Banggood Haul + Review

Zdravo svima! :)
Već danima odlažem pisanje ovog posta, ne znam ni sama zašto. Naime, po prvi put iskreno nisam u potpunosti zadovoljna sa saradnjom. Dakle, u pitanju je saradnja sa sajtom Banggood sa kojim sarađujem duži vremenski period. Oduvek sam bila oduševljena kvalitetom stvarčica sa tog sajta, ali sada to nije slučaj. Naime, prvenstveno razočarana sam što se tiče isporuke jer mi jedan predmet (maska za LG L70) još uvek nije stigao i posle mesec i po dana. Takođe ostale stvarčice su pristigle tek pre dve nedelje i uopšte nisu bile zaštićene pa je čak jedna maska skroz izgrebana, no o tome ću nešto kasnije.

Well, let's go...

Poručila sam sledeće predmete:
• Veštačke minijaturne jelke - https://goo.gl/5yaVFj
• Veštačko lišće u vidu bršljanja - https://goo.gl/0w9GV4
• Maska za Samsung Galaxy J5 - https://goo.gl/jKKrwr
• Maska za Samsung Galaxy A5 - https://goo.gl/5tGjSU
• Ear Cuff - https://goo.gl/giMwQV
• Drveno slovo "M" - https://goo.gl/oFIqi9
• Maska Za LG L70 (nema je na fotografiji jer mi još nije stigla) - https://goo.gl/EvVyno

Veštačke minijaturne jelke
- Ove dve jelke su mi se zapravo jako dopale i jedva čekam da napravim neki DIY sa njima. Tačnije, ovu veću ću iskoristiti ovakvu kakva jeste i služiće mi kao dekorativni predmet na noćnom stočiću ili komodi, dok ću ovu manju upotrebiti u jednom DIY projektu koji vam pripremam. Tako da, uskoro očekujte i jedan post sa DIY projektima. Obe jelke su dosta kvalitetne i veoma lepo izgledaju. Jedina mana je to što im se ova boja "truni" i bukvalno ispada sa njih u vidu zelenih sitnih mrvica, ali sve u svemu zadovoljna sam.

Za više informacija kliknite OVDE!

Veštačko lišće u vidu bršljanja
- Ja sam neko ko obožava dekorativne predmete i trudim se da pozadina mojih fotografija uvek bude u duhu godišnjeg doba koje u toku. Zato sam poručila ovaj divni bršljan sa veštačkim lišćem narandžaste boje. Dugačak je preko 2m i zaista doprinosi da fotografije izgledaju mnogo lepše. Međutim s obzirom da mi je stigao pred kraj jeseni mislim da ću pričekati skoro godinu dana dok ga sledeći put ne upotrebim s obzirom da nam sad predstoji zima pa ovo lišće jednostavno nije prikladno. Međutim izuzetno mi se dopada, ali nije baš najkvalitetnije. Možda su mogli malo bolje da naprave ovaj bršljan, ali šta je tu je - ne žalim se.

Za više informacija kliknite OVDE!

