"Red Hot Earth Sauna Masque" - recenzija 7th Heaven maske za lice

Zdravo svima! :)
Pre nešto manje od mesec dana imali ste prilike da zajedno sa mnom "otvorite" paketić koji sam dobila sa sajta 7th Heaven i u tom postu sam vam predstavila sve maskice koje sam dobila. Ja sam do sada isprobala samo tri maskice, ali bez obzira na to svake nedelje počev od ove moći ćete na mom blogu da pročitate recenziju jedne od pet maski koje sam dobila. Prva maska koju sam isprobala je baš ova o kojoj ću vam danas pisati, a u pitanju je samozagrevajuća maska i ona je ujedno i ostavila najveći utisak na mene za sada.

Well, let's go...

Maska izgleda ovako:


 "Očistite kožu do srži pomoću bogate crvene gline i presovanog jasmina. Opustite se dok samozagrevajuća maska otvara pore, čisti višak masnoće, a ne suši kožu. Koristite svake nedelje za glatku kožu, opuštanje i savršeno očišćene pore."
- Dakle, ova maska je poznata i pod nazivom "topla crvena glina", a sastoji se od limete, jasmina i grejfruta. Iako po pravilu ova maska treba da služi samo za jednokratnu upotrebu, u njoj se nalazi zaista dosta proizvoda tako da mislim da bi je čak mogli iskoristiti tri puta. Dakle, maska ima odličnu teksturu, koralne je boje (crvenkasto-roze), predivno miriše i zaista je samozagrevajuća. Potrebno je da prvenstveno operete lice i da ga ostavite vlažno kako bi maska delovala, zatim nanesite masku i tada će ona početi da se zagreva. Čim sam je nanela osetila sam toplotu i zaista sam imala osećaj kao da se zagreva na mojoj koži. U početku mi je taj osećaj zaista prijao, međutim nakon 5-10 minuta osetila sam blago peckanje. Mada to je znak da ona zaista otvara i čisti pore tako da je to blago peckanje čak i poželjno. Maska se zagreva 2-3 minuta i nakon toga koža je jednostavno upija. Ja sam je držala nešto više od 15 minuta i na nekim mestima gde imam baš izražene bubuljice maska je čak postala i bela. Veoma se lako ispira i koža ostaje mekana, sjajna i glatka. Zaista dubinski čisti pore i čini kožu mekšom nego ikada. I dan posle nanošenja maske moja koža je tokom celog dana bila mekana i glatka. Takođe moram da napomenem da mi je ova maska znatno pomogla prilikom nanošenja šminke, jer mi je koža bila glatka pa je mnogo bolje upila puder nego inače tako da sam apsolutno prezadovoljna ovom maskom i definitivno ću je često koristiti.

- Kada sam nanela masku na lice evo kako je ona izgledala:
Maska je svetlo-roze boje i skoro pa se uklapa sa bojom kože. Dakle nije baš crvena kao na fotografiji koja se nalazi na pakovanju, ali svakako ispunjava sve što je proizvođač obećao. :)

INFO:
Sajt: www.my7thheaven.com
Facebook stranica: 7th Heaven
Instagram: @7thheavenserbia

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Maske su predobre, pokušaću ih napraviti.

    LifeInMyStyle

    ReplyDelete
  2. Maska deluje bas interesantno i vrlo delotvorno. Mozda je i narucim jer vidim da je tebi pomogla. Odlicna recenzija i post 😀💗

    Novi post: bethanyismybae.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Deluje jako zanimljiva i delotvorna maska. Nisam probala do sada ni jednu masku za lice, no sada ću kupiti neku veću koju mogu dugo da koristim. Takođe ću probati i ovu čim naletim na nju. ☺

    Blog: Misseslandy

    ReplyDelete
  4. Super post!

    stefannworld.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Odlična recenzija,baš mi je drago što si uradila jedan ovakav pos

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!