Huge Zaful Haul + Review

Zdravo svima! :)
S obzirom na to da je druga polovina zimskog raspusta zvanično otpočela od sada možete svakodnevno očekivati po jedan novi post! Ovo je prvi od takvih postova u nizu, a u pitanju su haul i recenzija stvarčica koje sam poručila sa mog omiljenog sajta, a to je Zaful. Iskreno mislim da je ovo do sada moja najbolja porudžbina sa njihovog sajta jer sam i više nego zadovoljna! Ukoliko želite da saznate šta sam to poručila i moje iskreno mišljenje o tim stvarčica nastavite da čitate ovaj post. :)

Well, let's go...

U prvom paketu koji mi je pristigao su se našle sledeće stvarčice:
• Sivi "cut-out" džemper - https://goo.gl/HIIQyx
• Bordo "crop" dukserica - https://goo.gl/74NvNR
• Set od 6 vintage prstenova - https://goo.gl/9KqlGz
• Pakovanje koje sadrži tri beauty blendera - https://goo.gl/bz2rrr

U drugom paketu koji mi je dostavljen 10-ak dana kasnije stigla mi je ova paletica senki:
• Paleta od 8 senki - https://goo.gl/GVbhRi

Sivi "cut-out" džemper

Ovaj džemper sam htela da poručim još pre 2-3 meseca kada sam ga prvi put ugledala na Zaful sajtu, ali je tada bio baš skup pa sam odlučila da ga ipak zaobiđem. Međutim pošto se zima približava kraju na Zaful-u je trenutno dosta stvarčica na sniženju tako da sam ja ovaj džemper poručila u trenutku kada je bio snižen za čak 50%. Mnogo mi se dopada jer je moderan, veoma je lepog kroja i dizajna, takođe napravljen je od izuzetno kvalitetnog materijala koji je uzgred veoma komotan za nošenje. Džemper izgleda čak i lepše nego na fotografijama koje su dostupne na sajtu. Rajsfešlusi koje se nalaze na sredini na oba rukava mogu da se otkopčaju odnosno odšniraju i tada džemper izgleda još nekako neobičnije, ali svakako lepo. Dopada mi se i što uz ovaj džemper nije potreban nikakav dodatan aksesoar poput ogrlice jer ovaj okovratnik izgleda kao čoker. Stvarno sam oduševljena sa ovim džemperom i svima vam preporučujem kupovinu istog! P.S. Dostupan je u samo jednoj veličini odnosno u univerzalnoj i ona može odgovarati svima koji nose M ili L. Što se tiče onih koji nose XS i S mislim da će biti preveliki, ali možete ga nositi kao "over-sized", a svima koji nose XL će možda biti tesan. 

Za više informacija kliknite OVDE!

Bordo "crop" dukserica

 Čim sam ugledala ovu duksericu znala sam da je moram imati jer je prosto savršena i skroz je u mom stilu. Ja obožavam sve vrste crop topova i dukserica, međutim posedujem samo jednu duksericu koja je dugačka do pupka odnosno koja je "kropovana" i zato sam želela da poručim još jednu. Pre svega mi se dopada ova bordo boja koja je predivna i dukserica bukvalno može uz sve da se ukombinuje. Onda, natpis je pre cool i mnogo mi se sviđa. Dukserica je veoma kvalitetna i komotna. Zaista sam pozitivno iznenađena. Savršeno ide uz visoko-strukirane farmerke i već sada znam da ću je baš često nositi. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

 Set od 6 vintage prstenova



 Nisam dugo poručivala neki set prstenja i kada sam ugledala ovaj set odmah sam ga ubacila u korpu. Pre svega ja sam ljubitelj svih stvarčica/predmeta koje su u tom "vintage" fazonu, a ovaj set je baš takav. Postoji nekoliko prstenja koje su normalne veličine i nekoliko koji se mogu nositi kao "midi" prstenje. Svih šest prstenova mi se jako dopadaju i jedva čekam da ih nosim. Veoma su kvalitetni i lepo su dizajnirani odnosno osmišljeni. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Pakovanje koje sadrži tri beauty blendera

 Sledeći predmet koji sam poručila je zapravo pakovanje koje sadrži čak tri beauty blendera. Iskreno, kada sam ih poručila mislila sam da će biti dosta veći, ali oni su skoro duplo manji od beauty blendera regularne veličine. Ali, bez obzira na to ipak ih sa zadovoljstvom koristim za blendanje korektora ispod očiju ili za blendanje pudera na mestima koje ne mogu obuhvatiti onim beauty blenderom regularne veličine. Veoma su jednostavni za korišćenje, premekani su i savršeno blendaju bilo koji korektor ili puder. Mislim da će mi potrajati jer su definitivno najkvalitetniji beauty blenderi koje sam do sada poručila sa kineskih sajtova i veoma se lako peru pa je to još jedna prednost. Takođe mi se dopada i to što su raznolikih boja i to ih čini još simpatičnijim. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Paleta od 8 senki


