"Blemish Mud" - recenzija 7th Heaven maske za lice

Zdravo svima! :)
Posle tačno nedelju dana predstavljam vam još jednu recenziju maske za lice, a u pitanju je "Blemish Mud" maska sa aloe verom 7th Heaven brenda. Masku koju ću vam upravo predstaviti sam isprobala čak 3 puta do sada i idalje je ostalo još sasvim dovoljno proizvoda da je nanesem na celo lice. Tako da sada definitivno mogu da potvrdim da se sve ova maske isplate i da su zaista kvalitetne, a pritom uopšte nisu skupe. Međutim, maska o kojoj ću vam pisati me je posebno oduševila i za sada mi je ona omiljena, a ako želite da saznate zašto nastavite da čitate ovaj post. :)

P.S. Ako želite da pročitate i prethodne dve recenzija kliknite OVDE i OVDE!

Btw. Srećan Božić svima koji slave! ♥

Well, let's go...

Maska izgleda ovako:

"Specijalna mešavina sa aloja verom, vrbom, noćurkom i divljim lešnikom, prirodno cilja problematična mesta na koži. Čisti i obnavlja problematičnu kožu."
Ključni sastojci: Aloe vera, noćurak i divlji lešnik.
Upotreba: Operite lice, nanesite masku, opustite se 10-15 minuta, isperite masku i osećajte se savršeno!
- U pitanju je još jedna "blato" maska i ova mi se čak i više dopada od one koju sam prethodno recenzirala, a to je "Dead Sea Mud Pac". Ova maska prvenstveno predivno miriše, nekako osvežavajuće i pošto je miris izuzetno jak ne znam da li bi svima prijao, ali meni definitivno prija. Zatim, tekstura je vrhunska i slična je teksturi pomenute maske koju sam prethodno recenzirala. Kada se maska nanese ona je svetlo-zelene boje (baš kao na fotografiji sa prednje strane pakovanja), ali pošto se maska suši ona postaje prvo skoro providna, a onda dobija tu kreč belu boju. Iako sam mislila da će mi ova maska samo dodatno isušiti lice jer se i sama suši ipak nisam bila u pravu. Prilikom sušenja sam osetila blago zatezanje lica, ali ono uopšte nije bilo neprijatno. Nakon 10-ak minuta sam je jednostavno isprala sa lica umivanjem i osetila sam koliko je zapravo moja koža čistija. Neverovatno, ali po prvi put u životu sam osetila da je moja koža glatka kao porcelan, mekana i baršunasta. Okej, koža nakon većine maski je mekana i glatka, ali nakon ove prosto ne mogu opisati kako mi koža izgleda. Takođe primetila sam da su moje bubuljice znatno umanjene i da ona sprečava da nastanu nove. Čak i dan nakon korišćenja osećam da mi je koža čista, glatka i mekana na dodir. Prosto sam očarana i definitivno planiram često da koristim ovu masku jer sam primetila dosta poboljšanja i po prvi put sam zadovoljna sa izgledom svoje kože. Prosto ne postoji ništa negativno što bih mogla reći o ovoj maski tako da bih je svakome, sa problematičnom kožom, preporučila.

- Kada sam nanela masku na lice i kada se ona osušila evo kako je izgledala:

- Bela boja je zaista intenzivna kada se maska osuši i to možete i sami zaključiti sudeći po fotografiji iznad.

Za više informacija o ovoj maski kliknite OVDE!
- Možete je pronaći u svim Lilly drogerijama ili je možete poručiti OVDE po sjajnoj ceni!

INFO:
Sajt: www.my7thheaven.com
Facebook stranica: 7th Heaven
Instagram: @7thheavenserbia

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.
P.S. Uskoro vas očekuje i recenzija četvrte maske ovog brenda, budite u toku!

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Ove maske izgledaju bas dobro, primetila sam da ih u poslednje vreme svi hvale. Odlicna recenzija Milice. :)

    Giveaway kod mene http://ninaw123.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  2. Sve maske koje si nam do sada predstavila su bile jako lepe i jako mi se svidjaju. Jedva čekam recenziju četvrte maske, i verujem da je i ona ovako kvalitetna i dobra kao ostale tri. Još jednom sve maskice su jako lepe.

    Blog: LifeInMyStyle | Novi post: Night routine - December routine

    ReplyDelete
  3. U zadnje vrijeme se baš dosta priča o tom maskama, moraću da probam bar jednu. Tvoja recenzija odlična kao i uvijek! :D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  4. Žao mi je što nemaju isporuku za BiH.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!