All In Packaging - Buy packaging online! (Haul + Review)

Zdravo svima! :)
Dok kuckam ovaj post napolju veje sneg po prvi put ove godine, zaista predivan prizor! I dalje se kao malo dete radujem snegu i on mi pričinjava pravo zadovoljstvo. Sada konačno imam osećaj kao da je zima. No, da se vratim na temu ovog posta. Pre oko dve nedelje FedEx službom mi je dostavljen jedan ogroman paket, a u pitanju je paket sa sajta All In Packaging (čije se sedište nalazi u Budimpešti/Mađarskoj) sa kojim prvi put sarađujem. Za ovaj sajt sam saznala prilikom čitanja haul posta moje drage koleginice Anje Minić sa bloga Anja's diary. Nakon što sam ih kontaktirala za saradnju u rekordnom roku su mi odgovorili i tada je bilo potrebno da naručim od 8-12 predmeta sa njihovog sajta. Dakle, oni nude sve moguće vrste pakovanja, bočica, posuda itd. Većina tih predmeta su napravljeni od veoma kvalitetne plastike, no dostupni su i neki neseseri i razne druge stvarčice tako da zaista možete pronaći sve što vas interesuje. All In Packaging je inostrana firma, ali ima predstavništvu i u Srbiji tačnije u Subotici. Ja sam poručila podosta predmeta i jedva čekam da ih vam predstavim. Želim samo da napomenem da je ovaj sajt idealan za sve vas koji se bavite kućnim biznisom t.j. sami pravite kozmetiku ili nešto slično, a potrebne su vam posudice, bočice po prihvatljivim cenama, odličnog kvaliteta! :)

Well, let's go...

Svi predmeti su bili upakovani u ovu divnu čvrstu kutiju:


Kutija je veoma kvalitetna i sigurna sam da će mi poslužiti za skladištenje nekih stvarčica kada je budem ukrasila odnosno preuredila. :)

Poručila sam sledeće proizvode:

• Plastična providna teglica sa belim poklopcem - *OVDE*/*HERE*
• Flašica t.j. bočica za tečni sapun - *OVDE*/*HERE*
• Duguljasti neseser sa prugicama crno-roze boje - *OVDE*/*HERE*
• Bočica za skidač laka za nokte t.j. aceton - *OVDE*/*HERE*
• Posudica u obliku pink macaron-a - *OVDE*/*HERE*
• Plastična "shaker" čaša sa poklopcem - *OVDE*/*HERE*
• Neseser sa sovicama - *OVDE*/*HERE*
• Neseser sa prugicama crno-bele boje - *OVDE*/*HERE*
• Posudica za kremu sa poklopcem - *OVDE*/*HERE*
• Bela bočica sa raspršivačem i poklopcem - *OVDE*/*HERE*
• Providna bočica sa raspršivačem i poklopcem - *OVDE*/*HERE*

Plastična providna teglica sa belim poklopcem
 - Prva stvarčica na listi je ova preslatka providna plastična teglica uz koju se takođe dobija i beli odgovarajući poklopac. Ovu teglicu sam poručila jer mi je potrebna za DIY koji već dugo vremena planiram da napravim i sada konačno imam sve što mi je potrebno. Veoma je kvalitetna i napravljena je od čvrste plastike tako da sam sigurna da ću je dugo koristiti. Njena zapremina je čak 250ml. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Flašica t.j. bočica za tečni sapun
 - Pošto sam ja neko ko više voli da koristi tečni od običnog sapuna odlučila sam da poručim ovu posudicu kako bih mogla stalno u nju da dosipavam tečni sapun kada ga potrošim t.j. ne moram stalno da kupujem nove posude od 200-300ml (koje su btw. preskupe) već mogu da kupim onu litarsku flašu sa tečnim sapunom i da presipavam odatle u ovu posudu. Ne dopada mi se što nije providna ali svakako može da posluži. Takođe je napravljena od kvalitetne i čvrste plastike i potpuno je ispravna odnosno ova pumpica savršeno funkcioniše.

