GlamBox otvaranje - Sparkling December izdanje

Zdravo svima! :)
GlamBox je nešto što meni zaista ulepša ceo mesec. Još od kada sam dobila prošlo izdanje - Sweet November Rain ja sam se radovala sledećem jer me je sadržaj novembarske kutije oduševio! U utorak je na moju kućnu adresu dostavljen paket koji sam dugo iščekivala i nemate pojma koliko sam bila nestrpljiva jer me je veoma zanimalo šta se to krije u decembarskom izdanju GlamBox-a. Kutija je kao i uvek predivna, ali ova je zaista neprikosnovena jer baš odiše prazničnom euforijom. Jako mi se dopada kombinacija crvene i crne boje sa belom mašnicom. Dakle, i ovoga puta su me oduševili dizajnom, ali ako želite da saznate da li me je oduševio i sadržaj nastavite da čitate ovaj post. :)

Well, let's go...

Ovako izgleda decembarsko izdanje "Sparkling December":


Sadržaj moje kutije:

• Bioten Skinnergy Go Moist krema za lice (full-size)
• Ziaja "Goat's milk" dnevna krema za lice i Ziaja "Saop Silk" gel za tuširanje (travel-size i uzorak)
• Thalgo Hidra Marin 24h gel-krema za lice (uzorak)
• Nivea 3 u 1 micelarna voda (full-size)
• Farmasi True Color ruž za usne (full-size)
• Sabi prirodni balzam sa aromom lubenice (full-size)
• Gerovital intenzivna hidratantna krema za lice (5 uzoraka)

Bioten Skinnergy Go Moist krema za lice 
 "Bioten Skinnergy Go Moist je krema namenjena mladoj koži za optimalnu hidrataciju koja traje 24 sata i obezbeđuje koži energiju. Moćna hidratantna krema za suvu kožu sa nemasnom teksturom brzo se upija i momentalno pruža nežan dodir bez masnih tragova. Zbog nemasne strukture, pogodna je i za ostale tipove kože kada im je potrebna dodatna hidratacija. Sadrži SPF15 čime štiti kožu od štetnog UVA/UVB zračenja."
- U oktobarskom izdanju GlamBox-a smo imali prilike da isprobamo ovu i još tri kreme za lice ovog brenda i ja sam zaista bila pozitivno oduševljena sa učinkom ove kreme iako sam je isprobala samo dva puta (dobili smo po dva uzorka od svake vrste ove kreme). Baš sam planirala da kupim full-size proizvod jer sam potrošila hidratantnu kremu koju sam koristila mesecima i baš sam se iznenadila kada sam ugledala full-size u ovom izdanju. Krema definitivno odgovara mom tipu kože jer je moja koža izuzetno suva. Isprobala sam ovu kremu opet i koristila sam je i kao dnevnu i kao noćnu kremu. Zaista fantastično hidrira moju kožu, a ne masti je. Takođe božanstveno miriše, ne sadrži ni paraben, ni parafin, a ni veštačke boje tako da je ovo apsolutno idealna krema i za mene i verujem za sve vas. Definitivno ću je koristiti sa zadovoljstvom! :)

Cena: 510 RSD (50ml)
Mililitraža: 50ml

Ziaja "Goat's milk" dnevna krema za lice i Ziaja "Saop Silk" gel za tuširanje
 "Ziaja kozije mleko dnevna krema za lice intenzivno vlaži epiderm i dublji sloj kože. Sadrži kompleks kozijeg mleka, D-pantenol, vitamin A i E, filter UV koji hrane kožu i podržavaju njenu prirodnu ravnotežu."
 "Ziaja Svila proteini gel za tuširanje aktivno hidrira i regeneriše kožu, vraća joj mekoću i sjaj. Parfemisan cvetnim notama ljiljana, orhideje i pasiflora."
- Što se tiče generalno Ziaja kozmetike, ja sam zaista pozitivno iznenađenja. Svi proizvodi njihovog brenda koje sam do sada isprobala su me oduševili i rado ih koristim. Ova divna kremica sa kozijim mlekom predivno miriše, ima vrhunsku teksturu i zaista čini kožu mekom, glatkom i koža dobija neki prirodan sjaj tako da izgleda zdravo i osveženo. Izuzetno mi je drago da sadrži i pantenol jer je on odličan za negu kože, tako da ako kupite ovu kremu ne morate kupovati i pantenol što je veliki plus.
- Ovaj gel za tuširanje sam već isprobala kada sam ga dobila u junskom izdanju GlamBox-a i oduševila sam se sa njegovom teksturom, božanstvenim mirisom i učinkom. Zaista čini kožu mekom, glatkom i sjajnom.

