Huge Winter Haul - part 1 (Gamiss)

Zdravo svima! :)
Srećna Nova godina!!! Prosto ne mogu da verujem da je već januar i da je 2017. godina zvanično otpočela. Ne mogu baš da kažem da sam tužna zbog toga što se 2016. godina završila jer mi nije među najomiljenijim. Okej, dogodilo se zaista dosta lepih trenutaka koje ću pamtiti do kraja života, ali bilo je i dosta ne tako dobrih trenutaka kojih jednostavno ne želim da se prisećam. Ovaj post je prvi post koji sam objavila u ovoj godini iskreno se nadam da će vam se dopasti. Pre nešto više od dve nedelje pristiglo mi je zaista puno paketa i zato nisam mogla sve stvarčice da vam predstavim u jednom postu pa sa zato odlučila da vam taj ogroman haul podelim na tri posta. Prvi upravo čitate, a stvarčice koje ću vam predstaviti u nastavku posta sam poručila sa Gamiss sajta i ujedno to je bila moja prva porudžbina sa pomenutog sajta. :)

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:
• Lace-up bluza - https://goo.gl/kqej8q
• Vunene čizme - https://goo.gl/NsF4ts
• Dukserica - https://goo.gl/e7WJsM
• Farmerke - https://goo.gl/Qr6Q2N

Lace-up bluza



- Obožavam stvarčice sa lace-up detaljima, ali definitivno su mi omiljene bluze poput ove na fotografijama iznad. Bluza je zaista predivna i već sam je nekoliko puta nosila. Veoma je komotna, malo je tanja tako da tokom ovih zimskih dana morate preko nje obući još nešto, zaista je kvalitetna i može da se uklopi uz bilo šta. Ovo je prvi put da sam naručila neku bluzu u mojoj veličini t.j. M i da mi rukavi odgovaraju tako da je to veliki plus (obično su mi kratki jer imam dosta dugačke ruke s obzirom da sam visoka). Ja sam prosto oduševljena i imate moju iskreno preporuku što se tiče poručivanja iste.

Za više informacija kliknite OVDE!

Vunene čizme


- Sigurna sam da većina vas poseduje ovakve čizme ili da ih je nekada posedovala, prosto su must-have. Ovo je kopija takozvanih UGG čizama i mogu vam reći da sam zaista bila prezadovoljna kada sam ih prvi put obula jer su veoma kvalitetne, udbone, mekane i tople. Međutim posle par nošenja su polele užasno da me žuljaju u predelu gde je peta i sumnjam da ću ih opet nositi. Nemam pojma zbog čega su odjednom postale tako neudobne, ali šta je tu je. Možda je razlog to što su mi knap i možda bi mi odgovarale da sam uzela za jedan broj veće.

Za više informacija kliknite OVDE!

Dukserica


- Iako ne pratim seriju "American Horror Story" upoznata san sa tim da je font koji je odštampan na dukserici identičan kao font koji je karakterističan za pomenutu seriju. Citat mi se jako dopao i prosto sam morala da poručim ovu duksericu. U prevodu citat glasi ovako: "Normalni ljudi me plaše". Nisam baš prezadovoljna kvalitetom ove dukserice, ali ipak mi se dopada i do sada sam je dosta puta nosila. Postavljena je iznutra sa vunom koja je veoma mekana, ali spoljašnji deo izgleda nekako veštački što mi se ne dopada, ali to se može zanemariti. Takođe izgleda kao da je font zalepljen na majicu pa sam se plašila da će se slova iskrzati i oštetiti prilikom pranja međutim to nije bio slučaj tako da sam sa te strane zadovoljna. Sve u svemu, odnos cene i kvaliteta je sasvim okej i ova dukserica je sasvim zadovoljavajuća.

Za više informacija kliknite OVDE!

