"Cucumber Peel-Off" - recenzija 7th Heaven maske za lice

Zdravo svima! :)
Prošlo je nešto više od mesec dana od kada sam napisala recenziju "Blemish Mud" maske brenda 7th Heaven, a u međuvremenu sam nekoliko puta isprobala masku o kojoj ću vam upravo pisati tako da sam stekla i te kakve utiske koje ću podeliti sa vama u nastavku posta. Maska koju ću vam recenzirati se naziva "Cucumber Peel-Off" maska i iz samog naziva možete zaključiti kakva je maska u pitanju. Odmah želim da napomenem da ja masku nisam koristila na celom licu (navešću kasnije razlog zašto je to tako) nego samo na problematičnim delovima lica. Ukoliko želite da saznate šta ja mislim o pomenutoj maski, nastavite da čitate ovaj post. :)

P.S. Ako želite da pročitate prethodne tri recenzije kliknite ovdeovde i ovde!

Well, let's go...

Maska izgleda ovako:
"Pulpa krastavca i sokovi citrusa blagotvorno daju vašoj koži eksploziju svežine i pomažu da uklonite nečistoće i garež. Nežno odlepite ovu masku za lice jednom nedeljno i otkrijte sveže i novo lice."
Ključni sastojci: Krastavac, ulje limete i presovano cveće.
Upotreba: Operite lice, ostavite ga vlažnim, nanesite masku na lice, opustite se 20-25 minita i odlepite masku sa lica.
- Bila sam jako skeptična što se tiče upotrebe ove maske jer sam odgledala zaista mnogo videa na jutjubu gde su razne jutjuberke isprobavale "peel-off" maske i sve su se žalile da su te maske jako bolne i da uklanjaju sve moguće dlačice sa lica odnosno imate osećaj kao da vrše depilaciju jer su veoma jake itd. Zato nisam htela da je isprobam na celom licu baš iz razloga jer imam sitne bele (jedva primetne) dlačice na obodu lica (deo gde se donja vilična kost spaja sa vratom). Zato sam je nanela u debelom sloju na T-zonu odnosno na čelo, nos i pomalo na obraze, na predeo iznad usana i na bradu. Vodite računa da masku nanesete ravnomerno i obavezno zaobiđite obrve i kosu jer može se desiti da ostanete bez tog dela kose ili obrve. Međutim uverila sam se da ova maska nije toliko intenzivna i za divno čudo se veoma lako odlepljuje sa lica i uopšte nije bilno (čak je izuzetno prijatno). Jedina mana je što moram da čekam da se sasuši dobrih 20-ak minuta. Nakon toga na obodu počinje da se odlepljuje sa lica tako da ju je zaista lako odlepiti. Preporučujem vam da je odlepljujete na gore jer je efekat bolji. Prvenstveno maska veoma lepo miriše međutim baš zbog intenzivnog ulja limite i krastavca može se desiti da vam zasuze oči prilikom nanošenja maske. Nakon nanošenja možete u početku osetiti blago peckanje (ništa neprijatno) i to je sve. Nakon 20-ak minuta jednostavno odlepite masku (ukoliko je nanesete ravnomerno, bez prekida, moćićete da je skinete u jednom potezu sa celog lica). Nije uklonila nijednu dlačicu sa mog lica tako da je dosta blaga, apsolutno ne boli ništa dok se odlepljuje i nakon odlepljivanja koža je nenormalno glatka i mekana na dodir. Takođe odmah sam primetila da su mi pore znatno umanjene i da mi je koža čistija. Apsolutno sam oduševljena sa ovom maskom i upotrebila sam je čak 4 puta i još uvek imam nešto preostalog proizvoda u kesici. Imate moju iskrenu preporuku. :)

- Dakle, kao što sam već spomenula, nisam nanela masku na celo lice pa se zato na fotografiji ispod vidi samo presijavanje lica usled zatezanja maske na mojoj T-zoni i obrazima:
- Maska je poprilično providna kada se nanese, međutim kada je budete odlepili videćete da je svetlo-zelene boje.

Za više informacija o ovoj maski kliknite OVDE!
- Možete je pronaći u svim Lilly drogerijama ili je možete poručiti OVDE ili OVDE!

INFO:
FB stranica: 7th Heaven
Instagam: @7thheavenserbia

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)
- Sledeća, a ujedno i poslednja, recenzija 7th Heaven maske će biti objavljena uskoro, budite u toku!

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Još jedna fantastična maska. Čekala sam recenziju ove maske jer sam i ja gledala da se mnogo jutjuberke žale na nju, ali sada kada si ti rekla da jako dobro deluje i da uopšte ne skida dlačice, sada ću je sigurno isprobati. Novi post je na mom blogu: laAdda

    ReplyDelete
  2. Jako divna maska. Paratim te pa ako hoces uzvrati i komentarisi moj novi post ako ti se dopada

    ReplyDelete
  3. Odlcna recenzija!!! :)
    Da li bi mogla da radis favorite januara??
    moj blog : http://iamnedaa.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!