Cena kreme za lice: 569 RSD (50ml)
Mililitraža: 10ml
Cena gela za tuširanje: 349 RSD (500ml)
Mililitraža: 7ml

Thalgo Hidra Marin 24h gel-krema za lice
 "Thalgo Hidra Marin 24h gel-krema održava vlažnost i blistav sjaj kože, ispunjava je vitalnom vodom i vraća prirodnu blistavost tena. Sveža i delikatna gel emulzija namenjena je normalnoj i kombinovanoj koži."
- Nisam još uvek isprobala ovu kremicu, ali mi deluje veoma zanimljivo. Jedino što sam utvrdila je da božanstveono miriše. Isprobaću je ovih dana i iskreno se nadam da će mi se dopasti jer mi se po opisu proizvođača čini odličnom!

Cena: 3690 RSD (50ml)
Mililitraža: 3ml

Nivea 3 u 1 micelarna voda
 "Nivea 3 u 1 Micelarna voda za čišćenje lica dubinski čisti, uklanja šminku sa lica i oko očiju i hidrira kožu u jednom koraku. Nežna je za kožu jer ne sadrži alkohol, mirise, silikone, parabene i boje. Zahvaljujući inovativnom sastavu ne oštećuje prirodne zaštitne barijere kože. Dostušna je za osetljivu kožu sa deskapantenolom i uljem semenki grožša, za normalnu kožu sa vitaminom E i za suvu kožu sa bademovim uljem."
- Ova micelarna voda zaista obećava sudeći po ovom opisu. Ovu micelarnu vodu sam dobila kao poručenu jer mi je moja brenda Bioten pri kraju. Prvo, mnogo mi je drago da je u pitanju full-size i to od čak 400ml tako da sam sigurna da ću je dugo koristiti sa zadovoljstvom i mislim da ću moju omiljenu pomenutu micelarnu vodu zameniti sa ovom. Prvo, moja koža zaista jeste suva i potrebna joj je hidratacija tako da su i ovog puta pogodili onaj proizvod koji je meni potreban pa sam ja dobila micelarnu vodu za suvu kožu sa bademovim uljem. Jedva čekam da je isprobam i da vam prenesem svoje utiske! :)

Cena: 550 RSD (400ml)
Mililitraža: 400ml

Farmasi True Color ruž za usne

 "Farmasi True Color ruž za usne ima novu poboljšanu formulu koja kombinuje posebno odabrane sastojke kako bi se osigurala dugotrajna boja."
- Od skoro sam počela da koristim karmine jer sam ja uvek bila tip koji bi radije koristio pigmentisane balzame ili sjajeve za usne i zaista ne razumem zašto nisam ranije počela da ih koristim. Ovaj karmin je apsolutno predivan, nijansa je božanstvena (baš takve ja volim), tekstura je vrhunska i karmin se veoma lako i precizno nanosi. Nije mat, ali je izuzetno pigmentovan i dugotrajan i zaista izgleda predivno kada se nanese. Inače moj je u nijansi br. 45 - Bold Bordeaux. Pakovanje je takođe divno jer izgleda u isto vreme i klasično odnosno jednostavno i elegantno. :)

