Favorite Lip Products

Zdravo svima! :)
- Posle dosta vremena konačno imate prilike da nam mom blogu čitate tematski post. Već danima razmišljam o čemu bih mogla da pišem i onda sam se dosetila da bih mogla da vam predstavim svojih 5 omiljenih dekorativnih proizvoda za usne koje prosto obožavam i koje najčešće koristim. Ukoliko imate neki proizvod koji budem spomenula slobodno u komentarima podelite sa mnom i vaše utiske! :)

Well, let's go...

Ovo su mojih 5 omiljenih dekorativnih proizvoda za usne:
• Farmasi tečni ruž sa matirajućim efektom (Nijansa: Perfect Rose ; Broj: 04)
• NYX SMLC tečni ruž sa matirajućim efektom (Nijansa: San Paulo ; Broj: 08)
• Popfeel mat karmin (Nijansa broj: B08)
• Menow-Pro Kiss Proof olovka za usne sa matirajućim efektom (Nijansa broj: 012)
• NYX LSCL Liquid Suede kremasti ruž sa matirajućim efektom (Nijansa: Cherry Skies ; Broj: 03)

Farmasi tečni ruž sa matirajućim efektom
- Ovaj tečni mat ruž sam dobila pre oko dve nedelje kao poklon za Novu godinu od moje divne tetke zajedno sa još par proizvoda istog brenda. Ovo je prvi put da se susrećem sa Farmasi kozmetikom i malo je reći da sam oduševljena. Tačnije dobila sam u nekom od prethodnih GlamBox kutija neku Farmasi CC kremu ali nju sam isprobala samo nekoliko puta i čini mi se sasvim okej, no da se vratim na ovaj karmin. Prvenstveno mnogo mi se dopada pakovanje koje izgleda veoma profesionalno i elegantno. Zatim, oduševljena sam sa apsolutno svim nijansama koje su dostupne (ima ih 6), ali mi se ova najviše dopada i dosta podseća na boju mesa. Ovaj ruž je u nijansi Perfect Rose odnosno u broju 04 i tekstura je prosto fantastična. Veoma se lako nanosi jer ima ovaj jednostavan aplikator koji omogućava da nanesete proizvod ravnomerno. Veoma lepo miriše i za par sekundi se matira što je veliki plus. Zaista stoji na usnama sve dok ga ne skinete, ali naravno uz to da ne pijete previše i da ne jedete nešto što je i suviše masno. Ja sam očarana ovim proizvodom i mnogo mi se dopada jer je prikladan i za svakodnevnu upotrebu. :)

Cena: 550 dinara
Mililitraža: 4ml
- Možete ga poručiti preko bilo koga ko se bavi prodajom Farmasi kozmetike jer je on dostupan u novom katalogu.

NYX SMLC tečni ruž sa matirajućim efektom
- Ovaj mat tečni ruž sam kupila par nedelja nakon što se otvorila parfimerija "Alexandar Cosmetics" u mom gradu t.j. pre 2-3 meseca (ne sećam se tačno). Iskreno bilo mi je žao da dam 600 i više dinara za karmin, ali zaista se nisam pokajala. Prvo, pakovanje je preslatko i mnogo mi se dopada. Nijansa koju sam ja odabrala - Sao Paulo je prosto savršena i malo je intenzivnija pa je pogodna za izlaske i specijalne prilike. Nijansa je slična prethodnoj samo što malo više vuče ka crvenoj boji. Veoma se lako nanosi, ne isušuje usne već ih hidrira, brzo se matira i zaista može da stoji i po 3-4 na usnama. Ne preslikava se i predivno izgleda na usnama. U ovoj bočici postoji čak 8ml i mislim da je to sasvim korektno s obzirom na cenu proizvoda. Veoma sam zadovoljna i definitivno planiram da kupim ovakav isti tečni karmin samo u jarko crvenoj boji jer meni pristaju takve nijanse. Inače ovaj karmin je u nijansi San Paulo odnosno u broju SMLC08.

Cena: 629 dinara
Mililitraža: 8ml
- Možete ga poručiti OVDE ili ga možete kupiti u bilo kojoj Alexandar Cosmetics parfimeriji.

Popfeel mat karmin
- Eh, sad... Ovaj karmin mi jeste omiljeni, ali ima dosta mana. Naime, kada sam ga poručila na Rosegal sajtu je pisalo kako je on mat odnosno da on ima matirajući efekat što je definitivno laž. Kada nanesem karmin on se uopšte ne matira i ima onaj sjajni efekat, međutim meni to ne smeta jer ima savršenu teksturu, lako i precizno se nanosi, vrhunski je pigmentovan i uz puder u prahu i listić toalet papira se može matirati i trajati satima što je opet za pohvalu tako da sam morala da ga uvrstim u ovaj post. On je brenda Popfeel, ovaj koji sam vam predstavila je u nijansi broj B08 i to je neka crvenkasto-ljubičasta boja. :)

Cena: $1.71 ili oko 200 dinara
Gramaža: 3g
- Možete ga poručiti OVDE!

