Fotografije su vrhhh

    ReplyDelete
  5. Stvari su prelepe.U majicu sam se zaljubila,savršena je ♥ Super fotografije.

    giveaway na blogu u saradnji sa Zaful sajtom

    http://mywonderland-xoxo.blogspot.rs/2016/11/zaful-coupon-100-giveaway-i-glam-it-up.html

    ReplyDelete
  6. Fotografije su ti predobre!
    Inace,bas mi se dopadata bluza,jako je elegantna.

    littledreamer111o.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Savrćene stvarčice! Mene je suknja prosto oduševila ahh ;) <33

    Marsyly

    ReplyDelete
  8. Kao i uvijek, ostala sam oduševljena vidjevši tvoju današnju kmbinaciju, suknjica je prelijepa, a uz nju se odlično složila i ova majica, stvarno sam douševljena, jako mi se dopada i ja imam jednu ovakvu sličnu kombinaciju, koju volim nositi u posebnim prilikama, sve pohvale

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Ja sam ostala bez reci koliko si ti prelepa!

    ReplyDelete
  10. Predivnaa si! Ja obozavam crnu odecu, ovo je nesto sto bih i ja sama izabrala. Super je sto si stavila crveni karmin jer upotpunjuje outfit i razbija tu crninu koju imas na sebi. Fotografije su divne, nemam reci! Sve pohvale! :*

    Poseti moj blog ako zelis - http://dearmissmodern.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!