Huge AVON Haul - Recenzija preparata za negu kose

Zdravo svima! :)
Još pre dve-tri nedelje sam poručila čak četiri proizvoda iz Avonovog kataloga koji je tada bio aktivan i u roku od samo nekoliko dana oni su stigli na moju adresu tako da sam imala pune dve nedelje da ih isprobam. Svi proizvodi koje ću vam predstaviti su u stvari zaduženi za negu i zaštitu kose, a poručila sam ih od divne Marije koja vodi profil @avonporucivanjebeograd. Ukoliko želite da saznate moje mišljenje, nastavite da čitate ovaj post. :)

Well, let's go...

Unutar ove divne kese bili su upakovani sledeći proizvodi:

• AT šampon za kosu sa arganovim uljem
• AT sprej za zaštitu kose od feniranja
• AT serum za negu kose sa arganovim uljem iz Maroka
• AT Power Straight sprej za ispravljanje kose

AT šampon za kosu sa arganovim uljem
- Oduvek sam želela da posedujem neki Avonov šampon jer su mi delovali veoma kvalitetno, a pritom sam čula da zaista predivno mirišu tako da sam morala da poručim jedan. Izabrala sam ovaj sa marokanskim arganovim uljem i uopšte se nisam pokajala. Ima čak 400ml i bio je na nekoj akciji pa sam ga platila samo 259 dinara. Prvenstveno bočica mi se izuzetno dopada i izgleda nekako profesionalno, zatim tekstura samog šampona je gusta, ali svilenkasta na dodir i potrebna je zaista mala količina da bi se našamponirala cela kosa tako da se jako sporo troši. Čini kosu mekanom i glatkom na dodir, daje joj prirodan sjaj i primetila sam da nakon korišćenja mnogo lakše uspem da očešljam kosu tako da je to još jedan plus. Kosa mi takođe izgleda negovano i dobija na volumenu zbog čega mi se ovaj šampon i dopada. Zaista je odličan i jedan od boljih koje sam probala tako da vam ga svima preporučujem. :)

Trenutna cena na sajtu: 399 dinara
Mililitraža: 400ml

AT sprej za zaštitu kose od feniranja
 - Do sada nikada nisam posedovala sprej za zaštitu od toplote pa ga samim tim nikada pre nisam ni koristila što je ujedno i moja velika greška, međutim nikada do sada nisam imala probleme sa kosom što se tiče ispucalih krajeva zbog čestog feniranja i peglanja jer jednostavno to nisam toliko često radila, ali to se sada promenilo. Od kada sam skratila kosu nakon pranja ona ume dosta da se izvije pa ne izgleda lepo i jako ju je teško održavati pa je feniranje i peglanje odnosno ispravljanje kose presom prosto neizbežno tako da sam morala da nabavim neki sprej za zaštitu od toplote. Tražila sam ovakve sprejove svud redom ali bih na kraju odustala od kupovine jer bi bili preskupi (preko 500 dinara). Kada sam ugledala ovaj sprej u katalogu prosto sam se šokirala jer je cena bila neverovatno niska odnosno koštao je samo 199 dinara. Normalno bez razmišljanja sam ga poručila i nisam se ni malo pokajala. Iskreno da vam kažem ne znam da li ovaj sprej stvarno funkcioniše jer kažem nikada nisam imala probleme sa kosom prilikom čestog feniranja ili peglanja, ali svakako sam primetila da mi je kosa znatno mekša i da nije naelektrisana nakon feniranja/peglanja. Dakle, kosa mi se nije iskrzala niti bilo šta slično iako često radim pomenute stvari da bih je održala pravom tako da mislim da ovaj proizvod odlično radi svoj posao. Nažalost nisam ga pronašla u novoj brošuri odnosno novom katalogu, a ni na Avonovom zvaničnom sajtu tako da mislim da su ga povukli iz prodaje ali iskreno se nadam da će opet postojati mogućnost poručivanja u nekoj narednoj brošuri. Umalo da zaboravim da napomenem da bi ovaj proizvod trebao da se koristi dok je kosa još mokra, ali svakako možete naprskati opet i nakon feniranja ako planirate i da se peglate presom.