Farmerke


- Poslednje na listi su ove farmerke. U pitanju su visoko-strukirane farmerke koje su meni nažalost tesne t.j. trebala sam da ih naručim u L veličini. Pošto imam nešto šire kukove tu mi ne odgovaraju, ali ih ipak mogu nositi. Veoma su kvalitetne, ali su mi malo kratke pa ukoliko planirate da ih naručite, obavezno ih naručite u većoj veličini od one koju nosite. Sve u svemu, dopadaju mi se i nadam se da ću ih dugo nositi.

Za više informacija kliknite OVDE!

Opšti utisak: Sve u svemu, zadovoljna sam. Cene su zaista prihvatljive, kvalitet je zadovoljavajući, isporuka je zaista brza, ali preporučujem vam da obratite pažnju prilikom poručivanja stvarčica sa ovog sajta jer veličine mogu da variraju. Dobro osmotrite tabelu sa merama i tek kada ste 100% sigurni da se vaše mere poklapaju sa veličinom koju želite da odaberete onda poručite tu stvarčicu.

INFO: 
Sajt/Site: www.gamiss.com
Facebook page: Gamiss

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,


Comments

  1. Fenomenalan post. Odušveljena sam. Stvarčice su predivne, mnogo mi se sviđaju. Posebnu pažnju su mi privukle tvoje slike, predobre su, čime slikaš? Svaka čast za ovako dobar blog♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno draga! Slikam kamerom svog telefona (Samsung Galaxy J5). :)

      Delete
  2. Draga Milice. Sve najbolje u novoj godini.
    Stvarcice su zaista odlicne, al najvise mi se svidaa prva bluza. Bas pre lijepo izgleda. I ja sam narucivala sa gamiss stranice i odusevljena sam


    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  3. Divan post draga! Ni ja ne gledam American Horror Story ali mi se mnogo dopada natpis na ovoj majici / dukserici i htjela sam puno puta da naručim istu. Meni ponekad smetaju također ti ''vještački'' materijali tako da nisam sigurna da li da naručim tu duksericu ili ne,ali me iznenadilo to što iznutra ima vuneni materijal što je veliki plus, volim takve majice.
    Ne volim tip UGG čizmica jer sam imala jednu prijateljicu koja ih je imala nekolika para i svaki joj se nakon kratkog vremena uništio, rašire se previše i onda to ne liči ni na šta,realno haha ali ove izgledaju slatko, žao mi je što ti sada ne odgovaraju. Možda da probaš svejedno par puta da ih nosiš pa će da se malo opuste i odgovarat će ti?
    Sve u svemu diiivan post, mnogo sam uživala čitajući. <3
    Lovely post dear!xx

    Vildana from Living Like V & Stalia Is BAE

    ReplyDelete
  4. Aaa ne vjerjem :O ja majicu AHS baš ovakvu tražim već godinu dana i želim ju imati i sad vidim da si je ti poručila, izgleda prelijepo, kao i sve ostale stvari. Najradije bih ti je ukrala xd

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Divan post draga, oduševljena sam ovim stvarčicama, no najviše mi se sviđa ova predivna majica :) Želim ti sve najljepše u novoj godini, da ostaneš uvijek tako draga i simpatična :) <3

    ReplyDelete
  6. Sve stvari su super. Ne znam zapravo što mi se najviše sviđa, ali neka to budu čizme. I da, jako si zgodna :)

    myfirsttextvm.blogspot.ba

    ReplyDelete
  7. Divne stvarčice! Ova bluza je baš u trendu i lijepa je, ali nekako nije u mome stilu. Dukserica i farmerice su odličnee.♥

    My little corner

    ReplyDelete
  8. Dukserica mi je najljepša jer sam veliki fan AHS-a, ali i odlične stvari si izabrala.

    Novi post: http://redheads-diary.blogspot.hr/2017/01/whats-in-my-hospital-makeup-bag-3.html

    ReplyDelete
  9. Odličan post mila! Stvarčice su predivne, posebno lace-up bluza, koja tebi odlično stoji! :)

    http://lifella2.blogspot.com/ - novi blog ♥

    ReplyDelete
  10. Majica i duks mi se bas svidjaju. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!