Huge Rosegal Haul & Review + GIVEAWAY!

Zdravo svima! :)
Zaista sam se uželela blogovanja. Protekle nedelje sam nažalost objavila samo jedan post i izuzetno mi je žao zbog toga, ali sam zaista imala previše obaveza tako da jednostavno nisam uspela da se organizujem. Takođe decembar je u punom jeku i mogu vam reći da je meni ovo najomiljeniji mesec u godini i čim otpočne mene "uhvati" praznična euforija. No, pošto je jesen pri kraju mislim da će ovo biti poslednji jesenjski haul ove godine i malo mi je žao zbog toga, ali šta je tu je. Moram se pomiriti sa činjenicom da vreme brzo prolazi i da ja tu ništa ne mogu promeniti. Dakle, pre nešto više od nedelju dana pristigao mi je paket sa sajta Rosegal koji je sadržao čak 7 stvarčica koja ću vam ja predstaviti u nastavku posta. Takođe na kraju posta vas očekuje i darivanje odnosno giveaway povodom 500 pratilaca i 250,000 pregleda! Hvala vam puno, zaista nisam ni sanjala da će jednog dana moj blog pratiti i posećivati ovoliko ljudi! :)

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:

• Crne kožne martinke (čizme)/Black leather boots - https://goo.gl/lCHoXl
• Crni vodootporni ajlajner/Black waterproof eyeliner - https://goo.gl/Bgkwe5
• Crveni mat karmin B04/Red matte lipstick - https://goo.gl/kuXwuA & Ljubičasti mat karmin B08/Purple matte lipstick - https://goo.gl/bnEk0Z
• Ogrlica sa priveskom ptice rugalice ("Igre gladi")/Necklace with pendant of Mockingjay ("The Hunger Games") - https://goo.gl/9P0GbG
• Pakovanje veštačkih trepavica (10 para) - https://goo.gl/C7IavJ
• Make up set (paleta korektora, četkica za nanošenje pudera i beauty blender)/Make up set (concealer palette, brush for foundation and beauty blender) - https://goo.gl/tP8sqz

Crne kožne martinke (čizme)


- S obzirom na njihovu cenu nisam očekivala da će biti preterano kvalitetne, ali sam promenila mišljenje čim sam ih ugledala. Dakle, prvo što mi se dopalo je što su bile upakovane u kutiju pa su bile zaštićene od bilo kakvih oštećenja. Drugo, nisu nešto preterano kvalitetne, ali odnos cene i kvalitetna je sasvim korektan. Ne propuštaju vodu što je i najbitnije. Veoma lepo izgledaju i mogu se lako uklobiti uz svaku odevnu kombinaciju. Ja sam ih poručila u broju koji inače nosim, a to je 38 i nisam se pokajala, ali su mi knap tako da sam možda trebala da uzmem u broju 39 kako bi mi bile malo komotnije, ali svejedno su udobne. Ja sam ih zapravo naručila jer me je oduševila njihova cena. Oduvek sam želela da imam martinke ali pošto su se njihove cene prodavnicama kretale od 5,000 pa sve do 20,000 dinara nisam se usudila da ih kupim. Jako mi je drago da ih konačno posedujem i malo je reći da sam zadovoljna. Jedina mana je to što su zaista "zaudarale" na neki odvratan miris, ali ja sam ih ostavila napolju da se provetre jedno 2-3 sata i miris je nestao tako da sam i taj problemčić rešila. Imate moju iskreno preporuku što se tiče kupovine ovih čizama!

Za više informacija kliknite OVDE!