► Menow-Pro Kiss Proof olovka za usne sa matirajućim efektom 
- Kada sam poručila ovu olovku ništa specijalno nisam od nje očekivala, mislila sam da je obična olovka za usne koje nije mat iako je na sajtu pisalo da jeste i da je vodootporna. Kada mi je stigla primetila sam da je nijansa zaista predivna i da je dosta slična nijansi karmina o kojem sam vam malopre pisala. Međutim iako se olovka malo teže nanosi, veoma je precizna. No, jedina mana je to što je nijansa dosta, ali dosta tamnija i drugačija kada se olovka sasuši na usnama tipa skoro tamno braon. Zaista se matira, ali nekako se vremenom skida sa usana pa ne izgleda baš lepo. Ali meni se jako dopada i iako sam koristila svega nekoliko puta opet sam morala da je uvrstim u ovaj post jer je ostavila jako dobar utisak na mene. Dakle, dugotrajnost nije baš za pohvalu, ali su pigmentacija i tekstura vrhunske. Inače moja je u nijansi broj 012.

Cena: $2.12 ili oko 250 dinara
Gramaža: 10g
- Možete je poručiti OVDE!

NYX LSCL Liquid Suede kremasti ruž sa matirajućim efektom
- I poslednji, ali ne manje važni, favorit je ovaj NYX-ov tečni ruž za usne koji sam kupila pre nedelju dana i koji već obožavam. Kupila sam ga iz razloga jer mi je trebao neki tečni mat ruž u istoj nijansi kao haljina koju sam planirala da nosim za doček Nove godine. Kada sam ugledala ovu nijansu odmah sam se zaljubila u nju jer je prosto predivna i savršeno se uklapa sa nijansom moje haljine. Pakovanje je prosto predivno i bap mi se dopada aplikator koji omogućava lako i precizno nanošenje. Tekstura je vrhunska kao i kod svih NYX-ovih tečnih ruževa, pigmentacija je prosto da ne poverujete, a svakim slojem koji namažete ruž je sve tamniji. Ne isušuje usne, ali nema ni baš taj pravi mat efekat jer se malo preslikava ali svakako nije glossy i nema taj odsjaj. Prosto sam oduševljena i mislim da mi je ovo zapravo i najomiljeniji dekorativni proizvod za usne koji posedujem! Umalo da zaboravim, hehe, moj je u nijansi Cherry Skies odnosno u broju LSCL03.

Cena: 850 dinara
Mililitraža: 4ml
- Možete ga poručiti OVDE ili ga možete kupiti u bilo kojoj Alexandar Cosmetics parfimeriji.

Ovo su svočevi svih dekorativnih proizvoda za usne koje sam vam upravo predstavila:
P.S. Ruževe sam svočovala onim redom kako sam ih predstavljala gledajući s leva na desno.

*Ovaj post nije sponzorisan.

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.
Srećno vam svima Badnje veče! ♥


Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. NYXovi su moji favorititi zauvek! Preporučujem ti i karmine iz knjihove kolekcije Lingerie.
    Takođe, ovaj Farmasi izgleda odlično.
    Super fotkice, super post, kao i uvek. ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Predivne slike , ali nažalost nemam nijedan od ovih ruževa.
    Sve u svemu , blog ti je divan i jedva čekam tvoj novi post. 😘
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. ⬇
    Special Section

    ReplyDelete
  3. Super post. Najvise mi se svida ovaj nyx, imam jedan iz te kolekcije, samo druga nijansa, i ja sam odusevljenaa ❤

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  4. Slike su savršene, kao i cijeli post. Definitivno mi se najviše sviđa nyx, predivan je. Vjerovala ili ne ovaj post spremam već dva - tri dana, samo što mi je jedan ruž ostao kod drugarice pa čekam da mi ga vrati, a onda će i kod mene izaći post!:)♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  5. Odličan post.Imam 2. ruž i stvarno je super :)

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  6. Super su ti slike! :)

    itsnina23.blogspot.ba

    ReplyDelete
  7. Ja iskreno ne koristim uopće proizvode za usne, osim balzama, ali ovi proizvodi mi se čine jako dobrim, a koliko vidim i većina je matte, sve u svemu super post

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Divan post, draga! ♥
    Mnogo mi se sviđaju nijanse karmina, no nisam probala ni jedan te ne mogu reći šta mislim o njima, ali prema tvojim rečima su sjajni i verujem u to. ♥

    Poseti moj blog: Misseslandy

    ReplyDelete
  9. Odlican post kao i uvek,a i takodje slike.Zanima me sa cime slikas,ako je neki telefon molim te mi reci koji..Ja slikam sa iphonom 5s i ne ispadnu toliko dobre i savrsene kao tvoje.
    Posetite moj blog : http://girllswithstyle.blogspot.rs/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Nedo! Fotografišem sa kamerom mog telefona - Samsung Galaxy J5. :)

      Delete
    2. Hvala na odgovoru:)Pozdrav ♥ ♥

      Delete
  10. Odlične fotke! NYX ima predivne nijanse i definitivno je moj omiljeni! :)♥

    http://lifella2.blogspot.com - novi post je na mom blogu, ako ti se sviđa učlani se. ♥

    ReplyDelete
  11. Mnogo dobar sastav i moram reci da NYX tecni mat ruz je fenomenalan jer ga i ja koristim molim te zaprati moje postove :*

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!