Za više informacija kliknite OVDE!

Duguljasti neseser sa prugicama crno-roze boje
 - Iako imam tri nesesera uvek mi je potreban još koji jer se moja make up kolekcija svakodnevno proširuje. Pošto sam odlučila da malo preuredim svoj make up kutak, ovo nije jedini neseser koji sam naručila, ali je svakako najpraktičniji jer je duguljast pa u njemu držim sve četkice koje svakodnevno koristim prilikom šminkanja. Veoma je kvalitetan i rajsfešlus radi perfektno!

Za više informacija kliknite OVDE!

Bočica za skidač laka za nokte t.j. aceton
 - Oduvek sam želela da posedujem ovakvu posudicu za aceton odnosno skidač laka za nokte jer mi deluje veoma praktično. Dakle, sve što je potrebno da uradite je da presipate aceton u ovu bočicu i da postavite tufer ili vatu na vrh bočice i da pritisnete i izaćiće onoliko acetona koliko vam je potrebno. Zaista sam oduševljena sa ovom bočicom i sigurna sam da ću je dugo koristiti.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Posudica u obliku pink macaron-a
 - Ovo je nešto najslađe što sam u životu videla. Prvenstveno oduvek sam želela da posedujem nešto u obliku famoznog kolačića zvanog macaron. Naručila sam ovu posudicu u svetlo roze boji jer mi se najviše dopada, a ona je prvenstveno namenjena za skladištenje balzama (homemade/handmade), međutim ja ću je koristiti za skladištenje nakita odnosno minđuša.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Plastična "shaker" čaša sa poklopcem
 - Ova čaša mi se jako dopada jer je veoma praktična. Naime, ona je u stvari "shaker" čaša, ali ja planiram da je upotrebljavam za smutije, razne sokove, kafu itd. Nije baš čvrsta, odnosno napravljena je od veoma savitljive plastike, ali svejedno mi se sviđa i definitivno ću je dugo koristiti jer se lako održava.

Za više informacija kliknite OVDE!

Neseser sa sovicama
 - Ovo je drugi neseser koji sam poručila i njime nisam baš zadovoljna, odnosno očekivala sam da će biti kvalitetniji. Nekako je i suviše tvrd i veštački na dodir t.j. ne dopada mi se materijal od kojeg je napravljen i podseća me na mušemu. Ali dizajn je zaista presladak i dopada mi se ovaj šareni print sa sovicama. Takođe rajsfešlus odlično funkcioniše.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Neseser sa prugicama crno-bele boje
- Poslednji neseser koji sam poručila je ovaj sa crno-belim prugicama i on mi se definitivno najviše dopada. Pošto ja posedujem zaista puno sjajeva za usne i karmina u njemu ću skladištiti baš te proizvode. Dopada mi se jer je veoma prostran i praktičan. Rajsfešlus savršeno funkcioniše, a materijal od kojeg je napravljen je veoma kvalitetan. Takođe će mi odlično poslužiti kada budem putovala negde i kada ne budem planirala da nosim puno šminke jer mi neće zauzimati mnogo mesta u koferu/torbi, a opet će mi stati svi potrebni proizvodi.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Posudica za kremu sa poklopcem
 - Sledeća stvarčica koju sam poručila je ova posudica za kremu koja je zaista vrhunski napravljena. Veoma je kvalitetna, lepo je osmišljena, ali i dalje ne znam za šta ću je koristiti. Međutim sigurna sam da će mi kad tad zatrebati kada budem želela da ponesem neku kremu na putovanje koja je glomazna pa mogu presipati određenu količinu proizvoda u ovu posudicu koja je zaista dobro zaštićena tako da se krema ne može prosuti.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Bela bočica sa raspršivačem i poklopcem
 - Na redu je plastična bela bočica sa raspršivačem i poklopcem. I ovu, a i sledeću bočicu koju ću vam predstaviti sam poručila za istu svrhu. Naime, s obzirom da dosta vremena provodim na Instagramu i Pinterestu imala sam priliku da vidim dosta ovakvih bočica u kojima bi se nalazili razni homemade & handmade proizvodi za kosu. Pronašla sam jedan odličan recept za sprej za kosu koji služi za hidrataciju i ovu bočicu ću upotrebiti baš za taj sprej.