Cena kada sam ga ja kupila: 199 dinara
Mililitraža: 100ml

AT serum za negu kose sa arganovim uljem iz Maroka
 - Sledeći proizvod je moj apsolutni favorit ikada što se tiče nege kose. Sećam se da je moja drugarica posedovala pre par godina ovaj serum ali u vidu spreja i uvek sam se divila njenoj kosi jer je bila mekana i glatka na dodir i povrh svega toga je imala taj prirodan sjaj, a kako ona kaže, glavni "krivac" za to je bio upravo ovaj serum. Pošto sam već naručivala sve ove proizvode morala sam da naručim i ovaj serum jer je postojala promocija t.j. poručite bilo koji artikal iz kataloga i serum možete kupiti po sniženoj ceni od 319 dinara. Ja tu akciju nisam mogla da propustim i drago mi je što nisam. Serum dolazi zapakovan u divnu kutijicu, a sama bočica na sebi ima pumpicu koja je zaštićena providnim poklopcem i koja olakšava korišćenje proizvoda jer ga možete upotrebiti u onoj količini koja vam je potrebna. Pošto je moja kosa delimično kratka nije mi potrebno mnogo ovog seruma tako da  mi je dovoljna jedna pumpica. Ja ga koristim tako što ga istisnem direktno na prste i zatim utrljam na krajeve, a ostali proizvod koji mi ostane na rukama nanesem u tankom sloju na ostatak kose. Pošto je serum izuzetno mastan odnosno ima gustu uljanu teksturu ne bih vam preporučila da ga nanosite na celu kosu jer će je onda umastiti, već nanosite na krajeve jer su oni uglavnom i najsuvlji delovi kose, a ono što vam ostane na rukama jednostavno rasporedite na ostatak kose (izbegavajte teme). Serum zaista BOŽANSTVENO miriše i čini kosu nenormalno mekom i glatkom na dodir, a uz to joj daje sjaj koji čini da kosa izgleda zdravo i negovano. Ja sam prosto oduševljena sa njime i definitivno ću ga opet poručiti, mada veoma se sporo troši tako da sam "osigurana" na neko vreme. :)

Trenutna cena na sajtu: 499 dinara
Mililitraža: 30ml

AT Power Straight sprej za ispravljanje kose
- I poslednji proizvod ima identično pakovanje kao sprej za zaštitu od toplote i takođe predivno miriše (imaju dosta sličan, skoro identičan miris). Verovatno ste i sami primetili da su svi pomenuti proizvodi iz Advance Techniques odnosno AT kolekcije jer je ona specijalizovana za negu kose. No, ovaj sprej me iskreno nije baš oduševio. Platila sam ga 399 dinara i očekivala sam mnogo više od njega jer je dosta obećavao. Naime, on služi za ispravljanje kose. Koristite ga dok je kosa još vlažna t.j. mokra tako što ga naprskate na celu kosu ravnomerno. Nakon feniranja kosa bi trebalo da bude prava, međutim to nije slučaj. Ne kažem da ne funkcioniše uopšte jer je zaista moja kosa dosta ravnija nego ranije, ali nije potpuno prava. Međutim ne znam da li je to zbog njega (pretpostavljam da jeste), ali od kada ga koristim pre peglanja primetila sam da mi kosa mnogo duže ostaje prava (uprkos tome što je ispeglam već sutradan se sama izvije na nekim mestima) tako da sam mu ipak našla funkciju i zato sam i sa njim koliko toliko zadovoljna ali ne znam da li ću ga opet poručiti jer kao što sam već rekla nisam primetila neku drastičnu razliku.

Trenutna cena na sajtu: 259 dinara
Mililitraža: 100ml

Opšti utisak:
- Veoma sam zadovoljna ovom porudžbinom i žao mi je što sam zanemarila Avonove proizvode proteklih meseci jer zaista nisam imala razloga za to s obzirom na to da su se pokazali odlično i definitivno ću većinu ovih pomenutih proizvoda poručiti opet jer su fantastični. :)

Sve ove pomenute proizvode (osim AT spreja za zaštitu od feniranja) možete poručiti putem Instagram profila @avonporucivanjebeograd koji vodi divna Marija ili putem Avonovog sajta. Ja vam iskreno preporučujem da ih poručite kod Marije jer je devojka veoma profesionalna i odgovorna tako da sam sigurna da se nećete pokajati. Takođe ukoliko želite pogledajte i novu Avonovu brošuru OVDE jer je dostupno mnogo divnih artikala po veoma povoljnim cenama!

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. What a lovely haul! In the past, I was buying Avon as well :) Lovely photos ◡‿◡✿

    Do you wanna follow each other via GFC or Bloglovin? Lemme know ♥
    * ♥ Valentine´s Day Special ♥ *

    ReplyDelete
  2. Predivni proizvodi. Ja sam probala sprej za zastitu kose od feniranja i serum za kosu i odlicni su.❤
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ReplyDelete
  3. Sjajni proizvodi draga! Svaki izgleda jako kvalitetno i korisno, ali mi se posebno dopada sprej za zaštitu od feniranja, jer mi je baš baš potreban! :) Odlično si odradila rezenciju. ♥

    http://lifella2.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Proizvodi su stvarno predivni. Nemam zamerku na nijedan od njih. Najviše mi se sviđa šampon, jer mislim da je on najkvalitetniji jer sam imala prilike da ga i sama koristim.
    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ReplyDelete
  5. Sjajan post, draga Milice. ♥ Proizvodi deluju savršeni, nisam isprobala ni jedan ali me je taj njihov šampon baš zainteresovao. ☺

    Poseti: Misseslandy

    ReplyDelete
  6. Supersu proizvodi. Godinama koristim njihov serum. Takodje koristim i sprej za ispravljanje kose i zadovoljna sam kako mirisom tako i kvalitetom

    ReplyDelete
  7. Ja isto volim Avonove proizvode, pogotovo dekorativnu kozmetiku i parfeme, nazalost nisam vec dugo narucivala iz avona, ali svakako hocu i pogledat cu neki od ovih proizvoda

    Maggie's Blog

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!