Poslednja, ali ne manje važna, stvarčica koju sam poručila i koja mi je naknadno stigla je ova preslatka paletica koja se sastoji od čak 8 senki. Očekivala sam da će paletica biti dosta veća, međutim ipak mi se dopada jer može lako stati u svaki neseser ili svaku torbu. Sve nijanse senki mi se izuzetno dopadaju i veoma su pigmentovane. Ne truse se i lako se blendaju što je zaista za pohvalu. Svočevi koje vidite iznad su naneti u samo jednom sloju tako da možete da zamislite kako bi bilo da sam nanela više slojeva. Zaključak: pigmentacija je vrhunska. Što se tiče dugotrajnosti odnosno postojanosti senki, ukoliko upotrebite neku dobru bazu za senku neće mrdnuti sa vaših kapaka tokom celog dana. Umalo da zaboravim da spomenem i da im je tekstura dosta kremastija nego što sam očekivala, ali svakako sam zadovoljna.

Za više informacija kliknite OVDE!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,



Comments

  1. F e n o m e n a l n o! Najviše mi se dopada bordo crop dukserica, koja je totalno moj fazon. Odmah bi je naručila. I ostvare sttvari mi se dopadaju. Slike su fenomenalne stvarno. Divno draga♥

    http://sosihappylife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Dukserica je vrh vrhova znaci,wow.
    Odličan post draga😄


    http://asmalldoseofthebeginning.blogspot.ba/2017/01/born-pretty-store-review.html?m=1

    ReplyDelete
  3. Sve mi se mnoooogo dopada, ali bih izdvojila Choker džemper. Divna si, super fotkice! ♥

    fashionholicyeahh.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Super post! Jako sam oduševljena stvarima koje si naručila, pogotovo bordo duksericom. Gledala sam je već dugo na raznim sajtovima i mislim da ću je i ja uskoro naručiti. Što se tiče beauty blendera imam iste samo sa drugog sajta, premekani su i biti će ti super *-*
    Novi post: This Is My Life

    ReplyDelete
  5. Imam isti džemper, samo u drugoj boji i obožavam ga.
    Divan post. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ReplyDelete
  6. Sjajan post!Radujem se novim postovima!Nažalost,mini se raspust završio!Sve mi se zaista veoma dopada!Oduševljena sam tvojim savršenim izborom!Slike su predobre!♥♥♥

    HUGE GIVEAWAY/VELIKO NAGRAĐIVANJE JE NA MOM BLOGU,PA KAO ŽELIŠ POGLEDAJ!♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  7. Ja sam taj bordo duks naručila preko Gamissa, jedva čekam da vidim kako će izgledati. Tebi divno stoji. :)

    Aminique

    ReplyDelete
  8. Woow,stvarno ne mogu izdvojiti stvar koja mi se najvise svida,sve je predivnoo!! Ovaj dzemper moram definitvno sebi naruciti! :)
    Nadam se da ces kliknuti na linkove iz zadnjeg posta,hvala puno! :) Btw ja sam kliknula na tvoje :D
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/01/night-out-outfit-twinkledeals-part1.html

    ReplyDelete
  9. Haul je jako lep, draga. Predivne su stvarčice. Jako mi se svidjaju, draga. Novi post je na mom blogu: laAdda

    ReplyDelete
  10. Odličan haul. Također sam naručila odjeću sa Zaful i jedva čekam da mi paket stigne. ♥

    Postavite pitanja za Q&A:
    my-world-hanna.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Uživala sam čitajući. Odlične stvari.Prstenje je jako lijepo i odlično ti stoji na ruci.Moram da kažem, ono što sam prvo primjetila pored lijepo složenih rečenica je i kvaliteta slika. Prvi put sam na tvom blogu, i evo odmah follow. Oduševljena sam ♥
    http://prvipostadress.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  12. Odličan izbor, kao i uvek.Od svih stvari najvise mi se dopada duks, obožavam na tu foru.
    Sve ti jako lepo stoji, predivna si. Fotografije mi se takodje sviđaju. ❤️

    ReplyDelete
  13. Odlican posr,kao i izbor stvari,mene je najvise ocarao onaj sivi dzemper,mada je sve extra,svaka ti cast.

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!