Crni vodootporni ajlajner
- Pošto mi je ajlajner koji sam poručila sa Born Pretty Store-a pri kraju odlučila sam da poručim jedan sa Rosegal sajta koji je sličan pomenutom. Dakle, oduševljena sam kvalitetom, pakovanjem, pigmentacijom i dugotrajnošću. Prvo, u jednom potezu možete izvući savršenu liniju tako da vam omogućava lako i precizno nanošenje s obzirom da ima ovaj zaoštren kraj koji podseća na flomaster. Pigmentacija je vrhunska i u roku od dve sekunde ajlajner se skroz osuši i nema šanse da se razmaže ili bilo šta drugo tako da zaista jeste vodootporan. Ja sam oduševljena i sigurna sam da ću ga dugo koristiti!

Za više informacija kliknite OVDE!

Crveni mat karmin B04 & Ljubičasti mat karmin B08


- Čim sa ugledala ove karmine na Rosegal sajtu znala sam da ih moram imati. Proso su mi delovali toliko savršeno da nisam mogla da im "odolim". Prvo, oduševilo me je pakovanje jer deluju veoma profesionalno i kvalitetno. Pigmentacija je zaista odlična, tekstura fantastična, karmini imaju neutralan miris i veoma se lako i precizno nanose. Međutim uopšte nisu vodootporni niti imaju matirajući efekat, a proizvođač to i te kako obećava. Dakle, i posle pola sata oni se nisu uopšte sasušili i moram vas razočarati, ali čim nešto pojedete ili popijete oni počinju da se skidaju i ostaju tragovi i po čašama i po escejgu što nije ni malo prijatno. Dakle, sa te strane nisam zadvoljna, ali ako želite neke karmine sa "glossy" efektom onda su ovi karmini zaista savršeni. Ja sam ipak zadovoljna sa njima jer sam pronašla način na koji mogu da ih iskoristim. Dakle, nakon nanošenja preko usana stavim tanak sloj toalet-papira, maramice ili salvete i preko toga utapkam puder u prahu i karmin tada zaista dobija mat efekat. :)

Za više informacija o crvenom karminu (B04) kliknite OVDE, a za više informacija o ljubičastom karminu (B08) kliknite OVDE!

Ogrlica sa priveskom ptice rugalice ("Igre gladi")

- Ja sam veliki fan filma "Igre gladi" i baš sam se obradovala kada sam videla ovu ogrlicu na već pomenutom sajtu. Odmah sam je ubacila u korpu i sa nestrpljem sam čekala da mi stigne. Prvo što mi se dopalo je veličina priveska (zaista je ogroman), takođe lanac na koji je zakačen privezak je dovoljno veliki i verujem da bi svima odgovarao. Ogrlica je dosta kvalitetna i sigurna sam da ću je često nositi. Sve pohvale za odnos cene i kvaliteta! :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Pakovanje veštačkih trepavica (10 para)
- Oduvek sam želela da imam veliku zalihu veštačkim trepavica. Nekoliko puta sam poručivala slična pakovanja, ali te trepavice uvek budu prevelike i nekako bih se retko usudila da ih zapravo stavim jer bi mi oči bile ogromne. Međutim, ove veštačke trepavice su zaista proređene, dlaka je tanka, tako da su idealne i za svakodnevnu upotrebu. Do sada ih nisam koristila, ali planiram da ih stavim večeras pa ću videti da ći se ispuniti sva moja očekivanja. U pakovanju se nalazi čak 10 para i s obzirom na njihovu cenu, veoma su kvalitetne.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Make up set (paleta korektora, četkica za nanošenje pudera i beauty blender)
- Već sam jednu ovakvu paletu poručila pre oko godinu dana tako da znam kakva je. Dakle, uverila sam se da su ovi kremasti korektori odlično pigmentovani, lako se nanose i još lakše blendaju, prikrivaju sve nedostatke i pritom odlično mirišu. Sa ovom paletom možete iskonturisati lice, prekriti nedostatke, neutralisati crvenilo i tamne podočnjake, a takođe možete i posvetliti jagodice sa hajlajterom koji se nalazi u gornjem levom uglu palete. Uz ovaj set koji sam poručila za vas (zato nisam svočovala korektore jer sam želela da paletu poklonim nekom od vas netaknutu) bila je upakovana i ova četka za nanošenje pudera koja je veoma kvalitetna i mekana, takođe tu je i beauty blender u pink boji koji je izuzetno mekan i verujem da će odlično poslužiti nekom od vas. Dakle, upravo sam vam otkrila šta možete osvojiti u darivanju koje sledi.