Maske za telefon: Samsung Galaxy J5 & A5
- Pri samom poručivanju sam napravila ogromnu grešku jer sam vrlo brzopleta i umesto da naručim masku za Samsung Galaxy J5, ja sam naručila masku za Samsung Galaxy A5. Nažalost bilo je kasno da bilo šta uradim jer je porudžbina već bila plaćena s obzirom da sam koristila vaučer tako da sam odmah znala da ću ovu masku ili proslediti nekome ili je prodati. Masku sa leve strane t.j. za J5 sam poručila od svog novca, naknadno i iako ne bih trebala da je pokazujem u ovom postu ja ću vam je ipak pokazati jer sam veoma razočarana. Obe maske su vrlo slične i napravljene su od skoro identičnog materijala, a i sličnog su dizajna. Napravljene su od ljute plastike koja uopšte nije kvalitetna i imam utisak kao da ću ove maske polomiti čim ih dodirnem koliko su krhke. Maska za J5 ima mat završnicu, dok maska za A5 ima završnicu sa "mirror" efektom. Maska za J5 je malo kvalitetnija, dok je maska za A5 pristigla skroz izgrebana. Obe maske se stavljaju na  telefon tako što se ovaj zadnji deo odvoji od ovog oboda. Zatim se obod "natakne" na telefon i onda se zadnji deo t.j. poleđina jednostavno sklopi tako što se prisloni uz obod. Kod maske za A5 to funkcioniše, međutim kod maske za J5 to ne funkcioniše jer na obodu ne postoji deo koji pridržava poleđinu i ja sam masku bukvalno polomila dok sam je rastavljala. Takođe obe maske su izuzetno grube i imam osećaj da bih prilikom stavljanja ogrebala telefon. Uopšte ne štite telefon jer mislim da kada bi mi telefon ispao i maska bi se ujedno razbila. Definitivno nemam pozitivno mišljenje. Maske lepo izgledaju, ali me je kvalitet apsolutno razočarao.

Za više informacija o "J5" maski kliknite OVDE, a za više informacija o "A5" maski kliknite OVDE!

Ear Cuff
- Što se tiče ovog akesoara, mnogo mi se dopada. Veoma je lepog dizajna, divno pristaje uhu i izgleda veoma moderno. Takođe je izuzetno kvalitetan i sa lakoćom ga stavljam što nije slučaj sa svim Ear Cuff minđušama. Imate moju preporuku što se tiče ovog predmeta!

Za više informacija kliknite OVDE!

Drveno slovo "M"
- Već imam ideju kako ću ukrasiti ovo slovo i učiniti ga savršenim dekorativnih predmetom. Baš sam se obradovala kada sam videla ovaj predmet na Banggood-u i znala sam da ga moram imati. Dosta je manje nego što sam očekivala da će biti, ali svakako mi se dopada jer je napravljeno od veoma kvalitetnog drveta.

Za više informacija kliknite OVDE!

Što se tiče maske za LG L70, nešto više o njoj možete saznati OVDE! Ja vam ne mogu ništa reći o njoj jer je nažalost još uvek nisam dobila pa ne znam ni kako izgleda ni kakvog je kvaliteta. Ali čim je budem dobila (ako je uopšte budem dobila) ja ću se potruditi da u ovom postu ubacim fotografiju i u kratkim crtama podelim svoje mišljenje sa vama.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Hej, možeš li mi na mail-u (sehadaljajkoharrypotter@gmail.com) poslati e-mail od Banggood? Uzgred odličan post.

    ReplyDelete
  2. Žao mi je što si ovog puta imala loše iskustvo,ali tako je kako je.Ja imam istu jelkicu(veću) i nju sam dobila od mame,kupljena je u običnoj kineskoj radnji i zaista je odlična za dekoraciju. :)
    Ah,koliko samo volim to lišće,divno je!♥

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Stvarčice su mnogo lijepe, a meni je žao što se to sve tako desilo. Slijedeći put će biti bolje što se tiče tog sajta, vjerujem, svima se može omaknuti. Inače, odličan post i imaš savršeene slike♥♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  4. Super post.Maske izgledaju divno,šteta što su nekvalitetne..

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  5. Bas mi je zao sto nisi zadov9ljna ovaj put. Zanimljive su mi sve stvari, a ovo slpvo pogotovo. Ja sam svoje pravila od kartona. Ali i ovo mi je prefora :D

    MMara moj blog

    ReplyDelete
  6. Fantastic items Dear:)
    Merry Christmas:*

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Znam te muke sa isporukom. Već 64 dana čekam drugi dio paketa. Meni se najviše sviđa slovo, planiram da kupim isto.

    aminique.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Predivne stvari, pogotove ove preslatke jelkice, pogodne baš za ovo vrijeme :D *-*

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!