Cena: 590 RSD (4g)
Gramaža: 4g

Sabi prirodni balzam sa aromom lubenice

 "Sabi prirodni balzami usnama daju prijatnu vlažnost, negu i vitamine, kao i zaštitu od spoljašnjih uticaja. Sadrže bademovo i suncokretovo ulje, ši i kakao buter, pčelinji vosak, vitamin E. Arome: lubenica, malina, vanila, kokos, kruška, čokolada, menta, breskva i mango."
- Mnogo sam se obradovala kad asam ugledala ovaj balzam jer ja obožavam balzame za usta i imam ih sigurno 10-ak. Ovaj koji sam ja dobila je sa aromom lubenice i miris mi se toliko dopada da bih najradije pojela ovaj balzam, hahahahha. Tekstura je odlična, lako se nanosi, unutra se nalazi baš dosta proizvoda, a ovaj balzam čini vaše usne mekanim i hidriranim. Mislim da je svima nama tokom ovih hladnih zimskih dana potreba hidratacija usana jer su usne veoma osetljive i lako mogu da ispucaju što nikako ne izgleda lepo, a verujte mi - ovaj balzam ima savršen učinak i odličan je što se tiče rešavanja tog "problema".

Cena: 220 RSD (4.5g)
Gramaža: 4.5g

Gerovital intenzivna hidratantna krema za lice
 "Gerovital intenzivna hidratantna krema ima strukturu bogatu prirodnim uljima i mastima koja obnavlja hidro-lipidni zaštitni sloj kože. Krema dobinski hidrira kožu, smanjuje bore i sprečava pojavu novih."
- Iako je ovo krema koja smanjuje bore t.j. anti-age krema ja sam morala da je isprobam tako da sam dva uzorka uzela za sebe, a ostale uzorke sam prosledila mami i baki. Krema je FANTASTIČNA! Skoro nisam isprobala neku kremu koju koža toliko brzo upija, ali da pritom koža ostane hidrirana tokom čitavog dana. Pošto ja nemam bore nisam primetila da su mi umanjene, ali moja baka ih ima i ona je primetila razliku kod borica koje ima sa spoljašnje strane očiju i kaže da je krema odlična. Dakle, krema fantastično hidrira kožu i čini je mekom, blistavom i baršunastom. Ja sam prosto oduševljena i definitivno bih je kupila u full-size izdanju da imam bore! Ah, da, umalo da zaboravim, kao i svaka krema koju sam do sada isprobala i ova miriše predivno! :)

Cena: 1090 RSD (50ml)
Mililitraža: 5 x 2ml = 10ml

Da li se isplatilo ovomesečno izdanje GlamBox kutije?
- Cena kutije je 1299 dinara uključujući i poštarinu, a ukupna cena proizvoda koje sam dobila je 2430 dinara tako da kutija premašuje svoju vrednost za nešto više od 1100 dinara tako da sa sigurnušću mogu reći da se isplatilo i ovomesečno izdanje.

Ukoliko vam se dopao sadržaj ovomesečne GlamBox kutije već sada možete poručiti predstojeće izdanje pod nazivom "Loving February 2017." putem OVOG LINKA!

INFO:
Sajt: GLAMBOX.RS
Facebook stranica: GlamBox Srbija
Instagram: @glambox.rs

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place

Voli vas vaša,


Comments

  1. Kao i svakog puta, i ovog puta nam je Glambox doneo predivne proizvodi. Proizvodi su predivni, neke sam imala prilike koristiti, neke ne, ali sve u svemu PREDIVNO je ;D

    ReplyDelete
  2. I ovog puta si dobila zaista divne stvarčice. :)
    Taj karmin je predivan i baš volim tamno crvene karmine, a takođe obožavam i labela.Meni usne često ispucaju, pa mi je labelo uvek pri ruci. :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Da li neko zna gdje da naručim Goat's Milk kremu? Nisam je našla u dm-u. 💞

    aminique.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Uglavnom su svi dobili slične skoro iste proizvode ovo mjeseca, ali meni su stvarčice fenomenalne. Sve mi se sviđa u vezi posta, posebno slike! ♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  5. Svi proizvodi su preslatki,jako mi se dopadaju <33!Moracu i ja da porucim jednom ovu kutijicu <33 :)!

    novi post perfecthigh136.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. SLike su izvanredne! Po tvojoj recenziji najviše me privukao ruž za usne, i gel za tuširanje. Verujem da su sve stvari kvalitetne i nadam se da ćeš ih koristiti! Sjajan post:)

    Novi Christmas post: http://bethanyismybae.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!