Huge Winter Haul - part 2 (SammyDress)

Zdravo svima! :)
Još jedan haul, kao što sam i obećala. Ovoga puta na redu je drugi deo velikog zimskog haul-a, a stvarčice koje ću vam predstaviti u ovom postu sam poručila sa SammyDress sajta. Kao i u prethodnom haul-u i ovog puta sam poručila četiri stvarčice odnosno predmeta i mogu vam reći da sam prezadovoljna sa porudžbinom. No, o tome ću nešto kasnije. :)

Well, let's go...

Sve stvarčice se stigle upakovane u ovu kutiju i kesu sa SammyDress logoom:

Unutra su se našli sledeći predmeti:
• Patike/Sneakers - *OVDE*/*HERE*
• Kapa/Hat - *OVDE*/*HERE*
• Četkice/Make Up Brushes - *OVDE*/*HERE*
• Farmerke/Jeans - *OVDE*/*HERE*

Patike/Sneakers


- Obožavam jednostavne patike koje su crno-bele boje jer mogu bukvalno uz sve da se ukombinuju. Nikada do sada nisam imala patike koje imaju uzvišenu petu (sa unutrašnje strane). Nisam baš oduševljena kako ove patike izgledaju uživo, ali definitivno izgledaju lepo kada se ukombinuju sa nekim helankama, trenerkama ili farmekama sa dužim nogavicama. Veoma su kvalitetne i napravljene su od vrhunskog materijala. Stigle su neoštećene i odgovaraju mi (naručila sam ih u svom broju, a to je 38). Uopšte nisu skupe i mislim da se zaista isplati kupovina patika preko ovog sajta, bilo koje da su u pitanju. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Kapa/Hat

- Oduvek sam htela da posedujem kapu poput ove, obična vunena kapa sa bućkicom je must-have.Ova mi se jako dopada jer je premekana, lepo pristaje i uklapa se uz svaku moguću kombinaciju. Oduševljena sam sa njenim kvalitetom i bukvalno je svakoga dana nosim i nema ko me nije pitao gde sam je kupila. Ovakve kape umeju da budu izuzetno skupe kod nas tako da mi je jako drago da sam je pronašla na ovom sajtu po zaista prikladnoj ceni. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Četkice/Make Up Brushes

- Ovo su definitivno najlepše i najbolje četkice za šminkanje koje posedujem! Toliko su divne da mi je žao da ih uprljam, bukvalno. Dopada mi se to što su drške u metalik fazonu i one su u onoj čuvenoj "rose gold" nijansi koja se baš i ne primećuje na fotografijama, ali nema veze. Četkice su napravljene od veoma kvalitetne dlake i dlačice su zaista gusto i ravnomerno raspoređene. Zaista su premekane i sa njima nanosim svu šminku sa lakoćom uz savršeni postignuti efekat. U setu se nalazi osam četkica tako da možete sa njima naneti bilo koji proizvod. Prala sam ih već nekoliko puta i nisam primetila da je ispala neka dlačica tako da je to veliki plus i dokaz da su zaista kvalitetne. Imate moju iskrenu preporuku! :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Farmerke/Jeans  


- Baš sam pozitivno iznenađenja s aovim farmerkama. Kada sam ih ugledala na sajtu mnogo su mi se dopale jer imaju taj takozvani "ombre" efekat pa su u struku najtamnije odnosno crne, a pri kraju odnosno na krajevima nogavica sivkaste. Takođe su iscepane iznad kolena i visoko-strukirane su tako da su za mene savršene. Kada sam ih poručila, izabrala sam M veličinu (koliko se sećam) i iskreno malo sam se pokajala. Možda sam trebala da uzmem L jer su mi knap, ali svakako me ne stežu već je problem njihovo oblačenje. Malo su mi kratke jer sam ja izrazito visoka, ali uz neke čizme srednje veličine poput martinki idu prosto savršeno. Veoma su kvalitetne i zaista lepo pristaju. Nisu baš onoliko visoko-strukirane koliko sam mislila da će biti ali meni se i dalje dopadaju. Već sam ih nosila nekoliko puta i nema ko me nije pitao gde sam ih kupila. Dakle, ove farmerke su pun pogodak i definitivno ću naručivati još farmerki sa ovog sajta!

Za više informacija kliknite OVDE!

Opšti utisak: Veoma sam zadovoljna sa ovom porudžbinom. Počev od isporuke koja je bila veoma brza, zatim sve je stiglo savršeno upakovano i neoštećeno. Stvarčice su veoma kvalitetne i sve su mi taman tako da se ne morate brinuti da vam nešto neće odgovarati ukoliko poručite u vašoj veličini. Apsolutno vam preporučujem ovaj sajt! :)

INFO:
Sajt: www.sammydress.com
Facebook page No.1: Sammydress Promotion
Facebook page No.2: Sammydress
Sammy Dress Buyers Show: *OVDE*/*HERE*

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

 Voli vas vaša,



Comments

  1. Fantastic items, I like the shoes and brushes:)
    kisses:*

    ReplyDelete
  2. Fanstastičan post. Oduvala si, slike su me posebno oduševile. Svaka čast, samo naprijed. Oldična si svom poslu, bravo!:D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Slike su ti super! Kapaa je preslatka i divno ti stoji <3
    Nikolina's beauty world

    ReplyDelete
  4. Cetkice ovakve imam i ja, predivne su i odlicno rade svoj posao. Neku kapicu bi i ja sama trebala narucitii, a patike suu vrh ❤

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  5. Predivan post. 😍 Najviše mi se dopadaju farmerice i kapa. :) Divno ti stoji sve. ❤
    Zaprati me ako želiš , previše mi znači. https://specialsectionsrb.blogspot.rs/?m=1

    ReplyDelete
  6. Sve stvari su super. Ali, kada sam vidjela traperice, jos kako tebi stoje 😍😍
    Ako mi se ikad pruzi prilika, narucit cu iste. Ako ih bude haha.
    Tenisice su bas lijepe, obicne, baskakve ja volim, kapa je isto lijepa. A i cetkice djeluju super. Ova kupovina ti je bas super!

    MMara

    ReplyDelete
  7. Ja sam poručila iste farmerke. Super izgledaju. Hvala na ideji.

    aminique.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Cetkice izgleaju prelepo, ja sam isto narucivala neke kineske cetkice i iznenadjena sam kvalitetom. A farke mi se posebno svidjaju. :)

    https://nosceteipsumbymilica.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  9. Farmerke mi se jako dopadaju i volela bih da ima iste, mnogo mi se dopada ombre efekat.Četkuce izgledaju zaista predivno, ali ja više preferiram beauty blender. :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Kao i obično poručila si fantastične stvari, a ono što mi se najviše dopada su te patike, jer ih zaista nisam ni kod koga vidjela, baš su nekako originalne i neučestale, ali savršene *.*

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Post je fantastican:).A cetkice su posebno slatke :)

    https://suzastil.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  12. Odlične stvarčice! Posebno mi se sviđaju crne farke. :)♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Kako imaš dobre slike,pa nemam reči!Da li bi napravila post baš vezan za tvoje slike.Kako ih uređuješ,kako praviš pozadinu i ostalo?Mislim da bi to bilo divno!

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti puno Ksenija i na lepim rečima i na predlogu. Naravno da hoću, očekuj uskoro i taj post! ♡♡

      Delete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!