Za više informacija kliknite OVDE!

► Providna bočica sa raspršivačem i poklopcem
- Poslednja, ali ne manje važna, stvarčica koju sam poručila je takođe jedna bočica sa raspršivačem samo što je ova providna i znatno manja. I dalje ne znam šta ću u nju da stavim, ali sigurna sam da će mi odlično poslužiti za neki homemade odnosno handmade sprej. Bočica je napravljena od plastike vrhunskog kvaliteta i dopada mi se kako je dizajnirana. 

Za više informacija kliknite OVDE!

Opšti utisak: Prezadovljna sam sa ovom saradnjom odnosno porudžbinom. Svi proizvodi su stigli u rekordnom periodu od samo nekoliko dana od dana kada sam ih poručila. Dakle, isporuka je brza i sve je stiglo neoštećeno. Proizvodi su zaista kvalitetni i sigurna sam da ću ih dugo koristiti. :)

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada. :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,

Comments

  1. Fantastic items:)
    Have a nice day!
    kisses

    http://irreplaceable-fashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Ove stvarčice su jako praktične i korisne, što se tiče bočice za aceton, mislim da se ima kupiti aceton s takvom bočicom, ali nisam sigurna, sve u svemu stvari su predivne, pogotovo mi se sviđa ovaj makaruns :D

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Stvari su vrlo zanimljive, praktične i što je najvažije korisne. Sve mi se sviđaju, simpatične su. Moraću da pogledam ovaj sajt. Super post! :D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  4. Odlične stvarčice i jako korisne! Moram da izdvojim neseser sa sovicama, koji mi se najviše dopao. :)

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Prije puta sam pretražila sve kako bih našla negdje takve proizvode, tužno je što ih moramo naručivati i nemamo priliku kupiti ih u trgovini kad nam je hitno kao što je to bilo u mom slučaju. Inače, najslađi mi je prvi neseser :D

    Novi post: http://redheads-diary.blogspot.hr/2017/01/whats-in-my-hospital-makeup-bag-3.html

    ReplyDelete
  6. Wow!
    Super stvarčice, jako lijepo :D

    https://catherinehere.blogspot.hr/

    ReplyDelete
  7. Jao, ove stvari su predobre. Neseseri mi se najviše sviđaju, a i ostale stvari su super :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ReplyDelete
  8. Mnogo mi se dopada neseser sa printom sove, kao i ostala dva! :)
    Već dugo planiram da kupim jedan mali koji će mi služiti za školu, da stavim ono najosnovnije kao što su maramice, labelo, gumice za kosu...
    Posudica u obliku macaron-a je preslatka! :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Predivne stvarčice. Dopada mi se neseser sa sovicama , preslatko jednom rečju. ❤
    Zaprati me ako želiš , bilo bi' mi drago.
    http://specialsectionsrb.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  10. Sve od navedenog super izgleda. Ovaj neseser sa sovicama je preeesladak! Takođe i ostala pakovanja su praktična i zanimljiva, mislim da će ti ovo za aceton baš poslužiti. Sjajan post Mici! :) :*

    https://bbooklovers.blogspot.rs/2017/01/digitalna-tvrava-den-braun.html Ovo je moj novi post, na novom blogu, ako ti se dopada, pogledaj i učlani se :)

    ReplyDelete
  11. Zanimljiv post!Stvari su divne,posebno ova kutija u obliku mog omiljenog slatkiša.Srećni praznici ❤

    mywonderland-xoxo.blogspot.com -novi post je online ❄🎉❤

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!