BIG ANNOUNCEMENT!

Zdravo svima! :)
- Imam jedno veliko obaveštenje za sve vas moje verne pratioce odnosno čitaoce. Naime, od kada sam otvorila ovaj blog prvenstveno sam pogrešila prilikom nazivanja istog. Stavila sam naziv "Style On First Place" koji mi se u tom trenutku dopao ali nisam razmišljala o tome da ja na svom blogu verovatno neću pisati samo o modi. Oduvek sam želela da pišem o svemu, ali sam se nekako osećala ograničeno pa sam konačno rešila da promenim naziv svog bloga u nešto profesionalnije i originalnije. Verovatno ste već primetili sudeći po tome da sam promenila banner ali ime mog bloga od sada pa na dalje biće "iammilitza" i pod tim nazivom ga možete pronaći na vašem pretraživaču, ali možete i mene pronaći pod pomenutim nazivom na svim društvenim mrežama koje posedujem, odnosno na Instagram-u, Twitter-u, Pinterest-u, Ask.fm-u itd.
Za mene je ovo veoma hrabar potez jer ne znam kako ćete odreagovati ali iskreno se nadam da se ništa neće drastično promeniti i da ćete vi i dalje nastaviti da čitate moj blog.
Što se tiče domena, uvek ćete moći da pronađete moj blog ukoliko ukucate link https://styleonfirstplace.blogspot.rs/, samo što će vas za nekoliko nedelja preusmeravati na link koji će glasiti: www.iammilitza.com! Dakle, u svakom trenutku ćete moći da pronađete moj blog i pod starim i pod novim imenom. Takođe i dalje će se moji postovi pojavljivati na vašoj oglasnoj tabli i s obzirom na to jedina drastična promena je to što će se moj blog od sada ovako zvati.
- Dakle, ništa se suštinski neće promeniti, odnosno uvek ćete moći da pronađete moj blog samo što će se on od sada pa na dalje drugačije zvati. Nadam se da ćete se naviknuti na tu činjenicu!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,



Comments

  1. Drago mi je što si uradila ono što želiš. Nadam se da se neće desiti ništa strašno. Imaš moju podšrku, ljubim te!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. -Zaista je ovo hrabar potez!Novo ime je sjajno!Btw. već dugo sam na tvom blogu i nikada nisam razmišljala o tome da ti je naziv nekako više vuče na fashion postove!Svaka čast na ovoj promeni!Podržavam te!♥♥♥
    -Ukoliko hoćeš poseti moj blog,značilo bi mi tvoje mišljenje!♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  3. Veoma hrabar potez, nadam se da ćeš nastaviti dalje kao i uvijek s novim imenom! ♥♥

    IlvaMagicalWorld

    ReplyDelete
  4. Mnogo mi je čudno što se blog neće više zvati Style On First Place, ne mogu da se naviknem, ali je novi naziv fantastičan i baš mi se dopada i drago mi je što si uradila ono što si želela! :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Bas divno sto si se odlucila za promjenu naziva i kupovinu domena!

    mystylishcorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  6. Odlučila si se za veliku promjenu! Novo ime bloga je predivno :) Nadam se da će sve dobro proći♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Odlican potez. Novi naziv bloga je prelijep. Nadam se da ce ti donijeti veci publicitet. Jako mi je drago sto si uradila ono sto zelis. :)

    leylaslifee.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Ovo je bio veoma hrabar korak. Velika promena. Ponosna sam na tebe. Još kad skineš ovo blogspot, tada će se videti koliko se trudiš za ovaj blog.
    Novi post je na mom blogu. Reč je o jednom jako zanimljivom tagu: LifeInMyStyle

    ReplyDelete
  9. Sviđa mi se novo ime. Srećno! :)

    Giveaway je na mom blogu----> http://fashionandstyleno1.blogspot.rs/2017/01/giveaway-mojrokovnikrs.html

    ReplyDelete
  10. Malo sma iznenađena ovom promijenom, ali mi se dopada i drago mi je što ćeš se posvetiti i drugi stvarima, pored mode, želim ti svu sreću :D

    Delilah's Stories

    ReplyDelete
  11. Veoma hrabar potez i sviđa mi se :)


    mysweetlandd.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Nisi jedina, i ja sam mijenjala ime. Ništa se strašno nije desilo ;) Ne brini niišta ;)

    my-world-hanna.blogspot.hr

    ReplyDelete
  13. Bas sam iznenadena ovime. Cesto sam na tvoj blog ulazila tako sto sam kucala u pretrazivac style on firs place. Ali, ova promjena je svejedno jako dobra i hrabra jer te svi znamo pod ovim imenom. Ja takoder razmisljam da promjenim adresu mog bloga, jer je ova nastala slucajno haha. Ali vidjet cu jos :)

    MMara moj blog

    ReplyDelete
  14. Sviđa mi se novi naziv! Samo napred, draga Milice! <3

    ReplyDelete
  15. Novi baner i ime bloga je predobro, mnogo mi se dopada. Ja sam takođe razmišljala da promenim ime bloga jer se ni moj ne bazira samo na modi, ali još razmišljam. :)

    The Fashion Spell | Giveaway

    ReplyDelete
  16. Naziv je zvucan, lako se pamti... Meni ce licno biti malo cudno dok udjem prvih par puta, jer si mi odavno SOFP :-) Ali jedino sto je bitno da si ti ista Mlica, a nju cu citati ma kako da se blog zove. 💖💋

    ReplyDelete
  17. Novi izgled bloga me oduševio i drago mi je da si promijenjla ime, iskreno nekako mi zvuču profesionalnije, ne znam zašto :D

    kreativanblog.blogspot.com 💞❤

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!