Huge Wholesale7 Haul + Review

Zdravo svima! :)
- Vreme je zaista predivno ovih dana i teško mi je da se naviknem na činjenicu da će već za nekoliko dana ponovo pasti sneg, ughhh. No, u današnjem postu ću vam predstaviti četiri stvarčice koje sam poručila sa jednog sajta koji nisam do sada pominjala, a to je Wholesale7. Odmah želim da napomenem da su sve stvarčice izuzetno povoljne, ali poštarina nije besplatna tako da imajte to u vidu ako budete poručivali nešto sa ovog sajta. :)

Well, let's go...

U paketu su se našle sledeće stvarčice:
• Crne iscepane farmerke/Black Ripped Jeans
• Crno-bela prugasta "Lace-Up" bluza/Black and White striped Lace-Up blouse
• Plave visoko-strukirane farmerke/Blue High-Waisted Jeans
• Sivi kardigan sa resicama/Gray Cardigan with Tassels

Crne iscepane farmerke

 - Ove farmerke su definitivno moj favorit, prosto ih obožavam! Uvek sam htela da posedujem crne, iscepane visoko-strukirane uske farmerke i konačno ih posedujem. Naručila sam ih u M veličini i savršeno mi odgovaraju. Ovo su takođe prve farmerke koje sam poručila online, a da mi nogavice nisu kratke i to je zaista za pohvalu. Rajsfešlus savršeno radi, farmerke su veoma komotne i elastične i savršeno prijanjaju uz telo. Dopada mi se način na koje su iscepane tako da zaista nemam nijednu jedinu zamerku, oduševljena sam sa njima i svima vam preporučujem da ih poručite jer ako volite ovakav tip farmerke sigurna sam da će vam se dopasti isto koliko i meni jer su veoma kvalitetne. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Crno-bela prugasta "Lace-Up" bluza

 - Već i ptice na grani znaku da ja obožavam "lace-up" detalje tako da sam prosto morala da naručim ovu bluzu jer mi se mnogo dopala. Izgleda identično kao na fotografijama koje su dostupne na sajtu, dosta je tanka, ali je veoma komotna, napravljena je od veoma kvalitetnog materijala, taman mi je, rukavi su dovoljno dugački, lepo pristaje uz telo i veoma se lako može ukombinovati sa bilo kojim odevnim predmetom jer je u isto vreme i elegantna i ležerna. Dakle, ukoliko želite naručite je u svojoj veličini i sigurna sam da će vam odgovarati. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

Plave visoko-strukirane farmerke
 - Sigurno se pitate zašto se nisam fotografisala u ovim farmerkama... Ne, nisam zaboravila već jednostavno nisam mogla da ih obučem, previše su mi male. Bukvalno ne mogu da ih navučem preko kolena tako da mislim da je ovo ipak XS veličina iako sam ih naručila u M veličini. Sada žalim što ih nisam poručila u XL veličini jer mi se jako dopadaju jer su visoko-strukirane, nisu pocepane pa mogu da ih nosim i u školu, veoma su kvalitetne i sigurna sam da bi odlično prijanjale uz telo. Dakle, moj vam je savet da ukoliko ih budete poručivali najbolje je da odaberete onu veličinu koja je dva puta veća od vaše (npr. ja nosim M i odgovarala bi mi XL veličina). Dakle, nisam zadovoljna jer uprkos tome što sam  upoređivala svoje mere na tabeli ove farmerke su mi male.

Za više informacija kliknite OVDE!

Sivi kardigan sa resicama

- Poslednja, ali ne manje važna, stvarčica je ovaj predivan kardigan sive boje. Dakle, oduvek sam želela da imam neki kardigan neutralne boje koji mogu da ukombinujem sa bilo čim. Već sam poručila crni tako da mi on nije potreban, ali sam zato odlučila da poručim jedan i u sivoj boji i to bi bio ovaj. Veoma je kvalitetan, premekan je, izuzetno je komotan, lepo prijanja uz telo, a i dopada mi se to što ima ove resice na obodu koje doprinose da kardigan izgleda u isto vreme i elegantno i ležerno. Baš mi se dopada i preporučila bih ga svima. Naručila sam ga u svojoj veličini (M) i savršeno mi odgovara tako da sam prezadovoljna. :)

Za više informacija kliknite OVDE!

INFO:
Sajt/Site: www.wholesale7.net
Facebook: Wholesale7
Instagram: @wholesale7

Što se tiče Giveaway-a koji je bio u toku protekle nedelje, vreme je da proglasim pobednicu, a ona se prijavila pod rednim brojem:

A to bi bila:

Čestitam ti! Molim te da mi se javiš putem moje e-mail adrese: milicastanisicms@gmail.com kako bismo se dogovorile oko isporuke paketa. 

- To bi bilo to za ovaj post, nadam se da vam se dopada.
- Podelite sa mnom vaša mišljenja u komentarima. :)

Instagram: @iammilitza
Facebook page: Iammilitza
Pinterest: @iammilitza
E-mail: milicastanisicms@gmail.com

Voli vas vaša,

Comments

  1. Milice moja draga, divne stvari. Najviše mi se dopadaju hlače, definitivno. Predobre su, a ti si prezgodna. Sjajan post, želim da čitam još ovakvih♥

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. Hlače su mi predivne,i ja imam veliku želju na njih jer su stvarno prepredivne!
    Sjajan post,radi što više ovakvih postova.♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  3. Odlican post, kao i uvek. Najvise mi se dopadaju crne farmerke. Nadam se da ce i meni nekad stici farmerke, a da mi nogavice nisu kratke hahaha. ��

    ReplyDelete
  4. Obožavam visoko-strukirane pantalone, a crne koje si naručila mi se mnogo dopadaju. Takođe, volim kardigane, ali ne posedujem nijedan. :)

    littledreamer1110.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Jako mi je žao što su plave pantalone veoma male. Ako ikada poželim da ih naručim poslušaću tvoj savet o veličinama. Prve pantalone mi se jako dopadaju. Na veoma lep način su iscepane što je veoma dobro za ove pantalone. Drago mi je da je sa njima sve u redu.
    Novi post je na mom blogu: laAdda

    ReplyDelete
  6. Iako imam drukčiji ukus od tvoga uvijek me oduševe odjevne stvari koje odabereš i kako ih u outfit postovima iskombiniraš. :D

    Its Nina

    ReplyDelete
  7. Odličan post draga, sjajan haul! Posebno mi se dopada lace-up crno-bijela bluza, ali i ostale stvarčice su predivne! :)♥

    http://lifella2.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Jako dobar post! Vidi se da se jako trudis! Zapratila sam te,pa ako zelis uzvrati <3
    http://anastasijakostic.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Post a Comment

Hvala na svim vašim komentarima/Thank you for all of your comments!