Huge Winter Haul - part 3 (Zaful)

Zdravo svima! :)
- I stigli smo i do poslednjeg dela ovog velikog odnosno ogromnog zimskog Haul-a. Zaista sam poručila podosta stvarčica, no u ovom postu ću vam predstaviti poslednje dve stvarčice sa Zaful sajta. Iskreno najviše gotivim upravo pomenuti sajt jer su cene vrlo prihvatljive, a kvalitet stvarčica je uvek vrhunski pa svi predmeti izgledaju identično i na fotografijama koje su dostupne na njihovom sajtu i uživo. Takođe na njihovom sajtu su uvek aktivne određene akcije i stalno su dostupna razna sniženja, a i velika prednost je to što je isporuka potpuno besplatna ako napravite porudžbinu iznad $30. Ukoliko želite da saznate šta sam ja to poručila ovog puta i kakvi su mi utisci, nastavite da čitate ovaj post. :)

P.S. Srećan Božić svima koji ga praznuju! Želim vam sve najlepše i da vam se sve želje ostvare!

Well, let's go...
Dakle, stvarčice su mi stigle upakovane u kutiju i kesu sa logoom sajta Zaful međutim nju sam zaboravila da uslikam pa se nadam da mi nećete zameriti. Ovo su stvarčice koje sam ja dobila t.j. poručila:
• Vunena kapa - http://bit.ly/2iJ53G1
• Gležanjače/Čizme - http://bit.ly/2jiOzFH

Vunena kapa

- Kada sam ugledala ovu kapu na već pomenutom sajtu prosto sam zanemela. Mnogo mi se dopala jer je veoma moderna i sviđa mi se to što ima ogromnu bućkicu koja dobrinosi da kapa izgleda baš slatko. Ja sam je poručila u sivoj boji jer je ona nekako neutralna pa onda kapicu mogu nositi uz bukvalno svaku odevnu kombinaciju. Kapa je spolja pletena, a iznutra je postavljena toplom plišanom i premekanom vunom koji podseća na materijal od kojeg su napravljeni plišani medvedići (još mekanije od toga, hehe). Veoma je glomazna s obzirom da je dobro postavljena iznutra pa malo izgleda veće kada se stavi pa možda nekom ne bi stojala lepo ali meni se dopada kako mi stoji i ne skidam je sa glave kada izlazim napolje pogotovo kada je ovakvo vreme kao što je trenutno. Takođe na prednjem delu je zašiven stiker sa natpicom "LOVE" koji je zaista nekako doprineo da kapa izgleda ovako divno kao što izgleda. Dakle, prezadovoljna sam i sigurna sam da ovakvu kapu ne bih mogla da nađem kod nas ispod 1000-1500 dinara, a na njihovom sajtu košta oko 600 dinara što je zaista za pohvalu. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Gležnjače


- Ove čizme sam zapravo poručila za moju mamu jer je ona želela da poseduje gležnjače, a ja sam već imala jedan par, pa sam rešila da joj ispunim želju. Ona ih je odabrala i na prvi pogled meni se baš nešto i nisu dopale, međutim kad su stigle ja sam prosto bila očarana njima i odmah sam upitala mamu da li mogu i ja kad-tad da ih obujem. Iako je moja mama njih naručila u broju 39. njoj su knap, a meni su skoro pa taman (nosim broj 38) tako da sam sigurna da ne biste pogrešili i kada biste ih naručili u jednom većem broju od onog koji nosite. Veoma su moderne i nekako elegantne pa su možda ipak prikladnije za neke specijalne prilike, mada ako se lepo ukombinuju mogu se nositi i u svakodnevnim prilikama. Jako lepo pristaju, veoma su udobne i stabilne jer je štikla visoka svega 5-6cm. I moja mama i ja smo prezadovoljne sa njima i sigurna sam da ćemo ih dugo nositi sa zadovoljstvom. Takođe izgledaju identično, pa čak i lepše, uživo i fotografije su vrlo verodostojne tako da vam iskreno preporučujem njihovo poručivanje sa ovog sajta. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

INFO:
Facebook stranica: Zaful
Instagram: @zaful

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada!
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @kreativnavila
Facebook page: Style On First Place
Snapchat: kreativnavila
Pinterest: @kreativnavila

Voli vas vaša,



Comments

  1. Kapica je super, al gleznjace obaraju, bas su predivneee ❤

    Maggie's Blog

    ReplyDelete
  2. Gleznjace su stvarno super. A i kapa mi se svida :)

    MMara

    ReplyDelete
  3. Fotografije su divne, odličan izbor. Ja imam istu kapicu, samo crnu, divna je, samo malo previše topla, puno materijala. ♥

    ReplyDelete
  4. Gležnjače izgledaju divno!!

    https://thestarcounter.blogspot.ba

    ReplyDelete
  5. Divne fotografije. Kapa obara. 😘
    Pratim te i pogledaj novi post. Ako želiš uzvrati. ⬇
    Special Section

    ReplyDelete
  6. Ova kapica mi se baš dopada nekako je nesvakidašnja, a opet preslatka, a o čizmama da i ne govorim *o*

    Delilah's Stories

    ReplyDelete
  7. Cizmice su savrsene! Kapa mi se takodje bas dopada!! Imas mnogo ukusa za modu i bas mi se svidja tvoj nacin izrazavanja!

    http://sfashiongirl01.blogspot.rs

    ReplyDelete
  8. Kapica mi se baš dopada!Uvek znaš da izaberepš dobre stvari!

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    ReplyDelete
  9. -Srećan Božić,Hristos se rodi!Uživala sam čitajući ovaj post!Ove dve stvari koe si nam prikazala su zaista divne!Kapa je savršena!Moraću da je poručim!Cena je zaista pristupačna.Gležnjače su sjajne!U ovome postu si nam definitivno pokazala da imaš savršen ukus za modu!Uživaj u praznicima!♥♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  10. Nisam ljubitelj kapica, ali je ova kapica veoma slatka. Slike su ti fenomenalne, imaš dar za slikanje. Sviđaju mi se i čizmice, imam nešto na taj fazon,samo što moje nemaju petu toliku. Odličan post draga!♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  11. Odličan haul draga! Najviše mi se sviđaju čizmice, takoreći imam slične! :)♥

    Pratim te, ako želiš uzvrati. ♥ https://lifella2.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!