Za više informacija o ovom setu kliknite OVDE!


- To bi bilo to za ovaj haul, a sada ono što ste svi čekali, a to je DARIVANJE:
Neko od vas će imati prilike da osvoji ovaj divan set koji se sastoji od palete korektora, četkice za nanošenje tečnog pudera i beauty blender. :)

Kako učestvovati?
1. Zapratite moj blog tako što ćete kliknuti na gumb pod nazivom "Prati" sa desne bočne strane mog bloga (ukoliko ne znate kako to da uradite, na kraju ovog posta će biti objašenje).
2. Lajkujte FB stranicu bloga: Style On First Place.
3. (Nije obavezno) Zapratite me ukoliko imate profil na Instagramu: @kreativnavila.
5. (OBAVEZNO) U komentaru ispod ovog posta ostavite vašu e-mail adresu, ime i prezime na facebook-u kao i vaše korisničko ime na instagramu ukoliko ste me zapratili.

GIVEAWAY VAŽI SAMO ZA SRBIJU!

Za GIVEAWAY se možete prijaviti do 10.12.2016. do 00:00, a proglašenje pobednika će biti objavljeno na mom blogu 11.12.2016. u 10:00.

Pobednika ću izvući sasvim nasumično, preko sajta: https://www.random.org/.

ZA GIVEAWAY SE MOŽETE PRIJAVITI I PREKO MOG INSTAGRAM PROFILA I PREKO FACEBOOK STRANICE OVOG BLOGA I TAKO MOŽETE UTROSTRUČITI ŠANSE ZA OSVAJANJE POKLONA! :)

To bi bilo to. Nadam se da pravila/uslovi nisu preteški i da će se dosta vas prijaviti! :)
Ukoliko ne znate kako da zapratite moj blog, evo jednostavnog objašnjenja:

INFO:
Rosegal sajt: www.rosegal.com
Rosegal Instagram: @rosegal_official

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Divne stvari si poručila!♥
    Meni se baš dopadaju martinke,imam slične već oko godinu dana i obožavam ih.Inače,mnogo mi se dopadaju karmini!♥

    ReplyDelete
  2. Sve mi se mnogo dopada, odličan izbor, boje karmina su fenomenalne!
    amna-tbhidc

    ReplyDelete
  3. Inst drjelenair
    drjelenair@gmail.com
    Fb. Jelena Ilic
    Super stvarcice i super poklon.
    Karmin je odlican.

    ReplyDelete
  4. Sve stvarcice mi se jako dopadaju. Martinke su predivne,ja sam takodje porucila jedne sa Gamissa i jedva cekam da mi stignu! ♥
    Na svim drustvenim mrezama te vec pratim. ☺

    e-mail: isidoradimitrijevic77@gmail.com
    instagram: miljanamima
    Za fejsbuk znas. ♥

    ReplyDelete
  5. Svi uslovi su odavno ispunjeni. :)

    e-mail: nikolicdanica123@gmail.com
    insta: @muggleborn_witch_
    face: Danica Nikolić

    ReplyDelete
  6. Sjajan haul, nijanse ruževa su predivne, samo šteta što nisu matt. Sretno svima koji sudjeluju u giveawayu :)

    http://blogbysanja.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Narucivala sam sa RoseGal sajta i mogu reci da su stvari zaista dobrog kvaliteta ako uzmemo u obzir njihovu cenu. Bas lepo sto si odlucila da poklonis i svojim citateljima nesto!

