Intervju sa Milicom Dabović!

Zdravo svima! :)
- Sa velikim zadovoljstvom vam predstavljam prvi intervju na ovom blogu i to upravo sa jednom od najboljih srpskih košarkašica, a to je Milica Dabović. Veoma sam uzbuđena zbog ovog posta i nadam se da će vam se dopasti. Ukoliko vam se dopada ovaj post u komentarima mi napišite da li biste želeli da ovo bude stalna rubrika na mom blogu i uz to mi i predložite neku osobu koju biste voleli da intervjuišem! Pa, hajde da počnemo! :)

Pre svega želim da se zahvalim divnoj Milici što je izdvojila vreme za mene odnosno za odgovaranje mojih pitanja, hvala ti puno draga!


1. pitanje:
- Kada si počela da treniraš košarku i da li smatraš da bi deca u Srbiji trebala više da se bave sportom?
Odgovor: "Košarku sam počela da treniram od malih nogu i srećna sam što je mnogo dece-devojčica počelo da igra košarku posle našeg ogromnog uspeha na Evropskom prvenstvu. Posle uspeha na Olimpijskim igrama je već neka druga priča."


2. pitanje:
- S obzirom na to da si na Olimpijadi prošle godine postigla ogroman uspeh osvojivši bronzanu medalju, da li je to bila tvoja najveća želja što se tiče tvoje košarkaške karijere ili težiš ka još nečem većem?
Odgovor: "Moja želja kada je profesionalna karijera u pitanju bio je samo odlazak na Olimpijske igre. Sada sam srećna i zadovoljna jer sam ostvarila želju, a ujedno i svoj cilj ka kojem sam težila."


3. pitanje:
- Primetila sam da imaš smisla za modu pa da li je to još jedna tvoja strast?
Odgovor: "Moda je nešto što me privlači, volim da imam zanimljive stvari i da budem obučena u svom fazonu i da se razlikujem od ostalih!"4. pitanje:
- Ka čemu trenutno težiš?
Odgovor: "Težim da moj kamp Milica Dabović dovedem do savršenstva, da usrećim decu koja žele da su uz mene, pored mene, koja žele da budu kao ja, da igraju kao ja...sve ću uraditi da im pomognem na tom putu ka ostvarenju njihovih ciljeva!"


5. pitanje:
- Koji je tvoj moto?
Odgovor: "U svakom svom porazu ja sam videla trag svoje pobede i kada je gotovo za mene je tek počelo."6. pitanje:
- Čime bi se bavila da nisi košarkašica?
Odgovor: "Pomogala bih ljudima još više nego što to sada radim, volela bih da imam više mogućnosti! Činite dobra dela. Bog sve vidi! I znajte da se dobro dobrim vraća."


- To bi bilo to. Izuzetno mi je drago da mi se pružila prilika da intervjuišem ovako divnu osobu i pre svega talentovanu i uspešnu košarkašicu kao što je Milica. Nadam se da vam je ovaj post bio zanimljiv! :)
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima.

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,Comments

 1. Mnogo mi je drago što si uradila intervju baš sa Milicom Dabović, jer je ona jedna jako divna osoba i baš je pozitivna! Obožavam je, apsolutno. Nadam se da ćeš imati priliku da uradiš još puno intervjua! :)

  littledreamer1110.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. WOW Svaka cas Milice na intevju sa nasom najboljom kosarkasicom u Srbiji i uzivao sam citajuci ga

  booksdiar.blogspot.rs

  ReplyDelete
 3. Ovaj post mi se jako svidio, tek sam saznala za ovu košarkašicu. Itekako želim da ovo postane stalna rubrika. :)

  Fantastiko World

  ReplyDelete
 4. Čestitam!Ovo je zaista originalna ideja,i volela bih da bude stalna rubrika na tvom blogu.Volela bih da intervjuišeš Zoranu! <3

  ksenijinkutak1.blogspot.rs

  ReplyDelete
 5. Svaka ti čast Milice! Velika je čast intervijuirati jednu najbolju košarkašicu u Srbiji, bravo *-*
  This Is My Life

  ReplyDelete
 6. Stvarno svaka čast što si uspela da udariš inervju sa ovako poznatom i značajnom osobom. :) Jako mi se sviđa tema, tako da bi bilo super da ovo postane rubrika na tvom blogu. :)

  introverted-dreamer.blogspot.rs

  ReplyDelete
 7. Stvarno ti se divim što si uspjela da uradiš intervju sa Milicom. Veoma je poznata, najbolja je u Srbiji. Obožavam je. Voljela bih da čitam još ovakvih postova na tvom blogu, kao i da ovo postane rubrika na tvom blogu. Draga, fenomenalno si ovo odradila!♥

  http://sosihappylife.blogspot.ba/

  ReplyDelete
 8. Bravo, čestitam ti na ovome, super si sve ovo napisala i odradila :)

  MMara

  ReplyDelete
 9. Odličan intervju i jako profesionalno si ga obavila! Svaka čast! ♥ Drago mi je da si imala priliku da to uradiš sa jednom od najboljih košarkašica Srbije! :)

  http://lifella2.blogspot.com/

  ReplyDelete
 10. Svaka ti čast što si uspjela napraviti intervju sa ovako poznatom osobom. Divim ti se. Super si odradila ovo. :)


  mysweetlandd.blogspot.com

  ReplyDelete
 11. Mici, svaka čast. Divim ti se na tvom uspehu što se tiče blogovanja. Stigla si dotle da intervjuišeš ovako poznate ličnosti. Bravo! ❤☺

  Novi post!
  milicinkutak123.blogspot.com

  ReplyDelete
 12. Svaka čast :) Iako sam tek saznala za nju, čini se jako draga i jednostavna osoba.

  Neobičan blog s svakvim postova, od testiranja DIY projekata, do nekih sketch postova: Marina's place :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!