    Svuda sam vec odavno tvoj pratilac!
    e-mail: preradoviczeljanap@gmail.com
    Ig: @_unicorn__
    Fb: (ne bih bas da ostavljam ovde ime svog fejsbuk profila, ali ionako znas, ja sam tvoj verni smarac hehehehhe) ♥

    Srecno svima! ♥

    ReplyDelete
  8. Poručila si divne stvarčice<3 Mnogo mi se dopada ogrlica, jer sam ja takođe fan filma, a i knjiga. Paleta izgleda divno<3
    e-mail: jana.02.m@gmail.com
    Inst: milivojevic__
    Fb: Јана Миливојевић
    Srećno svima<333

    ReplyDelete
  9. Odlican haul!Sva pravila sam odavno odradila.

    aleksandra.popovic1828@gmail.com
    Fb:Aleksandra Popović

    ReplyDelete
  10. Sve je vrh :)
    Pratim vec odavno i ovde i na FB i na instagramu :)
    Sve pohvale :)
    Zorica Djurdjevic
    zokamiki.djurdjevic@gmail.com
    instagram @zokamiki.djurdjevic

    ReplyDelete
  11. Divno je sve..
    FB-Verica Velickovic
    GFC-Verica Velickovic
    Google+ -Verica Velickovic
    Instagram-vericavelickovic
    Email-velickovicverica0@gmail.com

    Srećno svima!

    ReplyDelete
  12. Sve stvari su super, najviše mi se sviđaju čizmice. Slažem se da su ovde jako skupe, baš sam pre neki dan slične videla u jednoj radnji za oko 7000 dinara, stvarno se isplati tako, preko sajta, kupiti martinke. ☺

    Novi post:
    Misseslandy

    ReplyDelete
  13. Divno darivanje....hvala na prilici! :-)
    FB: Tanja Tajci Petrovic
    GFC: Tanja Petrovic
    E-mail: tanjapetrovic28@hotmail.com

    ReplyDelete
  14. Nisam porucivala sa ovog sajta ali deluje primamljivo.. email: gaga0811984@hotmail.com fb:Dragana Boskovic Simic ig:gagica007

    ReplyDelete
  15. Sve stvari su odlicne, martinke ti bas lepo stoje :-) :-*

    NEW POST :
    https://katycolorfulfreak.blogspot.com/2016/12/lace-up-skirt.html

    ReplyDelete
  16. Fenomenalne fotografije Milice. Ovaj post si tako lepo napisala i uživala sam dok sam ga čitala. Svaki proizvod je savršeno opisan, bila si realna i fino nam prikazala vrline i mane svaog proizvoda. Najviše mi se dopadaju karmini, izgledaju lepo (nema veze što nisu mat, ti si nam podelila divan trik kako da ih napravimo mat) i ova ogrlica. Još jednom fenomenalan post! Neću se prijaviti za GW jer nisam iz Srbije, ali radujem se tvojim sledećim postovima :D

    Novi post je kod mene na blogu: http://bethanyismybae.blogspot.com/ (Iva's special section)

    ReplyDelete
  17. Wow, zaista si lijepe stvari naručila! Najviše mi se sviđaju marte! A šteta za ruževe, baš su lijepe boje, još kad bi bile mat...
    Stvari koje jedva čekam u 12. mjesecu : Marina's place

    ReplyDelete
  18. Blog ti kao jassm pratim,
    na ig ti kao mndra_mja svratim :)
    Fb Jasmina Makuljević
    A martinke su me posebno očarale :)
    Ja ih OBOŽAVAM :)

    ReplyDelete
  19. Martinke izgledaju super za tu cenu. A ogrlicom iz Hunger Games sam naprosto odusevljena.
    Ruzeve se ne bih usudila poruciti kod Kineza, oduvek sam bila skepticna kad je u pitanju dekorativa.
    Pratimo se odavno :-)
    Inst. @jecatheveca
    FB Jelena Mitrovic
    jecaveca@yahoo.com

    ReplyDelete
  20. Predivan post,u martinke sam se zaljubila na prvu,ja ih imam vec dugo ali su karirane i to mi je cerka poklonila koja je izasla iz tog fazona ali bile su bas skupe,mada od starosti vec su ispucale ,ali nema veze imam ih :-) mada su ove crne ekstra,paleta sto darujes je savrsena,narocito hajlajter koji nikad nisam imala u zivotu :-) niti onaj sundjercic roze <3 I.G tatjana tistivojevic,F.B Tatjana Ristivojevic,Blog Tanja Ristivojevic ,ljubiiiim

    ReplyDelete
  21. Sjajno napisan post!Poklončići su predivni.❤
    E-mail-naca3012@gmail.com
    Fb:Anja Petrović
    Insta:aa_petrovic
    Na blogu te odavno pratim,kao i na Instagramu❤❤

    ReplyDelete
  22. Sjajan review, kao i giveaway! Cipele su odlične, i za jesen i za zimu!
    e-mail: Milicambubulj@outlook.com
    fb: Milica Bubulj
    ig: milica_bubulj

    :)

    ReplyDelete
  23. Fenomenalan post,svaka cast.
    majavrboki@gmail.com
    Fb Maja Stojanovic

    ReplyDelete
  24. Sve je sjajnoooo!! Martinke secaju na mladalacke dane :))
    jokicevic67@gmail.com
    fb Joka Vukomanovic
    pratim i ovde na blogu - Joka Vukomanovic

    ReplyDelete
  25. Super post!Novi sam bloger,tako da bi mi znacilo ako mozes da se uclanis u moj blog:) (uzvracam)

    stefannworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  26. Odlican post!
    mstamenkovic47@gmail.com
    Marija Stamenkovic
    Marija1885

    ReplyDelete
  27. Sve je divno,pogotovu paleta korektora!
    fb Marina Suncica
    In marinasuncica
    email marina84makeup@gmail.com
    Pozz!

    ReplyDelete
  28. Sve što si kupila je predivno :O Čizme su jakoo dobre, kao i ove ogrlice.
    Email: alkjhjhgfdsatrewq@gmail.com
    Facebook: Smoothieglam Blogger
    Instagram: smoothieglam14
    Blog: smoothieglam.blogspot.com
    Ostali uslovi su takodje ispunjeni :) :*
    Puno sreće svima!

    ReplyDelete
  29. Uslovi nisu teški...darivanje je divno...a kao veliki FAN serijala IGRE GLADI mogu samo da kažem da je PTICA RUGALICA - PUN POGODAK! PRELEPA JE!!! :)

    E-mail: katarinaboric51@gmail.com

    Fb: Katarina Kaća Borić

    ReplyDelete
  30. draga moja Milica, stvarcice su predobre, cizmice su preljepe, ruzevi divni, divne su nijanse..

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  31. Odličan post! Čizme mi se mnogo sviđaju!♥
    E-mail : marija.jetkovic191@gmail.com
    Facebook : Marija Jerković
    Instagram : marijajerkoviic

    ReplyDelete
  32. Martinke su zakon, najviše mi se dopadaju od svega naručenog... Ogrlicu bi takodje rado nosila...
    danijela_zdravkovic@yahoo.com
    fb Danijela Dackica Zdravkovic
    insta dackica
    gfc Danijela Zdravkovic

    ReplyDelete
  33. Super poost.
    Posetite nas blog nove smo:
    http://girllswithstyle.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  34. Čizme izgledaju predivno, a ta ogrlica me baš podsjeća na ''The Hunger Games'', baš je odlična, giveaway je super, no nažalost nisam iz Srbije, pa ne mogu učstvovati :/

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  35. anajosic88@yahoo.com in anajosic888 fantasticno

    ReplyDelete
  36. Olivera Babić
    olivera499@gmail.com
    FB Olivera Babić
    IG @babicolivera

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!